انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:16am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

berserk نوشته است:
نقل قول:
3-از هدف با سمت شمال برید ببینید قیچی میشه یا نه اگه نشد که هیچی ولی اگه شد ببین تو چندمتری هدف و با عمقی که بدست آوردین مقایسه کنید.

سلام
این رو باید زمانی که آنتها روی هدف قیچی کردن انجام بدیم یا طور دیگه ای؟

آره عزیزم اگه جایی قیچی نشده، سمت شمال چی بریم؟!!!

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

chia نوشته است:
سلام بر همه دوستان
دیشب رفتیم حفاری که چند شبه مشغول تست هستم که نتیجه تستهامو خدمتتون عرض میکنم:یه منطقه رو که باستانی بود با دستگاه سرچ میکردم که آنتنها با قدرت یه جهتی رو نشون دادند و بعد از طی مصافت150متری تونستم اونجا رو نقطه کنم و یه مستطیل به ابعاد3*2 در حجم گیری در اومد و عمق آنتن خواموش بطرف شمال شرقی یک متر که ضرب در دو شد دو متر وبا دستگاه روشن که جایی که قیچی میکنه عقب برمیگردی تا آنتن باز بشه دردو متری آنتن باز شد وعمق شد دومتر وبا گلد2 و ولوم نیم هم با خوراک طلا تونستم هدفو بگیرم و در آخر تست سرکه که بعد از 48 ساعت رفتم سراغش ببینم چیکار کردیم و حجم گیری و عمق گیری کردم وتست طلا دوباره انجام دادم که مثبت بود که حجم مقدار کمی کوچیکتر شده بود و عمق تغییری نکرده بودو با امید فراوان دستور حفاری دادم که خاک سخت و حفاری مشکل بود و خاک بکر بود و دست نخورده و تا پایینتر میرفتیم جنس خاک سخت تر میشدو دریغ از یک نشانه ~X( خلاصه تا دو متر پایین رفتیم با هزار بدبختی و دیگه بچه ها نای کلتگ زدن نداشتند و حفاری رو متوقف نمودم و خودم داخل چاله رفتم وبا سیخTخواستم چند نقطه رو سوراق کنم شاید یه تخته سنگی چیزی زیرش باشه که خاک اینقدر سخت بود که 3دقیقه ای5سانت سیخ داخل زمین نرفت و با ناامیدی وسایلو جمع کردیم و ساعت 4 صبح کارمون تموم شد و یک نکته دستگاه دوباره همون جا رو نقطه میکنه و از 4جهت هم همین برنامه است.
لطفا نظراتتون رو بنویسید.
@};- @};- @};-

بازم تاکید میکنم، بدون نقطه زن حتی کوهنوردی نرین :D
حداقل BRN رو همراه داشته باشین

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 7:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام.اقا حمید یک سوالی داشتم.اگر فرکانس ارتعاش هر فلز یا ماده ای مانند طلا وغیره مشخصه ایا نمیشه دستگاهی ساخت که بتونه این فرکانس رو از چند متری سنس کنه و به صورت علامت یا صدا به نمایش بگذاره؟با توجه به نوع دستگاهی که در اختیار دارید و با ان فرکانس انواع مواد رو در می ارید یا چیزی در حد مشابه اون.

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 8:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من اون جایی که حفاری نمودم باستانیه و کنار یک قلعه قدیمیه و اون مکانی که من حفاری نمودم قبرستان گبری بوده است و هدف من از گذاشتن این پست ناامید کردن کسی نیست.میخوام دوستان اگه راه حلی دارند با هم بتونیم کمکی باشیم برای همدیگه که حفاری بیخودی نداشته باشیم و زودتر به هدف برسیم.من چند نقطه که ردیاب زده بود را با تستهای همین انجمن رد کردم و فهمیدم ذرات رو زدم و حفاری نکردم پس این موارد پیش میاد و نباید با یه حفاری ناموفق امیدمونو از دسا بدیم.
به امید موفقیت برای همه عزیزان.
:-BD

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 9:06pm

explorer نوشته است:
berserk نوشته است:
نقل قول:
3-از هدف با سمت شمال برید ببینید قیچی میشه یا نه اگه نشد که هیچی ولی اگه شد ببین تو چندمتری هدف و با عمقی که بدست آوردین مقایسه کنید.

سلام
این رو باید زمانی که آنتها روی هدف قیچی کردن انجام بدیم یا طور دیگه ای؟

آره عزیزم اگه جایی قیچی نشده، سمت شمال چی بریم؟!!!

منظورم اینه که، زمانی که آنتها در حالت قیچی هستن سمت شمال بریم یا بار آنتها رو خنثی بکنیم و بعد سمت شمال بریم؟

باید بچشد عذاب تنهایی را * مردی که ز عصر خود فراتر باشد

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 10:15pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست من شما اول یه جا رو که زدین با دستگاه روشن اونوقت دستگاه رو خاموش کنین همانجا رو دوباره بعد از 5 دقیقه با انتن خالی بدون این که فیش بهش وصل کنین ببین کجا میره همین

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 10:44pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

chia نوشته است:
سلام بر همه دوستان
دیشب رفتیم حفاری که چند شبه مشغول تست هستم که نتیجه تستهامو خدمتتون عرض میکنم:یه منطقه رو که باستانی بود با دستگاه سرچ میکردم که آنتنها با قدرت یه جهتی رو نشون دادند و بعد از طی مصافت150متری تونستم اونجا رو نقطه کنم و یه مستطیل به ابعاد3*2 در حجم گیری در اومد و عمق آنتن خواموش بطرف شمال شرقی یک متر که ضرب در دو شد دو متر وبا دستگاه روشن که جایی که قیچی میکنه عقب برمیگردی تا آنتن باز بشه دردو متری آنتن باز شد وعمق شد دومتر وبا گلد2 و ولوم نیم هم با خوراک طلا تونستم هدفو بگیرم و در آخر تست سرکه که بعد از 48 ساعت رفتم سراغش ببینم چیکار کردیم و حجم گیری و عمق گیری کردم وتست طلا دوباره انجام دادم که مثبت بود که حجم مقدار کمی کوچیکتر شده بود و عمق تغییری نکرده بودو با امید فراوان دستور حفاری دادم که خاک سخت و حفاری مشکل بود و خاک بکر بود و دست نخورده و تا پایینتر میرفتیم جنس خاک سخت تر میشدو دریغ از یک نشانه ~X( خلاصه تا دو متر پایین رفتیم با هزار بدبختی و دیگه بچه ها نای کلتگ زدن نداشتند و حفاری رو متوقف نمودم و خودم داخل چاله رفتم وبا سیخTخواستم چند نقطه رو سوراق کنم شاید یه تخته سنگی چیزی زیرش باشه که خاک اینقدر سخت بود که 3دقیقه ای5سانت سیخ داخل زمین نرفت و با ناامیدی وسایلو جمع کردیم و ساعت 4 صبح کارمون تموم شد و یک نکته دستگاه دوباره همون جا رو نقطه میکنه و از 4جهت هم همین برنامه است.
لطفا نظراتتون رو بنویسید.
@};- @};- @};-

سلام دوستان
chia عزیز وجود نقطه زن واقعا خیلی مهمه اینو قبلا هم عرض کردم ولیکن شما بهتره با توجه به نوع خاک و رگه های آن عمل کنین و با توجه به اینکه ردیاب بازم اونجا رو میزنه بهتره کمی هم حفاری کنین تا اقلا تجربه ای براتون باشه.
راستی محل حفاری چند در چند هستش؟
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 11:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل حفاری 1/5&1/5 بودbinaجان

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 11:28pm

با سلام

چرا باید موقع کار با ردیاب مقداری از فلزاتی که در لیست دستگاه هستش رو با خودمون ببریم میشه توضیح بدید لطفا

چهارشنبه 9 مرداد1392 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

رضا111 نوشته است:
با سلام

چرا باید موقع کار با ردیاب مقداری از فلزاتی که در لیست دستگاه هستش رو با خودمون ببریم میشه توضیح بدید لطفا

دوست عزیز برای تست فلز که اگر جایی رو ردیاب زد از این فلزات برای تست استفاده کنید که ببینید ردیاب با وجود این فلزات به طرف هدفی که زدید میره یا این فلزها رو تحویل میگیره اگه فلزها رو تحویل گرفت یعنی نقطه مورد نظر یا خطاست یا کمتر از حجم فلزی است که شما همراه بردید اگر رفت طرف هدف میشه گفت اونجا خبراییه

پنج شنبه 9 مرداد1392 - 12:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 53 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure