نویسنده |
پیغام |
spook_mer
کاربر فعال
|
از اول بدونه مکمل زدم . با وزنه 10 کیلو که تا دویست کیلو نقطه میکرد. بعد از مدار استفاده کردم . والا یه فرکانس روی یه طلای قدیمی که دستم رسیده بود گرفتم اونو اینجا تست زدم جواب داد . حالا الله علم ممکنه اون فرکانس اشتباه باشه و چون با فرکانسهای دیگه هم زده بودم خطا ذهن باشه. برا همین جرات نمیکنم بگم دوستان استفاده کنن .نمیخوام بعد حرفی بشه . اگه اجازه بدین بازم اونو تست کنم بعد جواب مثبت باشه حتما اعلام میکنم
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:29pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
دیروز هم ۱۲۰۰۰ اونجا رو تایید کرد و هم ردیاب و هم gp3500. حالا نتیجه مونده تا هوا خوب بشه و دوباره ردیاب بزنم شاید اونجا رو تو هوای خشک رد بده
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:30pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
خوب بنده هم نتیجه جالبی رو به اشتراک میگذارم و امیدوارم همه دوستان تست کنند: فرکانس 165.3 رو به ردیاب بدین و 2525 هرتز رو به حذف کننده بدین.حالا سرعت حرکت آنتنها رو ببینید.
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:31pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
ما منتظر فرکانس هستیم اگه واقعا فرکانس شما جواب بده عالی
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:34pm |
|
|
spook_mer
کاربر فعال
|
امیدوارم اشتباه نکرده باشم و به خاطر اینکه فرکانسهای دیگه اونجا کار کرده خطا ذهن نباشه. بهش مطمین بشم حتما حتما اعلام میکنم
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:37pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
spook_mer نوشته است: سلام به همه دوستان. مکمل2005(بدونه ترانس) وزن دیست کیلو با مکمل زیر یک کیلو حجم 2 در 3. با مکمل 70 سانت عمق یک و هشتاد . متاسفانه شکستش و یک تیکه بزرگش اینه . اندازه حدود یک لیوان . جنس شیشه طلا شور +... پیشنهاد میکنم حتما از مکمل استفاده بشه ..ممنون اقا سعید امیدوارم موفق باشی و یه خزانه بزنی . spook جان آفرین مبارکت باشه خیلی خوشحالم که به نتیجه رسیدی ایشالله خزانه ها رو بزنی داداش آفرین به مهندس حمید به خاطر ردیاب عالیش و مهندس سعید که با این طرحش به بچه ها خیلی کمک کرد بچه ها مطمن باشید محل باستانی باشه و مدار و ترانستون درست کار کنه حتما نتیجه میگیرید
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:41pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
اسپوک عزیز مبارکت باشه و آرزوی موفقیت بیشتر در کاوش های بعدی. و تشکر ار مهندس حمید و مجتبی بابت طراحی و ساخت ردیاب حرفه ای و تشکر ویژه از استاد سعید بابت طرح جدید و کارامدشون. با این تفاسیر انشالا طراحی ردیاب داره به آخر میرسه و میشه این طرح رو به نام یک ایرانی در جهان ثبت نمود.
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:51pm |
|
|
spook_mer
کاربر فعال
|
ممنون از لطف دوستان
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 3:54pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2014 نوشته است: من دیروز یه جا رفتم اول فرکانس ۱۶۵.۳رو با تب لت دادم به مبدل البته مبدل من با ترانس هستش و تو خروجیش شوک هم داشتم بعد ردیاب رو گذاشتم روی ۲ کیلو و با فرکانس ۱۶۵.۳ شروع کردم به ردیابی و همون ۲۰دقیقه روشن گذاشتن ردیاب با همون فرکانس و ۳دقیقه خاموش کردن رو رعایت کردم که حدود ۱۰۰ متر من رو کشوند با خودش و برد سر یک جایی و قیچی شد و دیگه وزن رو نشد بگیرم چون نقطه زن داشتم نمیخواستم زیاد وقت تلف کنم و دوباره ردیاب رو خاموش کردم و این بار با وزن ۸۰ کیلو ردیابی کردم که منو یه ۵۰ متر کشوند و قیچی شد و دوباره با وزن ۵۰۰ کیلو رفتم که یک جای دیگه رو گرفت بعد با نقطه زن چک کردم جایی که با ۱ کیلو و ۸۰ کیلو گرفته بود هیچ چیزی وجود نداشت فقط سفال رو گرفته بود ولی جایی رو که با ۵۰۰ کیلو گرفته بود نقطه زن جواب داد و ما یک مقدار حفاری کردیم رو سطح چیزی نبود تا حدود ۵۰ سانت رفتیم پایین که یهو بارون شدید گرفت و من هم سور خوردم افتادم که دستمو سنگ برید و کار رو تعطیل کردیم البته اون منطقه دو روز پیشش برف باریده بود و به من هم نگفته بودن زمین تا ۵۰ سانت خشک بود ولی من احساس میکنم باید با وزن بالاتر شرو به کار کرد چون دیروز فقط خواستم بدونم کدوم وزن دقیق تره و این جا هم که رفتیم نسخه داره به امید خدا موندم هوا خوب بشه دوباره برم بالا سلام. اقا مهدی احتمالا شما حذف کننده رو یا خاموش کردی و وزن گرفتی و یا حذف کننده شما درست کار نمیکنه.در بدترین حالت اگه خطا رو حذف نکنه وزن خیلی پایین میاد.
آخرین بار توسط saeeed60h در یکشنبه 11 آبان1393 - 4:17pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 4:10pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود جناب اسپوک عزیز خیلی خوشحال شدم از شکارتون به شما تبریک میگم و از اینکه طرح اقا سعید بازم جواب داد با ید از اقا سعید هم تشکر کنم. با ارزوی موفقیتهای بیشتر دوستان
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 11 آبان1393 - 4:16pm |
|
|
|