انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:04pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
آقاسعید،وقتی برنامه keuwl را اجرا میکنم،در خروجی هدفون گوشی ،فرکانسمتر ،فرکانس موردنظر رانشون نمیده،یعنی هیچ فرکانسی دیده نمیشه،آیا تنظیمات خاصی داره ؟چون با تغییر دادن فرکانس صدای اسپیکر تغییر میکنه ولی فرکانسمتر عددی نمایش نمیده ولی با اون یکی نرم افزار که دقت دهم هرتز نداره ،در خروجی هدفون گوشی فرکانسمتر دقیقا" فرکانس تنظیم شده را نشون میده. علتش چیه؟
من با فرکانسمتر مولتیمتر ویکتور88سی اندازه میگیرم.

ممنون

دوشنبه 17 شهریور1393 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

9[/quote]

سلام و درود

سعید جان خسته نباشی.چیزی که برای من سواله اینه که چرا باید خرجی ها رو دو تا مثبت گرفت.با اسکوپ که نگاه میکنم خروجی دو تا مثبت صفر میشه که :-?[/quote]
در واقع این موج که ما استفاده میکنیم رو میشه به برق شهری تشبیه کرد که هردو متناوبند. . انتنها رو عین فاز در نظر بگیرید که اگه حتی نول هم نباشه اگه بهش دست بزنی برق از بدن شما به زمین منتقل میشه. به نظر من علت اینکه ردیاب زیر انتنو میگیره اینه که ما موجی رو که به انتن میفرستیم به سمت زمین میره و زمین نول یا منفی ما به حساب میاد. اگه از منفی مدار به زمین وصل کنیم یا ردیاب کار نمیکنه و یا خیلی ضعیف میشه

دوشنبه 17 شهریور1393 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام
آقاسعید،وقتی برنامه keuwl را اجرا میکنم،در خروجی هدفون گوشی ،فرکانسمتر ،فرکانس موردنظر رانشون نمیده،یعنی هیچ فرکانسی دیده نمیشه،آیا تنظیمات خاصی داره ؟چون با تغییر دادن فرکانس صدای اسپیکر تغییر میکنه ولی فرکانسمتر عددی نمایش نمیده ولی با اون یکی نرم افزار که دقت دهم هرتز نداره ،در خروجی هدفون گوشی فرکانسمتر دقیقا" فرکانس تنظیم شده را نشون میده. علتش چیه؟

ممنون

سلام. وقتی خروجی رو به فرکانسمتر میزنید یه سیم از lیاrو یه سیم از منفی میگیرید؟
من با نرم افزار اسکوپ کامپیوتر گرفتم دقیق نشون میده.

دوشنبه 17 شهریور1393 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
saeeed60h نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام

ممنون

بله دقیقا". اما با اون برنامه در خروجی فرکانسی وجود نداره،حتی با شکل موج های مختلف.

دوشنبه 17 شهریور1393 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس با اين حساب ما خروجی گوشى رو که شامل مثلا مثبت و منفی انتقال فرکانس هست رو به تقويت کننده ميديم مثلا اسپيکر استريو و چون استريو دو عدد خروجى داره بنابراين سيم هر دوتا باند رو جدا کرده و براى هر پراپ از سيم مثبت هر باند يا فاز استفاده ميکنيم که برای هر پراپ که دو عدد هستن فقط از سيم مثبت باندها و زمين هم ميشه نول يا منفى يا نه بايد دوسيم قرمز هر باند براى يک پراپ و دو تا سيم سفيد نول براى پراپ دوم استفاده بشه ،،،،حالا روش اول درسته يا روش دوم ،،ممنون ميشم اگه اعلام جواب بفرماييد

دوشنبه 17 شهریور1393 - 6:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
پس با اين حساب ما خروجی گوشى رو که شامل مثلا مثبت و منفی انتقال فرکانس هست رو به تقويت کننده ميديم مثلا اسپيکر استريو و چون استريو دو عدد خروجى داره بنابراين سيم هر دوتا باند رو جدا کرده و براى هر پراپ از سيم مثبت هر باند يا فاز استفاده ميکنيم که برای هر پراپ که دو عدد هستن فقط از سيم مثبت باندها و زمين هم ميشه نول يا منفى يا نه بايد دوسيم قرمز هر باند براى يک پراپ و دو تا سيم سفيد نول براى پراپ دوم استفاده بشه ،،،،حالا روش اول درسته يا روش دوم ،،ممنون ميشم اگه اعلام جواب بفرماييد

روش اول درسته با منفی مدار در خروجی تقویت کننده کاری نداریم.

دوشنبه 17 شهریور1393 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام

ممنون

بله دقیقا". اما با اون برنامه در خروجی فرکانسی وجود نداره،حتی با شکل موج های مختلف.

اقا پویا احتمالا صدای نرم افزار کمه. شما اینو بررسی کنید و اگه جواب نداد با یه اسکوپ دیگه بگیرید.

دوشنبه 17 شهریور1393 - 6:31pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سعيد عزيز روش شما رو من رو محل هاي واقعي تست كردم.البته يه ساعت هم نميشه كه تست كردم :D
اين روش كامل ترين روش براي از بين بردن وزن هاي بالا و كاذب هستش و كاملا جواب ميده.هر چه قدر پراپ ها دراز باشه و بيشتر تو خاك فرو بره بهتر هم جواب ميده.كيفيت فركانس 165.3 هم با روش شما كاملا مشخص هستش.تا الان اين روش با فركانس 165.3 و گلد 5 ردياب بهتر جواب رو براي من داده و من تونستم يه خطاي سفال رو كه وزن بالاي ميداد رو حذف كنم.
به دوستان توصيه مي كنم از اين روش حتما استفاده كنن و براي نقطه زني و حجم گيري خيلي مي تونه كمك كننده باشه.براي نقطه زني هم فركانس 165.3 رو به ردياب و فركانس 27.15 رو به نرم افزار بديد و نقطه زني كنيد.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 17 شهریور1393 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
سعيد عزيز روش شما رو من رو محل هاي واقعي تست كردم.البته يه ساعت هم نميشه كه تست كردم :D
اين روش كامل ترين روش براي از بين بردن وزن هاي بالا و كاذب هستش و كاملا جواب ميده.هر چه قدر پراپ ها دراز باشه و بيشتر تو خاك فرو بره بهتر هم جواب ميده.كيفيت فركانس 165.3 هم با روش شما كاملا مشخص هستش.تا الان اين روش با فركانس 165.3 و گلد 5 ردياب بهتر جواب رو براي من داده و من تونستم يه خطاي سفال رو كه وزن بالاي ميداد رو حذف كنم.
به دوستان توصيه مي كنم از اين روش حتما استفاده كنن و براي نقطه زني و حجم گيري خيلي مي تونه كمك كننده باشه.براي نقطه زني هم فركانس 165.3 رو به ردياب و فركانس 27.15 رو به نرم افزار بديد و نقطه زني كنيد.موفق باشيد

خیلی ممنون حمزه جان.
فقط دو تا سوال.
اول اینکه تاتیر این روش رو حجم گیری چی هست؟
دومی :شما گفتید که 165.3رو به ردیاب و 27.15 رو به نرم افزار. تواین حالت که فرکانسها یکی نیستن درست جواب داد؟من بارها با دو فرکانس متفاوت تو ردیاب و موبایل تست کردم جواب نمیده.

دوشنبه 17 شهریور1393 - 7:19pm

استاد حمزه میشه لطفا روش تستتون رو بصورت کامل توضیح بدید?
یعنی سفال رو رد داده و به سمت بار اصلی رفته ویا فقط حذف کرده?

دوشنبه 17 شهریور1393 - 7:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 175 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure