انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 12:26pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

parvaz نوشته است:
با سلام خدمت طراحان و سازنده های ردیاب
دو تا طرح دارم ببینین می شه روش زمان گذاشت
1- یه تراز بذاریم رو دسته ها که زاویه اون با زمین رو بتونیم تنظیم کنیم (برا هر دو به یه اندازه)
2- رفتار های میله های برنجی رو بشه با یه نرم افزار شبیه سازی کرد بعد سیگنال ها به جای اینکه به آنتن ها ارسال بشن به اون نرم افزار(می تونه روی لپ تاپ و یا تبلت نصب بشه) ارسال بشن و اون نرم افزار بگه که کدوم طرف بریم با این روش تاثیر قدرت ذهن از بین می ره.

نظر اساتید چیه؟

با سلامی دوباره خدمت اساتید گرامی
من دو تا طرح بالا رو دادم کسی تحویل نگرفت گفتم یکی دو تا دیگه بهش اضاف کنم
3- فرکانس ساروج هم توو دستگاه جدید بذارین
4- یادم رفت که چی بود

به نظرم روی گزینه 2 کار کنید خیلی خوبه

موفق باشید.

دوشنبه 6 مرداد1392 - 2:11am

من اولین جایی که دارم حفاری می کنم تووی تقریبا 80 سانتی به دو تا دسته کوزه با چند تا استخون حالا یا گاو یا آدم چون خیلی بزرگ بودن بر خوردم که اینا با هم جفت بودن اینگار با دفن شده بودن خلاصه منظورم اینه که نکنه ردیاب این استخون ها رو نشون داده (مثل رفیقمون که لاک لاکپشت رو زد ) :D
مشخصات محل حفاری رو قبلا اینجا گفتم
viewtopic.php?f=13&t=261&start=990
البت الان حدود 1.5 یه مستطسل 3*3 کندیم خیلی حال می ده
تفریح جالبیه

دوشنبه 6 مرداد1392 - 2:20am
مدیر کل
مدیر کل

پرواز عزیز ممنون از نظرات شما. طبیعتا من به نوبه خودم به همه نظرات توجه دارم! در مورد گزینه 2 اتفاقا کار کردم هنوز جواب خوبی حاصل نشده. به امید خدا این هم یک طرح متفاوت برای دستگاه دیگه ای هست که شاید در آینده بتونیم بهش برسیم.

دوشنبه 6 مرداد1392 - 2:25am

خواهش می کنم استاد حمید امیدوارم که بتونم کمک کنم :)

دوستان و اساتید من یه شبحه برام بوجود اومد
ببینید برای عمق گیری دستگاه خاموش با آنت ها رو نقطه مورد نظر میریم اگه آنتن ها به سمت شمال تا شنال شرق رفت اون مسیر رو ادامه می دیم تا جایی که آنتن ها قیچی بشن فاصله هدف تا نقطه قیچی شدن می شه عمق هدف (یا اینکه این فاصله رو باید ضربدر 2 کنیم ؟)
و اینکه به نظر اساتید بهترین روش برای عمق گیری چیه؟
ببخشید سوال تکراری پرسیدم YMWHISTLE

دوشنبه 6 مرداد1392 - 3:00am
مدیر کل
مدیر کل

parvaz نوشته است:
خواهش می کنم استاد حمید امیدوارم که بتونم کمک کنم :)

دوستان و اساتید من یه شبحه برام بوجود اومد
ببینید برای عمق گیری دستگاه خاموش با آنت ها رو نقطه مورد نظر میریم اگه آنتن ها به سمت شمال تا شنال شرق رفت اون مسیر رو ادامه می دیم تا جایی که آنتن ها قیچی بشن فاصله هدف تا نقطه قیچی شدن می شه عمق هدف (یا اینکه این فاصله رو باید ضربدر 2 کنیم ؟)
و اینکه به نظر اساتید بهترین روش برای عمق گیری چیه؟
ببخشید سوال تکراری پرسیدم YMWHISTLE

ببین همشهری :D از جایی که قیچی اول شد یعنی هدف اصلی تا جایی که دستگاه رو خاموش کردین انتنها رفت به سمت شمال رو متراژ کن ضرب در دو بکن میشه عمق و یه راه دیگه اینه که همانجاییکه هدف اصلی بوده قیچی کرده نذار باز بشه عقب عقب برو میبینی یه جا داره باز میشه از همانجا که باز شد تا هدف اصلی رو متراژ کن منهای یک متر یا اندازه دستها تا زمین اینم یه نوع عمق گیری هست . حالا شما هردو رو ازمایش کن ببین هردو برای شما یکسانه یا نه چه ایرادی داره هردو رو بکار ببرین :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 7 مرداد1392 - 3:54am
استاد
استاد

parvaz نوشته است:
من اولین جایی که دارم حفاری می کنم تووی تقریبا 80 سانتی به دو تا دسته کوزه با چند تا استخون حالا یا گاو یا آدم چون خیلی بزرگ بودن بر خوردم که اینا با هم جفت بودن اینگار با دفن شده بودن خلاصه منظورم اینه که نکنه ردیاب این استخون ها رو نشون داده (مثل رفیقمون که لاک لاکپشت رو زد ) :D
تفریح جالبیه

درود بر شما
اون تستی که ازتون خواستم تونستید انجام بدید یا یادتون رفت

دوشنبه 7 مرداد1392 - 5:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parvaz نوشته است:
تفریح جالبیه

اینکه بفهمی دستگاه استخوانها رو میزنه یا نه سادست.اونارو که در اوردی بزار یه جای دیگه و دوباره دستگاه بزن.

دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:25am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
پرواز عزیز شما گفتین عمقش 4 متره .
آیا تا 4 متر ادامه دادین یا استخون دراومد ول کردین؟؟
لطفا کامل توضیح بدین.
یاعلی

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 7 مرداد1392 - 8:35am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
.راستش بعد از مطالعه کامل این پست120صفحه ای به این نتیجه رسیدم که هنوز هیچ قانون و روش مشخصی برای کار با این ردیاب ارائه نشده.من خودم 7ساله تو این کارم و هر وقت دستگاهی جدید بدستم میرسه بعد از مطالعه دفترچه اش شروع به کار میکنم و طبق نوشته های دفترچه ازش استفاده می کنم.تو این ردیاب از زمان روشن شدن تا نوع گرفتن آنتن ها نحوه صحیح تعویض سیگنالها نحوه راه رفتن نحوه صحیح قیچی کردن و...رو باید خودت یاد بگیری و هر کی تو این پست روش خودش رو میگه که آدمو گیج میکنه.درخواست من از استاد حمید اینه که بیاد با یه جمع بندی دقیق از صفر تا آخر کار با این ردیابو توضیح بده تا این همه گلایه از بین بره.من خودم دو بار حفاری اشتباه با این ردیاب رو دارم و هنوز هم میگم مشکل از خودمه.پس از دوستان درخواست راهنمایی و کمک رو دارم مخصوصا از استاد آریا و جاوید عزیز :-BD

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 7 مرداد1392 - 10:15am
استاد
استاد
آواتار کاربر

راستی من بازم باید بگم که قصد معجزه از این ردیابو ندارم.این ردیاب در نوع و کارکرد خودش بخدا بینظیره.هدفم اینه که هر چه زودتر با کار عملی نه تئوری به نتیجه برسیم.براتون مثال میزنم تو حفاری اول با این ردیاب جای که زد اطرافش دیوار بود که کامل مشخص بود که ریخته.در 50متریش نشان هم وجود داشت.حجم چون زد 35در45سانت ولی بازم برای فهمیدن و درک ردیاب حفاری کردم و فهمیدم ذراته.بار دوم ردیاب منو از 200متر برد رو یه تپه که جاش فوق العاده عقلانی بود و حجم 3.5در4.5متر بهم دارد و خاک حفاریش هم کاملا خالص و یکدست دست ساز بود حفره و مس هم زده بود.حتی از 30 متری در حالت گلد2 ولوم نیم با وجود طلای10 گرمی بازم همون جا رو میزد با حالت بیسیم.مطمئن باشید که ایراد از نوع حفاری و اپراتوری من می تونه باشه ولی از ردیاب نیست.بازم تاکیید میکنم هدف نه تعریف ردیاب و نه خراب کردنش نیست هدف رسیدن به موفقیت هستش.بازم از دوستان می خوام برن کار کنند و نتیجه رو برای بالا بردن تجربه دوستان ارائه بدن.با تشکر از همگی :-BD

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 7 مرداد1392 - 10:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 55 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure