نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان تو تستی که من گرفتم اگه اشتباه نکنم حجم با 1178بیشتر از 25.38 شد
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 1:39pm |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
Kani نوشته است: mani1063 نوشته است: سلام دوستان استاد جاوید واستاد همزه و استاد کانی خسته نباشید لطف مبکنید یک فرکانس دقیق برای برنز بگیرید آخه فرکانس برنز دستگاه تشابه فرکانسی با فولاد داره باتشکر سلام مانی عزیز بله درسته برنز ردیاب با فولاد تشابه داره و انگار فرکانس برنز و فولاد یکیه و در بازه جسد هم قرار دارد. باید فرکانس دیگری پیدا شود.  سلام ودرود بر تمامی استاتید عزیز این فرکانس برنز که واسه فلزات مفرغی مورد استفاده قرار میگیره خیلی حیاطی و مهم میباشد چون بیشتر اشیاء فلزی باستانی مفرغی میباشند و اگر فرکانسی دقیقی از این فلز گرفته شود خیلی خیلی میتونه تو کشف اثار کمک کننده باشه چون 100 درصد کنار هدف های از این جنس (مفرغ) که خیلی بیشتر از طلا در گذشته استفاده میشده میتواند طلا به میزان کمتری وجود داشته باشه و با رهیابی دقیق مفرغ به طلا رسید
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 2:35pm |
|
 |
asaad
کاربر فعال
|
سلام،فلزیاب چنس رو بصورت کیت آماده نمی کنین تا کسایی مثل ما که شهرستانن و دسترسی به بسیاری از قطعات ندارن بتونن بخرن؟راستی من ردیاب 35 رو دارم برای تکمیل عملکرد اون میخوام میتونه جوابگو باشه؟یه سوال دیگه ام که دارم اینه که تو ردیاب 35 با کم کردن ولوم قدرت مثلا رو درجه 3 یا 2 اگه آنتن ها قیچی بشن نقطه هدفه یا نه؟(منظورم اینه که اگه فلزیاب پالسی رو رو اون نقطه که قیچی بشه بذاریم جواب بده و عملا دیگه نیازی به فلزیاب پالسی نباشه)ممنونم
ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمىدارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مىفرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 3:49pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان asaad عزیز چنس برای عمق تا 2 متر برای اهداف متوسط میشه استفاده اش کرد. در مورد ولوم قدرت هم هر جقدر ولوم کم باشه و با قدرت فرکانسهای مذکور رو بگیره مورد اعتمادتره. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 4:20pm |
|
 |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
فرکانس های طلایه 35زیادمطمیین نیستن برایه اینکه باگلد3و2یه قاشقه طلایه قدیمی روبا2گرم میزذو10بارتست کردم باسیم طلافروشیه ذوستم فقط برنج بودش 10گرم
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 9:37pm |
|
 |
johnlewis
کاربر فعال
|
سلام دوستان خسته نباشید. آیا میتونم در اتاق با ردیاب 35 تمرین کنم؟مثلا فلز مورد نظر رو بزارم رو فرش و امتحان کنم فلز مورد نظرم نقره است حول حوش 4 گرم آیا برای تمرین مناسبه؟ اگه مناسبه دستگاه رو باید چه تنظیم کنم تا به این نقره حساسیت نشون بده؟ ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
|
سه شنبه 25 آذر1392 - 12:04am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
johnlewis عزیز به فلزجو خوش اومدین. 1- بله در اکثر محیط های خانگی هم میتونین تست کنین. هر چند این کار بعنوان تست و تمرین اولیه امکانپذیره ؛ اما بلحاظ شرایط متفاوتی که در محیط واقعی برای کاوش وجود داره توصیه میشه دوستان زیاد به تستهای داخل خانه تکیه نکنن. 2- فلز نقره برای تمرین مناسب هست و برای 4 گرم فلز جدید در محیط منزل تنها در شعاع چند متر میشه باهاش تست گرفت. اگر شما قبلا تجربه اپراتوری ردیاب رو داشته باشین قطعا از این تست جواب خوبی میگیرین. در غیر این صورت برای یادگیری اولیه ردیابی توصیه میشه از فلز با وزن بیشتری استفاده بشه تا واکنش آنتن ها برای شما قوی تر و محسوس تر باشه. طبیعتا پس از پیشرفت در اپراتوری و تحلیل دقیق تر واکنش آنتنها حتی اهداف با وزن کمتر رو هم میتونین براحتی ردیابی کنین. 3- دستگاه خودش دارای 2 حالت نقره هست که برای تست هر دو جوابگو هستن. با این حال برای کاوش واقعی هم از این دو مود ثابت و هم از فرکانسهای دستی در مود ازاد که دوستان زحمت استخراجش رو کشیدن میتونین استفاده کنین و حتی شاید نتیجه بهتری هم داشته باشه.
|
سه شنبه 25 آذر1392 - 2:25am |
|
 |
johnlewis
کاربر فعال
|
خیلی ممنون آقا حمید الان که اکثر مکانها بخصوص منطقه ما زمین پوشیده شده از برف آیا با این وضعیت میشه کار کرد یا نه؟
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 12:35pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم دوست عزیز. شرایط محیطی سخت نظیر برف و سرمای شدید از یک سمت روی نتایج ردیابی در حالت کلی اثر میذارن و احتمال خطاها رو افزایش میدن و از طرفی کار رو بر اپراتور دشوار میکنن! در واقع قسمتی از قضیه به خود شما هم بستگی داره که مثلا در برف چطور بتونین کار کنین. اگر قبلا در ردیابی تجربه داشته باشین ؛ در چنین شرایطی تا حدودی میتونین کار کنین. اما اگر تجربه قبلی نداشته باشین تقریبا میشه گفت خیر نمیشه.
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 1:23pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
سلام. من تو برف ردياب زدم كه بعد از بيست دقيقه صفحه ردياب تا حدي سفيد ميشد و ديگه داشت صفحه كامل ميرفت و نميشد نوشته ها رو خوند.بنظر من استفاده نشه بهتره چون ممكنه ردياب اسيب ببينه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 1:36pm |
|
 |
|