انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:34pm

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام

باسلام .آخرش ما نفهمیدیم کدام شیوه برای وصل کردن سیم هدفون موبایل به بدنه ردیاب درسته؟؟!!!!یکنفر میگه به آنتنها فقط ..یکی میگه به دسته ها فقط باید لحیم شه.....یکی میگه به دسته ولی دسته نباید به آنتن اتصال داشته باشه.....یکی دیگه میگه دسته به آنتن اتصال داشته باشه مهم نیست.........!!!!ای کاش یکی به قطعیت نظر درست میداد! !!!جناب مدیر چی؟؟؟

شنبه 14 اسفند1394 - 1:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داوود نوشته است:
باسلام .آخرش ما نفهمیدیم کدام شیوه برای وصل کردن سیم هدفون موبایل به بدنه ردیاب درسته؟؟!!!!یکنفر میگه به آنتنها فقط ..یکی میگه به دسته ها فقط باید لحیم شه.....یکی میگه به دسته ولی دسته نباید به آنتن اتصال داشته باشه.....یکی دیگه میگه دسته به آنتن اتصال داشته باشه مهم نیست.........!!!!ای کاش یکی به قطعیت نظر درست میداد! !!!جناب مدیر چی؟؟؟

دوست عزیز نظر قطعی وجود نداره شما خودت یکی یکی روش ها رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده @};-

شنبه 15 اسفند1394 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داوود نوشته است:

دوست عزیز شما باید به هر طریقی که ممکنه فرکانس رو به آنتنها منتقل کنید اگه دسته های آنتنتون فلزی باشه خواسته یا ناخواسته آنتن و دسته به هم اتصال پیدا میکنند و در واقع هیچ مشکلی هم به وجود نمیاره در صورتی که دسته رو عایق کنید که با دست خودتون ارتباط مستقیم نداشته باشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

شنبه 15 اسفند1394 - 3:05pm

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
یه خواهشی داشم از همه اساتید
واقعا چرا یکی از اساتید نمیگه بهترین امپلی فایری که به درد این کار بخوره چیه.دوستانی که نظر دادن همشون کلی گفتن.
لطفا یه نفر بگه چه امپلی فایری با چه مشخصاتی به درد میخوره و از کجا میشه تهیش کرد و قیمتش چنده.
لطفا از دوستان کسی اگر میدونه اطلاع رسانی کنه.مرسی

یکشنبه 16 اسفند1394 - 11:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام :ymhug:
دوست من هر نوع آمپلی که خروجی مبایل رو تقویت کنه کار میکنه
شما فقط آمپلی هایی با نویز کمتر وخروجی شفاف تر استفاده کن
و زیاد روی قدرت آمپلی تاکید نکن .بیشتر برات کیفیت و شفافیت خروجی
آمپلی ملاک باشه . به نظر بنده سعی کن از آمپلیtda 2005 و2003 tda استفاده نکنی
چون بعد از تقویت هارمونیهایی رو در موج خروجی اضافه میکنه که
باعث خطاهای بیشتری میشه .من ازیک کانال آمپلی ta 8210 استفاده کردم .
راضیم ازش . :D

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

سه شنبه 17 اسفند1394 - 12:10am

جناب سیگنال میشه کمی بیشتر توضیح بدید
من خیلی از الکترونیک سر در نمیارم
به کمک شما بزرگواران امید وارم

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:20am

من اینو ساختم رو ده گرم طلا تو عمق ۳ متری قیچی میکنه

سه شنبه 18 اسفند1394 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
rasol6272 نوشته است:
من اینو ساختم رو ده گرم طلا تو عمق ۳ متری قیچی میکنه

سلام دوست عزیز
میشود لطفا بگوئید با چه فرکانسی و کدام نرم افزاری شما موفق به گرفتن طلا توی عمق 3متری شده اید

سه شنبه 18 اسفند1394 - 10:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یکی از دوستان که از این سیستم استفاده میکنن مشخصات امپلی فایر وترانس رو بزارن
تا ما هم استفاده کنیم اگه عکس هم باشه فوق العاده میشه ممنون

سه شنبه 18 اسفند1394 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سلام
کار کردن با نرم افزار اندروید جالب نیست . باتوجه به اینکه چون صفحه لمسی شون خیلی حساسه ، موقع کاوش مثلا نیم ساعته داری ردیابی میکنی بعد میبینی دستت خورده به گوشی اصلا از برنامه خارج شدی. چون داری تمرکز میکنی رو آنتن حواست به گوشی نیست . بنابراین من به شخصه اول با یک نرم افزار سیگنال ژنراتور فرکانس مورد نظر رو تولید و با فرمت wav یا mp3 و همچنین با نام فلز مورد نظر ذخیره میکنم .
و بعد میریزم تو یه گوشی که کیفیت پخش موزیک خوبی داشته باشه و موقع کاوش فقط تراک عوض میکنم و تو تنظیمات تکرار آهنگ فعلی رو انتخاب میکنم . با این روش از هر گوشی که قابلیت پخش موزیک رو داشته باشه میشه استفاده کرد .
یکی از نرم افزار هایی که استفاده میکنم و قابلیت ذخیره سازی فرکانسها رو گذاشتم .
در زمان ذخیره سازی باید انتخاب کنی چند ثانیه ذخیره بشه مثلا 300 ثانیه میشه 5 دقیقه . البته بیشتر و کمتر هم میشه ذخیره کرد . ولی حتما سیستم پخش رو تکرار باشه . مخصوصا برای زمانهای انتخابی کوتاه تر .
موفقیت همتون آرزومه :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

سه شنبه 18 اسفند1394 - 11:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mehdi farhoodi و 140 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure