انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 3:53am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ringo نوشته است:
parsi نوشته است:
Ringo نوشته است:
هیچی بدتر از اومدن یه ورژن جدید نیست,چقدر برای خودمون متاسفم ,دائم فکر میکنم یکی هی داره پشت سرم به من فحش میده و به ریشم میخنده

اهاااااااااااااااااااااااای اونایی که سرتون رو مثل شتر مرغ کردین تو برف ,چند ورژن دیگه شما رو قانع میکنه و به شما میفهومنه که با این ردیاب و ورژنهای جدیدش
نمیشه چیزی پیدا کرد.
حداقل غیبت بعضی مدیران و تعداد زیادی از کاربران فعال که همگی هم ردیاب رو خریداری کردند چیزی رو به شما نمی فهمونه؟

هی مردک چرند نگو و مراقب حرف زدنت باش و اسم شتر و شترمرغ رو بذار روی خودت و کاربران این سایتو هم رده خودت فرض نکن
از چی داری میسوزی چشم هر کی نمیتونه موفقیت اساتید سازنده ردیاب واقعا مرد این انجمن رو ببینه کور بشه
شما برای خودت متاسفی باش کسی کاری به تاسف شما نداره کسی هم نامه برای شما ننوشته بیای عرض اندام کنی
کدوم مدیری چند وقته نیومده تو سایت مهدی و علی و دستان و ارتین مدیران محترم سایت هستند که همشون هستن حالا یه استاد اریایی به خاطر مشغله نمیتونه بیاد تو اومدی سو استفاده کنی؟نه داداش اینجا خار تو چشم بدخواه زیاد داره پس پاتو از گلیمت درازتر نکن [-X
دوستان انجمن حالا من در پست سه صفحه پیش یه چیزی گفتم البته من از کارایی ردیاب نگفتم از خطاها صحبت کردم هنوز هم میگم ردیاب خوبه و رو دستش نیست اگه بود یکی مثل این مردک ورشکست شده نمیومد ازش بد بگه و بخواد شما رو تحریک کنه دوستان این ردیاب مثل یه معادله ریاضیه که اگه فرمولش رو یاد بگیرید کارکردن باهاش براتون راحت میشه

اقای پارسی ,من از حماقت شما و افراد مثل شما میسوزم ولا غیر ,ضمنا اینجور که معلومه شما ادم بد دهنی هستی و من با شما حرفی ندارم
همون بهتر که شما و امثال شما پول یا مفت بریزید تو حلق ...
خدا رو شکر شما ادم مایه داری هستی و هر چه هم خرج کنی عین خیالت نیست
من به خاطر اونایی میسوزم که با هزار بدبختی پول جمع کردن و همه امیدشون رو به این ردیاب بستن ولی در اخر بجز ناامیدی چیزی نصیبشون
نشده .قضاوت باشه با اونایی که میفهمند من چی میگم.

در ضمن من هم این ردیاب طوفانی رو خریدم و داره یه گوشه خاک میخوره ,هر چی هم خاک خورد نوش جانش ,شاید من اپراتوری بلد نباشم
یا شایدم هوا ابریه یا زمین بیش از حد گرمه یا طوفانهای خورشید موقع ردیاب زدن من در راه بودند.

بقول شما من مردک هستم باشه شما هر چی دلت خواست بگو عزیز
من فقط اخرین حرفم رو اینجا عرض کنم و از انجمن زیبای شما خدا حافظی کنم چون شاید لایق انجمن شما نباشم رفیق

متاسفم برای خودم.

اقای رینگو بنده هم پولم از پارو بالا نمیره فکر نکن ما الان کنار دریای مدیترانه داریم سیاحت میکنیم نه اقا /دیگ به دیگ میگه روت سیاه داداش چطور شما بد دهن نیستی ما بد دهنیم یعنی چه مثل شترمرغ سرتون رو کردین زیر برف یکی به شما اینجوری بگه خوشت میاد من برای خودم جواب ندادم شاید بنده انسان بی شخصیتی باشم اینو در جمایت از این کاربرای باشرافت انحمن گفتم که شما همه رو بلانسبت به شترمرغ نسبت میدید
شما مارو هم احمق هم فرض کردید دیگه حرفی هست نزده باشید تا امثال من بد دهان حرفی نزنند؟ در انجمن هستی باش قدمت روی چشم شما اگر هم از خرید ردیاب ناراحتی چرا خاک بخوره ردیاب رو به اقا مجتبی برگردون و مبلغش رو بگیر سر شما که کلاه نذاشتن بنده خداها به هر دستی بخوابونیشون خوابیدن دیگه چیکار کنن؟
اما در مورد امید بستن به ردیاب باید بگم شما در اشتباهید ادم باید امیدش به خدا باشه ردیاب یک وسیله هست که هر کس باهاش تلاش کنه موفق میشه البته اگر همه فاکتورهای کاوش رو دارا باشه مثل اپراتوری خوب و مکان خوب ... از اون گذشته اگر شما بیست میلیون داده بودید جای دستگاه که اصلا بعد از خرید فروشنده شما رو نشناسه چیکار میکنید درسته نداری و مشکلات زیاده و همه از قشر کارگر شرکتی یا... هستیم ولی فکر نمیکنم یه میلیون تومن اونقدر باشه که اگر کسی خرجش کرد زندگی کسی رو خراب کنه یا کمر کسی زیر بار خرج کردنش بشکنه کسی رو سراغ دارم سه میلیون داده بود یه دستگاه دار دستگاه بیاره براش که دستگاهش یه میلیون هم نمی ارزید و اخرشم هیچی سه میلیون رفت هوا و طرف موند و بدهکاری

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی برای خودم متاسفم که اینجوری با هم صحبت میکنید کسی از کس دیگه بالاتر نیست که بخواد توهین کنه جناب پارسی شما هم یک کم آروم باش اگر کسی بخواد به این کاربر اخطار بده شما نیستید و یک کم تو حرف زدناتون رعایت کنید . خدا را شکر کاره باره این سایت نیستید و گر نه یک عضو هم نداشتید . داداش لوطی منش باش .
جناب رینگو شما هم یک کم صحبت کردنتونا درست کنید اینجا بیش از هزار نفر عضو هستن اگر این روند ادامه پیدا کنه سنگ روی سنگ بند نمیشه . کسی هم نگفته شما نیا سایت قدمت روی چشم ولی آهسته و پیوسته
موفق باشید

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

آخرین بار توسط shahriyar در یکشنبه 13 مرداد1392 - 7:02pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 13 مرداد1392 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shahriyar نوشته است:
خیلی برای خودم متاسفم که اینجوری با هم صحبت میکنید کسی از کس دیگه بالاتر نیست که بخواد توهین کنه جناب پارسی شما هم یک کم آروم باش اگر کسی بخواد به این کاربر اخطار بده شما نیستید و یک کم تو حرف زدناتون رعایت کنید . خدا را شکر کاره باره این سایت نیستید و گر نه یک عضو هم نداشتید . داداش لوطی منش باش .

من اروم ارومم داداش خبری نیست شما اول پستها رو بخون بعد گلایه کن برادر در ضمن بنده به کسی اخطار نکردم :YMPEACE: قربون منش شما :YMPEACE:

یکشنبه 13 مرداد1392 - 7:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
برادر عزیز جناب رینگو.میدونم خسته ای و دلت پر شاید هم هزار تا آرزو و مشکلاتو انشا ا... خدا کمک میکنه. منم امروز دستگام رسید و خیلی از مشکلات بقیه رو دارم ولی چون هزار نفر بهم گفته بودن که جریان این ردیاب چی هست و چه معایب و مزییت هایی داره فک میکنم که حداقل باید 20 ساعت مفید کار کنم تا یه چیزی بفهمم.مشکل ما ایرانی ها افراط و تفریط و تملق هست.نباید کسانی با تملق و افراط و تعریفهای محیرالعقول انتظار بقیه رو بالا ببرند بعد خودشون بیان و فتنه و سر و صدا کنند و اولین کسانی باشند که همه چی و زیر سوال ببرند.البته جسارت به بسیاری از دوستان معقول و مخلص نباشه.اگه این 142 صفحه خونده بشه مشخص میشه که منظورم چی و چه کسانی هست.من نمیدونم پارسی جان هم از این دستگاه استفاده کرده یا نه ولی کاکا یه خورده همدیگه رو درک کنیم آخه همه انسانیم با همه ی مشکلات انسانی.رینگو هم منظورش شتر مرغ نبود و به اصطلاح یه ضرب المثل گفته.البته از اشکالاتی که من میتونم وارد بکنم اینه که قبل از فروش دستگاه یا حداقل هنگام فروش اون میبایست توسط اساتید یک برنامه و طرز استفاده از اون به صورت جامع تهیه میکردند که اینجانب 7 بار تذکر دادم ولی متاسفانه ... من فکر میکنم که 50 درصد این تنش ها به خاطر نبود یک آموزش استاندارد و مدون هست. در هر صورت دوستان به جای اینک مشت بر در بکوبید بیاید مشتتون رو باز کنید و کار و تمرین مستمر بکنید که انشاا... مقداری از مشکلات حل بشه.راستی رینگو جان برادر من دوست دارم باز هم ببینمت تو این فضای دوستانه.ما اینجا خانواده ایم و تو هر خانواده ای هم یه مشکلاتی هست که انشا ا.. با همدلی رفع بشه

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

یکشنبه 13 مرداد1392 - 8:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم. اساتید بزرگوار و تمامی دوستان
بنده حدود 4ماه میشه با این انجمن آشنا شدم و نمیخوام در مورد انجمنهای دیگه صحبت کنم ولی خداییش قضاوت بفرمایید تو کدوم انجمن تا این حد شفاف در مورد موضوعات بحث میشه و کدوم فروشنده اومده یه موضوع رو 10 بار یا بیشتر و با حوصله تمام توضیح بده.خداوکیلی هر کدوم از ما اگه بخوایم این اطلاعاتو با پول مقایسه کنیم چقدر اطلاعات از این انجمن گرفتیم که در مفایسه با پولی که بابت ردیاب دادیم خیلی ناچیزه .
و یه نظری دارم مخوام با اجازه مدیران انجمن عرض کنم .واسه کاربران کد ورود به این تابیک صادر کنند و فقط کسانی که ردیاب انجمن رو دارند و تجربه عملی کار کردن با این ردیاب رو دارند بتونند وارد بشن و نظر بدن تا اینگونه مشکلات پیش نیاد خداییش خیلی از دوستان تازه کارند و با کوچیکترین اضهار نظرهای ناامید کننده ناامید میشن.ودر آخر بنظر بنده هم فقط باید تمرین کرد تا دستمون به دسته ها عادت کنند و تا اهداف تمرینی رو خوب پیدا نکردید ساغ اهداف واقعی نریم
با تشکر از همه دوستان گلم دست همتونو میبوسم
:ymhug: @};- @};- @};-

یکشنبه 13 مرداد1392 - 8:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان ضرب المثل آفای رینگو اینه که مثل کبک سرمون کردیم زیر برف دوستان من سری اول ردیاب گرفتم خداییش حفاری های زیادی با ردیاب انجام دادم ولی نتیجه هم نگرفیم شاید بیشتر جاهایی هم که رفتیم بار داشته ولی جای دقیق نداشتیم منظورم با ردیاب انجمن نیست ردیاب یکی از دوستان بود که میگفت 8 تومن پولش دادم هدفم از این بحث این بود دوستانی که حفاری میکنند به نتیجه نمیرسند بر چه اساسی دستور حفاری میدند چه آثاری دارند که حداقل 50 درصد کار مطمن باشند درسته که بقیه کار اپراتور و ردیاب انجام بده من چند تا تصویر گذاشتم تو انجمن دوستان زحمت کشیدند راهنمایی کردند و حتی یکیشون که عکس نزاشتم به خاطر یک سری مشکلات نیاز به دستگاه نداره هنوز مطمن نیستم حفاری کنم دوستان توقعات بیارید پایین نه از این ردیاب بلکه از ردیاب های دیگه چون خاک ایران ذرات داره و زیر خاک عواملی وجود داره که تشابه فرکانسی هست صد در صد باید ردیاب جواب بده اگه اینکار نکنه درست کار نمیکنه پس دوستان در مکانهایی برید برا ردیاب زدن که جای بوده برای زندگی و علائم و آثار وجود داشته باشه همه اینها که درست باشند تازه موفقیت به 50 میرسه ممنون

یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
اقای رینگو من ردیاب شما رو خریدارم اگه ازش ناراضی هستی چون میدونم الان بخوام یک سفارش دیگه بدم باید یک ماه توصف بایستم لطف میکنی اگه بفروشی

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

شايان & رينگو واقعا كه !!!!!!! :-\

یکشنبه 13 مرداد1392 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من به تجربه این طور دریافتم که دستگاه هرچقدر که بیشتر روشن بمونه
ذرات بیشتری میگیره واین باعث خطا در کار اپراتور میشه اگر هر چند یکبار در طی
کاوش دستگاه رو خاموش و روشن کنیم میتونیم یک سری ذرات رو حذف کنیم
مثلا اگر یک جایی رو 5دقیقه کاوش کردیم بعد 5دقیقه خاموش کنیم بعد دوباره
دستگاه روشن کنیم 5دقیقه کاوش کنیم

یکشنبه 13 مرداد1392 - 11:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان يك نكته اي رو اشاره كنم : اينكه اين ردياب قدرتش تا حدي بوده كه اگر دستگاه يك تا دومتر هم با آنتنها فاصله داشته باشه بازهم اثرگذاري خودش رو روي آنتنها داره و انتها جهت رو انتخاب ميكنن ، پس زياد روي مكان قرارگرفتن دستگاه وسواس نشيد ! قدرت اين دستگاه و فركانسهايي كه درش بكارگيري شده خيلي خوب بوده و نميشه روش ايرادي گذاشت ، دوستان همه ماشاا.. مرد هستيد و بالغ و عاقل ، برادرا همه جا كه دفينه ريخته نيست كه هر دستگاهي پيداش كنه ، بايد بگم اين خاك و اين عالم هستي هنوز كه هنوزه مسائل ناشناخته اي وجود داره كه به علم و عقل انسان نميرسه اونهارو شناسايي كنه ؛ بايد بگم كه خاك و زمين تركيباتي داشته كه در بعضي مكانهاي زمين تراكم بيشتري داشته كه اين تركيبات ممكنه قدرت فركانسي بالايي از خودشون نشون بدن كه آنتنها رو به سمت خودشون بكشن طبق فركانس تعريف شده در سيستم ؛ وقتي اين مكان كه ذرات بوده يا تركيبات خاك ناشناخته خوب اين جزو همون عواملي بوده كه در زمين و در تمام دنيا اين تراكم ذرات بوده كه داراي قدرتي جاذب براي آنتنها هستن و فركانسهاي بيشتر فلزات رو توليد ميكنن ! اگر ردياب بهترين ردياب دنيا هم باشه باز هم در برابر عوامل ناشناخته در خاك سر تعظيم فرو خواهد آورد ! بايد اين رو قبول كنيد كه انسان هنوز بطور كامل قادر به كشف عوامل و تركيبات فراوان عمق زمين نيست ؛ پس دوستان تجربه و تحقيق در اين كار بهترين چيزي بوده كه به همه كمك خواهد كرد و لطف خدا كه اميدوارم شامل حال همه كساني كه زحمت و رنج ميكشن بشه و هميشه سالم سلامت باشن كه بزرگترين سرمايه بوده ؛ ختم كلام اينكه بهترين ردياب جهان هم باشه باز هم حريف عوامل عمق زمين نخواهد شد و هميشه بايد لوازم و دستگاه هايي در كنار ردياب به عنوان مكمل باشه تا در شناسايي صحيح هدف كمك گذار باشه .. موفق باشيد [-X

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 13 مرداد1392 - 1:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 23 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure