ariya نوشته است:
هرکاری کردم نشد عکساروبفرستم
کسی اگرمیتونه کمک کنه قبلن که راحت میشد فرستاد الان وقتی میخام تصاویررو اضاف کنم فیل شکن میپره واپلود نمیشن
راستشوبخای کارجالبی هست و ورودی ها وتونل واتاقها ظاهرن خوب نشون داده میشه...ولی تاچه اندازه میشه روش حساب کرد... روباید ازمون وخطا، پاپیش بزاره
من یکی دوجا رو که ازقبل ریزه کاریهاشو میدونستم.... اسکن زدم تاحدودی قابل قبول، ودرست جواب داده...
بازم میگم باید تست های زیادی زد
دو.ست عزیز
استفاده از تصاویر ماهواره ای گوگل برای پیدا کردن دفینه امکانپذیره ولی گوگل برای تصویر برداری از ماهوارهای محتلفی استفاده میکنه که مشخصات سیستم تصویر بردارای آنها متفاوته و نکته ای هم که گوگل ضمانت کرده وجود تصاویر در طیف مرئی و قابل رویته ولی مواردی بوده که ناهنجاری ها هم در تصاویر منعکس شده ....نمونه عرض میکنم در نقطه ای نزدیک تهران در تصویری نزدیک جاده اصلی بدون هیچ دلیلی تصویر غیرعادی بود تا اینکه ضمن عملیات تعریض حاده بیل مکانیکی به خمره پر از سکه ( دقیقا در محل ناهنجاری در عکس ) برخورد کرد و تا مدتها ( و صدور اجازه از میراث فرهنگی ) عملیات حاده سازی متوقف گردید ....دقت کنید غیر گوگل شرکتهای دیگری هم تصاویر ماهواره ای به صورت رایگان ارائه میدهند که از آنها نیز میتوان استفاده نمود