hafez نوشته است:
استاد رستم من دقیق توضیح بدم بهتره
من الام با آمپیلی 2003 وبدونه ترانس دقیقا دقیقا 4 ولت خروجی دارک که قشنگ حالت گزش حس میشه روی زبان
حالا من ترانس رو که 220 به 3 هست رو از قسمتی که سه ولت کیده به خروجی مدار نصب میکنم و حتی با زبون در خروجی گزش ندارم چرا ؟
من با باطری تست کردم ترانس سالمه دقیقا بگید چه خاکی بر سرم بریزم
درود بر شما
حافظ جان یه جای کار مشکل داره و قطعا هم مدار هست که نمیتونه خروحی زیادac برای القا ترانس تولید کنه ولتاز dc نمیتونه ترانس را به هیچ عنوان تحریک کنه اگه تمام عالم هم جمع شوند نمیتونند تستی کنند که یه ترانس عملا با ولتاز dc کار کنه حتما باید این ولتاز قطع وصل بشه تا ترانس بتونه شوک بده و یا باید ولتاز ac باشه که بصورت قطع و وصل شدن بتونند القا در ترا نس بوجود بیاره مثل پلاتین موتور که ولتاز را قطع وصل میکنه تا بتونه کویل را بکار بیندازه
ما گلومون پاره شد از بس گفتیم و کسی به ما گوش نکرد وهمش ما را مسعول خطای کم ولتاز میدونستند. این ولتاز ac باید بالای 2 ولت باشه تا بتونه ترانس را بکار اندازه مگر اینکه سیم پیچی اولیه را روی ترانس 220 به سه ولت500 میلی امپر باز کنیم و سیم 0.50 به تعداد 20 دور بپیچید که که مثل من نهایت 74 ولت داشته باشید
الان ولتازac مداری که دارم حدود 0.24 ولت هست اما dc حدود 4 ولت هست ولی هیچ ترانس بالای 1 اهم را نمیتونه راه بیندازه