نویسنده |
پیغام |
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
haji نوشته است: با سلام دوستان بنده دیروز برای تست رفته بودم نقطه زنم مشکل پیدا کرد و تمام وقتم رو ردیاب موبایلی گذاشتم نتایجم به حدی جالب بود که گفتم برای شما هم بگم تجربه تئوری خیلی زیادی دارم اما در عمل حتی یکبار هم درست و حسابی بیرون نرفتم و تا حالا هم انتن دست نگرفته بودم ولی سالهاست مطالعه دارم ردیاب موبایلی من با تمام فرکانسهای زغال آهن طلا مس شیشه پول کاغذی و .... کار میکرد و حتی یکبار هم خطا نداشتم اولش گفتم شاید دارم به ذهنم فرمان میدم که بی خطا باشه با این تست شروع کردم که مثلا النگوی دو سه گرمی رو میدیدم و تو ده بار هر ده بار درست رفت سمتش بعد اونو سه نفر در سه طرفم بدون اطلاع من قایم میکردن که باز بدون اینکه من بدونم پیش کدومشونه ردیابی میکردم و درست تشخیص میدادم و هر فرکانسی رو میدادم میرفت رو همون جنس و قیچی میشد و در نهایت اونو زیر خاک هم میگذاشتن و خودشون میرفتن کنار باز هم تشخیص میدادم بعد آمپلی رو اضافه کردم که قبل از آمپلی در حد بیست سی متر اون النگوی سه گرمی رو تشخیص میداد بعد دورتر که میشدم حرکت آنتن ها دیگه تند و سریع نبود و سنگین میشد و باز دور میشدم دیگه حرکت نمیکرد آمپلی رو اضافه میکردم و تو همون نقطه بازم دیدم با سرعت زیاد میرفت سمت النگو و بیست سی متر تقریبا شد حدود صد متر یعنی با آمپلی تا صد متری هم واکنش نشون میداد بعد از صد متری ترانس 3 به 220 رو هم اضافه کردم که باز هم دیدم برد اضافه شد و تا 200 متری هم رفتم و کاملا واکنش داشت و خلاصه فوق العاده بود و بی خطا و سریع انجام میشد یک فیلم تو همین تاپیک یا تاپیک حذف کننده بود که دوستان رو آهن زنگ زده میرفتن قیچی میکرد و به سمت طلا نمیرفت در حالی که فرکانس طلا بود منم این کارو انجام دادم رو آهن زنگ زده با فرکانس طلا میرفتم و طلا رو در دو متری گذاشتم که رو آهن قیچی کرد اینجا موج سینوسی رو با موبایل دوم با پراب به زمین زدم یعنی الان دو موج سینوسی که یکی به آنتن بود و دومی به پراب داشتم و اینبار دیگه روی آهن زنگ زده میرفتم قیچی نمیکرد و میرفت سمت النگو یعنی همون سیستم حدف کننده خطای جناب سعید رو امتحان کردم و اونم جواب داد خیلی خوشحالم که بالاخره کسی پیدا شد فرمایشات بنده رو در مورد ردیاب موبایلی به نحو احسن تصدیق کند.خیلی ممنون از شنا دوست عزیز.ردیاب موبایلی حرف نداره و همینطور جا داره از سعید عزیز مکررا تشکر و عرض ادب رو بجا بیارم چرا چون ایشون واقعا قضیه موبایلی رو با مکمل خودش تونست پیاده بکنه.
|
جمعه 31 اردیبهشت1395 - 1:37pm |
|
|
haji
کاربر فعال
|
سید جواد نوشته است: دوست گرامی تست باید از هدف داخل خاک و حداقل در عمق 2 متر باشه یعنی کار در محیط میدانیِ واقعی این تست شما با دو میله برنجی یا دوتکه چوب هم قابل انجام هست فرمایش شما متین اما برای اولین تجربه اپراتوری من بنظرم فوق العاده بوده این نتیجه و بله باید تست های بیشتر و در عمق هم گرفته بشه که باید پله پله جلو رفت من که نمیتونم همشو یک روزه انجام بدم تازه طبق توصیه اساتید روز ها و ماه ها باید تمرین کرد که به همین جایی که من تو نصف روز رسیدم یعنی قایم کردن هدف و ردیابی کردنش یا حذف خطا رسید و هدف منم از بیان تجربه خودم همین بود که برای دوستانی که گفتن نه و نمیشه و این حرفا بگم که برای من شد
|
جمعه 31 اردیبهشت1395 - 2:05pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
haji نوشته است: سید جواد نوشته است: دوست گرامی تست باید از هدف داخل خاک و حداقل در عمق 2 متر باشه یعنی کار در محیط میدانیِ واقعی این تست شما با دو میله برنجی یا دوتکه چوب هم قابل انجام هست فرمایش شما متین اما برای اولین تجربه اپراتوری من بنظرم فوق العاده بوده این نتیجه و بله باید تست های بیشتر و در عمق هم گرفته بشه که باید پله پله جلو رفت من که نمیتونم همشو یک روزه انجام بدم تازه طبق توصیه اساتید روز ها و ماه ها باید تمرین کرد که به همین جایی که من تو نصف روز رسیدم یعنی قایم کردن هدف و ردیابی کردنش یا حذف خطا رسید و هدف منم از بیان تجربه خودم همین بود که برای دوستانی که گفتن نه و نمیشه و این حرفا بگم که برای من شد
|
جمعه 31 اردیبهشت1395 - 2:22pm |
|
|
haji
کاربر فعال
|
دوستان پیام داده بودن داشتم جواب میدادم که یه چیزی یادم اومد گفتم اینجا هم بگم اونم اینکه چیزی که باعث شد مطمعن بشم ردیابی من خطای ذهن نبود سرعت واکنش آنتن ها بود به اینصورت که جایی که وایساده بودم سه نفر دایره ایی مثلا به شعاع سه چهار متر از من رو تشکیل میدادن و النگو پیش هر کدوم بود آنتن ها اون سمت چرخیه بودن ولی در عرض یک ثانیه که یکیشون النگو رو تو هوار پرت میکرد سمت نفر بعدی مثلا روبروییش مثل این فیلم تام و جری که دنبال هم میرن آنتن ها (اول آنتن راست) سریع واکنش و تغییر جهت میدادن که من حتی اونقدری در حد دو سه ثانیه هم فرصت نداشتم که بخوام فکر کنم بعد فکرم بشه خطای ذهن در واقع قبل از فکر کردن من آنتن رفته بود و این باعث شد من تقریبا مطمعن شم حرکت آنتن هام به نوع فکر کردن من ربط نداشت
|
جمعه 31 اردیبهشت1395 - 4:03pm |
|
|
ahamraj
کاربر فعال
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز ممکن است بفرمایید با چه فرکانسی چه نوع فلزی را توانستید سنس کنید. با احترام
|
جمعه 31 اردیبهشت1395 - 8:53pm |
|
|
haji
کاربر فعال
|
با سلام در جواب پیام های دوستان آنتن من سیم برنج شماره 3 دسته ها لوله مسی ولی عایق شده بلبرینگ هم هم شافت داخلیش هم قسمت بیرونیش که با دسته ها ارتباط داره رو عایق کردم با نوار تفلون موبایل سامسونگ ace2 نرم افزار هم هم کیو وال هم ویفرام ژنراتور رو تست کردم اما حس میکنم میفرام ژنراتور بهتر بود فرکانس ها هم همون فرکانسهایی که همه میدونیم مثلا طلا رو با 5500 آهن رو با 6200 مس با 295 زغال با 3905 شیشه 3625 برای تقویت هم یک آمپلی فایر (بلند گوهای بلوتوثی) معمولی داشتم و بعد از اونم ترانس 3 به 220 که روش ساختشو هم از همین انجمن یاد گرفتم و انجام دادم به نظر من اگر انتنهاتون خالی جواب نداد مثلا بی موبایل رو حفره قیچی نشد یا با موبایل با فرکانس 5500 نتونستین طلا رو در 2 متری بزنین پس دنبال تقویت نرین چون حتما یک جای کار تا اینجا ایراد داشته اول اون پیدا بشه بعد اگه باهاش تونستین ردیابی کنین و واکنش درست داشت بعدش برین تو بحث تقویت چون برای من که انتنها عالی واکنش داشت تقویت فقط برد رو برام بیشتر کرده بود و سرعت حرکت آنتن هم روان تر شده بود سوالی بود در خدمتم
|
شنبه 1 خرداد1395 - 10:09am |
|
|
ahamraj
کاربر فعال
|
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز تشکر میکنم از پاسخ مبسوط تان با احترام
|
شنبه 1 خرداد1395 - 11:24am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
ممنون حاجی جان میتونید از دسته ها و روش ساخت عکس و توضیحات بگید همه استفاده کنند به شخصه نتونستم دسته درست کنم و روش درست کردن و سر هم کردن و نوع سیم به مبایل و تقویت کننده باز تشکر میکنم
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
شنبه 1 خرداد1395 - 4:11pm |
|
|
alexx
|
درود خدمت دوستان و عزیزان صاحب نظر. چندتا یوال داشتم لطف کنید راهنمایی کنین. اول اینکه آمپلی فایر ۳۰ وات مناسب هست یا نه و اگه مناسب نیست بگین چی بهتره. مورد دوم در مورد ترانس و پراپ. بنده کل ۱۲۳ صفحه رو خوندم نکات مهم رو شات گرفتم اما اگه میشه مختصر و ساده نحوه اتصال از گوشی به آمپلی ترانس و دسته و مشخصات آمپلی و ترانس رو بگین . چون هستن دوستانی مثل بنده که تخصصی در زمینه الکترونیک و اصطلاحات خاصش ندارن. و اینکه دسته عایق بهتره؟ و اگر مهم نیست اتصال دست به دسته ها میشه از روشی که دوستان برای خنثی کردن تاثیر ذهن بر روی دسته ها گفتن استفاده کرد؟ و میشه دسته ها روی دو پایه ثابت اتصال داد و دو پایه رو بر روی زمین قرار داد تا دست هیچ دخالتی در اون نداشته باشه؟ و دوستانی که تجربه زدن جایی رو با این ردیاب داشتن که وجود جنس زرد محرز بوده فرکانس دقیق رو مربوط به بار زرد قدیمی بگن. با تشکر از همه دوستان بابت زحمات و راهنمایی هاشون
|
یکشنبه 2 خرداد1395 - 5:52pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان گلم خسته نباشید دوستان گلم میشه لطف کنید بگید چه فرکانس هایی برای طلا نقره و مفرق برای ردیاب موبایلی درست جواب داداه دوستان لطفا راهنمایی کنید
|
پنج شنبه 6 خرداد1395 - 12:20pm |
|
|
|