حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
واقعیتش طراحی سیستم زمین شناسی از فلزیاب دیجیتال ساده تر هست! چون محاسبات ساده ای برای اندازه گیری مقاومت خاک بصورت اعداد داره و فقط به یک حافظه نیاز هست که اعداد بصورت جدول ماتریسی ذخیره و سپس به کامپیوتر و نرم افزار جهت تحلیل منتقل بشه. ولی علتی که بنده شخصا دنبال این سیستم نرفتم و روش کار نکردم همین بود که شما فرمودین! یعنی وقتگیر بودن در اپراتوری و عدم امکان تشخیص قطعی فلز. اینها رو کنار مشکل بودن پراب زنی یا غیر ممکن بودنش در برخی زمین ها و همینطور تحلیل مشکل تصاویر که نیاز به کامپیوتر هم داره ؛ بذارین مشخص میشه که اینجور سیستم ها فقط بدرد افراد خاصی میخوره. میزان اقبال عمومی کمتر کاوشگران به این طرح با وجود منحصر بفرد بودنش در برابر انبوه فلزیاب هایی که بیشتر ساخته و استفاده شدن طی نزدیک به 3 سال اخیر گویای همین مطلب هست!
اما در مورد سیستمهای OKM فکر میکنم منظور شما مگنتومتر باشه که نمونه ای ازش در انجمن هست و بدلیل مشکل در بخش سنسورها و کمیاب و گران بودنشون و تنظیم سختی که دارن عملا کار ساخت و بهره برداریشون رو نسبت به سیستم زمین شناسی با مشکلات بیشتری مواجه میکنه. حتی در اون صورت باز هم عملکرد سیستم زمین شناسی برای حفره یابی کمی بیشتر قابل اطمینان هست! در ضمن بین تبلیغات این شرکتهای معروف ؛ بنظر من شرکت OKM غیر قابل اعتماد ترین تبلیغات رو داره. این چیزی هست که بارها دوستان گزارش کردن و بنده شخصا بین کاربران شناخته شده انجمن کسی رو نمیشناسم که با این دستگاهها به موفقیت قابل ملاحظه ای رسیده باشه.
نه منظورم مگنومترش نیست .
تو ROVER C II یه قابلیت داره CAVE FINDER .
مثل همین زمین شناسی خودمون 4 تا پراپ میله ای با سیم بهش وصل میشه .
دستگاه وسط مربعی که قراره اسکن بشه و پراپ ها 4 گوشه .
سرچ رو که میزنیم بعد از یکی دو دقیقه محاسبه میگه در این مربع حفره وجود داره یا نه .
بعد اونو به 4 مربع کوچکتر تقسیم میکنیم و همین کارو میکنیم تا محل دقیق حفره مشخص بشه .
بعد با مگنومترش اطراف و روی اون حفره رو اسکن کامل تصویری میزنیم .
دوستان هم که باهاش کار کرده بودن هم میگفتن درست و بدون خطا کار میکنه .
درضمن اسکن رو ذخیره هم میکنه و با کامپیوتر میتونیم محل و اندازه حفره رو بصورت گرافیکی مشاهده کنیم .
دفترچه راهنماشو پیوست میکنم صفحه 36 رو خودتون یه بررسی بکنید .
یکی از دوستان هم میگفت این پراپ ها نوبتی یکی فرستنده میشه و بقیه گیرنده (درست یا غلط اینو نمیدونم ) .
منظورم همین قابلیت بود که اگه حفره وجود داشت ، بعد کامل پراپ زنی کنیم همون نقطه رو و کارایی سیستم 10 برابر میشه .