انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 3:16am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

ARASH05550 نوشته است:
تو زندگیم اونقدر دست انداز هست ،که نشد از چاله های خیابونها براتون بگم
دوست داشتم منم تجربیاتم رو براتون بگم ولی افسوس....
جدا کسی تاحالا چیزی پیدا نکرده باهم شریک بشیم؟؟؟؟
اگه خوشتون نیومد پاکش کنید

آنرا که خبر شد خبری باز نیامد!
شما خودتون اگه چیزی پیدا بکنید با این شرایط امنیتی جامعه چنین چیزی رو حتی به دوستان و آشناهاتون می گید؟ چه برسه به اینکه توی این دنیای مجازی مطرحش بکنید. کسی پیدا بکنه که دیگه این دور و اطراف پیداش نمیشه تا بیاد از تجربیاتش بگه!

باید بچشد عذاب تنهایی را * مردی که ز عصر خود فراتر باشد

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هايه رديابه سايت اياكسي تاحالافقط فلزه طلاروتونسته زيره خاك باردياب نقطه وقيچي كنه .؟فرقي نداره طلايه جديدم تونسته؟

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
برسرک جان سلام
من حاضرم به شرافتم و اصل آذری بودنم قسم بخورم که هرچی پیدا کنم واسه این انجمن رو کنم و به صراحت بگم آذری جماعت سرشون میره قولشون نمیره

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم باحرفه شايان موافقم.اين ردياب به گفته ي استادان نقطه رم ميزنه ديگه نقطه زن الان چه صيغه اييه .من خودم بانقطه زن هايي نظيرمولتي سنسوروجي پي ار1000و...كاركردم ولي هيچكدوم جواب نداده وقدرتي ندارندبه جزذيپ مكس5يا6 كه اونم به وسعه ماهانميرسه وايااصلش پيداشه يانشه ومكافاتايه ديگه.به خاطره همين دغدغه يه من يابچه هايه سايت اينه كه استادي نظيره اريابيادهدفه واقعي رونقطه كنه شايداصلايه شكله ديگه شداپراتوريش .من خودمم يه جاروتاچندروزه ديگه نتايجشوميذارم هرجورشده كمكي كرده باشم.

چهارشنبه 2 مرداد1392 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان خوبم
چند راهنمایی برای شما
1 اولا بدون علایم یا نشانه هیچ وقت حفاری نکنید چون قدیما هیچ کس بدون علایم بارشومخفی نمی کرد فکر نکنید یکی یک ابر رو کرده نشونه برای بارش !!!
2 دوما وقتیشروع به حفاری کردید حتما از اول کار نشونه ها خودشون رو نشون میدن مثل خاک قاطی با تکه کوزه وسفال و زغال ولایه لایه خاک
3 قرار نیست هروقت یک جایی رو کندیم به گنج برسم  ما مسلمان هستیم و به قضا وقدر وقسمت معتقدیم یعنی تا خداوند مقدر نکند اگه انجایی که گنج هم باشد به نسیب ما نمی شود .

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

پنج شنبه 2 مرداد1392 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mani1063 نوشته است:
سلام دوستان خوبم
چند راهنمایی برای شما
1 اولا بدون علایم یا نشانه هیچ وقت حفاری نکنید چون قدیما هیچ کس بدون علایم بارشومخفی نمی کرد فکر نکنید یکی یک ابر رو کرده نشونه برای بارش !!!
2 دوما وقتیشروع به حفاری کردید حتما از اول کار نشونه ها خودشون رو نشون میدن مثل خاک قاطی با تکه کوزه وسفال و زغال ولایه لایه خاک
3 قرار نیست هروقت یک جایی رو کندیم به گنج برسم  ما مسلمان هستیم و به قضا وقدر وقسمت معتقدیم یعنی تا خداوند مقدر نکند اگه انجایی که گنج هم باشد به نسیب ما نمی شود .

مانی جان ممنون از راهنمایی خوبتون
ولی با عرض پوزش من میخوام اکثر حرفاتونو رد کنم البته کاملا موافقم باهاشون ولی بنا به شرایط
الان اکثر اثارا از بین رفتن به خاطر جمعیت زیاد شهر سازی جاده سازی و....
خیلی بارها هستن که حتی بیشتر از 50 سانت هم عمق ندارن مثل بیشتر بارهای اسلامی
بله شما درست میگی ما مسلمان هستیم ولی قسمتو اینجور چیزا بیشترش دست خوده ما ادماست
بعدشم این همه تکنولوژی وعلم و پیشرفت اومده که دیگه این حرفو حدیثا رو بذاره کنار
شما وقتی یه دستگاه خوب داشته باشی هیچ وقت الکی حفاری نمیکنی چون دستگات مطمئنه وخطا نداره
جایی که اثار هم نداشته باشه ولی دستگاهت اوکی کنه حتما میکنی و به اثارای تو حفاریتم مطمئنا دقت نمیکنی چون دستگات مطمئنه
پس اولین فاکتور مهمو به نظر من البته .دستگاه خوب و مطمئن میزنه بعد جاوبقیه مسایل
البته مانی جان ببخشید جسارت کردم
ممنون

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

پنج شنبه 2 مرداد1392 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ما حدود 30 سال پیش 8نفری بدون نقطه زن و ردیاب جایی رو بر اساس علائم حفاری کردیم، شاید باورتون نشه ولی 9 روز کار حفاریمون طول کشید اونم تو زمستون.
تو اون 9روز چیز با ارزشی پیدا نکردیم و دیگه ناامید شروع کردیم به جمع آوری وسایل که برگردیم خونه، حتی چند نفری هم راه افتادن سمت خونه شاید 2 کیلومتر دور نشده بودن که یکی از دوستان کلنک خواست و برداشت زد بخشی از دیواره حفاری رو پایین آورد و یهویی داد زد برگردین(کلنک رو دقیقا زده بود وسط یه جفت گاو) بعدش 3روز دیگه ادامه دادیم کلی بار درآوردیم که خدایی هرچند ا ون زمان خیلی ارزش مالی نداشتن ولی مشکل چندتا از دوستانمون رو حل کرد.
تو یه مورد دیگه (البته من نبودم ولی تعریف کردن واسم)بازم بدون نقطه زن ولی با ردیاب بعد چند روز حفاری ناامید میشن و می خوان برگردن که یکی از بچه ها از عصبانیت گلاب به روتون بخشی از دیواره رو خیس میکنه که میبینه چیزی رو دیواره داره برق میزنه، خلاصه واسه بعضی ها مال دنیا یه مقداری مقدر شده واسه بعضی ها مقداری بیشتر، خیلی وقتا مال دنیا جای خوشبختی بدبختی میاره. به نظرم وقتی بی خیال مال دنیا بشین البته قلبا، خودش میریزه به پات
من بشخصه مالی که خیر توش نباشه حتی کل دنیا باشه نمی خوام :-Q کل دنیا رو داشته باشیم ولی آرامش نداشته باشیم می خوایم چیکار
امیدوارم خداوند به هممون مال با خیر و برکت بده و از همه مهم تر عاقبت بخیر بشیم :YMPRAY:

پنج شنبه 2 مرداد1392 - 1:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

explorer نوشته است:
ما حدود 30 سال پیش 8نفری بدون نقطه زن و ردیاب جایی رو بر اساس علائم حفاری کردیم، شاید باورتون نشه ولی 9 روز کار حفاریمون طول کشید اونم تو زمستون.
تو اون 9روز چیز با ارزشی پیدا نکردیم و دیگه ناامید شروع کردیم به جمع آوری وسایل که برگردیم خونه، حتی چند نفری هم راه افتادن سمت خونه شاید 2 کیلومتر دور نشده بودن که یکی از دوستان کلنک خواست و برداشت زد بخشی از دیواره حفاری رو پایین آورد و یهویی داد زد برگردین(کلنک رو دقیقا زده بود وسط یه جفت گاو) بعدش 3روز دیگه ادامه دادیم کلی بار درآوردیم که خدایی هرچند ا ون زمان خیلی ارزش مالی نداشتن ولی مشکل چندتا از دوستانمون رو حل کرد.
تو یه مورد دیگه (البته من نبودم ولی تعریف کردن واسم)بازم بدون نقطه زن ولی با ردیاب بعد چند روز حفاری ناامید میشن و می خوان برگردن که یکی از بچه ها از عصبانیت گلاب به روتون بخشی از دیواره رو خیس میکنه که میبینه چیزی رو دیواره داره برق میزنه، خلاصه واسه بعضی ها مال دنیا یه مقداری مقدر شده واسه بعضی ها مقداری بیشتر، خیلی وقتا مال دنیا جای خوشبختی بدبختی میاره. به نظرم وقتی بی خیال مال دنیا بشین البته قلبا، خودش میریزه به پات
من بشخصه مالی که خیر توش نباشه حتی کل دنیا باشه نمی خوام :-Q کل دنیا رو داشته باشیم ولی آرامش نداشته باشیم می خوایم چیکار
امیدوارم خداوند به هممون مال با خیر و برکت بده و از همه مهم تر عاقبت بخیر بشیم :YMPRAY:

explorer میشه بپرسم شما چند سالتونه؟؟

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

پنج شنبه 2 مرداد1392 - 2:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان برای بهتر دیده شدن جهت حرکت آنتنها در شبها میتونید از فسفر های درخشان ماهیگیری استفاده کنید که به نوک آنتنها وصل میشه کرد :

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 8:06am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
دوستان دیشب تا 4صبح کوه بودم.رادار تو گلد1هدف رو گرفت و یه جا قیچی کرد.از 4جهت زدم و حجمش اومد 30در 40.رادارو گذاشتم رو گلد یک و درجه 5بازم زد.گذاشتم رو نیم بازم زد.رفتم رو گلد 2 درجه 5بازم قیچی کرد.گلد 2 با درجه 1ونیم زدم قیچی کرد.حتی صفر هم کردم زد.نقطه زن که گلدین کینگ بدرد نخور بود رو زدم زد فلز باارزش.عمق یابی با رادار زد 1.5و با نقطه زن زد180.بعد از ساعت ها کندن هیچ اثاری از خاک و محل کنده شدن پیدا نکردیم.خاک سفت و بکرتا 185هم کندیم.واقعا خودم موندم. X(

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 3 مرداد1392 - 12:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 100 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure