نویسنده |
پیغام |
quester
کاربر فعال
|
AREAN نوشته است: h9361 نوشته است: دوست عزیز می شه دقیق تر روش تون رو بگین ما خیلی گرفتاری سر عمق کشیدیم ممنون میشم به طور دقیق بگین داداش بعداز پیدا کردن نقطه دوسه قدم از نقطه قیچی دورشو دستگاه روخاموش کرده ویکی از انتنها رو جداکن.بعدروبه نقطه بایست وبایکدست انتن روبصورتیکه ارنج صاف صاف باشه به سمت نقطه میگیری.مثل گرفتن هفت تیر به سمت هدف وبادست دیگرمچ دست انتندار رابرای حفظ تعادل گرفته وارام بصورتی که پاهاکمی باز باشن بسمت نقطه حرکت میکنی.وقتی دسته انتن بالای نقطه قرار بگیره شروع به حرکت برخلاف عقربه ساعت میکنه.درشروع چرخش باتکانی ارام باانتن همراهی میکنیم.بعدچرخشهارو میشماریم.هرچرخش با انتن 35معادل50سانت است.کل دورها منهای3ضربدر 50سانت میشود عمق دقیق هدف.اون منهای3دور ماله فاصله انتن تازمینه.که حدودا میشه یک ونیم متر.مثلا اگه انتن 8دور بچرخه میگیم8 منهای3میشه5و5ضربدر 50سانت میشه250سانت یادومترونیم.موفق باشید سلام .ممنون از اموزش خوبتون .اما من شنیدم انتن باید اول نیمدور خلاف عقربه ساعت و سپس موافق عقربه گردش کنه .بعد دوباره مخالف عقربه بگرده تفریق تعداد دور موافق و مخالف عقربه ساعت میشه عمق .ودر ضمن انتن باید بالاتر از سر باشه.به نظرتون درست شنیدم یا نه!؟
|
چهارشنبه 20 آبان1393 - 1:01am |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان و آقای h9361 ! این روش رو قبلا توسط اساتید و اپراتورهای این انجمن و سایرین شنیده بودم و عملیه! نشانگر عمق با تک آنتن! ساده و کارا ! حالا نظر اساتید چی باشه! موفق باشید
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
چهارشنبه 20 آبان1393 - 1:26am |
|
|
AREAN
|
h9361 نوشته است: AREAN نوشته است: سلام اقای h9361پسته قبلی توضیح دادم هرجا نامفهومه بگید تا توضیح بدم سلام برادر من خیلی ممنون از اینکه توضیح دادین منظور از برگشت یعنی آنتن یک دور کامل بزنه میشه یک چرخش؟ در ضمن خودتون این روش رو با ها تست کردین و مطمن هستین؟ بله داداش یک دور کامل همان یک چرخش است.من این روش رو همیشه استفاده میکنم ودقیقه.البته برای اطمینان میتونی ازچندجهت به نقطه نزدیک بشی ومحاسبه کنی.اینطوری دستت هم روانتر میشه.تو خونه میتونی راحت ازمایش کنی البته چون جنس رو سطح قرار داره دیگه منهای3رو انجام نمیدی.
|
چهارشنبه 20 آبان1393 - 1:37am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام استاد جاوید عزیز, در رابطه با استفاده از پرآب برای 35 که شما چند بار از این روش صحبت کردین , سوالی داشتم اول این که با این روش حد اکثر چند متر میشه از 35 فاصله گرفت و ردیابی کرد و دوم تو این روش چون قدرت خروجی حذف کننده آقا سعید که خودش یه جور ردیاب حساب میشه خیلی بیشتر از 35 هست آیا مشکلی پیش نمیاد و ردیاب اینجوری خطا را نمیگیره.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 20 آبان1393 - 2:09am |
|
|
جاوید
استاد
|
jafar نوشته است: سلام استاد جاوید عزیز, در رابطه با استفاده از پرآب برای 35 که شما چند بار از این روش صحبت کردین , سوالی داشتم اول این که با این روش حد اکثر چند متر میشه از 35 فاصله گرفت و ردیابی کرد و دوم تو این روش چون قدرت خروجی حذف کننده آقا سعید که خودش یه جور ردیاب حساب میشه خیلی بیشتر از 35 هست آیا مشکلی پیش نمیاد و ردیاب اینجوری خطا را نمیگیره. درود بر شما برای نقطه زنی و عمق گیری و حذف ذرات از فرکانسهای پایین و حداکثر پراپها در 10 متری نقطه هدف باید کاشته بشه.برای ردیابی با فرکانسه بالا در زمین کوهستانی نهایت 50 متر و در دشت هم باید خودت تست کنی که چند متر یا کیلومتر برات جواب میده در ارتفاع از سطح زمین هم ففط فرکانسهای زیر 100 هرتز جواب خوب میذهند درکوههای که جنس اونها از لاشه سنگهای بزرگ هست یا شیب تند هم فقط فرکانس پایین نهایت 20 متر بتونه کار بده قدرت حذف کننده سینوسی موبایل به هیچ عنوان حریف نقطه زنی یا ردیابی 35 نمیشه
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 4:40am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
جاوید نوشته است: jafar نوشته است: سلام استاد جاوید عزیز, در رابطه با استفاده از پرآب برای 35 که شما چند بار از این روش صحبت کردین , سوالی داشتم اول این که با این روش حد اکثر چند متر میشه از 35 فاصله گرفت و ردیابی کرد و دوم تو این روش چون قدرت خروجی حذف کننده آقا سعید که خودش یه جور ردیاب حساب میشه خیلی بیشتر از 35 هست آیا مشکلی پیش نمیاد و ردیاب اینجوری خطا را نمیگیره. درود بر شما برای نقطه زنی و عمق گیری و حذف ذرات از فرکانسهای پایین و حداکثر پراپها در 10 متری نقطه هدف باید کاشته بشه.برای ردیابی با فرکانسه بالا در زمین کوهستانی نهایت 50 متر و در دشت هم باید خودت تست کنی که چند متر یا کیلومتر برات جواب میده در ارتفاع از سطح زمین هم ففط فرکانسهای زیر 100 هرتز جواب خوب میذهند درکوههای که جنس اونها از لاشه سنگهای بزرگ هست یا شیب تند هم فقط فرکانس پایین نهایت 20 متر بتونه کار بده قدرت حذف کننده سینوسی موبایل به هیچ عنوان حریف نقطه زنی یا ردیابی 35 نمیشه بسیار سپاسگذارم استاد جاوید , من دیشب از این روش شما استفاده کردم برا اولین بار یه نقطه را گرفتم , باد میآمد نشد تستها را کامل کنم انشاالله با نقطه زن چک میکنم نتیجه را اینجا خدمتت میگم استاد.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 7:11am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: ebi-gold نوشته است: من دارم تست میکنم ببینم با چه ولتاز تو خروجی ترانس که به زمین میدیم میشه وزن واقعی رو به دست اورد چون من بدون ترانس فقط خروجی امپلی رو که به زمین داده بودم یک دسته قدیمی داس رو که ٣٠٠ گرم هم وزن نداشت با ۴٠ کیلو تونستم درست و دقیق سر هدف قیچی کنم ولی با وزن ۴٠ کیلو درود بر شما گویا مگنت با ترانس هم ول کن معامله نیست. نوع مگنت های حاصله فلزات با همدیگه فرق دارندحتی مگنت حاصله از موتور الکتریکی هم با مگنت یک اهن ربا فرق داره به این صورت که یه فرکانس موتور الکتریک روشن را میگیره ولی همین فر کانس نیم کیلو اهن ربا را نمی گیره و مگنت بدن هر فردی با فرد دیگه متفاوته یکی اهن بدنش زیاده دیگری روی بدنش زیاده یکی با ردیاب فقط فلزات اهنی را خوب میزنه و دیگری شاید طلا یا مس را خوب بزنه ودلیل اصلی هم این هست که 35 از گردن اویزون هست و تقریبا با توجه به نوع فلز بیشتری که در بدن اپراتور وجود داره یک مگنت قوی از همون نوع فلز تشکیل میشه و تقریبا به فرد اپراتور بعنوان خوراک بسیار قدرتمند برای ردیابی عمل میکنه چون هاله مگنت تا 1 متری دورفرد گسترده شده و انتنها هم در این دایره با قطر یک متر قدرت دارند منتهی به جای اینکه خوراک به انتنها مسقیم وصل بشه از هاله مگنت بدن بعنوان خوراک استفاده میشه بخاطر همین هم هست که در سرما چون قدرت این هاله کم میشه ردیابی هم سخت تر میشه تنها راه حل این کار این هست که باید 35 هم مثل ردیاب موبایلی به پراپ وصل بشه و در خاک فرو برود تا هاله مگنت بدن در نهایت ضعف قرار بگیره و نتونه خودش را بعنوان خوراک به انتنها قالب کنه چون وقتی 35 به بدن وصل هست تولید یون بیشتری میکنه دقیق مثلا یک تیکه طلا که روی اهنر با میگذارید وزن با 35 چند برابر وزن واقعی نمایش داده میشه علاوه بر استفاده از امواج سینوسی مدلاسیون هم میتونه حذف ذرات کنه که از موج fmیا am استفاده میشه که سعید بهتر میتونه در این رابطه اظهار نظر کننداقا سعید میشه در مورد مدلاسیون و نحوه کار اون توضیح بدین؟با تشکر
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 9:01am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
دوستان مکمل دوستمون سعید و با آنتن جدید ادغام بکنیم به نظرتون نتیجه خوبی میگیریم؟
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 9:14am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اقا بنیامین روش مدولاسیون تو نرم افزار دوم هست که با سه روش میشه انجام داد. ولی تست کردم همین سینوسی از همه بهتره. اگه روش بهتری پیدا کردم میگم. در مورد تستهای اقا ابی هم فکر کنم ایشون با دو تا فرکانس مختلف وزن گیری کرده وگرنه تو عمق پایین وزن واقعی میشه. تو عمق بالا هم کسی تستی رو جنس قدیمی انجام نداده.
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 9:44am |
|
|
جاوید
استاد
|
jafar نوشته است: جاوید نوشته است: jafar نوشته است: سلام استاد جاوید عزیز, در رابطه با استفاده از پرآب برای 35 که شما چند بار از این روش صحبت کردین , سوالی داشتم اول این که با این روش حد اکثر چند متر میشه از 35 فاصله گرفت و ردیابی کرد و دوم تو این روش چون قدرت خروجی حذف کننده آقا سعید که خودش یه جور ردیاب حساب میشه خیلی بیشتر از 35 هست آیا مشکلی پیش نمیاد و ردیاب اینجوری خطا را نمیگیره. درود بر شما برای نقطه زنی و عمق گیری و حذف ذرات از فرکانسهای پایین و حداکثر پراپها در 10 متری نقطه هدف باید کاشته بشه.برای ردیابی با فرکانسه بالا در زمین کوهستانی نهایت 50 متر و در دشت هم باید خودت تست کنی که چند متر یا کیلومتر برات جواب میده در ارتفاع از سطح زمین هم ففط فرکانسهای زیر 100 هرتز جواب خوب میذهند درکوههای که جنس اونها از لاشه سنگهای بزرگ هست یا شیب تند هم فقط فرکانس پایین نهایت 20 متر بتونه کار بده قدرت حذف کننده سینوسی موبایل به هیچ عنوان حریف نقطه زنی یا ردیابی 35 نمیشه بسیار سپاسگذارم استاد جاوید , من دیشب از این روش شما استفاده کردم برا اولین بار یه نقطه را گرفتم , باد میآمد نشد تستها را کامل کنم انشاالله با نقطه زن چک میکنم نتیجه را اینجا خدمتت میگم استاد. درود بر شما جعفر جان وقتی باد میاد کلا ردیابی تعطیل هست اگه یه اپراتور حریف باشه شاید بتونه حدودای نقطه را بگیره چون باد باعث ضعف سیگنال میشه و یون ها هم مسیر با باد میشوند حتی باد نقطه زن توباکس را هم دچار دردسر میکنه
|
چهارشنبه 21 آبان1393 - 11:46am |
|
|
|