انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 23 آبان1403 - 10:05am

پاسخ به موضوع  [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 497 , 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
شکارچی نوشته است:
orginal نوشته است:
سلام به همه
چرا دوستان از یک نرم افزار راحت تری مثل نرم افزار زیر برای پروگرام کردن استفاده نمی کنند
اصلا تنظیمات خاصی هم نداره

جناب اورجینال 1پیام خصوصی درمورد پروگرامر صفحه 408 پرسیدم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید؟
سوکت 9پین در عکس ترتیب پایه ها مشخص شده اما خود سوکت ترتیبش از چپ باشه یا راست مشخص نبود
میشه لطفا راهنمایی کنید
من اون پروگرامر ساختم اماهنوز جواب نگرفتم ./شاید اتصالات سوکت اشتباه باشه
.
ضمنا LED موقع اتصال باید روشن بشه یا بعد ازپروگرام ؟

سلام دوست عزیز
اینم چند عکس که ترتیب پایه ها را نشان میدهد
شما ابتدا نرم افزاری که قرار دادم را نصب می کنید سپس وقتی که آیسی را در جای درست قرار داده و به کامپیوتر نصب می کنید و نرم افزار را فعال می کنید و با فعال نمودن نرم افزار ال ای دی روشن می شود و به طور خودکار روشن و پروگرامر و آیسی را شناسایی می کند
وقتی شناسایی کرد نوع آیسی را در گوشه پایین سمت راست می نویسه اگر نشناخت بر روی گزینه شنایایی آیسی که در بالای نرم افزار سمت چپ وجود دارد و آیسی که رویش یک علامت نارنجی علامت سئوال قرار دارد را می زنید تا آیسی را بشناسد
ضمننا معمولابیشتر سوت ها 9 پین rs232 هم جلویش و هم پشتش با نوشته های کوچک و کمرنگ شماره پایه ها را مشخص نموده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 6:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شیرعلی نوشته است:
سلام دوستان
یعنی میشه اتاقکها وتونلها را با این تو عمق 5متری پیدا کرد ؟؟؟؟؟
ایا کسی تست واقعی انجام داده ایا کاری انجام میده یا مثل ردیابها باید گمانه زنی کرد

ایا عمق را هم مشخص میکنه

میتونه یک اتاقک 50در60را در مق3.5مشخص کنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
دوست عزیز با توجه به فایل راهنما و کلیت کارکرد این سیستم بله به راحتی میتونه از عمقهای بالاتر بهمون اسکن بده.
تست واقعی هم بله دوست عزیز اگر انجام نمیشدو نتیجه مثبت نمیشد که صفحات به 500 نمیرسید...
عمق رو هم از طریق اپراتوری و بدست اوردن قلق سیستم میشه بدست اورد.
سوال اخر هم بله.
کلا شما فایل راهنمای این سیستم رو که دوستان و اساتید عزیز نوشتندو مطالعه کنید عیار کار دستتون میاد @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 7:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

awat نوشته است:
دوستان عزیز ایا کسی ایسیه اضافه پروگرام شده وسالم داره برام بفرسته خیلی ممنون میشم خیلی بهش احتیاج دارم وخیلی حیاتیه ممنون میشم به این شماره زنگ بزنه09148820838 :(

خصوصی @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 7:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عزیزان بدون منت کشیدن 45 هزار تومن 10هزارتومن هزینه ارسال پستی یک روزه هم بدستتون میرسه از سایتeshap.eca پروگرامر pic تهیه کنید بدون دست کاری هیچگونه تنظیمات ای سی رو به راحتی پرو کنید نرم افزارشم داخلش هست

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

stkmelodi_20 نوشته است:
عزیزان بدون منت کشیدن 45 هزار تومن 10هزارتومن هزینه ارسال پستی یک روزه هم بدستتون میرسه از سایتeshap.eca پروگرامر pic تهیه کنید بدون دست کاری هیچگونه تنظیمات ای سی رو به راحتی پرو کنید نرم افزارشم داخلش هست

داداش میخواستم 60هزارتومان بدم دیگه چرا اینترنتی قطعه فروشی ها پر پروگرامره
1بار میخوایم ایسی pic بزنیم نمیارزه
بیرون هم دادم برام زدن هزینه هم نگرفت اما چون تنظیمات نمیدونستم مربع میاد

1سئوال دیگه
stk200 میتونه pic پروگرام کنه؟

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

چهارشنبه 5 اسفند1394 - 9:36pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود
این اسکن توسط یک دستگاه Earth Resistivity گرفته شده از یک محوطه بزرگ به شکل یک تپه کشیده
راهنمایی میخواستم در مورد تفسیر این اسکن
با تصویری های اوکاام کار کردم اما با Earth Resistivity ها نه - لطفا بگید این نقاط قرمز میتونه چی باشه ؟ ایا این مدل دستگا ها استخوان- سفال - سنگ رو هم نشون میده - فلز چی ؟
پیوست:
a.jpg

جمعه 7 اسفند1394 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان به این شکل میله بزنی بهتر نیست

http://www.ap-concepts.com/win_sgm_func.htm

جمعه 7 اسفند1394 - 10:40pm

استاد حمید جناب کاوشگر وتمام بزرگواران سلام وخسته نباشید بنده یه سوال از شما بزرگوارن دارم ایا نمیشه در این سیستم برای ارسال تصاویر به گوشی از ماژول بلوتوث استفاده کرد چون من نرم افزاری که روی گوشیهای اندروید نصب میشه ودر حالت به اصطلاح زنده تصویر میده رو دارم وتوی خیلی از سیستمهای به اصطلاح تصویری دیدم وکار میکنند بدون هیچ مشکلی در صورت امکان بررسی بفرمایید اگر بشه بنده نرم افزار رو داخل سایت قرار بدم ودوستان واز جمله خودم هم از خیلی مشکلات راحت میشیم باز هم خسته نباشید خدمتتون عرض میکنم و ارزوی موفقیت روز افزون رو برای تک تک شما بزرگواران ارزومندم ممنونم.

چهارشنبه 12 اسفند1394 - 10:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: Internet
Rega نوشته است:
درود
این اسکن توسط یک دستگاه Earth Resistivity گرفته شده از یک محوطه بزرگ به شکل یک تپه کشیده
راهنمایی میخواستم در مورد تفسیر این اسکن
با تصویری های اوکاام کار کردم اما با Earth Resistivity ها نه - لطفا بگید این نقاط قرمز میتونه چی باشه ؟ ایا این مدل دستگا ها استخوان- سفال - سنگ رو هم نشون میده - فلز چی ؟
پیوست:
a.jpg

این تصویر خروجی با چه نرم افزاری هست ؟

اگه با surfer هست لطفا حالت یا تنظیمات برای گرفتم تصویر به این شکل رو توضیح بدید .

دوستان اگه نرم افزار دیگه ای هم برای گرفتن خروجی 3بعدی از این دستگاه دارن دریغ نکنن .

پرنده ای که پرواز بلد نیست ، به قفس میگوید تقدیر

پنج شنبه 13 اسفند1394 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شکارچی نوشته است:
stkmelodi_20 نوشته است:

داداش میخواستم 60هزارتومان بدم دیگه چرا اینترنتی قطعه فروشی ها پر پروگرامره
1بار میخوایم ایسی pic بزنیم نمیارزه
بیرون هم دادم برام زدن هزینه هم نگرفت اما چون تنظیمات نمیدونستم مربع میاد

1سئوال دیگه
stk200 میتونه pic پروگرام کنه؟

برادر من کار کردن تو الکترونیک مستلزم هزینه و ابزار هستش منم یبار خواستم پرو گرام کنم tnmهم داشتم ولی کارایی نداشت پروگرم خریداری کردم.برای رسیدن به هدف و موفقیت تو هر پروژه ای باید هزینه کرد باید ابزار داشت. من خیلی کارا انجام دادم هزینه های زیادی هم متحمل شدم چون نتیجه گرفتم.نه از برسی روی زمین بلکه از کارایی بهینه ذستگاه

پنج شنبه 13 اسفند1394 - 7:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 497 , 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 27 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure