انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 3:57am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
علی جان من هم با شما موافق هستم.وجود اساتیدی چون استاد آریا خیلی می تونست بهمون کمک کنه مخصوصا تو بحث حفره و کانال یابی با این ردیاب.نمی دونم چرا مهندس حمید به سوالات جواب نمیده.امیدورارم هر وقت وقت پیدا کردن یه نگاهی به ما و این پست هم بکنه.
یا علی

همزه جان این اقا حمید دیگه چیکار کنه واسه شما ایشون طراحی مدار رو کردن کلی هم تو این تاپیک توضیح دادند هی سئوالات تکراری , الان هم دارند رو پروژه ورژن 2 کار میکنند و برنامه نویسیش نزدیک صد ساعت طول میکشه و خسته کننده و کاملا با فکر کار داره و اعداد و ارقام . تازه به کل تاپیک هم باید برسند ایشون تنها کسی هستند که سئوالات فنی دوستان رو جواب میدن . من هم که دارم مونتاژ میکنم جوابگو شما ها باشم چون قول دادم باید روی حرفم باشم . تازه جدا از ما خیلی ها هستند که تو اپراتوری وارد هستند و دستگاه رو گرفتند و تمرین هم کردند اینها حالا باید جواب بدن و به همدیگه کمک کنین ما هم خدمگذار شما هستیم .

سلام
خوب باشه مجتبی جان.من که چیزی نگفتم.گفتم اگه وقت پیدا کردن جواب بدن.نمیدونستم در حال برنامه نویسی هستن.بازم معذرت می خوام و کلا هیچی نمیگم. :((

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 14 مرداد1392 - 7:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان فك كنم استاداريانميخادبيادش عيبي نيست خودمون بايدبشكافيم مثه اينكه خاكوبفهميم ردياب چندچنده .من توهفته يه ديگه يه جاموكه 10باررديابي ونقطه زني كردم انجام ميدم وميذارم وشماهم جاتوانجام بده چك كنيم باهم .به اميده موفقيت :YMPRAY: 8-|

دوشنبه 14 مرداد1392 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وتاچندوقته ديگه م ميرم سره يه جايه ديگه كه سنده معتبرداره كه مولادرزه سندش نميره وتخليه م 100درصدنشده چون خيلي صعب العبوره به اميده موفقيت همه .من فقط دوس دارم اين 70نفركه اين وسيله روتهيه كردندباهزارجورارزوزودتروسرعتربه هدفشون برساوهركي بتونه كمك كنه وديگرانم به نوبه يه خودشون. واقعاصوابش زياده چون همه يه خانواده ايم وتوروايتشم گفته زكاته علموبايدبدي بايد. @};- @};-

