انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 23 آبان1403 - 10:07am

پاسخ به موضوع  [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 , 504 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام بر مهندسین گرامی و مهندس حمید
من برد ttl رو زدم و از مبدل usb به ttl برا انتقال دیتا می خوام استفاده کنم فقط نحو ه ی وصل کردن پایه های rx , tx رو نمیدونم.
نمی دونم کدوم درسته rx برد رو به rx مبدل وصل کنم یا rx برد رو به tx مبدل ؟
ممنون می شم کمکم کنید.

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

جمعه 14 اسفند1394 - 9:08pm
مدیر کل
مدیر کل

در همه سیستمهای ارتباط سریال به این صورت ؛ Rx یک طرف به Tx طرف دیگه متصل میشه. برای این طرح هم به همین صورت هست. البته اگر جابجا هم وصل کنین اتفاقی نمیفته جز اینکه ارتباط برقرار نمیشه.

جمعه 14 اسفند1394 - 11:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
در همه سیستمهای ارتباط سریال به این صورت ؛ Rx یک طرف به Tx طرف دیگه متصل میشه. برای این طرح هم به همین صورت هست. البته اگر جابجا هم وصل کنین اتفاقی نمیفته جز اینکه ارتباط برقرار نمیشه.

ممنون ;;)

فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !

جمعه 14 اسفند1394 - 11:29pm

استاد خسته نباشید خدا قوت استاد جواب سوال بنده رو ندادید

شنبه 15 اسفند1394 - 8:29am
مدیر کل
مدیر کل

alireza mo نوشته است:
استاد حمید جناب کاوشگر وتمام بزرگواران سلام وخسته نباشید بنده یه سوال از شما بزرگوارن دارم ایا نمیشه در این سیستم برای ارسال تصاویر به گوشی از ماژول بلوتوث استفاده کرد چون من نرم افزاری که روی گوشیهای اندروید نصب میشه ودر حالت به اصطلاح زنده تصویر میده رو دارم وتوی خیلی از سیستمهای به اصطلاح تصویری دیدم وکار میکنند بدون هیچ مشکلی در صورت امکان بررسی بفرمایید اگر بشه بنده نرم افزار رو داخل سایت قرار بدم ودوستان واز جمله خودم هم از خیلی مشکلات راحت میشیم باز هم خسته نباشید خدمتتون عرض میکنم و ارزوی موفقیت روز افزون رو برای تک تک شما بزرگواران ارزومندم ممنونم.

خواهش میکنم.
چیزی که شما دنبالش هستین خوب و بدردبخور هست ولی تا این لحظه امکانپذیر نبوده. در واقع دو مشکل وجود داره. یکی اینکه تا جاییکه بنده جستجو کردم نرم افزارهای اصلی که برای این طرح زمین شناسی جواب میدن ؛ نسخه موبایلی ندارن یا لااقل بنده ندیدم. مشکل دوم که شاید مهمتر هم باشه این هست که برای اتصال دستگاه زمین شناسی به گوشی موبایل نیاز به یک اینترفیس سخت افزاری ویژه داریم که باید طراحی بشه و کار ساده ای هم نیست. حالا چه ارتباط بصورت مستقیم و مثلا با کابل یو اس بی باشه و چه از طریق بلوتوث که البته مشکل تر هم میشه.
یک راه ساده تر از نظر پیاده سازی ولی مشکل تر از نظر اپراتوری این هست که شما نرم افزاری مشابه اسنافلر یا سرفر رو داخل گوشی داشته باشین و اعدادی که در دستگاه زمین شناسی اعلام میشن بصورت دستی داخل نرم افزار گوشی وارد کنین! این دیگه نیاز به اینترفیس سخت افزاری خاصی نداره و دوستان هم در اوایل راه که مشکل ارتباط با کامپیوتر و نرم افزارها رو داشتن از همین روش استفاده میکردن. هر چند کمی وقتگیر هست ولی کاملا عملیه و فقط به یک نرم افزار خوب موبایلی مشابه سرفر نیاز هست.

شنبه 15 اسفند1394 - 5:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر مهندس عزیز و دوستان زحمت کش. من یک سوال داشتم از کسایی که با این دستگاه تجربه کار دارن.
من ردیاب انجمن رو دارم خوب ردیابی میکنم ولی نمیتونم باهاش حفره بزنم :-w :-w . دنبال یه دستگاهی هستم که کارش تو حفره زنی 20 باشه کسایی که این دستگاه رو استفاده کردن نظرشون چیه در مورد حفره زنی این دستگاه؟

یکشنبه 16 اسفند1394 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب انجمن. بنده مشکل ثابت شدن فرکانس دارم. البته تمام مواردیو که دوستان فرمودند برای ثابت شدن فرکانس انجام دادم ولی بازم مشکل برطرف نشد. من تمام سیمها و باتری شیلد کردم و از جعبه پلاستیکی استفاده میکنم. و در داخل مدار هم دو خازن 10 پیکو به 22 پیکو تغییر دادم و حتی از مولتی لایر هم استفاده کردم و میکرو تعویض کردم و همینطور کریستالو اما همچنان تغییر فرکانس پا برجاست. ضمنا از دو مولتی متر با مارکهای متفاوت استفاده کردم که یکی از 135 تا 137 با 1 خطا نشون میده و دیگری از 135.4 تا 137 نشون میده. درخواستی که از مهندس حمید عزیز دارم اینه اگه امکانش هست تغییراتی در برنامه ایجاد کنید تا فرکانس ثابت بمونه؟

یکشنبه 16 اسفند1394 - 2:02pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
ظاهرا طبق اون چیزی که چند تن از دوستان گزارش دادن ؛ اندکی تغییر فرکانس در حد 1 هرتز از مشخصات این طرح هست! شاید هم تا حدی به فرکانس متر شما ارتباط داشته باشه. بهرحال بنظر من مساله مهمی نیست و با توجه به مکانیزم عملکرد سیستم زمین شناسی ؛ این مساله نمیتونه تاثیر منفی بر کارکردش داشته باشه. در ضمن خازنهای کریستال رو همون 10 پیکو بذارین بهتر هست.

یکشنبه 16 اسفند1394 - 5:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .با این مدار نمیشه فلزات رو تشخیص داد؟

یکشنبه 16 اسفند1394 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان با این مدار بیشتر دنبال اتاقک یا تونل باشین
فلز رو به سختی سنس میکنه

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 16 اسفند1394 - 8:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6481 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 498 , 499 , 500 , 501 , 502 , 503 , 504 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 31 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure