انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 1:46am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 137 , 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقاحميدميخاستم يه نظري بدم كه توورژن2البته به نظرم ميادش فقط.چون طلامواده راديواكتيوازادميكنه كه ع تابش ازادميكنه كه ذراته الفاوبتاوگاماست روفركانساشوساطع كنندكه مثلايه جوري فركانساشون دربيادش كه كه فركانس كمكي باشه رونقطه چك بشه.

یکشنبه 13 مرداد1392 - 12:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

شایان نوشته است:
حمید جان این حرفایی که شما داری میگی همشون یه جور از سر باز کردنه به نظر من :ymsmug:
تاپیک داره میرسه به 150 صفحه هنوز معلوم نشده کار این ردیاب چطوریه هنوز روش اصلیش پیدا نشده :-s
خوب عزیز من شما که اومدی طراحی کردی ساختی فکراتونو گذاشتین رو هم این ردیابو با این همه دبدبه و کبکبه وارد بازار کردین .خوب قبلش کامل تست میکردین مطمئن که میشدین بعد میدادین دست خلق الله . :-B
اولش اومدین اون همه تعریف کردین اقا مجتبی جون بچشو قسم میخورد نمیدونم دوستش یه هفته ای کارو با ردیاب یاد گرفته بود فلز هم در اورده بود مغازشم بسته بود رفته بود دنبال گنج البته به گفته مجتبی که خوشبختانه پستها هم موجوده .
ولی حالا که وقت عمل رسیده همه دارن به مشکل میخورن .روزای اول هم که هر کی هر چی میگفت شماها دست میذاشتین رو اپراتوریش که اقا بلد نیستی ما هم قبول کردیم که بلد نیستیم . ولی مدیرانی مثل مهدی و امثالشون نمیدونم چرا الان اونا جوابی ندارن
اریا هم که تعریفاشو کردو رفته پیداش نیست و بعید هم میدونم که دیگه بیاد .
و حتما شما هم دلیلشو میاین میگین که اقا زد گوش بارو گذاشت رفت یا نمیدونم بهونه های بنی اسرایلی دیگه
تا چند ماه پیشم که این ردیاب کامل کامل بود و بالاتر از این وجود نداشته و نخواهد داشت البته به گفته خود شما سازنده ها
و گفته بودین که یکی میسازید که دیگه حرفی توش نباشه .ولی الان خبر از ورژن 2 و بعد از این 3و4و5و الی اخر باشه یا نباشه خدا داند و شخص شما سازنده ها [-X
والا من نمیدونم اگه این ردیاب اینقدر خطا داشته پس چرا شما اینقدر تبلیغات کردین که بی خطاست اون اوایل .اگه مطمئن نبودین ازش پس چرا دادینش تو بازار . اگه مطمئن بودین ازش پس ورژن 2 یعنی چی
اقایون -دوستان-عزیزان -سینه سوخته های این کار .جون مادرتون جون پدرتون جون هر کسی که میپرستین بیایین تعارفو تعریفای الکیو بذارید کنار . چقدر الکی از اینو اون تعریف کنیم
به عمل کار بر اید به سخنرانی نیست
بنده به عنوان یک مشتری از شخص اقای مجتبی و حمید سازندگان این دستگاه جواب میخوام . که چرا حرفایی که روزای اول در مورد این ردیاب میزدید عملیشون نکردید
بنده به عنوان یک مشتری حق دارم که چیزیو که گفتین عین اونو به من بدین ولی متاسفانه این ردیاب با گفته های شما مغایرت داره
از نظر من شما این دستگاه رو ساختید و به منو امثال من فروختید و ما رفتیم وقت گذاشتیم ساعتها و حتی هفته ها و چیزی جز خطا ندیدیم و حالا شما اومدین میگید که خطاها چی هستند بگید که ما بر طرف کنیم . خیلی ببخشید مگه من و امثال من موش ازمایشگاهی هستیم که رو ما ازمایش بشه بعد تازه بیاید به فکر این بیوفتید که کجای کارتون ایراد داشته
بنده رک حرف میزنم و از تمامی دوستان هم تقاضا دارم تعارفو کنار بذارن وبیان حرف بزنن
ما اومدیم از این انجمن پشتیبانی کردیم هر کی هر جا حرفی زده زدیم تو پرش که چرت نگو خفه شو برای اینکه تنشو از بین ببریم و یه چیز خوب بدست بیاریم
ولی همین تعارفا داره باعث میشه این انجمنم بشه مثله انجمن مهدی
روزای اول اون انجمنو یادتو ن بیاد روزای اخرشم همینطور
اقا مجتبی شما به عنوان سازنده و فروشنده این ردیاب باید بیایید و یه جواب قانع کننده به تمامی اعضا بدید که اقا بالاخره روش درست این ردیاب چیه
البته اون روش قبلیا که گفتین به نظر من و اکثر دوستان تکمیل نیست چون بارها با اون روش تست شده و جواب درست نداده
هر کدوم از اعضای انجمن هم که اهل منطق هستن خواهشا بیان نطر بدن
البته خواهشا بازم خواهشنا احساساتی و از روی تعصبو هواداریو این حرفا نیایید جلو واقعا همه خسته شدیم
نمیدونیم دم خروسو باور کنیم یا قسم حضرت عباسو
میخواییم یه نتیجه کلی بگبریم از این بحثو این نزدیک به 150 صفحه تاپیک
اقا اریا هم که بعید میدونم دیگه بیاد دلتونو به اومدنش خوش نکنید چون فک کنم اونم به این سر در گمی که الان اکثر دوستان توش هستن رسیده بود و دیگه روش نشده بیاد حرفی بزنه چون اونم همش تعریف کرده
اساتید - مدیران سازندگان منتظر جواب هستیم
دارم میگم هستیم پس بدونید که من تنها نیستم خیلیا منتظر شنیدن جواب هستند...

100% باهات موافقم
از ته دل من گفتی

یکشنبه 13 مرداد1392 - 2:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
ali7777 نوشته است:
اقاحميدميخاستم يه نظري بدم كه توورژن2البته به نظرم ميادش فقط.چون طلامواده راديواكتيوازادميكنه كه ع تابش ازادميكنه كه ذراته الفاوبتاوگاماست روفركانساشوساطع كنندكه مثلايه جوري فركانساشون دربيادش كه كه فركانس كمكي باشه رونقطه چك بشه.

مواد رادیواکتیو ؟=p~ =p~ =p~ 8-} 8-}

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

یکشنبه 13 مرداد1392 - 3:19pm

سلام به همه
دوستان از شما خواهشمند هستم قدر این ردیاب و موقعیت ها و استادن رو بدونید این فضایی که آقا مجتبی و مهندس حمید با هزینه جیب خودشون ایجاد کردن و ماها به راحتی اینجا به تبادل اطلاعات می پردازیم و هر سوالی رو میپرسیم و در نهایت ادب مهندس حمید جواب میدن اونم جواب کامل و با حوصله انجمن های دیگه هم بودیم آیا اونجا هم شرایط همین طور بود؟؟؟؟ اینجا بخش محرمانه داره ؟ اشتراک داره که مثلا هر ماه فلان مبلغ رو واریز کن؟؟؟ در انجمن و سایت های دیگه تا یه مدار پیدا میشد فورا تو بخش محرمانه میزاشتن اونم اون مداری که که مال خودشون نبود و هیچ زحمت و پولی واسه بدست آوردنش هزینه نکرده بودن در حالی که مهندس حمید در مورد توباکس ساشو که 6 ماه روش کار کرده بود رایگان در اختیار همه قرار داد و هر روز هم تا اینجا داره به همه کمک میکنه تو ساختش با جون و دل
شما از یه ردیاب چه انتظاری دارید؟؟ خوب معلومه دیگه ردیابی یه هدف و مشخص کردن محدوده هدف ! مگه این ردیاب این کار رو براتون به نحو احسن انجام نمیده. قیمتش چنده ؟ ! یک میلیون ! خوب ردیاب های دیگه چی کار میکنن و قیمت شون چنده؟ شاید بیشتر از ده برابر قیمت این ردیاب ! تازه این ردیاب خطاش خیلی خیلی کمتره نسبت به ردیاب های دیگه آنتن ها و دسته هاش هم حرفه ای ساخته شده و به راحتی تو دست جا میشه باتریش هم عالیه 30 ساعت میشه باهاش کار کرد کوچیک و کم وزن و کم حجم و حساسیت به خود فلز زیاده 12 تا فرکانس دقیق و هرکاری میشه باهاش انجام داد این ردیابی که کاراییش صد درصد بهتر از ردیاب های دیگه هست به نظر من خیلی ارزان هست البته مفته و نعمتی هست برای ما که نباید از دست دادو تازه اونم نحوه استفاده و آموزش هم داره تو انجمن و هر سوالی داشتی در نهایت ادب و معرفت مهندس حمید جواب میده
چندین شبانه روز مهندس حمید برای طراحی و ساختش زمان انرژی هزینه و.. گذاشته و آخر سر به قیمت ناچیز برای فروش تو انجمن گذاشت تا امکان خرید برای همه باشه خریدان رو هم ساپورت میکنه و آقا مجتبی هم که با هزار درسر و مشکلات اینو به بهترین شکل ممکن میسازه و شما فکر میکنی آخر سر چه قدر میمونه واسه ایناحتما باید قیمت رو 10 میلیون اعلام میکردن تا هرکسی نتونه بخره این طوری خوب بود به نظرتون؟؟؟ و اینکه بخش محرمانه هم داشت و همه مدارت و آموزش ها اونجا جم میشد و پول هم میگرفتن ازتون این طوری خوب میشد به نظرتون با اشتراک و پرداخت ماهانه چه طورید؟؟؟
به جای تشکر و سپاس و از همه زحمات شبانه روزی آقا مجتبی و مهندس حمید دارید بی انصافی و کم لطفی و ناسپاسی میکنید عاقلان دانند X_X

یکشنبه 13 مرداد1392 - 4:13pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
حمید جان بنظر من نباید از این انتقادات ناراحت بشی.این اوامر باعث میشه تا بیشتر تلاش کرد و زودتر موفق شد.باز هم تاکید میکنم ردیاب هیچ مشکلی نداره فقط مثل راه رفتن یه بچه باید خودمون یاد بگیریم.دوستان بیشتر علت ابهام دوستان تازه کار تو قسمت دسته و آنتن ها هستش.اگه قبل از رفتن به کوه و دشت تمرین بکنید و موفق بشید یه چیزی که زیر خاک دوستان قایم کردن رو پیدا کنید تازه دارید راه میوفتید.سعی کنید از لوله آکواریوم برای کند کردن دسته های آنتن استفاده کنید و بعد که روش کار رو یاد گرفتید از آنتن های روان و سریع استفاده کنید.هر جا آنتن ها قیچی کرد اجازه بدید ده ثانیه بمونه تا اگه قیچی باز نشد به مراحل حجم گیری برید.به هیج وجه عجله نکنید.به هیچی فکر نکنید و مانند یه اشرافی رفتار کنید تا آنتن ها به شما تسلط پیدا نکنند و شما بهشون تسلط پیدا کنید.از خیال پردازی دوری کنید و واقع گرا باشید.تا دلایل کافی جمع نکره باشید اجازه حفاری ندید.به هیچ وجه چیز زیر زمین رو پیشگویی نکنید.سعی کنید از جهات مختلف به محل نزدید بشید و واکنش آنتن ها رو دقیق پیگیری کنید.سعی کنید از ولوم های مختلف استفاده کنید و ردیاب تو حالت بیسیم دقیق روبرو آنتن ها قرار بگیره.حجم و عمق رو دقیق چند بار جک کنید و اونا رو با هم مقایسه کنید.عمق زیاد رو بی خیال بشید و اگه حجم هم کم اومد بازم بی خیال بشد.دیگه بسه زیاد حرف زدم.بازم از همه اساتید معذرت خواهی میکنم که جسارت کردم و مطالب بالا رو ذکر کردم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 4:50pm

هیچی بدتر از اومدن یه ورژن جدید نیست,چقدر برای خودمون متاسفم ,دائم فکر میکنم یکی هی داره پشت سرم به من فحش میده و به ریشم میخنده

اهاااااااااااااااااااااااای اونایی که سرتون رو مثل شتر مرغ کردین تو برف ,چند ورژن دیگه شما رو قانع میکنه و به شما میفهومنه که با این ردیاب و ورژنهای جدیدش
نمیشه چیزی پیدا کرد.
حداقل غیبت بعضی مدیران و تعداد زیادی از کاربران فعال که همگی هم ردیاب رو خریداری کردند چیزی رو به شما نمی فهمونه؟

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:06pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

Ringo نوشته است:
هیچی بدتر از اومدن یه ورژن جدید نیست,چقدر برای خودمون متاسفم ,دائم فکر میکنم یکی هی داره پشت سرم به من فحش میده و به ریشم میخنده

اهاااااااااااااااااااااااای اونایی که سرتون رو مثل شتر مرغ کردین تو برف ,چند ورژن دیگه شما رو قانع میکنه و به شما میفهومنه که با این ردیاب و ورژنهای جدیدش
نمیشه چیزی پیدا کرد.
حداقل غیبت بعضی مدیران و تعداد زیادی از کاربران فعال که همگی هم ردیاب رو خریداری کردند چیزی رو به شما نمی فهمونه؟

رینگوی عزیز میشه ایرادات و معایب این ردیابو بگی تا ما هم استفاده کنیم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:29pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب رینگو میشه از شما سوال کنم شمایی که این ردیاب رو اصلا در اختیار ندارین ؛ انگیزه شما از این نوع پیغامها چیه؟ شما که اصلا کار این ردیاب رو ندیدی! از کجا این نظرات رو میدی؟ مثلا اونهایی که حتی یک عکس از دستگاهشون ارائه نمیکنن کارشون درسته؟! خواهشا از شفافیتی که ما توی کارمون داریم سوء استفاده نکنین! خطابم با شما و همه کسانی هست که در واقع این بخش متعلق به شما نیست! ولی جالبه که خود شما در همین بخش بطور رایگان کلی در مورد اپراتوری ردیاب مطلب یاد میگیرین و بعد هم میاین این جور نظر میدین!!!
ایرادات ردیاب گفته بشه خیلی خوبه. هیچ کسی هم تا حالا نیومده توی فروش همچین کاری کنه. همه میگن دستگاه ما فلانه و بهمانه! ولی حتی یک عکس و توضیحات درست نمیتونن برای دستگاهشون بذارن. چه برسه به فیلم و تاپیک مفصلی که همه خریداران بتونن با هم تجربیاتشونو به اشتراک بذارن. شما میتونی بری مثلا 17 میلیون بدی ری فایندر بخری! ولی جدای از کارایی پایین ترش حتی 5 نفر پیدا نمیکنی که بتونی باهاشون تشریک مساعی کنی و تجربیاتتون رو در اختیار هم بذارین تا بتونین پیشرفت داشته باشین.
شما میگی با این ردیاب نمیشه چیزی پیدا کرد. اولا که اینجور نیست و پیدا هم شد و شما خبر نداری! ولی بفرض هم نشه. شما بگو اگر با این نمیشه پس با کدوم ردیاب میشه چیزی پیدا کرد که ما هم بدونیم؟! :D کلا تکیه صرف به ردیاب ریسک بزرگیه که از اول هم ما گفتیم. اما فرق اپراتور با اپراتور هم زیاده. از این گذشته برای بار صدم میگم. جایی که چیزی نیست نمیشه چیزی دراورد!

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ringo نوشته است:

نمیشه چیزی پیدا کرد.

هی مردک چرند نگو و مراقب حرف زدنت باش و اسم شتر و شترمرغ رو بذار روی خودت و کاربران این سایتو هم رده خودت فرض نکن
از چی داری میسوزی چشم هر کی نمیتونه موفقیت اساتید سازنده ردیاب واقعا مرد این انجمن رو ببینه کور بشه
شما برای خودت متاسفی باش کسی کاری به تاسف شما نداره کسی هم نامه برای شما ننوشته بیای عرض اندام کنی
کدوم مدیری چند وقته نیومده تو سایت مهدی و علی و دستان و ارتین مدیران محترم سایت هستند که همشون هستن حالا یه استاد اریایی به خاطر مشغله نمیتونه بیاد تو اومدی سو استفاده کنی؟نه داداش اینجا خار تو چشم بدخواه زیاد داره پس پاتو از گلیمت درازتر نکن [-X
دوستان انجمن حالا من در پست سه صفحه پیش یه چیزی گفتم البته من از کارایی ردیاب نگفتم از خطاها صحبت کردم هنوز هم میگم ردیاب خوبه و رو دستش نیست اگه بود یکی مثل این مردک ورشکست شده نمیومد ازش بد بگه و بخواد شما رو تحریک کنه دوستان این ردیاب مثل یه معادله ریاضیه که اگه فرمولش رو یاد بگیرید کارکردن باهاش براتون راحت میشه

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
سلام به همگی
حمید جان بنظر من نباید از این انتقادات ناراحت بشی.این اوامر باعث میشه تا بیشتر تلاش کرد و زودتر موفق شد.باز هم تاکید میکنم ردیاب هیچ مشکلی نداره فقط مثل راه رفتن یه بچه باید خودمون یاد بگیریم.دوستان بیشتر علت ابهام دوستان تازه کار تو قسمت دسته و آنتن ها هستش.اگه قبل از رفتن به کوه و دشت تمرین بکنید و موفق بشید یه چیزی که زیر خاک دوستان قایم کردن رو پیدا کنید تازه دارید راه میوفتید.سعی کنید از لوله آکواریوم برای کند کردن دسته های آنتن استفاده کنید و بعد که روش کار رو یاد گرفتید از آنتن های روان و سریع استفاده کنید.هر جا آنتن ها قیچی کرد اجازه بدید ده ثانیه بمونه تا اگه قیچی باز نشد به مراحل حجم گیری برید.به هیج وجه عجله نکنید.به هیچی فکر نکنید و مانند یه اشرافی رفتار کنید تا آنتن ها به شما تسلط پیدا نکنند و شما بهشون تسلط پیدا کنید.از خیال پردازی دوری کنید و واقع گرا باشید.تا دلایل کافی جمع نکره باشید اجازه حفاری ندید.به هیچ وجه چیز زیر زمین رو پیشگویی نکنید.سعی کنید از جهات مختلف به محل نزدید بشید و واکنش آنتن ها رو دقیق پیگیری کنید.سعی کنید از ولوم های مختلف استفاده کنید و ردیاب تو حالت بیسیم دقیق روبرو آنتن ها قرار بگیره.حجم و عمق رو دقیق چند بار جک کنید و اونا رو با هم مقایسه کنید.عمق زیاد رو بی خیال بشید و اگه حجم هم کم اومد بازم بی خیال بشد.دیگه بسه زیاد حرف زدم.بازم از همه اساتید معذرت خواهی میکنم که جسارت کردم و مطالب بالا رو ذکر کردم

سلام حمزه جان اين كه نوشتي توحالته بيسيم دقيق انتنهاروبه رويه دستگاه باشه يعني چي؟؟؟؟ @-)

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 137 , 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 28 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure