انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:52pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 136 , 137 , 138 , 139 , 140 , 141 , 142 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام

سلام بر همگی
ببینید آقا شایان من 5 درصد با شما موافقم ولی 95 درصد مخالف

علت مخالفت:
مایکروسافت قول برنامه نویسی دنیا بعد از این همه سیستم عامل دادن بیرون وقتی ویندوز سون رو داد بیرون گفت هر چی هست و نیست همینه که بعدش اومد با یه سرویس پک یه سری از مشکلاتشو حل کرد(حتی من شنیده بودم برا ویندوز 7 نمی خواد سرویس پک بده) بعدش هم که اومد ویندوز 8 رو داد بیرون یعنی الان کاربرا باید بگن که تو چرا از همون اول یه چیزی شبیه ویندوز 8 ندادی؟؟؟!!! این که نمی شه آدم هر چه قدر هم که شاخ باشه به هر حال یه کمو کاستی هایی داره که به مرور زمان با تجربه باید حلش کرد. ببین آقای شایان یه مثال دگه برات می زنم ما یه سری برنامه داریم که بهشون می گن اوپن سورس سازندش اینو می ده توو بازار البت معمولا یه مقدار پول براش می گیرن ولی مبلغ در مورد اون نرم افزار هیچه (حالا اینجام یه میلیون گرفتن خوب قطعه مصرف کردن زمانشون رو گذاشتن) حالا هر کی که این نرم افزار رو خریده میاد به سری ایراداتشو بر طرف می کنه و یا یه چیز جدید که فکر می کنه جالبه بهش اضاف میکنه تا کارائیش بیشتر و بهتر بشه. ببینید اینجام همینه این ردیاب مثل یه برنامه اوپن سورسه که هر کی میاد مشکلاتشو می گه ولی فرقش اینه که فقط سازنده هاش می تونن بر طرفش کنن
در مورد کارائی من خودم به شخصه با این که چیزی از ردیابی نمی دونم قبولش دارم توو چند تا پست قبل تر من یه حفاری کردم 3*2 به عمق 120 سانت من مکان رو درست به دست آورده بودم این سنگ هایی که توو شکل هست همشون فرکانس طلا دارن و توو کل اونجائی حفاری کردم پخش بودن ( چرا این چند تا سنگ فقط اینجوری بودن رو نمی دونم) به هر حال به نظر من برا من خوب بود که یه عامل بزرگ بود که نتونستم از دستش در برم.

علت موافقت:
واقعیتش نمی دونم چرا 5 درصد اون ته دلم با شایان موافقم

خلاصه به نظر من برا تفریح یه تومن خرج کردن چیزی نیست الان شما می خوای بری بیرون یه تفریح معمولی انجام بدی 200 300 تومن خرج می شه X_X :-ss

یکشنبه 13 مرداد1392 - 4:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان هر كسي ميخواد كار كردن با ردياب را ياد بكيره يه بار از اول اين تايبك را بخونه اكر فهميد كه جطور كار ميكنه كه هيج اكر هم نفهميد به نظر من ببوسه بزاره كنار منم مثل شما با اين ردياب كار كردم ولي هنوز يك حفاري هم نكردم جون عامل خطاش را بيدا كردم حساسيت و دقت بالاي اين ردياب بلاي جونش شده هر كي حفاري كرده جريان تست هاش را بنويسه تا بكم كجاش اشتباه كرده و خطاست نابرده رنج كنج ميسر نميشود

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 13 مرداد1392 - 4:49am

only for you نوشته است:
سلام بر دوستان هر كسي ميخواد كار كردن با ردياب را ياد بكيره يه بار از اول اين تايبك را بخونه اكر فهميد كه جطور كار ميكنه كه هيج اكر هم نفهميد به نظر من ببوسه بزاره كنار منم مثل شما با اين ردياب كار كردم ولي هنوز يك حفاري هم نكردم جون عامل خطاش را بيدا كردم حساسيت و دقت بالاي اين ردياب بلاي جونش شده هر كي حفاري كرده جريان تست هاش را بنويسه تا بكم كجاش اشتباه كرده و خطاست نابرده رنج كنج ميسر نميشود

سلام بر مهندس only for you
خطای من کجاست؟ #-o #-o #-o

یکشنبه 13 مرداد1392 - 4:51am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان وقت همه بخیر
راستش همیشه زمان حلّال مشکلات بوده و هست حالا توی بحث ردیاب هم صادقه. کسی که زمان زیادی صرف تمرین و تجربه بکنه قطعا فرق داره با اونی که میخواد یکباره استاد بشه.
من این حرفی که میزنم خدایی ناکرده دلیل بر قبول یا رد کسی یا چیزی نیست بلکه حاصل تجربیاتی هست که هم برای خودمه و هم مطالعات تجربیات دوستان چه توی این انجمن و چه انجمنهای دیگه هست.
ولی خداییش آقا مجتبی و آقا حمید هم از جنس ماها هستن و خودشون گرد و خاک زیادی توی این راه خوردن و کاری هم که کردن واقعا کار بزرگیه %% و این غیرقابل انکاره.
حالا هم که دارن خطاها رو شناسایی میکنن بازم یکار مثبت دیگه هست و ایشالا توی ورزن 2 هم که بیشتر مسائل حل میشه و قولش رو هم دادن که فقط مابه تفاوت برای دستگاه بگیرن و حتی سودی هم از کسی نخواستن. آیا به نظر شما این کار رو هرکسی به راحتی میکنه؟؟؟
من امیدوارم دوستان انجمن با حوصله و همدلی و البته تلاش در جهت کسب تجربه دست همدیگرو بگیرن تا به امید خدا کاری بیاد ماندنی برای همه باشه با خاطرات خوب.
عذرخواهی میکنم از همه بخاطر اطاله کلام.
یاعلی مدد
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 13 مرداد1392 - 9:23am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
شایان جان من خودم 7ساله تو کار اپراتوری هستم و از الکترونیک هم سررشته دارم.اگه به صفحات قبل رجوع کنی و تایپ های منو ببینی می بینی که من هر وقت ناموفق بودم خودم رو مقصر میدونستم.در مورد ردیاب و درستی اون هیچ حرفی وجود نداره و بخدا تو نوع خودش بی نظیره.شما اگه با ردیاب های دیگه کار کرده باشی میفهمی من چی میگم.در مورد حمید و مجتبی عزیز هم باید بگم قصد تعریف ندارم فقط بخدا از خود ما هستن و انصاف نیست تحت فشار قرار بگیرن.در مورد استاد اریا هم باید بگم نباید انتظار داشت همیشه باشن و به سوالات جواب بدن.بنظر من شما باید فقط و فقط تمرین کنید.من خودم شبا با آنتن های خالی با یه کارتن خالی تمرین می کنم در حالی که آشنای کامل به رادار دارم.دوست خوبم مطمن باشید آدم ها همیشه در حال پیشرفت هستن و درست شدن ورژن 2 هم یه امر کاملا طبیعی هستش.من به نوبیه خودم از مجتبی و حمید عزیز تشکر می کنم و ازشون می خوام به شایان هم حق بدن.راستش همه ما تحت فشار هستیم با وجود مسائل سخت مالی.به عنوان کوچیک همه بچه ها از همه می خوام زود از کوره در نرن و به هم کمک کنند تا سریعتر به هدفمون برسیم.بازم میگم تمرین و تمرین

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یک نکته امیدوارم به کارمون بیاد.

یکی از تفاوت های عمده بین قهرمانان ورزشی و ورزشکاران مبتدی، تفاوت در امواج مغزی آنان است. درست پیش از اینکه یک قهرمان تیراندازی بهترین شلیک خود را بکند، یک سری موج آلفا در قسمت چپ مغز او تولید شده است. چند هفته مطالعه بر روی افرادی که مشغول آموزش تیراندازی بودند نشان داد که با پیشرفت شان در تمرینات، به تدریج میزان اموج آلفا در سمت چپ مغز آنها بیشتر می شود و این میزان از امواج در نوآموزان تیراندازی وجود ندارد بلکه میزان آن به تدریج افزایش می یابد.

یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:06am
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
یک نکته امیدوارم به کارمون بیاد.

یکی از تفاوت های عمده بین قهرمانان ورزشی و ورزشکاران مبتدی، تفاوت در امواج مغزی آنان است. درست پیش از اینکه یک قهرمان تیراندازی بهترین شلیک خود را بکند، یک سری موج آلفا در قسمت چپ مغز او تولید شده است. چند هفته مطالعه بر روی افرادی که مشغول آموزش تیراندازی بودند نشان داد که با پیشرفت شان در تمرینات، به تدریج میزان اموج آلفا در سمت چپ مغز آنها بیشتر می شود و این میزان از امواج در نوآموزان تیراندازی وجود ندارد بلکه میزان آن به تدریج افزایش می یابد.

یک مثال فوق العاده از پوریای عزیز
دوستان از اول شروع کنید ولی علمی تر و دقیق تر
بنظر من اولین مرحله یادگیری تمرکز و آرامش پیدا کردن هستش
مرحله دوم اینکه دسته های آنتن رو بلد باشی نگهداری و باید تمرین کنی.مراحل بعد رو چون خودمو تو اون حد نمیدونم از اساتید عزیز می خوام توضیح بدن.من خودم دارم رو مراحل اولیه بالا تمرین می کنم /:)

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

parvazميخاستم بپرسم:تسته طلاتوزيره خاك گذاشتي وذرات گيري كني كه اين عكسوگذاشتي؟

یکشنبه 13 مرداد1392 - 12:05pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان تو خونه 5گرم ذرات طلا رو زیر خاک قرار دادم البته نه بصورت متمرکز.جالب بود؟
عمق هدف از اندازه دست تا زمین کمتر میومد.شاید این یه روش خوب برای فهمیدن وجود ذرات در جاهای که عمق کمی داره باشه.بازم تست های دیگه انجام میدم و نتیجه هاشو اعلام میکنم.راستی یه تمرین واقعی خوب استفاده از دستگاه در قبرستان هستش برای پیدا کردن حفره.

یکشنبه 13 مرداد1392 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هايي كه تازه ردياب رودستشون نميادوتازه كارافقط روحفره كاركننديارويه مس كه سريع حركته انتن هاووواكنشاشوبفهماوسره مكان گيج نشاوزودتصميم بگيرابه نظره من

یکشنبه 13 مرداد1392 - 12:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 136 , 137 , 138 , 139 , 140 , 141 , 142 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 73 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure