نویسنده |
پیغام |
اميرطلا
|
خب به سلامتي افپيئل ما هم رسيد حالا بايد فراغتي پيدا کنم تا ازمايش هاي لازم را شروع کنم
|
شنبه 22 تیر1392 - 2:25pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام تشخیص حرکت واقعی آنتنها حالا چه سنگین چه سبک واسه من تو همون یک هفته اول عادی شد، بطوریکه تا حرکت می کنن متوجه میشم دارن دنبال چیزی میرن، حتی حرکت آنتنها تو دست دیگران هم واسم قابل تشخیص شده که به سمت چیزی میرن یا از طرف کاربرش هدایت میشن، ولی هنوز متوجه نشدم دنبال چی میرن
|
شنبه 22 تیر1392 - 4:16pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سلام استادمجتبي من امروزباوسيله رفتم بيابون ولي جايي پاهام سرخوردوجفت فيشه سيم هاي رابطه انتنام مغزيش ازداخل شكست .فيشااندازه وقطره خاصي نداره كه بخام بدم درست كنند؟؟؟
|
شنبه 22 تیر1392 - 10:01pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ali7777 نوشته است: سلام استادمجتبي من امروزباوسيله رفتم بيابون ولي جايي پاهام سرخوردوجفت فيشه سيم هاي رابطه انتنام مغزيش ازداخل شكست .فيشااندازه وقطره خاصي نداره كه بخام بدم درست كنند؟؟؟ سلام مشکلی نیست شما تو همین مدل که وصل بود میتونین برین جاییکه قطعات الکترونیک دارند تهیه کنین و به سیم لحیم کنین مهم به مادگی بخوره و کسانیکه تو سری اول گرفتند فیشهای اونها پلاستیکیه , سعی کنن فلزیشو بخرن که محکمتره
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
یکشنبه 22 تیر1392 - 12:01am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان به یاری خدا دستگاه من هم رسید .فقط بگم توی همین تست اول چاه های خونه رو معلوم کرد.جالب اینکه وسط مبل ها رو هم که خالیه حفره میزنه وقتی میرم روی دسته مبل از هم باز میشه . در ضمن جا داره از آقا مجتبی و حمید عزیز هم تشکر کنم انشاالله نتایج رو از تست های بعدی میزارم.
|
یکشنبه 23 تیر1392 - 10:19am |
|
|
abd
|
سلام و باعرض قبولی طاعات و عبادات بنده جدیدا عضو شدم ، اگه بشه منم میخوام از این ردیاب fpl22 تهیه کنم ، هر چقدر به مدیر سایت آقا مجتبی میخوام پیغام بدم ، سایت میگه تازه عضو شدی و نمیذاره. لطفا کمک کنید. با تشکر
|
یکشنبه 23 تیر1392 - 12:12pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
با سلام توی دامنه کوه ردیاب از فاصله 300 متری منو به جایی راهنمایی کرد که همش گندم کاری هستش و یه قسمت به قطر دایره 10 متر هیچ علفی رشد نکرده که مطمعنم اونجا ساختمان بوده چون بر اثر شخم شدن به مرور زمان تقریبا هم سطح اطراف شده جالب اینجاست که از هر طرف که نزدیک این دایره میشم ردیاب روی خط دایره قیچی میکنه و نمیزاره وارد محوطه دایره بشم گلد 1 و 2 و مس و حفره هر 4تا جواب میده کلا دارم گیج میزنم دیگه لطفا راهنمایی
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
یکشنبه 23 تیر1392 - 6:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
امیر جان اینکه گلد1 و 2 و مس و حفره جواب میدن و بقیه جواب نمیده نشانه بسیار خوبی میتونه باشه! شما باید تکنیک های حذف ذرات و عمق گیری و نقطه زنی دقیق رو هم روی اون نقطه پیاده کنین تا بتونین تصمیم بگیرین که به چه صورت میشه روی اون هدف حساب و کار کرد. فقط من متوجه نشدم اینکه نمیذاره شما وارد محوطه اون دایره بشین یعنی چی؟!
|
یکشنبه 23 تیر1392 - 9:14pm |
|
|
googeh
کاربر فعال
|
سلام دوستان .یه سوال داشتم ایا فقط با انتنهای خالی و دسته ردیاب سایت بدون استفاده از سیستم حذف کننده میتوان ردیابی نمود و چه چیزهایی رو و چگونه؟در ضمن دسته و بلبرینگ ردیاب سری سوم به طور کامل با هم فیت نیستند و اندکی لقی دارند ایا این مورد خللی در کار ایجاد نمیکند یا بر عکس یک مزیت است؟ممنون
|
یکشنبه 23 تیر1392 - 11:26pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام من چند تا تست دیگه گرفتم و حالا فهمیدم تمام اون جاهایی که قبلا با دستگاه های دیگه مشخص کرده بودم سر نقطه خودش نبود.ردیاب انجمن واقعا عالی عمل میکنه دوستان بی اغراق بگم امروز وقتی توی منطقه کار میکردم برای اولین بار لذت این کار رو چشیدم.چقدر خوب یه قبر رو که با دستگاه تصویری اسکن دقیقش رو داشتیم مشخص کرد .حجم قبر .عمق حفره و بار طلایی که داشت .چون قبلا چند بار اونجا حفاری کرده بودند و کمک وکیف کار رو میدونستیم خیلی دقیقه.دوستم که تو منطقه بود گفت من یه جا پول قایم میکنم اگه تو پیدا کردی من به دستگاهت ایمان پیدا میکنم و وقتی دستگاه ده تا اسکناس رو از سی چهل متری ردیابی کرد و بعد روش نقطه کرد باورش نمیشد.یا وقتی یه تیکه زغال کوچیک رو براش پیدا کردم.یا اینکه یه جا رو حفاری کرده بود بعد پر کرده بود با روش عمقگیری که از وسط به جهت های مختلف میریم سر متراژی که حفاری کرده بود دوباره قیچی کردو بهش گفتم دو متر کندی .خلاصه من که با ردیاب های مختلفی کار کردم این رو از همه اونها بهتر میدونم البته ناگفته نمونه من زیاد تمرین داشتم وردیاب های مختلف به دستم میاد.ولی دقت این یکی بالاتر از همه بوده.در ضمن تو تست الماس چند تا سنگ پیدا کردم که شک دارم الماس باشند چون براق نیستند سفیدیک دست و مات اند.الان دوربین ندارم ولی عکسش رو بعدا میزارم دوستان نظر بدند.
|
یکشنبه 23 تیر1392 - 11:52pm |
|
|
|