نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: با سلام
جناب رستم عزیز مدار ROSTAM1 و ROSTAM2 چه تفاوتهایی با هم دارند؟ با سلام رستم 1 با امپ 2005 و کلید سلکتوریه رستم 2 با امپ 2003 و کلید فشاریه و باید 2003 مرغوب پیدا کنید رستم نهایی با 2005 و کلید فشاریه و اقا فریدون زحمت همشونه کشیده
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 6:36pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
ba.davood نوشته است: رستم جان در روش اتو pcb رو همون طور که هست روی کاغذ پرینت کنم یا برعکس ؟ چون هیچ نوشته ای کنارش نیست سوال کردم همون فایل رو پرینت و اتو کنید
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 6:41pm |
|
|
seid reza
|
rostam نوشته است: با سلام دوستان عزیز هیچ کار مخفی و خاصی انجام نمیشه و فقط تا اتمام کار و حاصل شدن نتیجه نهایی دست نگه داشتیم هادی عزیز اگر کسی چیزی خواست بهش میدن اگر به زور به کسی 10 تن طلا هم بدی براش ارزش نداره و من این اشتباه رو کردم تنها کسانی که تا به حال بدون منت به این پروژه کمک کردن از نظر سخت افزاری جناب فریدون و از نظر برنامه نویسی جناب مهندس امیر عزیز بودند و البته کمک دیگر دوستان که واقعا بدون منت و فقط برای ایکاشیها که غضنفر گردن نشکسته معرفیشون کرد دارن کار میکنن من اجازه عمومی کردن زحمات دوستان رو ندارم و به خودشون مربوط میشه الان اگر بخوام بیام بگم داریم چیکار میکنیم دوباره پروفسورها به ما بیسوادها حمله میکنن حالا برنامه نویسهای عزیز میخواهید واقعا کار کنید با زبان ساده روش کار رو میگم -البته من در برنامه نویسی مهارتی ندارم
شما 2 تا موج داری مستقل ازهم یکی 25 هرتز و یکی موج هدف مثلا 5000 هرتز حالا موج 25 هرتز شما در 1.25 ثانیه 4 باراز 24 تا 26 هرتز منبسط میشه و موج هدف شما از 4500 تا 5500 یکبار در 1.25 ثانیه منبسط میشه و دوباره این عمل تکرار میشه و 2 خروجی میکرو بعد از میکس شدن و تقویت و مدار تن به ترانس و سپس به انتنها میره شما این کارو انجام بده تا من دلیلشو براتون توضیح بدم برنامه مینویسی 4 قسمت در نظر بگیرید 1 -منوی استارت بعلاوه مخلفات(کد ورود -تبلیغات -ورژن-و کانتر-و غیره) 2-منوی اتومات که فرکانس چند مود معروف رو بهتون میدم البته مثل توضیحی که دادم کار کنه 3-مود دستی که هم فرکانس پایه و هم هدف رو بشه دستی تنظیم کرد (هدف از 500 هرتز تا 20 کیلو هرتز با استپ 1 هرتز) و پایه از 24 تا 26 هرتز با استپ 0.1 هرتز) البته توانایی انبساط داشته باشن ولتاژ یا دیوتی موج هدف رو 2.7 ولت و موج پایه رو 1.5 ولت بگیرید بازم اگر متوجه نشدید بگید جور دیگه توضیح بدم
هر کس خواست برنامه بنویسه خصوصی پیام بده اونجا بحث کنیم و این تایپیک رو شلوغ نکنید مهندس امیر برنامه جالبی نوشتن که تقریبا نیمی از راه رو پیش رفتن و خیلی دقیق کار شده حالا هادی عزیز و آمتنسیت محترم منتظر نظرات شما هم هستم با سلام اقا رستم فایل هگز فعلی همه این قابلیتهایی که فرمودین رو داره؟
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 7:07pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
seid reza نوشته است: rostam نوشته است: با سلام دوستان عزیز هیچ کار مخفی و خاصی انجام نمیشه و فقط تا اتمام کار و حاصل شدن نتیجه نهایی دست نگه داشتیم هادی عزیز اگر کسی چیزی خواست بهش میدن اگر به زور به کسی 10 تن طلا هم بدی براش ارزش نداره و من این اشتباه رو کردم تنها کسانی که تا به حال بدون منت به این پروژه کمک کردن از نظر سخت افزاری جناب فریدون و از نظر برنامه نویسی جناب مهندس امیر عزیز بودند و البته کمک دیگر دوستان که واقعا بدون منت و فقط برای ایکاشیها که غضنفر گردن نشکسته معرفیشون کرد دارن کار میکنن من اجازه عمومی کردن زحمات دوستان رو ندارم و به خودشون مربوط میشه الان اگر بخوام بیام بگم داریم چیکار میکنیم دوباره پروفسورها به ما بیسوادها حمله میکنن حالا برنامه نویسهای عزیز میخواهید واقعا کار کنید با زبان ساده روش کار رو میگم -البته من در برنامه نویسی مهارتی ندارم
شما 2 تا موج داری مستقل ازهم یکی 25 هرتز و یکی موج هدف مثلا 5000 هرتز حالا موج 25 هرتز شما در 1.25 ثانیه 4 باراز 24 تا 26 هرتز منبسط میشه و موج هدف شما از 4500 تا 5500 یکبار در 1.25 ثانیه منبسط میشه و دوباره این عمل تکرار میشه و 2 خروجی میکرو بعد از میکس شدن و تقویت و مدار تن به ترانس و سپس به انتنها میره شما این کارو انجام بده تا من دلیلشو براتون توضیح بدم برنامه مینویسی 4 قسمت در نظر بگیرید 1 -منوی استارت بعلاوه مخلفات(کد ورود -تبلیغات -ورژن-و کانتر-و غیره) 2-منوی اتومات که فرکانس چند مود معروف رو بهتون میدم البته مثل توضیحی که دادم کار کنه 3-مود دستی که هم فرکانس پایه و هم هدف رو بشه دستی تنظیم کرد (هدف از 500 هرتز تا 20 کیلو هرتز با استپ 1 هرتز) و پایه از 24 تا 26 هرتز با استپ 0.1 هرتز) البته توانایی انبساط داشته باشن ولتاژ یا دیوتی موج هدف رو 2.7 ولت و موج پایه رو 1.5 ولت بگیرید بازم اگر متوجه نشدید بگید جور دیگه توضیح بدم
هر کس خواست برنامه بنویسه خصوصی پیام بده اونجا بحث کنیم و این تایپیک رو شلوغ نکنید مهندس امیر برنامه جالبی نوشتن که تقریبا نیمی از راه رو پیش رفتن و خیلی دقیق کار شده حالا هادی عزیز و آمتنسیت محترم منتظر نظرات شما هم هستم با سلام اقا رستم فایل هگز فعلی همه این قابلیتهایی که فرمودین رو داره؟ نه عزیز دلم این یک چیز دیگس
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 7:36pm |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: pouya83 نوشته است: با سلام
جناب رستم عزیز مدار ROSTAM1 و ROSTAM2 چه تفاوتهایی با هم دارند؟ با سلام رستم 1 با امپ 2005 و کلید سلکتوریه رستم 2 با امپ 2003 و کلید فشاریه و باید 2003 مرغوب پیدا کنید رستم نهایی با 2005 و کلید فشاریه و اقا فریدون زحمت همشونه کشیده فایل نهایی کدوم صفحه است؟
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:40pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: ba.davood نوشته است: رستم جان در روش اتو pcb رو همون طور که هست روی کاغذ پرینت کنم یا برعکس ؟ چون هیچ نوشته ای کنارش نیست سوال کردم همون فایل رو پرینت و اتو کنید ممنون زحمت دادم ببخشید
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:50pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
rostam نوشته است: pouya83 نوشته است: با سلام
جناب رستم عزیز مدار ROSTAM1 و ROSTAM2 چه تفاوتهایی با هم دارند؟ با سلام رستم 1 با امپ 2005 و کلید سلکتوریه رستم 2 با امپ 2003 و کلید فشاریه و باید 2003 مرغوب پیدا کنید رستم نهایی با 2005 و کلید فشاریه و اقا فریدون زحمت همشونه کشیده ممنون جناب رستم فایل رستم نهایی با 2005 کدوم فایله ؟ اگه ممکنه اونو هم در صفحه اول تاپیک یا همینجا قرار بدهید.
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 9:32pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام رستم عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم شمارومدار زوم ۷کارمیکنید یانه واینکه درکل همین مدار ساخته بشه یا مدار جدیدی رو طراحی میکنید ک گفته هاتون وایده هاتون توش لحاظ شده باشه..
|
چهارشنبه 29 مهر1394 - 11:22pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: سلام رستم عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم شمارومدار زوم ۷کارمیکنید یانه واینکه درکل همین مدار ساخته بشه یا مدار جدیدی رو طراحی میکنید ک گفته هاتون وایده هاتون توش لحاظ شده باشه.. دوست من شما همین مدار رستم را بسازید این مدار به علت نزدیک بودن به ایده من مورد استفاده قرار گرفت و جوابگو هم است مدار دیگر رو با مشخصات بهتر و اپشنهای بالا یکی از دوستان داره کار میکنه و چطور بخواد در اختیارتون بزاره من اطلاعی ندارم ولی همین مدار رستم 2 پاسخگوی کار دوستان است
|
پنج شنبه 29 مهر1394 - 12:00am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
شکارچی نوشته است: rostam نوشته است: pouya83 نوشته است: با سلام
جناب رستم عزیز مدار ROSTAM1 و ROSTAM2 چه تفاوتهایی با هم دارند؟ با سلام رستم 1 با امپ 2005 و کلید سلکتوریه رستم 2 با امپ 2003 و کلید فشاریه و باید 2003 مرغوب پیدا کنید رستم نهایی با 2005 و کلید فشاریه و اقا فریدون زحمت همشونه کشیده فایل نهایی کدوم صفحه است؟ دوست من صفحه 29 اقا فریدون زحمتشو کشیدن
|
پنج شنبه 29 مهر1394 - 12:07am |
|
|
|