انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:09am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 , 138 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
سلام پیام جان
دستتون درد نکنه البته تا این بحث ها پیش نیاد پیشرفتی حاصل نمیشه دقت کنید تو ده روز گذشته این تاپیک چقدر پیشرفت کرده امیدوارم همیشه این روش را داشته باشیم

خواهش میکنم .لطف دارید
حق با شماست پیش رفت خوب بوده به لطف دوستان @};-

شنبه 6 آذر1395 - 11:55am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

منم به نوبه خودم از همگی ممنونم که واقعا همکاری میکنین .امیدوارم همگیمون به همون زردا دست پیدا کنیم :D .آقا بهرام شما کمک نکنیم این ردیابو را میندازیم :D ما میتوانیم =))

شنبه 6 آذر1395 - 9:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

هادی خان منتظریم :ymhug:

شنبه 6 آذر1395 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از دوستان من مدار رو با قطعات خیلی خوب و دقیق ساختم به نسبت مدار قبلی خیلی بهتر شد و امروز مس دوساله رو با یک ال ای دی زد.یک مورد مهم هم استفاده از ولوم 22 کیلو هست که حساسیت دستگاه رو تنظیم میکنه من اکثر پتانسیومترهای 20 کیلو رو تست زدم 17 یا 16 کیلو اهم بیشتر نیستند من نوع ژاپنی رو گرفتم دقیق بود.به نظر من ترانزیستور دوم میتونه روی حساسیت دستگاه تاثیر زیادی داشته باشه چون با افزایش بتای اون شاهد تغییرات بهتر ولتاژ خروجی بودم که این میتونه علاوه بر افزایش حساسیت توسط مقاومت های قسمت خروجی ولتاژ در ثبت کوچکترین اثراتی که از طریق انتن وارد مدار میشه نقش مستقیم داشته باشه.یعنی به زبان ساده تر ما روی دو نقطه باید کار کنیم یکی تقویت سیگنال های دریافتی از آنتن و دیگری حساس کردن نمایشگر جهت نمایش کوچکترین تغییرات ولتاژی در خروجی سنسور.نکته مهم اینه که با افزایش بتای ترانزیستور 3 و 4 شاهد خود نوسانسازی این ترانزیستورها و داشتن خروجی ولتاژ کاذب هستیم که بنده با دقت زیاد و بررسی این نقاط با اسکوپ متوجه این حالت شدم و دوستانی که فرمودند با ولتاژ 3.5 حساسیت و کارکرد بهتری دیدند دلیلش صد درصد این قضیه هست چون ولتاژ 3.5در واقع خروجی واقعی و حاصل متعادل بودن بتای ترانزیستور های قسمت تقویت و نداشتن خود نوسانسازی سیگنال های حاصله از نویز محیطی است و ربطی به شیلد کردن جعبه ندارد.به عقیده من فیبر دو طرفه با زمین منفی که جناب فرانکو پیشنهاد دادند در واقع اشاره با همین مساله داشت.من فکر میکنم دوستان حالا باید به فکر یه pcb جدید باشند که دقیقا در قسمت تقویت بتونه کمترین میزان جذب نویز رو داشته باشه.

شنبه 6 آذر1395 - 10:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من تغییراتی در مدار اصلی داده ام که با میکرو مچ شده که با مدار اصلی فرانکو این برنامه میکرو همخوانی نداره. و چون نیاز هستش که دوباره pcb زده بشه بخاطر همون فکر کنم از ولتمتر دیجیتالی اگه دوستان استفاده کنند بی دردسره. @};- @};-

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

شنبه 6 آذر1395 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان از این vuمتر هم میتونند استفاده کنند ورودی 3914 را از خروجی ic1a بگیریید پایه ground p1را با مقاومت 68 کیلو سری کنید

شنبه 6 آذر1395 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببخشید فایل ها جا موندند

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 6 آذر1395 - 10:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یک موردی هم اضافه کنم که فرانکو مدارشو با قطعات موجود در بازار ایتالیا تنظیم کرده و حالت ایده آل بدست آورده در صورتیکه با توجه به قطعات نامرغوب چینی در بازار ایران مسلم هستش که اگر ترانزیستور استفاده شده با پسوند C هم باشد باز هم لازمه که مقاومتهای 10 و 12 تا حدود 560 یا 470 کاهش داده بشه که گین مدار بالاتر بره.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

شنبه 6 آذر1395 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شماتیک

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 6 آذر1395 - 10:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

هادی مگنت عزیز این حرف بندرو به دل نگیر ولی بهتر بود اولش روراست میگفتی دوس ندارم فایلارو به اشتراک بزارم :D تا فردا منتظر بمونید =)) بعد نمیدم

دوشنبه 8 آذر1395 - 10:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 , 138 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure