انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:03pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
مجتبی نوشته است:
شایان نوشته است:
mani1063 نوشته است:
سلام دوستان
یک تست خیلی جالب
امروزعصرکه دستگاه رسید دستم با دوستم که یک دستگاه ردیاب فنری ترکیه ای داره رفتیم باغشون توی راه یک فکری بنظرم رسید گفتم انتنهای ردیاب فنری رو به ردیاب انجمن وصل کنیم ببنیم جواب میده یانه رفتیم تو فروشگاه دو رابط تبدیلی گرفتیم وراه افتادیم رسیدم به باغ انتنهای فنری رو به ردیاب انجمن وصل کردیم یک انگشتر طلا و یک انگشتر نقره رو و کمی پول و انتنهای ردیاب انجمن رو که ازبرنج است روبا فاصله از هم گذاشتیم ردیاب انجمن رو روشن کردیم با سیم روی ولوم 5 فرگانس گلد یک . شاید باورتون نشه آنتنهای فنری خودشون رو کشیدن طرف انگشتر طلا باز ازیک طرف دیگه تست کردیم باز هم رفتند طرف انگشترطلا وقتی رفتیم روی انگشتر آنتنها روبه جهت پایین خودشون رو کشیدند فرکانس روعوض کردیم روی سیلور این بار آنتنها رفتند طرف انگشتر نقره بعد فرکانس رو تغیر دادیم به برنز آنتنها رفتند طرف میله های ردیاب انجمن فرکانس روتغیر دادیم به پپر مونی آنتنهای فنری خودشون رو کشیدند طرف پولهای کاغذی دوستم باورش نمی شد خواستیم با آنتنهای ردیاب انجمن تست بگیریم که یک مزاحم پیدا شد نتونستیم تست بگیریم برگشتیم انشاا... برای جلسه بعدی نتایج تست با آنتنهای خود ردیاب رو میگذارم
موفق باشید

اقا مجتبی شما نظرتون در این مورد چیه
ایا این انتنای فنری که این دوستمون زحمت کشیدن میتونه بهتر کار کنه یا اینکه کلا اشتباهه و در صد خطاش بالا تر میره

این انتنها کلا سایزش فرق میکنه واسه اون دستگاه طراحی شده اما چون دو انتنی هست یعنی دوتا ورودی داره این انتنها میشه ازش استفاده کرد قبلا من داشتمش همش میرفت دنبال حفره و لونه موش حالا شاید دستگاهش بدرد نمیخورد اینطوری میرفت اما دیگه چه کاریه انتن براش طراحی شده چرا اینطوریش رو بگیرین بهرحال با تست هم کنین بد نیست باید جایی که ذرات و مواد معدنی هست اونجا امتحان بشه بعد با دو انتن ما ببینیم اینها کجا رو نشان میدند مطمئن باشید دو انتنی خیلی بهتره باهاش میتونین عمق بگیرین حجم بگیرین و خیلی کارهای دیگه کلا حرفه ایها با دو انتن ما که درست کردیم کار میکنند .

درسته آقا مجتبی نمیتونی با آنتنهای فنری عمق وحجم بگیری ولی یک خوبیی که داره اینه که نیروی ذهن هیچ تاثیری رو آنتنهای فنری ندار اگه واقعا چیزی دوروبرش نباشه هیچ عکسالعملی ندارن واگه چیزی باشه خودشون روخم میکنند به طرف هدف حالا من یک فکری کردم اول با آنتنهای فنری ردیابی کنم بعد با اآنتنهای ردیاب انجمن عمق گیری و حجم گیری

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

سه شنبه 25 تیر1392 - 1:49pm

سلام آقا مانی از آنتنهای ترکیه ای روی ردیاب انجمن دو اپراتوره یعنی چهار آنتنه کار کردید یا تک اپراتوره یعنی دو تا از آنتنهای بی سیم را کنار گذاشته با دو تا سیم دارها کار کردید با تشکر از راهنماییتان

سه شنبه 25 تیر1392 - 2:53pm

سلام به همه دوستان
آقا مجتبی و حمید خان ممنون، یک ساعت پیش دستگاه بدستم رسید. راستش تو خونه که هیچ حرکتی حس نمیکنم باهاش قراره 5 شنبه برم تو باغ یکی از دوستان که از چند روز پیش یک سکه درونش مخفی شده و من هم نمیدونم کجاست تستش کنم.
با آرزوی موفقیت برای همه

سه شنبه 25 تیر1392 - 2:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
برای اینکه بفهمید چقد نیروی ذهنتون رو کارکرد سیستم تاثیر میزاره
دستگاه رو بگیرید تو دست خودتون و انتنا رو بدین یکی باهاش ردیابی کنه و جایی که لازم بود دستگاه رو خاموش کنید یا یکی از فیشارو دربیارید طوریکه دوستتون متوجه نشه اونوقت خودتون میفهمید که سیستم خودش داره رد میزنه یا شما یا دوستتون مسببشین
به اینراحتی :D

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 25 تیر1392 - 3:52pm

آقا مجتبی واسه منم رسید .ممنون :YMPEACE:

سه شنبه 25 تیر1392 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
انشاالله به هدف هم برسید

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 25 تیر1392 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوستان متاسفانه من تو خونه نتونستم هیچ نتیجه ای بگیرم
نمیدونم چرا اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیدن انتنا
حتی روی خود هدفم میرم قیچی نمیکنه
حفره رو هم که گفتم قبا زدم امروز متوجه شدم که نیروی ذهن بوده
دوستان کسی میتونه کمک کنه یا نظری بده
توی فیلم انتنا عین برق میرن سمت هدف
ولی من چند دیقه وا میستم دیگه خسته میشم نمیدونم چرا هیچ عکس العملی ندارن
یعنی امکان داره مشکل از من باشه اونم تا این حد
اساتید لطفا یه چیزی بگن
اعصابم ریخته بهم
ممنون

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

چهارشنبه 25 تیر1392 - 12:46am

سلام بر تمامی اساتید گرامی
اولین تجربه من در مورد ردیابی با این دستگاه در محیط طبیعی
یه خونه قدیمی به مساحت حدود 6000 متر توو این خونه از قدیم می گفتن که گنجه ما هم گفتیو بریم بزنیم ببینیم چه خبره (البت از جاش خبر نداشتم )
خلاسه رفتیم اونجا توو یه دایره به قطر10 متر همش قیچی می کرد بدجورم قیچی می کرد @-) (البت در حال با سیم با گلد 2 و ولوم نیم ) اون منطقه رو با چوب علامت گذاری کردن و چند تا تست انجام دادم
1- فقط با آنتهای خالی در مرکز دایره قرار گرفتم و هر دو تا آنتن سریع رفتن سمت بین شمال و شمال شرق
2- از تست طلا به وزن حدود 50 60 گرم استفاده کردم (دستگاه در حالت با سیم گلد 2 و ولو نیم) این تست از چهار جهت شمال جنوب شرق غرب به فاصله 10 قدم از دایره ( بیشتر از این به دلیل موقعیت نمی تونستم فاصله بگیرم) انجام دادم و از هر چهار جهت بین طلای تست و دایره قرار داشتم حتی در 2 جا رفتم روی طلای تست ایستادم ولی باز زفت سمت مکان مورد نظر :YMPRAY:
3- در وسط اون دایره هم تست حفره گرفتم و تقریبا در غرب داره حفره نشون داد و قیچی کرد
فقط تست سرکه انجام ندادم که همین روزا انجام می دم
اساتید نظرتون چیه؟؟؟؟؟

چهارشنبه 25 تیر1392 - 1:42am
مدیر کل
مدیر کل

شایان نوشته است:
سلام
دوستان متاسفانه من تو خونه نتونستم هیچ نتیجه ای بگیرم
نمیدونم چرا اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیدن انتنا
حتی روی خود هدفم میرم قیچی نمیکنه
حفره رو هم که گفتم قبا زدم امروز متوجه شدم که نیروی ذهن بوده
دوستان کسی میتونه کمک کنه یا نظری بده
توی فیلم انتنا عین برق میرن سمت هدف
ولی من چند دیقه وا میستم دیگه خسته میشم نمیدونم چرا هیچ عکس العملی ندارن
یعنی امکان داره مشکل از من باشه اونم تا این حد
اساتید لطفا یه چیزی بگن
اعصابم ریخته بهم
ممنون

شایان جان اون فیلم رو دیدی طرف استاده و متوجه میشه انتن داره میره و برای اون اینطوریه درواقع یه مقدار ارومتر میره شما باید دستگاه رو بدین بدست یکی که قبلا با ردیاب کار کرده چون شما تاحالا اصلا ردیاب انگار دست نگرفتین فکر میکنین باید سریع خودش بره یه جا میبینین این انتن داره حرکت میکنه اون درسته باید تمرین زیاد انجام بدین با یه بار دوبار متوجه نمیشین باید صبور باشین . شما احتیاج به اموزش دارین .
از نظر سلامتی دستگاه خیالت راحت باشه میخوای ببین شک داره یانه اگر شک داشت مطمئن باش سالمه چون من تست کردم و فرستادم ببین همشهری شما کی دستگاه گرفته اعلام کن با ایشون تمرین کن . موفق باشید

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:03am
مدیر کل
مدیر کل

parvaz نوشته است:
سلام بر تمامی اساتید گرامی
اولین تجربه من در مورد ردیابی با این دستگاه در محیط طبیعی
یه خونه قدیمی به مساحت حدود 6000 متر توو این خونه از قدیم می گفتن که گنجه ما هم گفتیو بریم بزنیم ببینیم چه خبره (البت از جاش خبر نداشتم )
خلاسه رفتیم اونجا توو یه دایره به قطر10 متر همش قیچی می کرد بدجورم قیچی می کرد @-) (البت در حال با سیم با گلد 2 و ولوم نیم ) اون منطقه رو با چوب علامت گذاری کردن و چند تا تست انجام دادم
1- فقط با آنتهای خالی در مرکز دایره قرار گرفتم و هر دو تا آنتن سریع رفتن سمت بین شمال و شمال شرق
2- از تست طلا به وزن حدود 50 60 گرم استفاده کردم (دستگاه در حالت با سیم گلد 2 و ولو نیم) این تست از چهار جهت شمال جنوب شرق غرب به فاصله 10 قدم از دایره ( بیشتر از این به دلیل موقعیت نمی تونستم فاصله بگیرم) انجام دادم و از هر چهار جهت بین طلای تست و دایره قرار داشتم حتی در 2 جا رفتم روی طلای تست ایستادم ولی باز زفت سمت مکان مورد نظر :YMPRAY:
3- در وسط اون دایره هم تست حفره گرفتم و تقریبا در غرب داره حفره نشون داد و قیچی کرد
فقط تست سرکه انجام ندادم که همین روزا انجام می دم
اساتید نظرتون چیه؟؟؟؟؟

جالبه انگار همه چی دست بهم داد اونجا خبریه شما چرا عمق نگرفتین از اون هدف اصلی تا هدف فرعی که به طرف شمال رفت چند متر بود اگه مثلا سه متر بود ضرب در دو میشه 6 متر که عمق شما میشه . و تو این عمق حفاری نکن شما بگرد با عمق های پایین کار کن اول و قتی مطمئن شدین از اپراتوری خودتون اونوقت دستور حفاری بدین . سرکه یادت نره قبل از حفاری یه هزینه هم باید بکنین هم وسط این دایره سرکه بریز و هم دور تا دور این دایره سوراخ بکن به وسیله یه میله گرد به شکل T بعد فرو کن داخل زمین تا میتونی بره پایین تا این سرکه بره پایینتر بعد 24 ساعت بعد برو دوباره بزن ببین چه خبره
ضمنا روی چند فرکانس دیگه هم تست کن ببین چی میزنه اگر همه فرکانسها رو یکجا زد خبری نیست

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 25 تیر1392 - 2:16am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure