انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 1:46am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید جان من کاملا با شما موافق هستم.خود بنده هم برم و موفق بشم دیگه تو مباحث شرکت نمیکنم و دیگه از من خبری نمیشه.دوستان بنظر من بجای ناامیدی و توجه به افرادی که تجربه ای از این موضوع ندارن بهتره استین ها رو بالا بزنیم و یاد بگیریم.من خودم 7 ساله دارم اپراتوری می کنم ولی بازم دارم تمرین می کنم.شما وقتی موفق میشید که خودتون یاد بگیرید.بازم میگم اگه یاد نگیری لیاقت بار درآوردن هم نداری.انتظار نداشته باشید دستگاه براتون پیدا کنه بلکه شما باید با مهارت خودتون و کمک دستگاه پیدا کنید.بنده هیچ شناختی از آقا مجتبی و حمید ندارم و انتظار هم ندارم معجزه بکنند فقط از آقا حمید بعنوان مدیر و بنیان این سایت می خوام از یکی از اساتید بخواد تو این تایپ به سوالات بچه ها جواب بده.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ringo : :-? %-( B-(  

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:53pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

نقل قول:
سلام حمزه جان اين كه نوشتي توحالته بيسيم دقيق انتنهاروبه رويه دستگاه باشه يعني چي؟؟؟؟ @-)

سلام
یعنی در حالت بی سیم آنتن های برنجی در مقابل آنتن های تلسکوبی باشه .بهتره زیاد بالا یا پایین هم قرار نگیرن

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:53pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
دوستان من فردا میرم برای یه تست واقعی دیگه
حتما نتایج و چیزای که یاد میگیرمو میام بهتون میگم
اگه ازم خبری نشد فکر بد نکنید ها YMWHISTLE

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:56pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید جان بنظر شما حجم 12در9متر با فرکانس گلد یک و دو میتونه بار باشه و اینکه چرا حجم حفره کمتر از حجم بار میاد.فقط می خوام نظر شما بعنوان یه استاد رو بدونم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم باحمزه موافقم .واقعابايددسته اقامجتبي وحميدوبوسيدبابته انجمن ووسيله شون وسپاسگزار.فقط زاساتيدي نظيره ارياو..بيان اگه تستي انجام داد.بگاوهمگام باهم باشيم وصبورررتامشكلات كم بشه به اميده خدا :YMPRAY:

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:00pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
منم باحمزه موافقم .واقعابايددسته اقامجتبي وحميدوبوسيدبابته انجمن ووسيله شون وسپاسگزار.فقط زاساتيدي نظيره ارياو..بيان اگه تستي انجام داد.بگاوهمگام باهم باشيم وصبورررتامشكلات كم بشه به اميده خدا :YMPRAY:

علی جان بنظر من نباید از استاد اریا انتظار داشت بیاد و به سوالات ما جواب داد.بنظرم خودتون برید و تمرین کنید خیلی بهتر باشه.استاد اریا خیلی زحمت کشیدن برای این سایت.نباید اونا رو فراموش کرد اجازه داد بکاراشون برسه

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:

سلام علی جان شما سه ماهه داری دنبال استاد اریا میگردی اگه این سه ماه رو برنامه خاص ردیاب میرفتی جلو الان یه اریا شده بودی :D دستت به زانو خودت باشه حالا استاد اریا بیاد یه چیزی هم بگه دیگه چیز خاصی باقی نمونده که بخواد بگه یا مثلا چند نکته هم اگر باشه / اصل کار جدیت خودته دوست من :-BD

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:17pm

parsi نوشته است:
Ringo نوشته است:
هیچی بدتر از اومدن یه ورژن جدید نیست,چقدر برای خودمون متاسفم ,دائم فکر میکنم یکی هی داره پشت سرم به من فحش میده و به ریشم میخنده

اهاااااااااااااااااااااااای اونایی که سرتون رو مثل شتر مرغ کردین تو برف ,چند ورژن دیگه شما رو قانع میکنه و به شما میفهومنه که با این ردیاب و ورژنهای جدیدش
نمیشه چیزی پیدا کرد.
حداقل غیبت بعضی مدیران و تعداد زیادی از کاربران فعال که همگی هم ردیاب رو خریداری کردند چیزی رو به شما نمی فهمونه؟

هی مردک چرند نگو و مراقب حرف زدنت باش و اسم شتر و شترمرغ رو بذار روی خودت و کاربران این سایتو هم رده خودت فرض نکن
از چی داری میسوزی چشم هر کی نمیتونه موفقیت اساتید سازنده ردیاب واقعا مرد این انجمن رو ببینه کور بشه
شما برای خودت متاسفی باش کسی کاری به تاسف شما نداره کسی هم نامه برای شما ننوشته بیای عرض اندام کنی
کدوم مدیری چند وقته نیومده تو سایت مهدی و علی و دستان و ارتین مدیران محترم سایت هستند که همشون هستن حالا یه استاد اریایی به خاطر مشغله نمیتونه بیاد تو اومدی سو استفاده کنی؟نه داداش اینجا خار تو چشم بدخواه زیاد داره پس پاتو از گلیمت درازتر نکن [-X
دوستان انجمن حالا من در پست سه صفحه پیش یه چیزی گفتم البته من از کارایی ردیاب نگفتم از خطاها صحبت کردم هنوز هم میگم ردیاب خوبه و رو دستش نیست اگه بود یکی مثل این مردک ورشکست شده نمیومد ازش بد بگه و بخواد شما رو تحریک کنه دوستان این ردیاب مثل یه معادله ریاضیه که اگه فرمولش رو یاد بگیرید کارکردن باهاش براتون راحت میشه

اقای پارسی ,من از حماقت شما و افراد مثل شما میسوزم ولا غیر ,ضمنا اینجور که معلومه شما ادم بد دهنی هستی و من با شما حرفی ندارم
همون بهتر که شما و امثال شما پول یا مفت بریزید تو حلق ...
خدا رو شکر شما ادم مایه داری هستی و هر چه هم خرج کنی عین خیالت نیست
من به خاطر اونایی میسوزم که با هزار بدبختی پول جمع کردن و همه امیدشون رو به این ردیاب بستن ولی در اخر بجز ناامیدی چیزی نصیبشون
نشده .قضاوت باشه با اونایی که میفهمند من چی میگم.

در ضمن من هم این ردیاب طوفانی رو خریدم و داره یه گوشه خاک میخوره ,هر چی هم خاک خورد نوش جانش ,شاید من اپراتوری بلد نباشم
یا شایدم هوا ابریه یا زمین بیش از حد گرمه یا طوفانهای خورشید موقع ردیاب زدن من در راه بودند.

بقول شما من مردک هستم باشه شما هر چی دلت خواست بگو عزیز
من فقط اخرین حرفم رو اینجا عرض کنم و از انجمن زیبای شما خدا حافظی کنم چون شاید لایق انجمن شما نباشم رفیق

متاسفم برای خودم.

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید وبرادران درسایت.دوستان من قبلا با انتن خالی کار کردم جهت حفره زنی وبا ردیابهای سری تام شرکت جویندگان اسیا کارکردم حساسیت انها بیشتر به مواد معدنی می باشد .دوستان من حدود 20روزی میباشد ردیاب تحویل گرفتم وبرای بار اول به بالای کوه رفتم که باز انجا هم چادر نشینها بودند .من یک انگشتر نقره خیلی قدیمی دادم دست پسری که پیش گوسفندان بود وقبلا 3تا سوراخ روی دیواره یک رود فصلی هر کدام به فاصله دو متر از هم و عمق 60 سانتیمتر وانگشتر را داخل یکی از ان سوراخها گذاشت ومن تلسکوبیها را تا اخر بیرون کشیدم وولوم گذاشتم روی6 وروی نقره و 5دقیقه ایستادم واز سیستم بیسیم از فاصله 20 متری انتن زدم بعد از تعویض جهت تعویض جا کردم واتنها بطرف یکی از ان سورخها رفتند وبعد ولوم روی4 گذاشتم وجلوتر رفتم روی2 گذاشتم و2متری هدف انتنها ضعیف حرکت می کردند وروی1گذاشتم باز ضعیف می رفتندولی روی یکی از سورخها قیچی کردو ولوم روی 8گذاشتم 190بااختلاف 10سانت عمق گرفتم وبعد از روش باسیم تمام موارد بالا با کمی اختلاف انجام دادم وسراغ انگشتر رفتم همان جا بود که ردیاب قیچی کرد .دوستان انتنها ی برنجی از حالت موازی یک درجه به طرف زمین بیارید تا راحت حرکت کنند.اگر خسته باشید یا استرس داشته باشید ردیاب نزنید چون باعث ازیت خود ودیگران میشید.دوستان قبرها خاکشان با خاک ان منطقه فرق می کند. ووقتی هدفی زدید نیم متر اول خاک فرق میکند اگرزمین طبیعی با شد سنگها همان رنگ خاک دارند ومحکم به خاک چسبیدند واگر وقعا هدفی باشد سنگها زود درمیایندوشیری رنگ هستند چونکه قبلا در معرض خورشید وهوا قرار گرفتند با تشکر فراوان.

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 30 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure