انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 30 فروردین1404 - 12:48am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 260 , 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

explorer نوشته است:
سلام دوستان
قبلش بسیار خوشحال شدم که واسه کانی عزیز مشکلی پیش نیومده و آرزو می کنم همه زیر سایه حق تعالی باشید و هیچ وقت به بن بست نخورید
دوستان دقت کنید که امنیت جانی و فکری و اجتماعی بسیار مهم تر از مادیات، تفریح و سرگرمیه
پس خواهش میکنم اول مواظب خودتون باشید بعد دنبال بار
موفق باشید

ممنون explorer عزیز
لطف دارید

و کاملا درسته باید خیلی احتیاط کرد و این بارم بی احتیاطی دوستم بود که نزدیک بود کار دستمون بده.
و مهمتر همین دو نعمت سلامتی و آزادیست

@};- @};- @};-

دوشنبه 8 مهر1392 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چشم حمزه جان فقط انتن خالي وحجم وازراهه دورش مونده كه بزنم بعدميگم بهتون.فاصله دست دقيق 22سانته من مترهميشه همراهمه وفاصله دستام فيت همينه بيشتروكمترم نميشه.دوستان بازم ميگم وقتي انتنوبالامياريدهنوزنزديك 90نشده جفت انتن تودستتون بايدجهتومشخص كنه حتما.ممنون ازدوستانم.وظيفه ست دوستان ومن ازتهه دل ميگم دوست دارم همتون به هدف برسيدوموفق شيدچون هممون مثه هميم.اتفاقاديشب رديابوبه اپراتوره شون نشون دادم وديدش گفت اين وسيله تون زيادتعريفي نداره وريسكه خطاش بالاست وبگيرنگيرداره اونم ميگفت اگه ترشولدروش بذاري بهترميشه كه اقاحميدتو35زحمتشوكشيده گذاشته.

دوشنبه 8 مهر1392 - 1:56pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

علي جان دستت درد نكنه و موفق باشي..... :-BD

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 8 مهر1392 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستي ازاستادارياهم ازاينكه همه يه بچه هاروچندماه گذاشت سره كارواسه تسته واقعيش واخرم اومدهيچي تشكره زيادميكنم .خودم تسته واقعي شوپيداكردم ونوكره همه يه بچه هايه فعالم هستم عيناميدم بهشون .تهه دلم مونده بودبايدميگفتم منوببخشيدديگه .ولي شماسمته استادي گردن من وبقيه داري ووجودتون نعمته .

دوشنبه 8 مهر1392 - 2:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

استاد آريا استاد ما بوده هست و خواهد بود..............................

علي جان اگه بود كه تنبل ميشديم و اصلا دنبال تست نمي رفتيم.وقتشه كه خودت كار رو تموم كني
:-B

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 8 مهر1392 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من فرداهم يه جاهم واسه خودمه كه سندش واسه بچه هاس ودقيقه واثاروعلايم دقيق توسندم هست حتي كروكي چشمه وسنگ وسايره نشانه هاميرم اونجاببينم چي ميگه ردياب البته توسندميگه 1خم ميخام ببينم عكس العملش تو1خمره چيه وسايره چيزا.ايشالااگه سالم برگشتم واستون ميذارم تمومه نكاتو.

دوشنبه 8 مهر1392 - 3:07pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
من فرداهم يه جاهم واسه خودمه كه سندش واسه بچه هاس ودقيقه واثاروعلايم دقيق توسندم هست حتي كروكي چشمه وسنگ وسايره نشانه هاميرم اونجاببينم چي ميگه ردياب البته توسندميگه 1خم ميخام ببينم عكس العملش تو1خمره چيه وسايره چيزا.ايشالااگه سالم برگشتم واستون ميذارم تمومه نكاتو.

موفق باشي علي جان.فقط عجله نكن و تمركزت رو از دست نده. :YMPEACE:

دوشنبه 8 مهر1392 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز جواب سئوال منو کسی نمیدونه ؟!

راجع با عمق گیری حفره و کانال آخر روشی واحد وجود داره یا نه ؟
بنده برای عمق گیری حفره از روش چرخش آنتن استفاده میکنم و جواب هم داده ولی برای اینکه بتونم فاصله ی سقف ویا کف کانال یا تونل رو از سطح زمین دقیق بگیرم روشی پیدا نکردم ...
کسی میدونه ؟
یا حق.

دوشنبه 8 مهر1392 - 3:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
دوستان عزیز جواب سئوال منو کسی نمیدونه ؟!

راجع با عمق گیری حفره و کانال آخر روشی واحد وجود داره یا نه ؟
بنده برای عمق گیری حفره از روش چرخش آنتن استفاده میکنم و جواب هم داده ولی برای اینکه بتونم فاصله ی سقف ویا کف کانال یا تونل رو از سطح زمین دقیق بگیرم روشی پیدا نکردم ...
کسی میدونه ؟
یا حق.

مجيد جان اگه رديابتون ردياب انجمن هستش مي تونيد از روش عقب عقب رفتم استفاده كنيد.
براي حفره و چاه دقيقا از وسط جا كه آنتن قيچي هست بطرف عقب ميريد و زماني كه آنتن ها ده سانت از هم باز شدن ايستاده و فاصله باز شدن آنتن تا مركز رو اندازه مي گيريد و حاصل رو از ارتفاع دست تا زمين كم مي كنيدونتيجه ميشه عمق تا سقف چاه
براي تونل بايد از اين روش استفاده كنيد البته در جهت عرض تونل

دوشنبه 8 مهر1392 - 3:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان گل و گلاب خودم @};-
حمزه جان و کانی عزیز واقعا دمتون گرم :x
چند روزی میشه که رو 5 جا کار کردم و تازه یاد گرفتم که بگم جایی چیزی نیست ;;)
فقط تو این 5 جا یه یکیرو خوب قیچی میکرد و حرکت آنتن ها هم بد نبود .عمق هم در اومد 4 متر که بعد از کندن 4 متر همون سنگهای سیاه بیرون اومدن .تا حالا ندیده بودم واقعا چه قدر عجیبن. من نمیدونم چرا اینقدر با تعداد کم تو یه جا وجود دارن باید تحقیق کنم ببینم دلیل به وجود اومدنشون چیه آخه یه لشکر آدمو اسیر خودش کرده. :-w
دو جا مونده که فعلا دست نگه داشتیم یکی به خاطر دوری راه و یکی هم شلوغی.یکی که تو عمق 2 متری اون تخته سنگ سفید رو پیدا کردیم و یکی دیگه هم تو عمق 1.5 یه سنگ حکاکی شده به نقش خوک پیدا کردیم .
به امید خدا اگه چیزی پیدا شد همتون به یکی از تالارای شهرمون دعوتید به صرف شام . :D
دعا کنید ان شاءالله همه موفق بشیم .

دوشنبه 8 مهر1392 - 8:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 260 , 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 43 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure