انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:33am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

master نوشته است:
باسلام و درود بر همه ی کار بران محترم
اینجانب با توجه به تکمیل شدن مکمل ردیاب تجربه ای کسب کردم که شاید به کمک دوستان بیاد .
چند روز قبل خدمت یک مجموعه از انسانهای کاربلد و مهم بودم . این مجموعه در باغ دوهزار متری خود جام نقره ای که بسیار قدمت داشت برای تست دستگاهای مختلف دفن کرده بودند .
بنده ابتدا دستگاه را بدون مکمل روشن کردم . مکانی رو قیچی کردم با وزن نجومی یک تن .
که برای خودم هم جای سوال داشت . با واکنش بسیار تلخ مجموعه مواجه شدم که عنوان کردن اینجا مکان مورد نظر ما نیست .
بنده سپس مکمل را روشن کردم . به محض روشن کردن دستگاه داستان عوض شد .
ظرف کمتر از یک دقیقه مکانی را با فاصله 6 متری از نقطه اول قیچی کردم با وزن نیم کیلو و عمق یک متر .
سر جا ایستادم و اعلام کردم مکان دقیق شما اینجاست .
همه شروع به دست زدن کردن و اعلام کردن که هم مکان هم وزن هم عمق درسته .
کار به بقیه اتفاقات ندارم .
فقط خواستم بگم که مکمل فوق العاده هست .
و خیلی خوشحال هستم چون اعتقاد دارم که هر لحظه امکان موفقیت هست .
با تشکر از آقا حمید . آقا مجتبی . و البته در مورد مکمل از آقا سعید کمال تشکر را دارم .

درود بر شما
دوست من اکثر کسانی که حفاری بی مورد با 35 دارند مثل شما فقط تمیتونن نقطه دقیق را بزنند یا به حسابی دیگه یه تست ساده با اهداق زیر خاک نکردند که چم و خم کار دستشون بیاد که 35 برای اونها نقطه را میزنه یا زاویه 45 درجه را یا زاویه های دیگه را
ردیابی یک هنر هست که باید خصوصیات بدنی خاصی داشته باشید ردیابی کار هر کس نیست .هدفی که شما زده اید با 35 به گفته خودتون 1 متر عمق داشته و شما 6 متر اونطرف تر قیچی داشتید پس باید بگم که شما مرکز هدف را روی خروجی یون در زاویه 80 یا70 درجه داشتید پس حساب کار دستتون بیاد که 35 همیشه برای شما اینجوری نقطه را نشون میده البته مرکز برای فلز جدید و قدیم هم با همدیگه فرق دارند که باز هم باید تست کنید که بدن شما چه جوری جواب میده

یکشنبه 25 آبان1393 - 5:47am
استاد
استاد

shayan666666 نوشته است:
اگه با ترانس استفاده کنید فقد شعاع دور پراپ باردار میشه ولی اگه ترانسو حذف کنید وسیم خروجی از امپیلی رو به یک فرستنده رادییویی که داخل خاک نفوذ داره وسل کنید شعاع و عمق بیشتری میزنه .همین اف پی ال 35 فرکانس سوار بر امواج رادییویی کار میکنه

درود بر شما
وقتی پراپها در خاک قرو میروند قدرت شعاع زنی دستگاه بیشتر میشه چون منبع انتشار امواج مستقیم به خاک وصل هست و 35 از نوعی از امواج رادیویی هست که حدود 750 متر بر ثانیه کار میکنه و امواج رادیویی 300 هزار کیلومتر بر ثانیه حرکت میکنه و انتنهای ال شکل با امواج رادیویی با سرعت بالا عکس العملی ندارند

یکشنبه 25 آبان1393 - 5:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
من هم جا داره از آقا سعید تشکر ویژه ای کنم با راهنمایی ایشان یه مشکلی برا حذف کننده من افتاده بود که انشاالله را افتاده , سعید جان ممنونم.

سلام. خواهش میکنم.
دوستان دقت کنید که سیمی که از موبایل میاد خیلی مهمه. منفی فیش دستگاه اقا جعفر قطع بود. تو این حالت ولتاژی تو خروجی ترانس هست ولی بیشتر شبیه پارازیته تا موج. علت خطاهایی که گرفته شده همینه.

یکشنبه 25 آبان1393 - 7:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
دوستان دیروز تو خونه امپلی با ترانس روشن کردم ای سی 2005 به شدت داغ می کرد رفتم پیش یکی از دوستان تعمیرکار تست کردن گفت ای سی سوخته یه ای سی 2005 پیدا کردم و درست شد ظاهرا" مکمل سر زمین درست کار نمی کرد و موجب خطا شده ولی تعجب می کنم با این که درست کار نمی کرد وزنها نجومی نشد و حول 2تا 4 کیلو بود امیدوارم دوباره به کاهدون نزنم :D

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 25 آبان1393 - 9:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه خنک کننده براش بزار که اینقد داغ نکنه تا بسوزه :D

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

یکشنبه 25 آبان1393 - 9:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahoora94 نوشته است:
یه خنک کننده براش بزار که اینقد داغ نکنه تا بسوزه :D

ممنون از راهنمای شما خنک کننده داشت عزیز جان مشکل از اتصالات ناقص بود.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 25 آبان1393 - 9:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
keyhanjam نوشته است:
منم جا داره از اقا سعید بابت این طرح ازش تشکر کنم
من چند شب پیش رفتم جای واسه ردیابی که با ۳۵ خالی با فرکانس ۱۶۵.۳ من رو حدود ۵۰ متر کشوند و بعد از انجام تستها نقره و طلا و مفرق شد یک تن و برنج ۲۵۰ کیلو و حجم فضای خالی شد ۳&۳ که بعد از وصل کردن مکمل با پراب شد یک کانال به عرض یک متر که میرفت به سمت تپه
به نظر من اون وزنها و اون حجم بخاطر تجمع گازی بود که در اونجا بود و من رو کشوند
درضمن با ۳۵ متراژ شد ۴ متر و با مکمل شد ۶ متر

اقا جاوید میشه بفرمایید و نظرت در مورد اینکه چرا اینجای که من گرفتم با ۳۵ با حجم یک اتاق گرفت با اینکه اونجا کانال بود؟
من تو کانال زدن خیلی واردم و به صورت در جا هم میتونم ردیابی کنم بدون اینکه راه برم مسیر رو میدم و بگم این کانال از کجا به کجا میره حتی اقا جعفر کارم رو دیده,ولی خداییش اینجا که رفتم واسم سواله که چرا کانال رو اتاق گرفتم
اونجا رو حفاری نکردیم ولی مطمعنم به کانال بودنش

شنیدن کی بود مانند دیدن

یکشنبه 25 آبان1393 - 10:58am
YIM

با سلام خدمت همه اساتید.از همه خصوصااقاجاوید یه تقاضا دارم.الان نسبت به زمان ابتدای دسترسی بچه ها به دستگاه انجمن تجارب وتغییرات زیادی مثه مکمل اقا سعیدرخ داده وحجم مطالب هم خیلی بالا رفته.لطف کنید دستورالعمل کاملی که بهترین راه ردیاب زنی با امکانات موجود باشه بذارین.

یکشنبه 25 آبان1393 - 11:56am

باسلام خدمت استادجاوید.داداش بزرگواری کن ونحوه ردیابی با مکمل داش سعید رو بصورتی که هم دستگاه هم مکمل باپراب به زمین وصل باشن همراه جزییاتی مثه فواصل ونحوه اتصال پراب FPL به زمین وانچه خودت تشخیص میدی که دونستنش در این روش نیازه توضیح بدین.خواهشا

یکشنبه 25 آبان1393 - 12:16pm
استاد
استاد

AREAN نوشته است:
باسلام خدمت استادجاوید.داداش بزرگواری کن ونحوه ردیابی با مکمل داش سعید رو بصورتی که هم دستگاه هم مکمل باپراب به زمین وصل باشن همراه جزییاتی مثه فواصل ونحوه اتصال پراب FPL به زمین وانچه خودت تشخیص میدی که دونستنش در این روش نیازه توضیح بدین.خواهشا

درود بر شما
نه من نه هیچ کس دیگه نمیتونه ردیابی را به شما یاد بده چون ردیاب تمرین و تجربه هست تنها کمکی که کسی میتونه بکنه فقط روشهای ردیابی هست که به صورت نظری هست وعملی اون دیگه بستگی به بدن حودتون نحوه در دست گرفتن انتنها داره و یبا اینکه بتونید ذهن خودتون را کنترل کنید که باعث چرخش انتنها به طرفی که در ذهنتون مجسم کردید نشه
من که ابتدا با 35 ردیابی و نقطه زنی و عمق گیری میکنم و بعد پراپ های حذف کننده را از نظر شوک دادن تست میکنم و بعد در زمین فرو میکنم 35 را یا از حالت گردن اویز و یا انتن وصل شده یا با پراپ کاشته وانتن بدون سیم حذف ذرات میکنم ومقدار وزنی که 35 گرفته و وزنی که بعد از حذف کننده 35 نشون میده مقایسه میکنم که چند گرم هست
در این کار فقط باید مطمعن بود که شوک ترانسها باید قوی باشه اگه صعیف هست سیمها را دوباره جا بزنید و نرم افزار موبایل را دوباره ببندید و مجددا فعال کنید

یکشنبه 25 آبان1393 - 3:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 105 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure