سلام بر همگی
ببینید آقا شایان من 5 درصد با شما موافقم ولی 95 درصد مخالف
علت مخالفت:
مایکروسافت قول برنامه نویسی دنیا بعد از این همه سیستم عامل دادن بیرون وقتی ویندوز سون رو داد بیرون گفت هر چی هست و نیست همینه که بعدش اومد با یه سرویس پک یه سری از مشکلاتشو حل کرد(حتی من شنیده بودم برا ویندوز 7 نمی خواد سرویس پک بده) بعدش هم که اومد ویندوز 8 رو داد بیرون یعنی الان کاربرا باید بگن که تو چرا از همون اول یه چیزی شبیه ویندوز 8 ندادی؟؟؟!!! این که نمی شه آدم هر چه قدر هم که شاخ باشه به هر حال یه کمو کاستی هایی داره که به مرور زمان با تجربه باید حلش کرد. ببین آقای شایان یه مثال دگه برات می زنم ما یه سری برنامه داریم که بهشون می گن اوپن سورس سازندش اینو می ده توو بازار البت معمولا یه مقدار پول براش می گیرن ولی مبلغ در مورد اون نرم افزار هیچه (حالا اینجام یه میلیون گرفتن خوب قطعه مصرف کردن زمانشون رو گذاشتن) حالا هر کی که این نرم افزار رو خریده میاد به سری ایراداتشو بر طرف می کنه و یا یه چیز جدید که فکر می کنه جالبه بهش اضاف میکنه تا کارائیش بیشتر و بهتر بشه. ببینید اینجام همینه این ردیاب مثل یه برنامه اوپن سورسه که هر کی میاد مشکلاتشو می گه ولی فرقش اینه که فقط سازنده هاش می تونن بر طرفش کنن
در مورد کارائی من خودم به شخصه با این که چیزی از ردیابی نمی دونم قبولش دارم توو چند تا پست قبل تر من یه حفاری کردم 3*2 به عمق 120 سانت من مکان رو درست به دست آورده بودم این سنگ هایی که توو شکل هست همشون فرکانس طلا دارن و توو کل اونجائی حفاری کردم پخش بودن ( چرا این چند تا سنگ فقط اینجوری بودن رو نمی دونم) به هر حال به نظر من برا من خوب بود که یه عامل بزرگ بود که نتونستم از دستش در برم.
علت موافقت:
واقعیتش نمی دونم چرا 5 درصد اون ته دلم با شایان موافقم
خلاصه به نظر من برا تفریح یه تومن خرج کردن چیزی نیست الان شما می خوای بری بیرون یه تفریح معمولی انجام بدی 200 300 تومن خرج می شه