نویسنده |
پیغام |
bardia
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جان دیگه چطوری برق بگیردت تا بدونی درست کار میکنه برادر مراقب خودت باش...
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:07pm |
|
|
kobani
کاربر فعال
|
مواظب خودت باش کاوشگر جان یه کاری دست خودت میدی هااااا
اگه شوک داشته باشی مطمعنا مدار درست کار میکنه ,فقط فرکانس رو بگیر ببین درسته یا نه؟
اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:08pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش مواظب باش یه کپسول اتش نشانی هم همراه خودت داشته باش خیلی کار های خطرناکی میکنید ها
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:11pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
اقا سعید ممنون از راهنمایی شما در مورد مکمل ردیاب من مدار مکمل ردیابم داره کار میکنه تو خروجی شک هم دارم و ولتاژ رو هم گرفتم زیر ۲۰۰ ولت هستش و فرکانس هم داشتم و از کار کردش مطمان هستم من از اول کار با مکمل روشن کار کردم ولی نمیدونم چرا تو وزن های مختلف جاهای مختلف رو قیچی میکرد ولی زمین مرطوب بود امکان داره دلیل قیچی کردن با وزن های مختلف همین مرطوبی زمین باشه؟ به نظر شما اول بدون مکمل رهگیری کنیم بهتره یا نه
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:18pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
mehdi 2014 نوشته است: اقا سعید ممنون از راهنمایی شما در مورد مکمل ردیاب من مدار مکمل ردیابم داره کار میکنه تو خروجی شک هم دارم و ولتاژ رو هم گرفتم زیر ۲۰۰ ولت هستش و فرکانس هم داشتم و از کار کردش مطمان هستم من از اول کار با مکمل روشن کار کردم ولی نمیدونم چرا تو وزن های مختلف جاهای مختلف رو قیچی میکرد ولی زمین مرطوب بود امکان داره دلیل قیچی کردن با وزن های مختلف همین مرطوبی زمین باشه؟ به نظر شما اول بدون مکمل رهگیری کنیم بهتره یا نه اول تو خونه تست کنید ببینید درست کار میکنه. این حالتی که شما میگید درست نیست. شاید ولوم رو خیلی زیاد میکنید و شکل موج به هم میریزه. شاید هم درست وصل نکردید. یعنی الان با حذف کننده و بدون اون فرقی نداره.
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:26pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: کاوشگر جان دیگه چطوری برق بگیردت تا بدونی درست کار میکنه برادر مراقب خودت باش...
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 3:29pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: سلام دوستان من بعد از چند وقت دیروز رفتم واسه ردیابی با ۱۶۵.۳ یک مسیر داد و تا ۵۰ متر من رو کشید و قیچی کرد وزن شد ۵۰۰ کیلو و با فرکانسهای پایین هم جواب داد و تمام گلد ها هم گرفت و بعد با مدار و ترانس و پراب یک متر سمت غرب محل رو گرفت و وزن با ۱۶۵.۳ و فرکانسهای پایین با یک کیلو و دویست گرم بیشتر نزد و حجم شد ۳۰&۳۰ و حفره هم با مدار تا w19 گرفت و حجم حفره شد ۳&۳ البته عمق بدون مدار شد ۲ متر و با مدار شد ۶ متر اقا سعید و دوستان نظرتون چیه؟ و به علت اینکه باد شد نشد نقره مفرق و بقیه رو بزنم با درود اقا کیهان خسته نباشی خواستم بدونم منظورتونو درست متوجه شدم یا نه عمق نقطه ای که 35 گرفته 2متر و عمقی که با حذف کننده 1متر به طرف غرب بوده شده 6متر؟ 1متر اختلاف نقطه دلیلش به نظرم زاویه 45 باشه که گاها" با ردیاب 35 تا نقطه اصلی امکانش وجود داره اگه جواب سوال اول رو بدین بهتر میشه نتیجه گرفت با ارزوی موفقیت
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 6:42pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با رود اقا سعید حرکت انتنها برای من تو فرکانسهای بالا 1000 خیلی کنده البته موقعی که حذف کننده با ترانس روشن باشه تو فرهای پایین و متوسط چرخش انتنها سریعتره خواستم بدونم برا شما و یا بقیه دوستان همینطوره یا نه و علت چی میتونه باشه؟ با تشکر
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 6:47pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: kavoshgar نوشته است: سلام دوستان من امروز یه کیت از بازار تهیه کردم که روش نوشته بود آمپلی فایر 40وات که ایسیش TDA2030 بود این مدار رو مونتاژ کردم و تو خروجی هم از ترانس 3 ولت استفاده کردم الان که مدار رو راه اندازی کردم تو خروچی ترانس ولتاژ39ولت DC دارم و وقتی با AC نگاه میکنم چیزی در حدود 600ولت تا 700 ولت رو نشون میده (پرش داره) یه لحضه خواستم ببینم مدار شوک داره یا نه دستم رو که سیم ترانس زدم 2متر رفتم هوا یه 10 دقیقه ای تو حال خودم نبودم عجب شکی داره نوک سیمها رو به هم نزیدک میکنم حدود 2 میلی به مونده یه جرقه از این سیم به اون یکی سیم میپره مثل شوکر الان با این تفاصیر می خواستم بدونم مدار من داره درست کار میکنه یا ولتاژ خیلی زیاد شده چطوری تست بگیرم ؟ سلام. کاوشگر جان این ولتاژ خیلی زیاده. اگه مدار ولوم داره اونو کم کنید تا جایی که روی ولوم دو موبایل زیر 200ولت acداشته باشید. تو ی کار هم همیشه از همین اندازه ولومها استفاده کنید. این ولتاژ شاید تا یک کیلو از وزن واقعی رو حذف کنه. هم اینکه خطر ناکه. اگه ترانس 9و یا 12ولت دارید با اون تست کنید. سلام به احتمال زیاد شما تو تنظیمات گوشیتون به جای هرتز روی کیلو هرتز زدید .مدار منم تا 800 ولت ازش برق گرفتم که بعد متوجه شدم به خاطر خوب عمل نکردن تاچ تبلت وقتی هرتز رو میزدم میرفت روی کیلو هرتز دلیل دومش هم احتمال داره که خروجیهایی که از مدار برای ترانس گرتی اشتباه باشه یه عکس از پشت مدار بگیر و برای داش سعید بفرست همه چی معلوم میشه
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 6:50pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: با رود اقا سعید حرکت انتنها برای من تو فرکانسهای بالا 1000 خیلی کنده البته موقعی که حذف کننده با ترانس روشن باشه تو فرهای پایین و متوسط چرخش انتنها سریعتره خواستم بدونم برا شما و یا بقیه دوستان همینطوره یا نه و علت چی میتونه باشه؟ با تشکر این میتونه یک علت داشته باشه. وقتی حذف کننده همراه 35روشنه انتنها دیگه به مگنت و یون هدف عکسالعملی ندارن. فرکانسهای بالا هم بیشتر به یون هدف حساسن و واسه نقطه زنی خوب نیستن. بهتره شروع ردیابی با فرکانس 612شروع بشه و اگه جایی رو گرفتید بعد با فرکانسهای پایینتر تست کنید. با این ولتاژی که تو خروجی ترانس دارید دیگه نیازی به استفاده از فرکانسهای بالا ندارید.
|
دوشنبه 12 آبان1393 - 6:57pm |
|
|
|