انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 2:39am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

مجتبی نوشته است:
parvaz نوشته است:
خواهش می کنم استاد حمید امیدوارم که بتونم کمک کنم :)

دوستان و اساتید من یه شبحه برام بوجود اومد
ببینید برای عمق گیری دستگاه خاموش با آنت ها رو نقطه مورد نظر میریم اگه آنتن ها به سمت شمال تا شنال شرق رفت اون مسیر رو ادامه می دیم تا جایی که آنتن ها قیچی بشن فاصله هدف تا نقطه قیچی شدن می شه عمق هدف (یا اینکه این فاصله رو باید ضربدر 2 کنیم ؟)
و اینکه به نظر اساتید بهترین روش برای عمق گیری چیه؟
ببخشید سوال تکراری پرسیدم YMWHISTLE

ببین همشهری :D از جایی که قیچی اول شد یعنی هدف اصلی تا جایی که دستگاه رو خاموش کردین انتنها رفت به سمت شمال رو متراژ کن ضرب در دو بکن میشه عمق و یه راه دیگه اینه که همانجاییکه هدف اصلی بوده قیچی کرده نذار باز بشه عقب عقب برو میبینی یه جا داره باز میشه از همانجا که باز شد تا هدف اصلی رو متراژ کن منهای یک متر یا اندازه دستها تا زمین اینم یه نوع عمق گیری هست . حالا شما هردو رو ازمایش کن ببین هردو برای شما یکسانه یا نه چه ایرادی داره هردو رو بکار ببرین :D

سلام بر استاد مجتبی کبیر
اون قسمت که گفتین نذار باز بشه رو نفهمیدم 8-} وقتی نذارم باز بشه از کجا بفهمم داره باز می شه؟

دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:07am

جاوید نوشته است:
parvaz نوشته است:
من اولین جایی که دارم حفاری می کنم تووی تقریبا 80 سانتی به دو تا دسته کوزه با چند تا استخون حالا یا گاو یا آدم چون خیلی بزرگ بودن بر خوردم که اینا با هم جفت بودن اینگار با دفن شده بودن خلاصه منظورم اینه که نکنه ردیاب این استخون ها رو نشون داده (مثل رفیقمون که لاک لاکپشت رو زد ) :D
مشخصات محل حفاری رو قبلا اینجا گفتم
viewtopic.php?f=13&t=261&start=990
البت الان حدود 1.5 یه مستطسل 3*3 کندیم خیلی حال می ده
تفریح جالبیه

درود بر شما
اون تستی که ازتون خواستم تونستید انجام بدید یا یادتون رفت

سلام بر شما استادی پیگیر هستین
اگه بگم انجام دادم :^o :^o
راستش نه یادم رفت
شما زحمت کشیدین و راهنمائی کردین من انجام ندادم یعنی یادم رفت واقعیتش اونجا که داره کار انجام می شه هر موقعی نمی شه آنتن زد ولی هر وقت بخوایم حفاری می شه کرد
شرمنده اگه امکانش هست یه بار دیگه توضیح بدین ممنون می شم :YMPRAY:

ممنون

دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:14am

bina نوشته است:
سلام دوستان
پرواز عزیز شما گفتین عمقش 4 متره .
آیا تا 4 متر ادامه دادین یا استخون دراومد ول کردین؟؟
لطفا کامل توضیح بدین.
یاعلی

سلام بر استاد بینا مهربان
بله عمقش چهار متره البت با تست به سمت شمال بود که دو متر رفت سمت شمال بعد ضربدر 2 کردم شد 4
نه ما استخون رو تووی 80 متری پیدا کردیم اونموقع جریان لاک که برا دوستمون پیش اومد رو نمی دونستم فعلا تا 1.5 کندیم
یه چند روزیه برای شبهای قدر کار تعطیله

آقا saeeed60h هم راه حل خوبی دادن حالا باید برم اونجا تست رو بزنم ببینم چه خبره

از همگی ممنون

دوشنبه 7 مرداد1392 - 11:21am
مدیر کل
مدیر کل

parvaz نوشته است:
مجتبی نوشته است:
parvaz نوشته است:
خواهش می کنم استاد حمید امیدوارم که بتونم کمک کنم :)

دوستان و اساتید من یه شبحه برام بوجود اومد
ببینید برای عمق گیری دستگاه خاموش با آنت ها رو نقطه مورد نظر میریم اگه آنتن ها به سمت شمال تا شنال شرق رفت اون مسیر رو ادامه می دیم تا جایی که آنتن ها قیچی بشن فاصله هدف تا نقطه قیچی شدن می شه عمق هدف (یا اینکه این فاصله رو باید ضربدر 2 کنیم ؟)
و اینکه به نظر اساتید بهترین روش برای عمق گیری چیه؟
ببخشید سوال تکراری پرسیدم YMWHISTLE

ببین همشهری :D از جایی که قیچی اول شد یعنی هدف اصلی تا جایی که دستگاه رو خاموش کردین انتنها رفت به سمت شمال رو متراژ کن ضرب در دو بکن میشه عمق و یه راه دیگه اینه که همانجاییکه هدف اصلی بوده قیچی کرده نذار باز بشه عقب عقب برو میبینی یه جا داره باز میشه از همانجا که باز شد تا هدف اصلی رو متراژ کن منهای یک متر یا اندازه دستها تا زمین اینم یه نوع عمق گیری هست . حالا شما هردو رو ازمایش کن ببین هردو برای شما یکسانه یا نه چه ایرادی داره هردو رو بکار ببرین :D

سلام بر استاد مجتبی کبیر
اون قسمت که گفتین نذار باز بشه رو نفهمیدم 8-} وقتی نذارم باز بشه از کجا بفهمم داره باز می شه؟

:D منظورم اینه که وقتی اون هدف قیچی شد دستگاه روشن هست تو همان حالت بمون منظورم قیچی شده هست و عقب عقب برو چند قدم که رفتی میبینی که داره باز میشه و وقتی کاملا باز شد از همانجا تا هدف اصلی رو متراژ کن منهای یک متر اون میشه عمق شما البته اینم یه نوع عمق گیری هست مدلهای زیادی هست دوستان باتجربه میان توضیح میدین .
وفعلا اونجایی که مد نظرته حفاری نکن نگه اش دار تا تست های بیشتری رو روش انجام بدین وقتی مطمئن شدین اونوقت بنظر من صبر کن ورژن 2 این دستگاه رو بدم بهتون یه تست هم بکن

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 7 مرداد1392 - 12:35pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستانی که نمونه ساروچ دارند لطف کنن برام بفرستند تا فرکانس اونو بگیرم و با چند ساروچ بذارم کنار هم ببینم تشابه فرکانسی اینها چنده .
و اگر پیشنهادی یا چیزی دارند حتی ذراتی که گرفتند یا همان لاک پشت یا هرچیز دیگه ای که خطا گرفتند من ببینم با فرکانسهای دیگه طلا کدومش اینها رو نمیگیره . که بدرد ما بخوره برای فرکانس گیری به من پیام خصوصی بدن تا ادرس بهشون بدم بفرستند برام اگر میخواین به نتیجه برسین پس یه تکونی به خودتون بدین و کمکم کنین ممنون :)

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

دوشنبه 7 مرداد1392 - 12:39pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام.چشم مجتبی جان \M/

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 7 مرداد1392 - 2:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا مجتبی فرکانس نفت هم بذاری بد نیست :D :-o B-)
راستی اقا مجتبی خشت و کوزه که توی قبر لای خاک بوده به دردت میخوره؟

دوشنبه 7 مرداد1392 - 2:27pm
مدیر کل
مدیر کل

parsi نوشته است:
سلام اقا مجتبی فرکانس نفت هم بذاری بد نیست :D :-o B-)
راستی اقا مجتبی خشت و کوزه که توی قبر لای خاک بوده به دردت میخوره؟

پارسی جان مگه میخوای پالایشگاه بزنی و نفت معمولا عمقش خیلی بالاست اما سعی میکنم اینم بذارم :D
درمورد خشت و کوزه میگین باید چیزی باشه که کنار بار بوده اونم حقیقی وگرنه کلی کوزه داریم با فرکانسهای مختلف اینطوری بدرد نمیخوره داخل زمین هم پراز کوزه شکسته هست . سعی کنین چیزهایی که کاربردی هستند و بدرد کارما میخوره راهنمایی کنین و برام بفرستین . مثلا فلزی که پاتیل بسته روش اینها مهم هستند

دوشنبه 7 مرداد1392 - 3:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی جان میشه از ولوم قدرت برای اندازه گیری عمق استفاده کرد؟

مثلا وقتی یه جا رو نقطه کرد ولوم رو انقدر کم کنیم که دیگه نزنه (البته این کار رو با دو تا ولوم دقیق تر میشه انجام داد اگه رو نمایشگر عدد هم بده مثلا در حد صدم باشه که دیگه عالی میشه مثال : از 0.01 تا 9.99 )و با توجه به قدرت ارسال امواج ( تا چند متر)و با توجه به حجم بار عمق دقیقش بدست بیاد.

دوشنبه 7 مرداد1392 - 3:28pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز اصلا روی ساروج فکر نکنین که خیلی بعید هست یک فرکانس داشته باشه! چون ساروج نه تنها عنصر نیست و ساختار مولکولی و بلوری ثابتی نداره بلکه در دوره ها ی مختلف و مناطق مختلف بصورت کمی متفاوت ساخته میشده که همین باعث میشه فرکانس ثابتی نداشته باشه و خطای خیلی زیادی در موردش پیش بیاد. در مورد نفت هم باید نفت خام طبیعی موجود در محیط باشه نه نفتی که از پروسه پالایشگاه عبور کرده!

خدمت پوریای عزیز هم عرض کنم ؛ بنده بارها توضیح دادم عوامل مختلفی تعیین میکنه که شما یک هدف رو تا چه شعاعی و تا چه عمقی بتونین ردیابی کنین! جنس خاک و جنس فلز و حجم و وزن و نحوه قرارگیری و جزئیات دیگه همگی موثر هستن. پس در حالت کلی فرمولی براش وجود نداره چه برسه به اینکه روی ال سی دی بخواد نشون داده بشه. بهرحال نوع ولومی که شما فرمودین پیش بینی کامل کردم و برای حذف ذرات بکار برده میشه. از ترکیب تنظیمات هر دو ولوم برای مشخص کردن عمق هم میشه استفاده کرد اما تجربه بسیار زیادی لازم داره.

دوشنبه 7 مرداد1392 - 4:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure