mani1063 نوشته است:
سلام دوستان
در چند مورد حفاری که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که روش عمق یابی که استادان گذاشتن صحیح نیست مثلا دیشب روی یک تپه باستانی که پر از سفال و کوزه شکسته بود و ثبت شده ردیاب نقطه ای رو گرفت با وزن 2.5 کیلو تمام مراحل فرکانس گیری مثبت با عمق 1.2متر چون نزدیک ده بود با دوستان مشورت کردیم که چون عمقش کمه حفاری میکنیم با ترس ولرز شروع کردیم به کار خاک نقطه دستی پر از سفال شکسته واستخوان ولی تا عمق 1.7 رفتیم خبری نبود تا اینکه صبح شد و مجبور شدیم چاله رو پر کنیم وبر گردیم از اساتید خواهش میکنم روش دقیقتری برای عمق گیری پیدا کنند ...
منم موافقم
منم با 5 مود طلا و فرکانس50/80 که یکی از بچه ها گذاشته بود یه جا روگرفتم. بدون اینکه بدونم اونجا جایی هست وزن هم زیر 1 کیلو وبالای 800 گرم بود. فرکانس فاین هم کهکه کمی متمایل میشدن ولی قیچی نمیشدن. یک متر هم کندیم باز نقطه میشد همونجا. هی نقطه میکرد رد هم که میشدم انتن ها بر میگشت سمت خودم حفر کردیم چیزی ندیدیم. نمیدونم والا.
یکی از اساتیدی که خوب تو انتن زنی استادن بگن که انتن ها باید چطور حرکت کنن و چه حرکاتی داشته باشن تا مطمئن بشیم بار هست. ما که بخواییم ازمایش و خطا کنیم که یک سال از وقتمون هدر میره. اگه اموزش تصویری هم بزارید با جنس زیر خاک که عالی میشه.
یه جا رو هم زدم که طلا و حفره و برنز رو یه نقطه که ممکنه درب ورودی هم باشه نقطه میکرد. خداییش خطای ذهن نبود چون روحم هم از اون جا خبر نداشت ولی انتن ها اونجا رو نشون میداد. من ذهنم جای دیگه بود. ولی برنز با وزن یک تن رو هم میزد. گذشتم رو نقره رفت یه سمت دیگه با 7 متر فاصله که حدود یک یا دو کیلو رو میگرفت. اساتید نظر بدین خواهشن من که گیج و منگ شدم. البته این نقطه علائم هم داره