parsi نوشته است:
Ringo نوشته است:
هیچی بدتر از اومدن یه ورژن جدید نیست,چقدر برای خودمون متاسفم ,دائم فکر میکنم یکی هی داره پشت سرم به من فحش میده و به ریشم میخنده
اهاااااااااااااااااااااااای اونایی که سرتون رو مثل شتر مرغ کردین تو برف ,چند ورژن دیگه شما رو قانع میکنه و به شما میفهومنه که با این ردیاب و ورژنهای جدیدش
نمیشه چیزی پیدا کرد.
حداقل غیبت بعضی مدیران و تعداد زیادی از کاربران فعال که همگی هم ردیاب رو خریداری کردند چیزی رو به شما نمی فهمونه؟
هی مردک چرند نگو و مراقب حرف زدنت باش و اسم شتر و شترمرغ رو بذار روی خودت و کاربران این سایتو هم رده خودت فرض نکن
از چی داری میسوزی چشم هر کی نمیتونه موفقیت اساتید سازنده ردیاب واقعا مرد این انجمن رو ببینه کور بشه
شما برای خودت متاسفی باش کسی کاری به تاسف شما نداره کسی هم نامه برای شما ننوشته بیای عرض اندام کنی
کدوم مدیری چند وقته نیومده تو سایت مهدی و علی و دستان و ارتین مدیران محترم سایت هستند که همشون هستن حالا یه استاد اریایی به خاطر مشغله نمیتونه بیاد تو اومدی سو استفاده کنی؟نه داداش اینجا خار تو چشم بدخواه زیاد داره پس پاتو از گلیمت درازتر نکن
دوستان انجمن حالا من در پست سه صفحه پیش یه چیزی گفتم البته من از کارایی ردیاب نگفتم از خطاها صحبت کردم هنوز هم میگم ردیاب خوبه و رو دستش نیست اگه بود یکی مثل این مردک ورشکست شده نمیومد ازش بد بگه و بخواد شما رو تحریک کنه دوستان این ردیاب مثل یه معادله ریاضیه که اگه فرمولش رو یاد بگیرید کارکردن باهاش براتون راحت میشه
اقای پارسی ,من از حماقت شما و افراد مثل شما میسوزم ولا غیر ,ضمنا اینجور که معلومه شما ادم بد دهنی هستی و من با شما حرفی ندارم
همون بهتر که شما و امثال شما پول یا مفت بریزید تو حلق ...
خدا رو شکر شما ادم مایه داری هستی و هر چه هم خرج کنی عین خیالت نیست
من به خاطر اونایی میسوزم که با هزار بدبختی پول جمع کردن و همه امیدشون رو به این ردیاب بستن ولی در اخر بجز ناامیدی چیزی نصیبشون
نشده .قضاوت باشه با اونایی که میفهمند من چی میگم.
در ضمن من هم این ردیاب طوفانی رو خریدم و داره یه گوشه خاک میخوره ,هر چی هم خاک خورد نوش جانش ,شاید من اپراتوری بلد نباشم
یا شایدم هوا ابریه یا زمین بیش از حد گرمه یا طوفانهای خورشید موقع ردیاب زدن من در راه بودند.
بقول شما من مردک هستم باشه شما هر چی دلت خواست بگو عزیز
من فقط اخرین حرفم رو اینجا عرض کنم و
از انجمن زیبای شما خدا حافظی کنم چون شاید لایق انجمن شما نباشم رفیق
متاسفم برای خودم.