انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:54am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی سعید جان دم شما گرم .اتفاقا نتیجه نهایی این تست برای این طرح سینوسی شما هم تاثیر گذار میتونه باشه و مسایلی رو شاید برای خودتون هم روشن تر کنه
بله عزیز اینجا همه برای کمک به همدیگه اومدن و کسی قصد تخریب کس دیگه ای رو نداره
یه عده هستن که اینجا دارن لایی میکشن که گوششونو خواهیم کشید
دوستان دیگه خواهشا این تستو انجام بدن و نتیجه انتن زنی و حرکت انتناشونو بیان مو به مو بگن لطفا
اگه خودتون به خودتون کمک نمیکنین انتظار اینو هم نداشته باشین که دیگران به شما کمک کنن

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 14 شهریور1393 - 5:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خب بنده قصد نداشتم به بحث های اغلب غیر مفید بیش از این ادامه بدم! در صورتیکه این صحبتها همگی جواب محکمی داره! پس برای آخرین بار جواب میدم!
در این مورد که من انتقاد پذیر نیستم ؛ فکر میکنم واقعیت در پیشگاه همگان واضح و روشنه. من اگر انتقاد پذیر نبودم هیچ یک از این بحثها امکان مطرح شدن در انجمن رو نداشت! من اینجا اختیار تام دارم که هر لحظه که بخوام هر کسی رو از سیستم انجمن حذف کنم یا حداقل مطلبش رو سانسور کنم! ولی این روش من نیست و وجود این انتقادات و بحثها گواه بر این مطلب هست. وانگهی انتقاد پذیر بودن به نظر شما چیه؟ یعنی اگر با هم بحث کنیم و من جواب بدم انتقاد پذیر نیستم؟ هر چی شما بگی من بگم درسته در صورتی که شاید نباشه ؛ اونوقت میشم انتقادپذیر! خب اینکه مشخصه درست نیست. واقعا اگر جای ما با هم عوض میشد آیا شما خودتون میتونستین یک دهم من انتقاد پذیر باشین؟ اصلا مدیر کدوم انجمنی رو میشناسین که بشینه اینطور با حوصله پاسخ همه مسائل رو بده؟ از این گذشته چه چیزی اسمش انتقاد هست؟! هر کسی که هر ازگاهی معلوم نیست از کجا پیداش میشه و نظر کارشناسی میده باید اسمش رو گذاشت انتقاد؟ خب شخص تا حالا کجا بوده؟ چرا به اصطلاح این انتقادها نگه داشته میشه که در بعضی مواقع خاص مطرح بشه؟ انتقاد ذاتا سازندست. با توجه به این آیا اسم بعضی از این حرفها رو واقعا میشه انتقاد گذاشت یا بیشتر شبیه یک جریان تخریبی خاص هست؟! کسی یا کسانی که نگران بازی با شعور دیگران هستن ؛ ابتدا بهتره خودشون این کار رو نکنن!!!
اما در خصوص خودباوری کاذب! اگر بنده هیچ کاری در زندگیم با موفقیت انجام نداده بودم حرف شما درست بود. ولی فکر میکنم کسی اگر به اندازه کافی عاقل باشه و از درجه سواد کافی هم برخوردار باشه پس از سالها کار در زمینه تخصصی خودش میدونه کجای داستان قرار داره! واکنشهای اطرافیان و تاییدات مختلف پس از ارائه پروژه های مختلف البته در دنیای واقعی حداقل به خود آدم نشون میده که در چه سطحی قرار داره. پس لازم نیست یک ناشناس مجازی تشریف بیاره اینجا و بواسطه ساز و کارهای بی حساب و کتاب یک محیط مجازی ؛ دیگری رو در یک سطح پایین جلوه بده! از کجا معلوم که شما در دنیای واقعی حتی توان چند کلمه صحبت کردن با من رو داشته باشین؟! از این گذشته خوبه بنده به نوبه خودم چندین کار مهم و اساسی در این انجمن صورت دادم که هر یک یا در ایران برای اولین بار انجام شده و یا حتی در دنیا! نمیخوام زیاد هم توضیح در موردش بدم. کسانی که انجمن رو دنبال میکنن متوجه هستن. اینها اسمش کاذب نیست بلکه واقعیه! شما هم توانش رو دارین انجام بدین و صد برابر هم خودباوری پیدا کنین. من به شما قول میدم هیچوقت اسمش رو کاذب نذارم! ولی وقتی شخص خودش کارنامه ای نداره و میاد اینطور صحبت میکنه مشخص میشه که چقدر اینطور مسائل یا بقولی انتقاداتی که از دیگران میکنه بیشتر متوجه خودش هست!
اینکه میفرمایین کسی میخواد کاری کنه من گفته باشم نکنین جواب نمیده! اولا من یادم نمیاد اینطور به نوعی جلو انجام یک پروژه رو گرفته باشم! اصلا روش من این نیست. روش من اینه که اگر طرح یا پروژه ای رو قبول نداشته باشم طبیعتا روش وقت نمیذارم و همکاری نمیکنم! همین. دیگه باقی دوستان نظرشون چیز دیگه هست ؛ تا بحال نشده خدای ناکرده چوب لای چرخ کارشون بذارم! انجمن فقط من نیستم و اصولا در انجمن قرار نیست فقط یک نفر کار انجام بده. مبنای کاری هر انجمنی بر اساس همکاری افراد مختلف هست. از این گذشته فکر نمیکنم جایی بنده اشتباه کرده باشم که باعث به خطا رفتن دیگران شده باشه! در این زمینه هم روش کاری بنده بیان محکم و مفصل مطلبی هست که ازش مطمئنم و سکوت در خصوص مسائلی که در موردشون چیزی نمیدونم یا مطمئن نیستم! اعتقاد هم دارم اگر فقط همین روش رو همه دوستان در انجمن استفاده میکردن ما الان خیلی جلوتر از این بودیم!!!
در مورد اون مثال شرکت اینتل هم اولا میگن در مثل جای مناقشه نیست! در ثانی بحث و مثال من در مورد پیشرفتهایی بود که در همه زمینه ها و توسط همه در کار خودشون بمرور زمان طبیعتا بوجود میاد. وگرنه بنده یک نفر آدم در حد خودم هستم و مشخصه که نمیتونم قابل مقایسه با بزرگترین شرکتهای عریض و طویل دنیا باشم!!! این هم البته بگم که حتی این مثال ها هیچکدوم نمیتونن ایرانی باشن!!! ایران و ایرانی با همین اوضاعی که مقیاس کوچکیش رو داریم اینجا بصورت مشتی نمونه خروار میبینیم ؛ هیچوقت در علم روز به جایی نخواهد رسید!
اما در مورد خوب یا بدی ردیاب 35 برای بنده همین کافیه که طی این 1 سال که ردیاب ارائه شد ؛ هنوز در ایران هیچ یک از فروشنده ها و سازندگان ریز و درشت ردیاب نتونستن ادعا کنن که چیز بهتر و دقیق تری تونستن طراحی کنن! یعنی بعنوان یک ردیاب دستساز داخلی رقیبی نداره. دوستان زیادی هم دنبال جایگزینی احتمالی با یک فانکشن ژنراتور دقیق رفتن و با وجود طرحهای زیاد در این زمینه که تا بحال در دنیا کار شده ؛ به این نتیجه رسیدن که ردیاب 35 هر چه که هست دقت بهتری داره و به ویژه مخصوص ردیابی طراحی شده و واقعا جواب خوبی میده. حالا اگر یک سری خطاهای متعارف در سیستم آنتنی وجود داره باز هم من تاکید میکنم اکثر اینها رو نمیشه از طریق دستگاه حذف کرد! اگر شدنی هست خب ضمن استفاده از همون دستگاهی که میتونه همه خطاها رو حذف کنه ؛ لطفا به ما و دیگران هم معرفیش کنین!

در نهایت بنده پس از 2 روز فکر کردن یک تصمیم شخصی گرفتم که به عرض همه دوستان میرسونم. بنده از این لحظه به بعد دیگه در مورد سیستم ردیابی آنتنی در انجمن نه صحبتی خواهم کرد و نه نظری خواهم داد و نه هیچ طرحی برای آینده خواهم داشت! این نظر قطعی و نهایی من هست و دلایل زیادی هم براش دارم که اگر خودتون کمی فکر کنین متوجه میشین! ماشالا ما آدم وارد و با تجربه در ردیابی زیاد داریم. بعضی دوستان که دیگه کارشناس درجه یک هستن! بهرحال نیازی به وجود و حضور بنده نیست. اگر من بعد از این مدت نتونستم در این زمینه کاری صورت بدم که رضایتمندی دوستان رو حاصل کنه ؛ پس هیچ دلیلی هم نداره بخوام در این زمینه کار رو ادامه بدم! این کاملا منطقی هست. پس دوستان خواهشا در مورد ردیاب با بنده صحبتی نکنن. خوب و بد های ردیاب 35 هم هر چه که هست در انجمن دیگه بارها و بارها مطرح شده و از شفافیت کاملی برخورداره. چیزی که هیچ کجا و در هیچ سایت و انجمنی در دنیا در خصوص دستگاههای مشابه پیدا نمیشه! پس دیگه مسئولیتی بر گردن من نیست. از نظر کیفیت ساخت هم که مسائل زیادی مطرح شده ؛ مسئولیت بر عهده آقا مجتبی هست و دوستان طبیعتا حق دارن مطالبات خودشون رو در این زمینه از ایشون توقع داشته باشن.

حميد عزيز حرف هاي شما از يه جهت درست و منطقي هستش و از يه جهت در واقع دوستاني كه تو اين مدت زحمت گشيدن رو كنار ميزنه و اين كار شما تمام زحماتي كه تو اين مدت گشيده شده رو زير سوال مي بره.من به شخصه تمام تلاشم رو كردم تا كمك كنم هم دوستان اوپراتوري ردياب رو يادبگيرن و هم منتظر شاهكار جديد شما بودم.
دوستان خبر ندارن من و استاد جاويد هر روز باهم در تماس هستيم و هر كاري از دستمون برومده انجام داديم تا هم رديابي پيشرفت كنه و هم شما رو براي طرح جديدتون ياري كنيم.
بنده هم مثل استاد جاويد خودم رو امروز بازنشسته مي كنم چون شما به عنوان رهبر اين سايت خودتون رو كنار گذاشتيد. :-?

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 14 شهریور1393 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اخه اینکارا یعنی چی؟الان منم بگم که دیگه از این به بعد فقط واسه خوندن میام سایت چه مشکلی حل میشه؟
اقا حمید اگه حتی شما یه دستگاه کامل و بدون ایراد بسازید باز یکی پیدا میشه و ایرادی از نظر خودش پیدا میکنه. این راهش نیست که شما خودتونو بکشید کنا ر. مطمین باشید اقا حمید با این کارتون خیلی ها دیگه دلسرد میشن.
من خیلی خواستم در مورد ردیاب نظر ندم ولی بازم ...
اقایونی که میگن ردیاب جدیدی در کار نباشه خب اگه همچین چیزی شد شما نخرید. یا اگه شد صبر کنید تا ایرادش در بیاد بعد تصمیم بگیرید.
اصلا فرض کنیم فردا یه ردیاب زده شد به قیمت بالا ,هیچکس شما و من رو مجبور به خرید نکرده. درسته که در تبلیغات ردیاب اغراق شد ولی اونموقع خیلی از ایراداش در نیومده بود.
من دو هفته نیست که ردیاب 35رو تهیه کردم و انصافا هم اقا مجتبی تخفیف زیادی دادن. من تمام ایرادهایر35رو میدونستم و بازم ترجیح دادم 35بگیرم. حالا چرا؟
اگه کسی بخواد یه ردیاب شرکتی خوب بگیره باید حدو د 15تومن بده.حالا این ردیاب خطا نداره؟؟؟دیگه نهایتش بشهعین 35در حالی که میدونم سیستم وزن گیری نخواهد داشت.
خودتون یکمی فکر کنید اگه اشتباه گفتم در خدمتم.
بهر حال بیشتر از هزار نفر جمع شدیم تو یه سایت با فکر ها و سلیقه های مختلف. نباید انتظار داشت که هیچ حرف و مشکلی پیش نیاد.

جمعه 14 شهریور1393 - 7:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
آقا حمید و آقا حمزه و آقا جاوید , شما عزیزان مایید لطفا تجدید نظر کنید, من به شخصه از 35 بسیار راضی هستم , اگر راهنمایی و کمک شما نبود من چیزی یاد نمیگرفتم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 14 شهریور1393 - 7:47pm
مدیر سایت
مدیر سایت

saeeed60h نوشته است:
دوستان اخه اینکارا یعنی چی؟الان منم بگم که دیگه از این به بعد فقط واسه خوندن میام سایت چه مشکلی حل میشه؟
اقا حمید اگه حتی شما یه دستگاه کامل و بدون ایراد بسازید باز یکی پیدا میشه و ایرادی از نظر خودش پیدا میکنه. این راهش نیست که شما خودتونو بکشید کنا ر. مطمین باشید اقا حمید با این کارتون خیلی ها دیگه دلسرد میشن.
من خیلی خواستم در مورد ردیاب نظر ندم ولی بازم ...
اقایونی که میگن ردیاب جدیدی در کار نباشه خب اگه همچین چیزی شد شما نخرید. یا اگه شد صبر کنید تا ایرادش در بیاد بعد تصمیم بگیرید.
اصلا فرض کنیم فردا یه ردیاب زده شد به قیمت بالا ,هیچکس شما و من رو مجبور به خرید نکرده. درسته که در تبلیغات ردیاب اغراق شد ولی اونموقع خیلی از ایراداش در نیومده بود.
من دو هفته نیست که ردیاب 35رو تهیه کردم و انصافا هم اقا مجتبی تخفیف زیادی دادن. من تمام ایرادهایر35رو میدونستم و بازم ترجیح دادم 35بگیرم. حالا چرا؟
اگه کسی بخواد یه ردیاب شرکتی خوب بگیره باید حدو د 15تومن بده.حالا این ردیاب خطا نداره؟؟؟دیگه نهایتش بشهعین 35در حالی که میدونم سیستم وزن گیری نخواهد داشت.
خودتون یکمی فکر کنید اگه اشتباه گفتم در خدمتم.
بهر حال بیشتر از هزار نفر جمع شدیم تو یه سایت با فکر ها و سلیقه های مختلف. نباید انتظار داشت که هیچ حرف و مشکلی پیش نیاد.

دوستان , اقا حمید هم زحمت زیادی کشید برای این ردیاب , خوب اون چیزی که دوستان نیاز دارن و مد نظرشون هست , این 35 نتونسته جواب این دوستان رو بده , روز اول کسی که تلویزیون سیاه و سفید رو ساخته شاید فکرش نمی کرد روزی تلویزیون OLD منحنی بیاد بازار , با داشتن استاتید و دوستان پرتلاشی مثل حمزه جان و اقا جاوید و الباقی دوستان بنظرم روی طرحی متفاوت تر از اینگونه ردیاب L-ROD کار بشه بهتره , فقط یه بخشی باز بشه بعنوان ایده های ردیاب , هر کی هر طرحی بفکرش میرسه اونجا بگه روی طرح مطالعه بشه , بعد از ساخت برای استادهای اهل فن این سایت ارسال و بعد از مثبت بودن نتایج , اقا مجتبی زحمت ساخت و فروشش رو بکشه , این نظر بنده بود تا نظر حمید جان و سایر دوستان چی باشه , موفق باشی

جمعه 14 شهریور1393 - 7:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سعید.جعفر.آرتین :ymapplause:

این تایپیک زده شد تا بخشی از مشکلات حل بشه
ولی گویا مشکلات دوچندان شد :|

دوستان برگردین تو گود تا داستان سینوس رو به سرانجام برسونیم :-BD

جمعه 14 شهریور1393 - 7:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خوب توجه کنن
من همین الان اخرین تستم رو انجام دادم اگر چه نتیجه خیلی خوشحال کننده بو د ولی دیگه با این جو انجمن دیگه حال و حوصله خوشحال بودن نمیمونه.
تو حیاط خونه یه لوله تو عمق 40_50سانتی هست. تستهای 35رو اینجا:
رو مود اهن وزن تا هشت تن میگیره و مگنت تا w61این تو حالتی بود که ردیاب تو حالت باسیم بود.
و من حدف کننده رو تو دو متری گداشتم و روشن کردم بعد نتایج:وزن تا 20کیلو میگرفت یعنی وزن واقعی و دیگه مگنت نمیگرفت.
از این تستها میشه نتیجه گرفت که این روش اتر مغناطیس رو روی کارکرد ردیاب از بین میبره.
از نظر من اگه حجم گیری که دوستان دارن بر اتر مغناطیس دور جنس باشه دیگه با این روش حجمی ندارید و فقط حجم جنس گرفته خواهد شد.
من همه نکات رو گفتم و دیگه بستگی به خودتون داره که تست کنید یا نه.
اگه چیزی مبهمه بپرسید. لطفا چیزایی قبلا گفته شده رو نپرسید.
در ضمن فکر میکنم اکتر خطاهایی که دوستان دارن به علت مگنت دو رفلزات و املاح و غیره هست که به همین دلیل میشه عملکرد این سیستم رو توجیه کرد.

جمعه 14 شهریور1393 - 8:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز , این پست برای اون دوستانی که میگن 35 کیفیت نداره ,میزنم. یه جا را ردیابی کردم نزدیک(500متری) قبرستان بود بعد حفاری یه اتاق به یه ورودی ال مانند در آمد, که متاسفانه قسمت من نشد... یه جای دیگه ردیاب زدم از صد متری رفت سمت هدف بعد حفاری دودکشی که با سنگ چیده بودن در آمد که تا زیر یه سنگ بزرگ میرفت , بعد کلی حفاری ورودیش پیدا شد, انا اونم به علت سنگینی کار تعطیل شد.. جای دیگه ردیاب از 120 متری هدف را گرفت که بعد حفاری اونم خوردیم به تونل تو 5 متری, که اونم چون چند راهی شد تعطیل شد, ...جای دیگه انتن زدم اونم بعد یک متر به تونل خوردیم که به اندازه دوتا ماشین خاک از تونل درآوردیم , که باز دلسرد شدیم... جای دیگه انتن زدم که بعد حفاری به سنگ های نشان رسیدیم اما اختلافی که با دوستان داشتیم باعث تعطیلی کار شد ....جای ددیگه انتن زدم که به علت سحلانگاری صاحب باغ هدف را برد. ...ردیاب خوبیه اما خطا هم داره , اما خطاش خیلی کمتر از اونچیزی هست که دوستان فکر میکنن.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 14 شهریور1393 - 8:29pm
مدیر کل
مدیر کل

خب ظاهرا هر چه ما صبر و حوصله بخرج میدیم و با بعضیا راه میایم این دوستان مقصودشون چیز دیگست و صرفا میخوان از شرایط سوء استفاده کرده و از آب گل آلود ماهی بگیرن! لذا من این جناب sx500 رو تحریم کردم و پست سراسر توهینشون رو هم پاک کردم. خطاب به ایشون هم فقط میتونم بگم دوست به اصطلاح گرامی! اینجا جای لجن پراکنی امثال شما نیست! پس بیخودی از بعضی صحبتهای درون خانواده فلزجو سوء استفاده نکنین! وگرنه من اینجا حتی با مجتبی هم شوخی ندارم! شما و امثال شما که جای خود دارین! اگر حس کنم جو عمومی انجمن در مسیر صحیح و منتهی به یک نتیجه خوب گروهی نمیتونه حرکت کنه ؛ مطمئن باشین انجمن رو تعطیل میکنم و میرم دنبال زندگی خودم! اینجا بازاری برای منافع شخصی بنده نبوده و نیست که بخوام بخاطر سود ریالی مثل بعضی ها مجبور به حفظش باشم! ;) از نظر درجه دانش هم عرض میکنم هر کسی همونی هست که کارش نشون میده. من هم در همون حدی هستم که تا حالا کارهامو دیدین. توقع ندارم کسی من رو بالاتر از اون بدونه و یا طبیعتا پایین تر از اون!
خدمت عزیزانی هم که از تصمیم بنده گلایه داشتن خصوصی عرض کردم ؛ اینجا هم میگم. تصمیم بنده مبنی بر کار نکردن روی پروژه ردیاب یک تصمیم شخصی و با توجه به مسائل بی پایانی هست که مشاهده میکنین! پس به هیچ وجه ناقض تلاش عزیزان زحمتکش در مقوله ردیابی نیست. لذا از همه عزیزانی که در این مسیر تلاش کردن ضمن تشکر مجدد خواهش میکنم به مسیر خودشون ادامه بدن. از ابتدا هم قرار بر این نبود که تلاش دوستان در زمینه اپراتوری ردیاب الزاما منجر به طراحی دستگاه دیگری بشه! چون هدف اصلی کسب نتیجه بهتر از ردیاب بوده و هست.
من از همه دوستان خواهش میکنم در این تاپیک موضوع بحث پیشنهادی جناب سعید رو دنبال کنن و جدی بگیرن و از بحث خارج نشن. طبق بررسی که بنده هم انجام دادم ؛ این روش واقعا میتونه موثر باشه. از نظر نرم افزار هم که در صفحات قبلی ملاحظه کردین دقت نرم افزار موبایلی دوم رو به نوبه خودم بررسی و تایید کردم. پس نیازی به دستگاه خاصی هم نیست. فقط کافیه از یک موبایل اندروید و یک تقویت کننده ساده که دوستمون هم نمونه ایش رو گذاشتن استفاده بشه.

جمعه 14 شهریور1393 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
دوستان خوب توجه کنن
من همین الان اخرین تستم رو انجام دادم اگر چه نتیجه خیلی خوشحال کننده بو د ولی دیگه با این جو انجمن دیگه حال و حوصله خوشحال بودن نمیمونه.
تو حیاط خونه یه لوله تو عمق 40_50سانتی هست. تستهای 35رو اینجا:
رو مود اهن وزن تا هشت تن میگیره و مگنت تا w61این تو حالتی بود که ردیاب تو حالت باسیم بود.
و من حدف کننده رو تو دو متری گداشتم و روشن کردم بعد نتایج:وزن تا 20کیلو میگرفت یعنی وزن واقعی و دیگه مگنت نمیگرفت.
از این تستها میشه نتیجه گرفت که این روش اتر مغناطیس رو روی کارکرد ردیاب از بین میبره.
از نظر من اگه حجم گیری که دوستان دارن بر اتر مغناطیس دور جنس باشه دیگه با این روش حجمی ندارید و فقط حجم جنس گرفته خواهد شد.
من همه نکات رو گفتم و دیگه بستگی به خودتون داره که تست کنید یا نه.
اگه چیزی مبهمه بپرسید. لطفا چیزایی قبلا گفته شده رو نپرسید.
در ضمن فکر میکنم اکتر خطاهایی که دوستان دارن به علت مگنت دو رفلزات و املاح و غیره هست که به همین دلیل میشه عملکرد این سیستم رو توجیه کرد.

راستی عمر لوله ها حدود 25سال هست

جمعه 14 شهریور1393 - 9:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 96 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure