انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:27pm

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

alirezaii21 نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
شوخی کردم داداش. چرا ناراحت میشی :x

سعید خیلی آقایی داداش @};- @};- @};-

علیرضا جان این عبارت رو تو گوگل سرچ کن. من با گوشیم یه چندتایی اورد نتونستم دانلود کنم.
function generator mac free

پنج شنبه 24 مهر1393 - 10:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام . سعید جان ممنون از توضیحاتتون . با اجازه من کامل بیان کنم

نقره رو که حذف کردم و به یقین رسیدم کار پوچه
در مورد نقطه مکانی که زدم.

اول با مفرغ رهگیری کردم (چون اون منطقعه بیشترین جنسی که میده مفرغه)بعد پیدا کردن کانال به سمتش حرکت کردم ( با مفرغ شوروع کردم که یه جورایی از قبرستان بودن منطقه مطمین بشم). حدود پانصد متر به سمته قبرستان رفتم. بعد با فرکانس 165.3-1331.5-219.9-164( که همون 165.3 هست و به نظرم برا من 164 بهتر عمل میکنه) بدونه حذف کننده رهگیری کردم یه نقطه تو اون منطقه رو با وزن680 کیلو طلا .-مس با حدود 600 کیلو -. بعد در فاصله حدود40 متری با حذف کننده رهگیری کردم . تمامه وزنهای به دست اومده تا حدود2.5 کیلو بود و بیشتر نمیزد . محدوده مورد نظر رو پیدا کردم . حجم حدود 2*2 با حذف کننده حجم کمتر بود--مس . طلا حدود 2.5 کیلو بیشتر نمیزد . مفرغ نمیزد( منظور همون نقطه نمیزد میرفت اطراف .تنها جایی که طلا زد و قیچی کرد همین یک نقطه بود)-نقره نمیزد-- حفره تا دبلیو70 میزد --- عمق حدود 2 متر- بعد شوروع به کار شد . استخوان و دو تیکه سفال نتیجه کار شد. به نظرم مشکل فقط نداشتن فرکانس بود. زمین خشک بود و رطوبت خیلی کمی هم داشت. کل نقطه خاک دستی و سنگچین بود. در بین سنگها هم خاک دستی بود. کلا عمق کارش کم بود اما سخت بود.راستی مگنت هم گرفتم الان حضور ذهن ندارم شرمنده . شب خوش

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان اگه امکانش رو دارند حتما از حذف کننده استفاده کنند ,جلوی خیلی از حفاریهای الکی گرفته میشه
خسته نباشی spook خان ممنون از تلاشت
یه فرضیه دارم که متاسفانه جاهام کارش خیلی سخت و زود نمی تونم 100 در 100 تایید کنم
به نظرم اگه جای بار واقعی داره با حذف کننده
نباید بیش از اندازه کم بشه وزنش منظورم طلاست چون اکسیداسیونه زیادی مثل آهن یا مفرغ نداره
انشالله حذف کننده رو قوی تر کنیم باز تست کنیم و به نتیجه کلی برسیم

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من به این نتیجه رسیدم که با حذف کننده باید فقط از وزن چند گرمی استفاده بشه...مثلا 5 گرم.اگر باری باشه اینجوری میره به سمتش...والا میره بازم سمت خطا

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

bardia نوشته است:
دوستان من به این نتیجه رسیدم که با حذف کننده باید فقط از وزن چند گرمی استفاده بشه...مثلا 5 گرم.اگر باری باشه اینجوری میره به سمتش...والا میره بازم سمت خطا

سلام بردیا جان تو خاک تست کردید؟

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash.irani نوشته است:
سلام دوستان اگه امکانش رو دارند حتما از حذف کننده استفاده کنند ,جلوی خیلی از حفاریهای الکی گرفته میشه
خسته نباشی spook خان ممنون از تلاشت
یه فرضیه دارم که متاسفانه جاهام کارش خیلی سخت و زود نمی تونم 100 در 100 تایید کنم
به نظرم اگه جای بار واقعی داره با حذف کننده
نباید بیش از اندازه کم بشه وزنش منظورم طلاست چون اکسیداسیونه زیادی مثل آهن یا مفرغ نداره
انشالله حذف کننده رو قوی تر کنیم باز تست کنیم و به نتیجه کلی برسیم

ممنون از اسپوک عزیز بابت تستهاشون.
ارش جان در مورد وزن اگه مورد پلمپ باشه حق باشماست ولی اگه در تماس با خاک باشه اختلاف وزن خیلی زیاده.
این مساله کاملا تست شده. میتونید با لوله های زیر زمین تست کنید.

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون ارش جان.
اقا بردیا من وزنه پایین هم تست کردم . حتی رو دبلیو4
فقط چیزی که ذهن منو درگیر کزده اینه .اگه استخوان زدم باید همه جاش رو میزد که فقط یه نقطه قیچی میکرد نه همه جا . اگه سفال زدم هم سفال در دو گوشه پایین و بالا قبر بود و من فقط یه نقطه رو زدم. مس و طلا موقع نقطه زدن از هم فاصله بیست سانتی داشتن و نقطه اونا روی هم نبود

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سعیدجان به نظرت فرکانس گلدهای 35 اگه به حذف کننده داده بشه بهتر نیست؟
چون فکر کنم مهندس حمید فرکانس های اورجینال رو روی ردیاب گذاشته و اگه با حذف کننده ادغام بشه خوب جواب بده
البته نظر شما و مهندس حمید در این مورد میتونه تعین کننده باشه

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

spook_mer نوشته است:
ممنون ارش جان.
اقا بردیا من وزنه پایین هم تست کردم . حتی رو دبلیو4
فقط چیزی که ذهن منو درگیر کزده اینه .اگه استخوان زدم باید همه جاش رو میزد که فقط یه نقطه قیچی میکرد نه همه جا . اگه سفال زدم هم سفال در دو گوشه پایین و بالا قبر بود و من فقط یه نقطه رو زدم. مس و طلا موقع نقطه زدن از هم فاصله بیست سانتی داشتن و نقطه اونا روی هم نبود

spook عزیز اگه نقطه زن دارید زیر اسکلت و خاک کنده شده رو چک کنید

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash.irani نوشته است:
سعیدجان به نظرت فرکانس گلدهای 35 اگه به حذف کننده داده بشه بهتر نیست؟
چون فکر کنم مهندس حمید فرکانس های اورجینال رو روی ردیاب گذاشته و اگه با حذف کننده ادغام بشه خوب جواب بده
البته نظر شما و مهندس حمید در این مورد میتونه تعین کننده باشه

فکر نکنم زیاد کمک کنه. چون بعضی مواقع تمام گلدهای 35جایی رو میگیره و با یک فرکانس ازاد رد میده. من خودم شروع تستم با گلد 2هست. تا حالا هم چهار مورد گرفتم که سه تا ش رو با گلد دو حذف کردم. یه مورد دیگه هم حذف نشد که با این حذف کننده که تقویت کردم میخوام تست کنم.

پنج شنبه 24 مهر1393 - 11:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 108 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure