انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:08am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

wolf2014 نوشته است:
سلامی دوباره خدمت دوست و سرور گرامی1426539 و دیگر دوستان عزیز...
میخواستم بپرسم که قیمت آمپلی فایر با ترانس با قدرت بالا که خوب جواب بده و باهاش بتونیم خوب کار کنیم چند هستش؟؟؟
چون اصلا قیمتش رو نمیدونم......
خیلی ممنون بابت راهنماییاتون.
یا علی @};-

سلام خدمت شما. راستش قیمت دقیق من ندارم چون از روزی که یادم میاد این جور چیزها رو خودم میساختم و فقط قطعه هاش رو میخریدم. اگه بلد باشی بسازی که نقشه آمپلی زیاده یه هسته فریت نسبتا بزرگ تقریبا 6_7 سانت بگیر تعداد و قطر سیم رو میگم چقدر بپیچی برات ارزونتر در میاد. اگه بخوای آمادشو بخری آمپلی ترانزیستوری قوی احتمالا دور و بر پنجاه تومن. ترانس 220 به 6 ولت 2 آمپر هم تقریبا بیست تومن. یه باطری 12 ولت 4.5 آمپر هم تقریبا چهل تومن

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 14 دی1394 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

موفقیت من با ردیاب موبایلی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط bazargardan در چهارشنبه 16 دی1394 - 3:17pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:12pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من به ردیاب بیشتر از هر دستگاهی مثل تصویری یا نقطه زنهای قیمت بالا اعتقاد دارم بشرطی که اینقد باهاش کار کنی که بتونی حرکت انتن رو انالیز کنی.
نتیجه کار اعلام خواهد شد.

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:14pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینکه سنگه دیواره میشه از فاصله تغریبی 30 سانتی متر از محل عکس بگیری آپ کنی در ضمن اون سنگی که دیده میشه به زبان ما آذری زبانها به کپیر داشی یا همون تجمع سیلیس که سبز رنگه هستش البته از این نوع سنگ که به صورت ورقه ای هست برای پوشوندن روی قبر استفاده میشه شما یه عکس دیگه از فاصله ای که گفتم یادنزدیکتر بزار لطفا
یادم رفت بگم این نو سنگ به شدت برای ردیاب قابل سنسه و حتی اگه خیس یا نمناک باشه برای نقطه زن هم مثل هلو حکم فلز رو ایفا میکنه این نوع سنگها حتی از سفال هم بیشتر در سنس نقطه زن و ردیابن

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
اینکه سنگه دیواره میشه از فاصله تغریبی 30 سانتی متر از محل عکس بگیری آپ کنی در ضمن اون سنگی که دیده میشه به زبان ما آذری زبانها به کپیر داشی یا همون تجمع سیلیس که سبز رنگه هستش البته از این نوع سنگ که به صورت ورقه ای هست برای پوشوندن روی قبر استفاده میشه شما یه عکس دیگه از فاصله ای که گفتم یادنزدیکتر بزار لطفا
یادم رفت بگم این نو سنگ به شدت برای ردیاب قابل سنسه و حتی اگه خیس یا نمناک باشه برای نقطه زن هم مثل هلو حکم فلز رو ایفا میکنه این نوع سنگها حتی از سفال هم بیشتر در سنس نقطه زن و ردیابن

ممنون از نظر شما هم زبون عزیز،اونی که فرمودید کپیر نه نیست تا انجایی که من میدونم کپیر رگه از منطقه های ارتفاعات میشه که بصورت خام میباشد،اون سنگه چون بعده اون سنگ به تخته سنگی مواجه شدیم که قسمتیشو خورد کردیم،شما که تجربه کافی دارید به قسمت سمت راست عکسا دقت کنید،خوشحال میشم ومنطقتون رو تو اذربایجان خصوصی کنید.

چهارشنبه 16 دی1394 - 3:45pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

بازارگردان عزیز میشه بفرمایید با چه فرکانسی به هدف زدید
مشخصات امپلی و ترانس هم میشه بفرمایید
ممنون

چهارشنبه 16 دی1394 - 4:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shavan نوشته است:
بازارگردان عزیز میشه بفرمایید با چه فرکانسی به هدف زدید
مشخصات امپلی و ترانس هم میشه بفرمایید
ممنون

دوست عزیز اجازه بدید نتیجه مثبت حاصل بشه اطلاعات کاملو ارائه بدم خدمت شما و اعضای محترم تایپیک.

چهارشنبه 16 دی1394 - 4:28pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

انشالله که مثبت باشه

چهارشنبه 16 دی1394 - 4:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام علیکم

دوستان من متوجه نشدم نرم افزاری که باید روی گوشی نصب بشه و واقعا هم بچه ها ازش نتیجه گرفتن واسه این ردیاب موبایلی اسمش چیه و اگه لطف کنن برام بذارن ممنون میشم

از این تکرار ساعتها
از این بیهوده بودنها
از این بی تاب ماندنها
از این تردیدها
نیرنگها
شکها
خیانتها
از این رنگین کمان سرد آدمها
و از این مرگ باورها و رویاها
پریشانم …
دلم پرواز میخواهد !

چهارشنبه 16 دی1394 - 5:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از دوستان وارد یا خود آقا محمد اگه وقت دارین و میتونید اصولی درست کنید برای من ممنون میشم.اگه کسی هست بیاد خصوصی ممنون میشم

از این تکرار ساعتها
از این بیهوده بودنها
از این بی تاب ماندنها
از این تردیدها
نیرنگها
شکها
خیانتها
از این رنگین کمان سرد آدمها
و از این مرگ باورها و رویاها
پریشانم …
دلم پرواز میخواهد !

چهارشنبه 16 دی1394 - 9:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure