مجتبی نوشته است:
شایان نوشته است:
سلام
دوستان متاسفانه من تو خونه نتونستم هیچ نتیجه ای بگیرم
نمیدونم چرا اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیدن انتنا
حتی روی خود هدفم میرم قیچی نمیکنه
حفره رو هم که گفتم قبا زدم امروز متوجه شدم که نیروی ذهن بوده
دوستان کسی میتونه کمک کنه یا نظری بده
توی فیلم انتنا عین برق میرن سمت هدف
ولی من چند دیقه وا میستم دیگه خسته میشم نمیدونم چرا هیچ عکس العملی ندارن
یعنی امکان داره مشکل از من باشه اونم تا این حد
اساتید لطفا یه چیزی بگن
اعصابم ریخته بهم
ممنون
شایان جان اون فیلم رو دیدی طرف استاده و متوجه میشه انتن داره میره و برای اون اینطوریه درواقع یه مقدار ارومتر میره شما باید دستگاه رو بدین بدست یکی که قبلا با ردیاب کار کرده چون شما تاحالا اصلا ردیاب انگار دست نگرفتین فکر میکنین باید سریع خودش بره یه جا میبینین این انتن داره حرکت میکنه اون درسته باید تمرین زیاد انجام بدین با یه بار دوبار متوجه نمیشین باید صبور باشین . شما احتیاج به اموزش دارین .
از نظر سلامتی دستگاه خیالت راحت باشه میخوای ببین شک داره یانه اگر شک داشت مطمئن باش سالمه چون من تست کردم و فرستادم ببین همشهری شما کی دستگاه گرفته اعلام کن با ایشون تمرین کن . موفق باشید
سلام به همگی
مرسی اقا مجتبی از راهنماییهای خویتون
با کلی تمرین تونستم هم حفره رو بگیرم هم فلزو
کم کم دارم راه میوفتم .راستی اقا ما نگفتیم که دستگاه ایراد داره از بابت سالمیشم خیالم راحته
فقط 2 تا سوال برام پیش اومده
1 -به نظرم انتن سمت چپ خیلی کند تر و دیر تر سرچ میکنه و حرکت یعنی وقتی دستامم نزدیک هم میگیرم حدود 25 سانت تا انتن سمت راستی حرکت نکنه چپی هیچ عکسالعملی نداره
دستامم که تا 35 سانت باز میکنم وهدف سمت راست شونم قرار داره بارها دقت کردم اول انتن سمت راستی خودش چپو راست کوچیک میکنه وای میسته سر جاش بعد از اون تازه انتن سمت چپی شروع به حرکت میکنه یعنی تا انتن سمت راستی تکون نخوره سمت چپی حرکت نمیکنه میخواستم ببینم علتی داره اقا مجتبی
2- وقتی ولومو روی نیم میزارم و با فاصله 10 متر تا هدف وای میستم به نظرم انتنا نسبت به ولوم 10 خیلی کند تر سرچ میکنن ایا این یه امر طبیعیه چون تو همون فاصله با ولوم 10 سریعتر سرچ میشه هدف
در ضمن تمام این تستا با سیم بودن
بازم ممنون از شما