دوشنبه 14 مرداد1392 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان گلم سلام
امیدوارم همه موفق بشین به آرزوهاتون که میدونم لیاقتشو دارید برسید
خب فکر کنم همه میدونیم که اگه اینجاییم از سر خوشی و سرگرمی نیست
بلکه همه به نحوی شکست خورده و زخمی هستیم و به امید اینکه شاید خود خدا راهی نشونمون بده اینجا جمع شدیم
دوستان باید عرض کنم که من کلا با اظهار نظر خیلی از این دوستان مخالفم
اولا که ردیاب یه وسیله با کارایی آنقدر دور از ذهن و ناممکن نیست که اینقدر روی اپراتوریش مانور میدین کار ردیابی هم یک جور عملکرد تجربیه و طبیعتا هرکسی که بتونه ردیابو دست بگیره و قوانین رو درست رعایت کنه باید نتیجه بگیره
حالا اینکه من بیام بگم باید نابغه بود و فلان کرد و بیسار نمود و ضریب هوشی فلان داشت واقعا توهینه دیگه
دوستان تاپیک ما شد 150 صفحه و اکثر کسانی که اینجا هستن هم ردیابو تهیه کردن پس با این کار اعتماد خودشونو به نحو احسن به مسوولین و اساتید سایت نشون دادن مثلا خود من فقط دوتا پیام خصوصی به استاد مجتبی دادم و بدون حتی یک سوال اضافی و الکی ازشون شماره حساب گرفتمو پولو واریز کردم و ردیابم ایشون لطف کردن بهم تحویل دادن
حالا اگه من بیام اینجا و دوتا سوال بپرسم دلیل نمیشه که کسی منو سرزنش کنه و متهم کنه که تو داری تو سر مال میزنی
خب داداش گلم ما همه ردیابو خریدیم و همه مثل هم هستیم و حالا من ابهاماتی دارم که دوس دارم روشن بشه تا اشتباهاتی که دیگران کردن رو من مرتکب نشم در زیر چند نمونشو ذکر میکنم
1- برام جای سواله که هنوز چرا دوستانی که این ردیابو تهیه کردن هیچکد.مشون به بار نرسیدن؟ یعنی همه ناواردند یا هیچ جای خوبی نرفتند/ حتی یک نفر وارد که یک جای خوب رفته باشه نداشتیم؟
2- وقتی که به فیلم آموزش ردیابی دقت میکنم و با ردیاب خودم مقایسه میکنم میبینم تفاوتهایی در ظاهر ردیاب هست مثلا یکیش اینکه طول قسمتی از آنتن که از دسته بیرونه توی فیلم بیشتر از 2 سانتیمتره ولی مال من کمتر از نیم سانته؟ ایا این توقع زیادیه که من داشته باشم بگم دستگاه من هم از نظر ظاهر و باطن با اون چیزیکه نشونم دادن یکی باشه؟ چرا ردیاب توی فیلم اینقدر مسلط و سنجیده حرکت میکنه ولی مال من مثل پنکه سقفی میچرخه؟ من که پارکینسون ندارم؟ چرا ردیاب توی فیلم آنتنهاش توی دسته ثابتن ولی من تا یکم کجش کنم از دسته میان بیرون و همش باید مواظب باشم نیفتن روی زمین؟
دوستان عزیز و اساتید محترم و مسوولین سایت ازتون صمیمانه خواهش میکنم پاسخ سوالات منو بدین تا خدای نکرده در ذهن خودم دپار پیش داواری در مورد کسی نشم
به مولا این خواسته زیادی نیست خواهش میکنم مارو هم درک کنید و بدونید که از سر دشمنی و کینه حرفی نمیزنیم و به یکتایی خدا هیچ هدفی بغیر از اطمینان خاطر دداشتن و امید به کار باردیاب نداشته و ندارم
و در هر صورت از زحمات تمام دوستان و اعضای فلزجو سپاسگزارم

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 14 مرداد1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
دوستان گلم سلام
بلکه همه به نحوی شکست خورده و زخمی هستیم و به امید اینکه شاید خود خدا راهی نشونمون بده اینجا جمع شدیم
اولا که ردیاب یه وسیله با کارایی آنقدر دور از ذهن و ناممکن نیست که اینقدر روی اپراتوریش مانور میدین کار ردیابی هم یک جور عملکرد تجربیه و طبیعتا هرکسی که بتونه ردیابو دست بگیره و قوانین رو درست رعایت کنه باید نتیجه بگیره
حالا اینکه من بیام بگم باید نابغه بود و فلان کرد و بیسار نمود و ضریب هوشی فلان داشت واقعا توهینه دیگه
دوستان تاپیک ما شد 150 صفحه و اکثر کسانی که اینجا هستن هم ردیابو تهیه کردن پس با این کار اعتماد خودشونو به نحو احسن به مسوولین و اساتید سایت نشون دادن مثلا خود من فقط دوتا پیام خصوصی به استاد مجتبی دادم و بدون حتی یک سوال اضافی و الکی ازشون شماره حساب گرفتمو پولو واریز کردم و ردیابم ایشون لطف کردن بهم تحویل دادن
حالا اگه من بیام اینجا و دوتا سوال بپرسم دلیل نمیشه که کسی منو سرزنش کنه و متهم کنه که تو داری تو سر مال میزنی
خب داداش گلم ما همه ردیابو خریدیم و همه مثل هم هستیم و حالا من ابهاماتی دارم که دوس دارم روشن بشه تا اشتباهاتی که دیگران کردن رو من مرتکب نشم در زیر چند نمونشو ذکر میکنم
1- برام جای سواله که هنوز چرا دوستانی که این ردیابو تهیه کردن هیچکد.مشون به بار نرسیدن؟ یعنی همه ناواردند یا هیچ جای خوبی نرفتند/ حتی یک نفر وارد که یک جای خوب رفته باشه نداشتیم؟
2- وقتی که به فیلم آموزش ردیابی دقت میکنم و با ردیاب خودم مقایسه میکنم میبینم تفاوتهایی در ظاهر ردیاب هست مثلا یکیش اینکه طول قسمتی از آنتن که از دسته بیرونه توی فیلم بیشتر از 2 سانتیمتره ولی مال من کمتر از نیم سانته؟ ایا این توقع زیادیه که من داشته باشم بگم دستگاه من هم از نظر ظاهر و باطن با اون چیزیکه نشونم دادن یکی باشه؟ چرا ردیاب توی فیلم اینقدر مسلط و سنجیده حرکت میکنه ولی مال من مثل پنکه سقفی میچرخه؟ من که پارکینسون ندارم؟ چرا ردیاب توی فیلم آنتنهاش توی دسته ثابتن ولی من تا یکم کجش کنم از دسته میان بیرون و همش باید مواظب باشم نیفتن روی زمین؟
دوستان عزیز و اساتید محترم و مسوولین سایت ازتون صمیمانه خواهش میکنم پاسخ سوالات منو بدین تا خدای نکرده در ذهن خودم دپار پیش داواری در مورد کسی نشم
به مولا این خواسته زیادی نیست خواهش میکنم مارو هم درک کنید و بدونید که از سر دشمنی و کینه حرفی نمیزنیم و به یکتایی خدا هیچ هدفی بغیر از اطمینان خاطر دداشتن و امید به کار باردیاب نداشته و ندارم

دوست عزیز سلام جواب سوال اولت که سخته چون اگر کسی هم چیزی پیدا کرده باشه نمیاد بگه بخاطر عواقب بعدش خب ربطی هم به ما نداره ولی سوال دومت :
اصل کیت و برد دستگاه یکی هست و شاید تو ساخت اولیه اونا کمی جعبه با آنتن کوچیک بزرگ شده که اصلا مهم نیست در مورد آنتن هم همن مسئله صدق میکنه مهم روش ردیابی هست اگر شما تازه ردیاب دست گرفتی و میخوای باهاش کار کنی خب معلومه مثل پنکه سقفی میچرخه یادمه پنج سال پیش که اولین ردیاب تک آنتن خوارکی را ساختم و خواسم باهاش هار کنم مثل بال هلیکوپتر میچرخید اینم بدونید که کار با تک انتن خیلی سخت تر از دو آنتن هست ولی با تمرین زیاد و تمرکز بهش قلبه کردم و الان طوری شده که اگر تک آنتن یا دو آنتنه را تو دست بگیرم و باد هم بیاد آنتن تکون اضافی نمیخوره و همین الانم دوستانم که دنبالم هست گاهی اوقات میگن آنتن را به ما هم بده یک تستی بکنیم ولی تا دست میگیرن میشه پنکه سقفی شما و اصلا نمیتونن تعدل آنتن را بر قرار کنن .
حالا شما بیا و این تستی را که منم ازش استفاده کردم انجام بده دو تا لیوان را پر آب کن و دو دست بگیر مثل انتن و تو خونه شروع کن باهاش قدم بزنی چند روز اول خب قاعدتا اب داخل لیوان میریزه و نمیتونی خوب تعادلش را حفظ کنی ولی اگر تمرین کنی طوری میشه که بعد از اون موقع راه رفتن حتی یک قطرش هم نریزه و مدام هم با آنتن این کارها را تکرار کن من قول میدم سر دو هفته نشده آنتنها مثل باقلوا تو دستت فرمانبردار میشن
موفق باشی

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

سه شنبه 14 مرداد1392 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ilanji نوشته است:
دوستان گلم سلام

:)
والا ما هم مثل شما هنوز تو ابهامات موندیم
پیش همه هم تو انجمن یه جور دشمن و یاقی شناخته شدیم . ولی تا حالا هیچکی درک نکرده که منو امثال من که اینجوری حرف میزنیم در واقع داریم خدمت میکنیم به پایداری انجمن
تا انتقادی نباشه کسی به فکر نمیوفته و کاری انجام نمیشه . ما انتقاد کردیم به جای اینکه جواب درست بگیریم و همه استفاده کنن .رفتن سو سابقه مار و در اوردن که اقا تو خودت مشکل داری
اره اقا اساتید درست میگن مشکل از ماست . زمان همه چیزو مشخص میکنه . امیدوارم که گذشت زمان اشتباه منو مشخص کنه و ردیاب کاملا سربلند از اب در بیاد
در ضمن برادر مجتبی بنده به هیچ عنوان تا حالا از انتنهای فنری استفاده نکردم
لطفا پستا رو خوب بخون بعد راجبشون حرف بزن :-BD

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

سه شنبه 14 مرداد1392 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شهریار جان
دوست عزیزم از اینکه برات مهم بود مشکل بنده وسعی کردی بهم راهکار بدی سپاسگذارم و چشم سعی میکنم تمام سفارشات رو مو به مو اجرا کنم
داداش اولش میخوام یه چیزی بگم که امیدوارم بتونه کمکی در پیشبرد اهدافمون داشته باشه چون مهمترین عنصر اعتماده
دوستان عزیز به شرافتم قسم میخورم که بنده هیچ حرفی رو از سر کینه توزی ویا خدای نخواسته دشمنی نزدم و اصلا نیز از خرید این ردیاب پشیمان نیستم و با وجود اینکه نصف پولشم قرض کردم بسیار راضی و خشنودم و خدارو شکر میکنم که با این انجمن آشنا شدم چون قبل از این بشدت دپار افسردگی شده بودم و ماه به ماه پامو از خونه بیرون نمیزاشتم ولی این ردیاب باعث شده که تا حالا دوبار با خانوادم برم کوه و حتی باعث خوشحالی تمام خانوادم شده وهمه از این لحاظ که بنده اوضاع روحیم بهتر شده بسیار خرسند شدندو خدار و شکر میکنند و به جون سازندگان این ردیابم دعا میکنند
پس تا اینجای کار امیدوارم توانسته باشم ثابت کنم که بنده از این ردیاب ناراضی نیستم و خودم هم میدونم که فعلا صلاحیت نقدش رو ندارم ولی سوال بنده یه سوال ساده بود و متاسفانه شاید بنده بد بیان کردم
تمام بحث بنده این بود که چرا قسمتهای مختلف دستگاه مثل هم نیستن آقا شهریار عزیز دقت کن داداشم آنتنهای من توی دسته وا نمیستن یعنی اگه دسته رو بیارم پایین میفتن ولی توی فیلم اینجوری نیست حالا نمیدونم شاید من بلد نیستم آنتنها رو درست دست بپیرم چشم سعیمو میکنم ولی داداش به قرآن یه بار دیگه فیلمو ببین اون آنتنها قشنگ سر جاشونن وقتی دستای اپراتور پاییینه نمیفتن آخه من نمیدونم چجوری بگم دیگه در هر صورت معذرت میخوام اگه باعث رنجش خاطر دوستان شدم
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

سه شنبه 14 مرداد1392 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
شهریار جان
دوست عزیزم از اینکه برات مهم بود مشکل بنده وسعی کردی بهم راهکار بدی سپاسگذارم و چشم سعی میکنم تمام سفارشات رو مو به مو اجرا کنم
داداش اولش میخوام یه چیزی بگم که امیدوارم بتونه کمکی در پیشبرد اهدافمون داشته باشه چون مهمترین عنصر اعتماده
دوستان عزیز به شرافتم قسم میخورم که بنده هیچ حرفی رو از سر کینه توزی ویا خدای نخواسته دشمنی نزدم و اصلا نیز از خرید این ردیاب پشیمان نیستم و با وجود اینکه نصف پولشم قرض کردم بسیار راضی و خشنودم و خدارو شکر میکنم که با این انجمن آشنا شدم چون قبل از این بشدت دپار افسردگی شده بودم و ماه به ماه پامو از خونه بیرون نمیزاشتم ولی این ردیاب باعث شده که تا حالا دوبار با خانوادم برم کوه و حتی باعث خوشحالی تمام خانوادم شده وهمه از این لحاظ که بنده اوضاع روحیم بهتر شده بسیار خرسند شدندو خدار و شکر میکنند و به جون سازندگان این ردیابم دعا میکنند
پس تا اینجای کار امیدوارم توانسته باشم ثابت کنم که بنده از این ردیاب ناراضی نیستم و خودم هم میدونم که فعلا صلاحیت نقدش رو ندارم ولی سوال بنده یه سوال ساده بود و متاسفانه شاید بنده بد بیان کردم
تمام بحث بنده این بود که چرا قسمتهای مختلف دستگاه مثل هم نیستن آقا شهریار عزیز دقت کن داداشم آنتنهای من توی دسته وا نمیستن یعنی اگه دسته رو بیارم پایین میفتن ولی توی فیلم اینجوری نیست حالا نمیدونم شاید من بلد نیستم آنتنها رو درست دست بپیرم چشم سعیمو میکنم ولی داداش به قرآن یه بار دیگه فیلمو ببین اون آنتنها قشنگ سر جاشونن وقتی دستای اپراتور پاییینه نمیفتن آخه من نمیدونم چجوری بگم دیگه در هر صورت معذرت میخوام اگه باعث رنجش خاطر دوستان شدم
سپاس

با اون قسمت حرفتون که درمورد امیدواری بود..من هم ادم افسرده ای بودم..البته بیرون که زیاد رفت وادم داشتم اما وقتی دنبال گنج و اینجرفا افتادم درواقع امیدوارتر شدم به زندگی و بیشتر اراده ای شدم اما بر عکس شما بیشتر خانه نشین شدم :D
امید چیز خوبیه هر کی تلاش و ارراده کنه به مقصود میره اما اینوسط باید راه درست و غط رو هم بالا پایین کنه و درستشو برداره

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 14 مرداد1392 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز
لطفا اگر مسائلی که بنده عنوان کردم پیش پا افتاده و بی تاثیر بود به بزرگواری خودتون ببخشید آخه شنیده ایم که گفته اند:
پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است
سپاس

سه شنبه 15 مرداد1392 - 3:35am
مدیر کل
مدیر کل

ilanji نوشته است:
شهریار جان
سپاس

ببین دوست من درمورد انتنها قبلا ما انتنها رو جوری طراحی کردیم که بیرون نیاد و دیدیم انتنها خوب اتصال نمیکنه تو تشتک اوایل خوب بود به مرور اتصال ضعیف میشد یا گردو خاک و یا یه بنده خدایی روغن بهش زده بود که داخلش کاملا سیاه شده بود و برای تعمیرش هم داستان داشتند و سخت بود برای همین بنده اومدم بلبرینگی کردمش و چون قطر داخلی این بلبرینگ دقیقا فیت میله برنجی هست و درهنگام نشتس روی تشتک این فیت بودن میله جلوگیری میکنه و به مرور زمان سائیده میشه و اتصال قطع میشه به این نتیجه رسیدم که دور داخل لوله مسی رو یک میل کم کنم تا این دور خروجی بلبرینگ راحت داخل این مسی بازی بازی کنه و بالا و پایین بیاد و راحت داخل تشتک بشینه و هروقت هم داخلش کثیف شد و اشغال رفت و روغن یا اب و یا چیزی توش بود بتونین تمیزش کنین یا میخواین بلبرینگ رو به مرور زمان عوض کنین بتونین براحتی خودتون تعمیرش کنین اومدو من مردم اونوقت چیکار میکنین کار بدی کردم بهترین راه رو انتخاب کردم برای انتنها شما فیلم رو چیکار دارین اون مال اوایل بود به مرور زمان من خودم خیلی کارها روی انتنها اضافه کردم و بهینه ترش کردم پس مطمئن باشید من مثل بعضیها نیستم وقتی ببینم مشتری زیاد میشه هزینه ها رو کم کنم و کیفیت رو بیارم پایین ما از این مرامها نداریم خیالتون راحت . درضمن خیلی ها هم درخواست راحتی و جدا شدن این میله ها رو از دسته ها داشتند اینطوری مخفی کردنش هم راحته مثلا یه کسی تو ماشینتون ببینه و اینها باهم جدا باشیند فکر نمیکنه که این چیه اما داخل هم باشند شبیه به یه دستگاه میشه . :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:15am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 39 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure