نویسنده |
پیغام |
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام فریدون عزیز خسته نباشید واقعا عالی شده دوستان عزیزی که ساختن منتظر نتایج هستیم یادتون نره قبل از وصل کردن انتن از روشی که گفتم انتنهارا تست و از عملکرد صحیح اون مطمعن بشید موفق باشید
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 10:21am |
|
|
seid reza
|
سلام مهندس رستم یه درخواستی ازتون دارم امیدوارم ناراحت نشید و کمک کنید اگه براتون مقدوره یه فیلم از انتن خودتون با اهنربا و چرخش به سمت قطبین بزارید و لطفا انتنها رو با یه گیره یا هرچی ثابت کنید و در همون حالت انتن بدون اهنربا هم فیلم بگیرید تا سوتفاهمی پیش نیاد. مهندس جان قصد جسارت ندارم ولی با این فیلم(واضح) خیلی سوتفاهمات از بین میره باور کنید انتنهام خیلی روان هستن ولی به سمت قطب نمیرن اینم بگم که هر حالتی که بگید رو تست کردم با چند نمونه اهنربا!! (اصلا فرض کنید من انتنی نساختم و ندارم و میخوام مثل شما بسازم) ممنون به خاطر توجهتون
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 11:46am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
seid reza نوشته است: سلام مهندس رستم یه درخواستی ازتون دارم امیدوارم ناراحت نشید و کمک کنید اگه براتون مقدوره یه فیلم از انتن خودتون با اهنربا و چرخش به سمت قطبین بزارید و لطفا انتنها رو با یه گیره یا هرچی ثابت کنید و در همون حالت انتن بدون اهنربا هم فیلم بگیرید تا سوتفاهمی پیش نیاد. مهندس جان قصد جسارت ندارم ولی با این فیلم(واضح) خیلی سوتفاهمات از بین میره باور کنید انتنهام خیلی روان هستن ولی به سمت قطب نمیرن اینم بگم که هر حالتی که بگید رو تست کردم با چند نمونه اهنربا!! (اصلا فرض کنید من انتنی نساختم و ندارم و میخوام مثل شما بسازم) ممنون به خاطر توجهتون سلام دوست من چشم حتما فیلم میزارم میخواستم خودتون انجام بدید ولی مشکلی نداره انتنها دستم نیست حتما در اسرع وقت فیلم رو میزارم موفق باشید
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 12:47pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
اینهم فیلم ولی ای کاش خودتون انجام میدادید گیره ندارم با عرض پوزش اگر موقع تست دقت کنید وقتی که انتنها به سمت قطب شمال ایستاد حتی با بالا بردن سر انتن هم انتن تمابلی برای حرکت به اطراف رو نداشت که با زیاد شدن زاویه افقی انتنها حرکت کرد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 1:41pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
سلام مهندس ممنون از فیلمی که گذاشتین میشه لطف کنید بگید بلبرینگی که استفاده کردین مال چه دستگاهی هست ممنون میشم
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 2:16pm |
|
|
delta 1
کاربر فعال
|
اقا رستم اگه ما در نزدیکی میدان بزرگتری این تست انتن رو انجام بدیم که بزرگتر از میدان زمین باشه تکلیف چیه؟
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 2:58pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
delta 1 نوشته است: اقا رستم اگه ما در نزدیکی میدان بزرگتری این تست انتن رو انجام بدیم که بزرگتر از میدان زمین باشه تکلیف چیه؟ با سلام در این حالت بستگی به اندازه میدان شما و میدان بزرگتر و با توجه به فرمول برایند میدانها انتن شما با اون میدان موازی میشه البته توجه داشته باشید میدانی قالبتر است که حجیمتر باشد (بحث تشدید پسماند) در فیلم اگر دقت کنید انتن تقریبا 8 درجه با قطبین اختلاف دارد که دلیل ان میتواند میدانهای مجاور (کامپیوتر و یا شبکه برقی و غیره) باشد موفق باشید
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 4:13pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: سلام مهندس ممنون از فیلمی که گذاشتین میشه لطف کنید بگید بلبرینگی که استفاده کردین مال چه دستگاهی هست ممنون میشم دوست من مال دستگاه خاصی نیست از ابزار فروشیها خریدم که کیفیت خوبی هم نداره شما بهترش رو بخرید
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 4:15pm |
|
|
hamidimilani
|
سلام آقارستم سیم که از دستگاه بیرون میاو و از طریق سوراخ دسته به آنتن وصل میشه پس مواد و جنس بلبرینگ از نظر رسانایی نقشی نداره فقط روون باشه کافیه درسته آقا رستم؟ درضمن جنس سیم مس خالص نقره اندود شیلددارباشه یا سیم معمولی شیلددارهم میشه؟
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 6:03pm |
|
|
farzad65
|
سلام جناب رستم خسته نباشید من میخوام این مدارو بدم بیرون برام بسازن فایل صفحه 73 روو دانلود کنم کافی هست . در ضمن تغییراتی در آینده صورت میگیره یا نه .
|
یکشنبه 17 آبان1394 - 6:09pm |
|
|
|