نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
dust نوشته است: az56 نوشته است: داخل خونه اي كه حياطش 10 متره و احتمال زياد بديم هدف توي كونج حياط بين ديوار حياط وديوار پذيرايي خونه هست رو ميشه با وجود پنجره و در اهني و تيراهن داخل ديوار با ردياب نقطه زني كرد ( هدف در عمق بين 3.5 تا 5 متر ) سلام دوست عزیز اگه ردیاب شما همین ردیاب انجمنه. باید بگم بله راحت میشه ردیابی کرد و فلزات دیگه هیچ تداخلی ایجاد نمیکنن. چون من بارها داخل آپارتمان امتحان کردم و همیشه تونستم طلای قایم شده رو بدون هیچ مشکلی پیدا کنم. اصولا ردیاب در تفکیک فلزات روی سطح زمین عالی کار میکنه. در مورد نقطه زنی هم اگه امکانش نیست که از روی هدف رد بشی موقعی که به اول دیوار رسیدی هرجا نوک آنتنها به هم چسبید یعنی درست عمل کردی و جاش دقیقا همونجاست . همچنین برای اینکه طلای همسایه هارو سنس نکنی با حالت بی سیم و ولوم 1 کار کن. یاعلی کاملا درسته
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 6:25pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان یه تست جدید انجام دادم امروز با اینکه خیلی کار داشتم بهرحال باید میگفتم تا اونهایی که گرفتند دستگاه رو در جریان باشند و در این مورد فعلا از من سئوال نکنین تا به کارم برسم وقت کردم بازم پاسخ میدم این دستگاه مثل سیگنال ژنراتور هم عمل میکنه یعنی یه چهار پایه پلاستیکی بگیرین از اینهایی که باز و بسته میشه و وسطش سوراخ داره دستگاه رو بصورت عمودی بزارین روش و ال سی دی به طرف بالا باشه و انتنها رو باز کنین دستگاه تا نیم متر با زمین فاصله داشته باشه و بعد دستگاه رو روشن کنید و حالت بیسم انتنها رو در دست بگیرین و دور این دستگاه بچرخین میبینین در دو متری این دستگاه یه جا قیچی میکنه این میشه خط سیگنال شما بعد یه کانالی بهتون میده تا هدف اصلی این خط سیگنال رو میگیرین میرین تا هدف تا دوباره قیچی کنه . البته با این حرکت من تست کردم برای یک گرم طلای 24 عیار تا 5 متر جواب داد یعنی بیشتر از این برای 5 گرم نزد و برای نقره که 4 گرم بود تا 10 متر هم زد دیگه جا نبود برم شاید بیشتر هم بزنه یعنی هرچی وزن اون جسم بیشتر باشه برد بیشتر میشه با بیسیم و این دستگاه رو میتونین هی نزدیکتر از هدف هم ببرین . منظور از گفتن این موضوع اینه که بعضی ها میخوان با بیسیم کار کنن این حرکت هم کمکشون میکنه که راحتر هدف را پیدا کنند . این موضوع رو هم با اقای اریا درمیان گذاشتم و ایشون هم تایید کردند و گفتند اتفاقا بنده هم به این نتیجه رسیدم و میخوام تست های بیشتری درباره این موضوع انجام بدم و ببینم چطوریه به احتمال زیاد حرکت خوبیه و قراره تا چند روز دیگه با دوستاش هماهنگ کرده یه جا رو که قبلا با دستگاه تصویری زده بودند و حفاری کردند و اتاقک سارچ معلوم شد و قراره تا چند روز دیگه برند برای شکستن ساروچ و برای انها ثابت شده که کلی بار اونجا هست چون تصویر ان بار رو هم دیدند و نسخه اون محل هم داشتند البته میگفت با دستگاه کبرا بود فکر کنم و با انها خواهش کرد من اصلا با بار شما کاری ندارم فقط میخوام این محل رو قبل از اینکه ساروچ رو شکوندین با این ردیابم تست کنم و بهم گفت میخوام خیالم راحت باشه از نظر نقطه زنی این دستگاه و بخوام اعلام کنم صددرصدی برای دوستان انجمن
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 6:42pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ضمنا برای سری سوم به بعد تمام انتنها رو من جوری ساختم که براحتی در میاد و جدا میشه میله ها و بلبرینگ هم همراه میله چسبیده و بالای لوله مسی رو یه مقدار گشادتر کردم تا بتونه میله راحت بشینه و اتصال برقرار باشه و این بلبرینگ هم باعث میشه رونتر هم باشه از یکطرف هم میتونین راحتر بلبرینگ رو یه وقت خراب شد خودتون تعمیرکنین و عوض کنین دیگه لازم نیست کل دسته رو اوراق کنید . فقط مواظب باشید تو جنگل این میله ها درنیاد و گم نشند بهرحال باید این دستها رو موقعی که کار دارین و واقعا احتیاج دارین استفاده کنین , نه که دست بگیرین تو جنگل و بیابون یهو ببینین گم شد .
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 6:57pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
مجتبی نوشته است: dust نوشته است: az56 نوشته است: داخل خونه اي كه حياطش 10 متره و احتمال زياد بديم هدف توي كونج حياط بين ديوار حياط وديوار پذيرايي خونه هست رو ميشه با وجود پنجره و در اهني و تيراهن داخل ديوار با ردياب نقطه زني كرد ( هدف در عمق بين 3.5 تا 5 متر ) سلام دوست عزیز اگه ردیاب شما همین ردیاب انجمنه. باید بگم بله راحت میشه ردیابی کرد و فلزات دیگه هیچ تداخلی ایجاد نمیکنن. چون من بارها داخل آپارتمان امتحان کردم و همیشه تونستم طلای قایم شده رو بدون هیچ مشکلی پیدا کنم. اصولا ردیاب در تفکیک فلزات روی سطح زمین عالی کار میکنه. در مورد نقطه زنی هم اگه امکانش نیست که از روی هدف رد بشی موقعی که به اول دیوار رسیدی هرجا نوک آنتنها به هم چسبید یعنی درست عمل کردی و جاش دقیقا همونجاست . همچنین برای اینکه طلای همسایه هارو سنس نکنی با حالت بی سیم و ولوم 1 کار کن. یاعلی کاملا درسته از دوستان و اساتيد ممنون
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 7:45pm |
|
|
Ringo
|
طبق بررسی هایی که انجام دادم تنها حسنی که این ردیاب داره داشتن فرکانس دقیق در انواع شرایط بوده و لا غیر فرکاس و شکل موجش هم برگرفته از چند ردیاب تجاری دیگه است و اصلا هم سری نیست و نبوده این ردیاب هم مثل تمام ردیاب های دیگه خطا داره ولی یه خورده کمتر ,ولی بهتر از ردیابهای اقای قاسمی و اقای صحرایی کار میکنه منکر این نیستم که از بسیاری از ردیابها دستساز و شرکتی بهتره ولی نه از همه اونها اگه کسی در فکر اینه که با تهیه این ردیاب یا هر ردیاب دیگه یه چیزی پیدا کنه کاملا در اشتباهه البته فاکتور شانس رو نمیشه نادیده گرفت همیشه و همیشه باید در کنار این ردیاب یا هر ردیاب دیگری یه نقطه زن قابل اعتماد داشته باشید. زحمات اقای مجتبی و اقای حمید قابل ستایشه اما اگه یه ردیاب علاوه بر فرکانس مبدا برای هر فلز از فاکتور تغییر فرکانس دستی هم برخوردار بود احتمال موفقیتش بیشتر خواهد بود.
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 7:54pm |
|
|
parvaz
|
اولین تجربه با FPL-22 سلام بر تمام اساتید عزیز نماز و روزه های همگی قبول باشه انشاالله من داخل یه اتاق 5*5 تونستم 10 گرم طلا رو همون جای اصلیش قیچی کنم چه چیز جالبیه من زیاد تجربه خاصی در مورد ردیاب و از این جور چیزا ندارم (تقریبا صفرم ) خلاصه هنوز باورم نمی شه و همش فکر می کردم که این چیزایی که توو انجمن می گن بازار گرم کنیه :دی فردا انشاالله میرم یه جایی دستگاه رو توو محیط واقعی تست کنم اگه توو انجمن نیومدم بدونین دستگاهش واقعا عالیه و می تونید در سواحل مدیترانه منو پیدا کنید اگه خبری نبود حتما تجریبیات بی ارزشمو براتون می ذارم :دی اساتید التماس دعا
|
چهارشنبه 19 تیر1392 - 11:35pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
karkas نوشته است: اولین تجربه با FPL-22 سلام بر تمام اساتید عزیز نماز و روزه های همگی قبول باشه انشاالله من داخل یه اتاق 5*5 تونستم 10 گرم طلا رو همون جای اصلیش قیچی کنم چه چیز جالبیه من زیاد تجربه خاصی در مورد ردیاب و از این جور چیزا ندارم (تقریبا صفرم ) خلاصه هنوز باورم نمی شه و همش فکر می کردم که این چیزایی که توو انجمن می گن بازار گرم کنیه :دی فردا انشاالله میرم یه جایی دستگاه رو توو محیط واقعی تست کنم اگه توو انجمن نیومدم بدونین دستگاهش واقعا عالیه و می تونید در سواحل مدیترانه منو پیدا کنید اگه خبری نبود حتما تجریبیات بی ارزشمو براتون می ذارم :دی اساتید التماس دعا بابا بیخیال شما کی به این هدف رسیدین همین امروز گرفتین ماشاالله به این پشتکار . بهتون گفتم باید اموزش ببینین بعد بیخودی حفاری نکنین باید حذف خطاها را یاد بگیرین اینطوری که نمیشه . فقط برو دستگاه بزن بگو جواب رو بعدا اعلام میکنم بعد که خوب یاد گرفتین اونوقت برین همونجا برای تست های دیگه
|
پنج شنبه 19 تیر1392 - 12:23am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Ringo نوشته است: طبق بررسی هایی که انجام دادم تنها حسنی که این ردیاب داره داشتن فرکانس دقیق در انواع شرایط بوده و لا غیر فرکاس و شکل موجش هم برگرفته از چند ردیاب تجاری دیگه است و اصلا هم سری نیست و نبوده این ردیاب هم مثل تمام ردیاب های دیگه خطا داره ولی یه خورده کمتر ,ولی بهتر از ردیابهای اقای قاسمی و اقای صحرایی کار میکنه منکر این نیستم که از بسیاری از ردیابها دستساز و شرکتی بهتره ولی نه از همه اونها اگه کسی در فکر اینه که با تهیه این ردیاب یا هر ردیاب دیگه یه چیزی پیدا کنه کاملا در اشتباهه البته فاکتور شانس رو نمیشه نادیده گرفت همیشه و همیشه باید در کنار این ردیاب یا هر ردیاب دیگری یه نقطه زن قابل اعتماد داشته باشید. زحمات اقای مجتبی و اقای حمید قابل ستایشه اما اگه یه ردیاب علاوه بر فرکانس مبدا برای هر فلز از فاکتور تغییر فرکانس دستی هم برخوردار بود احتمال موفقیتش بیشتر خواهد بود. جناب رینگو ممنون از لطفی که داشتین! در مورد فرکانس دقیق البته اینو عرض کنم این دستگاه چند فرکانس میسازه و نه یکی! این خودش اهمیت خاصی برای دقت و کم خطا بودن داره. اینکه کسی با ردیاب کلا بتونه چیزی پیدا کنه یا نه تا حد زیادی بستگی به تجربه خودش داره و اینکه کجا رو کاوش کنه؟ جایی که چیزی نیست نمیشه چیزی دراورد و بسیار واضحه! در مورد نقطه زن مکمل هم قبلا بحث شده و اگر باشه صد البته خیلی بهتره. اما نکته ای که شما در مورد فرکانس متغیر فرمودین قطعا درست نیست. فرکانس متغیر مربوط به دستگاههایی هست که اکثرا آنالوگ هستن و سازنده در طراحی فرکانس دقیق عاجز بوده و بنابراین مجبوره ولوم تغییر فرکانس بذاره! در واقع در این دستگاهها فرکانس خروجی با گرما و سرما و تحت شرایط مختلف عوض میشه و جای ولومش هم تغییر میکنه و گذشت زمان هم روی این مساله تاثیر داره. پس کلا یک تنظیمی هست که برای اینجور چیز ها گذاشته میشه نه برای تغییر دادن فرکانس فلز! اینکه این فرکانسها در اقصی نقاط ایران تست شدن و درست بودن و خطا هم نداشتن ثابت میکنه که محاسبه درست و دقیق بوده و اصلا مساله تغییر فرکانس منتفیه. حالا بفرض هم ایده شما درست باشه. شما چطور میخواین فرکانس دفینه ای که در محیط ممکنه به صورت یک هدف مجهول وجود داشته باشه بدست بیارین؟! طبیعیه که اگر فرض شما برای متغیر بودن فرکانس درست باشه ابتدا باید هدف معلوم باشه تا بشه فرکانسش رو دراورد! با یک هدف مجهول نامشخص این مساله معنی نداره و این نکته ساده ای هست که خیلیا ازش غافل میشن.
|
پنج شنبه 19 تیر1392 - 1:18am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستش این ردیاب جزو بهترین ردیابهایی هست که توی بازار موجوده فقط موضوع اپراتوریش حساسه که باید خیلی روش کار بشه . بخصوص بحث حذف خطا که مشکل خیلی از کاربراست . نمیدونم آقا حمید باید نظر بدن که آیا نمیشه یه فکری برای کاهش یا حذف کامل خطاها بویزه حذف ذرات توی این سیستم کرد؟؟؟ یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 19 تیر1392 - 1:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بینا جان شما لطف کنین مطالب قبلی رو بخونین ده ها بار درباره ذرات و روش حذفشون صحبت شده! من نمیدونم دیگه چند بار باید گفت. سایر اساتید هم با تجربه تر هستن توضیحات رو گفتن.
|
پنج شنبه 19 تیر1392 - 1:48am |
|
|
|