انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 9:24pm

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 260 , 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kاوه نوشته است:
مقاومت:
۱ کیلو اهم ۵ عدد
۶.۸ کیلو اهم ۳ عدد
۴.۷ کیلو اهم ۴ عدد
۱۰ کیلو اهم ۱ عدد
۲۲۰ کیلو اهم ۱ عدد
۳.۳ کیلو اهم ۲ عدد
۴۷ کیلو اهم ۱ عدد
۳۳ کیلو اهم ۱ عدد
۳۳۰ اهم ۲ عدد
۱.۲ کیلو اهم ۱ عدد
۱ مگا اهم ۳ عدد
۱۵۰ کیلو اهم ۱ عدد

خازن:
۱۰۰ نانو (۱۰۴) ۱۳ عدد
۲۲ پیکو(۲۲) ۱ عدد
۵۶۰ پیکو(۵۶۱) ۳ عدد
۱ پیکو(۱) ۳ عدد
۳۳۰ پیکو (۳۳۱) ۱ عدد
۲۲ نانو(۲۲۳) ۳ عدد
۳۳ نانو(۳۳۳) ۲ عدد
۴۷۰ میکرو ۲۵ ولت ۷

ولوم:
۲۰ کیلو اهم ۱ عدد
۵۰۰ کیلو اهم ۱ عدد

بازر ۵ ولت

دیود:
۴۱۴۸ دو عدد

LED :
زرد ، سبز و نارنجی هرکدام ۱ عدد

ایسی:
Lm358 دو عدد

کریستال ۸ مگا هرتز ۱ عدد

ترانزیستور:
۷۸۱۲ یک عدد
۵ عددbc550c
دیود:
۴۱۴۸ دو عدد

ممنون دوست عزیز @};- @};- :YMPEACE:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 27 فروردین1396 - 2:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان و اساتید
من نیاز به یک یون یاب دارم این مدار رو هم‌ دیدم و قصد دارم بسازمش نزدیک ۴۰ صفحه اخر رو خوندم ولی برای ساختش دچار سردرگرمی‌ شدم فایلی که تو صفحه ۲۳۹ هستش رو باید بسازم ؟

یکشنبه 27 فروردین1396 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله ۲۳۹

خدايا مددی کن

یکشنبه 27 فروردین1396 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان.دیروز جایی که تو اون طلا خاک کرده بودم رفتم و دستگاه رو تست کردم. اصلا انتظار نداشتم این مورد رو بزنه.دو دهم گرم طلای پارسیان داخل کوزه به اندازه تخم مرغ تو عمق حدود 60 سانتی که 6 ماه پیش واسه تست ردیاب خاک شده بود.از حدود دو متری میزد و تا روی هدف ادامه داشت و وقتی انتن از رو هدف میگذشت چراغ خاموش میشد.
و اما در مورد فیلتر .خازن از یک مقدار کمتر میشد میزد و بیشتر از اون مقدار نمیزد.مثلا زیر 40 پیکو میزد و بعد اون تا 150 پیکو نمیزد.
مقدار خازن رو نگرفتم.
سنس از جنوب به شمال بود و برعکس خیلی ضعیف.
در جهات دیگه سنس نداشتم.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 8:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
در مورد سیم پیچ این دستگاه میشه توضیحی بدین که باید چجوری درستش کنیم اندازه فریت چقدر باید باشه و قطرش چند باید باشه ؟ چون من قطعات این وسیله رو خریدم و دارم میسازمش ممنون میشم اگه جواب بدین

دوشنبه 28 فروردین1396 - 10:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
سلام دوستان.دیروز جایی که تو اون طلا خاک کرده بودم رفتم و دستگاه رو تست کردم. اصلا انتظار نداشتم این مورد رو بزنه.دو دهم گرم طلای پارسیان داخل کوزه به اندازه تخم مرغ تو عمق حدود 60 سانتی که 6 ماه پیش واسه تست ردیاب خاک شده بود.از حدود دو متری میزد و تا روی هدف ادامه داشت و وقتی انتن از رو هدف میگذشت چراغ خاموش میشد.
و اما در مورد فیلتر .خازن از یک مقدار کمتر میشد میزد و بیشتر از اون مقدار نمیزد.مثلا زیر 40 پیکو میزد و بعد اون تا 150 پیکو نمیزد.
مقدار خازن رو نگرفتم.
در جهات دیگه سنس نداشتم.

دمت گرم سعید جان.
ممنونم از اطلاع رسانیت.خبر شما مسلما برای دوستانی که تو شک و تردید برای ساخت این وسیله هستن بسیار خوشحال کنندست.سعید جان پس میشه گفت طلای شما به خاک نچسبیده بود و فقط به کف اون کوزه کوچیک تخم مرغی چسبیده بود درسته؟
اینکه میفرمایید برعکس خیلی ضعیف بود دقیقا یعنی از جهت شمال به جنوب مثلا نیم متر سنس داشتی؟میخوام مقدارش رو بدونم
یه توضیحاتی راجع به وسیله ات بگو.متلا اینکه آیا در اون تنظیمی که قرار داشت به زمین و هوا حساس بود یا نه؟
دور از شهر و دکل مخابراتی بود یا نه؟اگر دور هست چقدر؟
آنتن چقدر باز بود؟
آیا سر آنتن رو به زمسن نزدیک میکردی و میگرفت یا اینکه صاف و موازی با زمین بود؟
ولتاز خروجیت؟
سنس به جه صورت بود؟آیا متل ستاره ها چشمک میزد و آشکار میکرد یا اینکه آنتن به محض اینکه در راستای هدف قرار میگرفت چراغ بصورت تابت روشن میشد و پس از دور شدن از راستا خاموش میشد؟
آیا با نزدیک شدن به هدف بقیه چراغها هم روشن میشد یا تا انتهای بالای هدف فقط یک چراغ روشن بود؟
ممنونم

دوشنبه 28 فروردین1396 - 11:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

علي مولايي نوشته است:
سلام
در مورد سیم پیچ این دستگاه میشه توضیحی بدین که باید چجوری درستش کنیم اندازه فریت چقدر باید باشه و قطرش چند باید باشه ؟ چون من قطعات این وسیله رو خریدم و دارم میسازمش ممنون میشم اگه جواب بدین

دوست عزیز فریت نداره.شما یه سیم لاکی یا غیر لاکی به قطر 1 میل رو بردار و دور یه خودکار یا میله یا هرچیزی که قطرش 9 یا 10 میل باشه بپیچون.طوری بپیچون که طول پیچش 1 سانت بشه و سه دور بپیچه.دقت کن ابتدای بیچش از هر جا شروع میشه انتهای دور سوم هم در مون راستا تموم بشه.
یک سلف 3 دور به قطر 10 میل به طول 10 میل با سیم نمره 1 میل.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 11:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

erfan نوشته است:
saeeed60h نوشته است:
مقدار خازن رو نگرفتم.
در جهات دیگه سنس نداشتم.

دمت گرم سعید جان.
ممنونم از اطلاع رسانیت.خبر شما مسلما برای دوستانی که تو شک و تردید برای ساخت این وسیله هستن بسیار خوشحال کنندست.سعید جان پس میشه گفت طلای شما به خاک نچسبیده بود و فقط به کف اون کوزه کوچیک تخم مرغی چسبیده بود درسته؟
اینکه میفرمایید برعکس خیلی ضعیف بود دقیقا یعنی از جهت شمال به جنوب مثلا نیم متر سنس داشتی؟میخوام مقدارش رو بدونم
یه توضیحاتی راجع به وسیله ات بگو.متلا اینکه آیا در اون تنظیمی که قرار داشت به زمین و هوا حساس بود یا نه؟
دور از شهر و دکل مخابراتی بود یا نه؟اگر دور هست چقدر؟
آنتن چقدر باز بود؟
آیا سر آنتن رو به زمسن نزدیک میکردی و میگرفت یا اینکه صاف و موازی با زمین بود؟
ولتاز خروجیت؟
سنس به جه صورت بود؟آیا متل ستاره ها چشمک میزد و آشکار میکرد یا اینکه آنتن به محض اینکه در راستای هدف قرار میگرفت چراغ بصورت تابت روشن میشد و پس از دور شدن از راستا خاموش میشد؟
آیا با نزدیک شدن به هدف بقیه چراغها هم روشن میشد یا تا انتهای بالای هدف فقط یک چراغ روشن بود؟
ممنونم

ممنون عرفان عزیز.طلا داخل یکی از اون تخم مرغ های سفالی که واسه عید هست قرار داره.رو سطح تخم مرغ یه شیار مثل قلک ایجاد کردیم و بعد از قرار دادن داخل قلک اونم با گل بستیم.
از شمال به جنوب ضعیفتر بود و اونم بر میگرده به جدید بودن هدف.بله متراژ کمتر و بزور میزد.داخل حیاط یکی از دوستان و تو شهر هست.
من بیرون و شب تست کردم که دستگاه خیلی به اسمون حساس بود.ولی داخل حیاط در نهایت حساسیت هم نزد اسمونو.
با نزدیک شدن به هدف چراغ روشن میشد و ثابت بود.در حساسیت زیاد 3 چراغ از 9 عدد روشن میشد.
انتن موازی زمین حرکت میکردم و وقتی رو به زمین میگرفتم ضعیف میشد.انتنم 60 سانت و یک عدد بود.ولتاژ خروجی 3.5 ولت

دوشنبه 28 فروردین1396 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم.
با این تست شما میشه اطمینان پیدا کرد که
_لزوما احتیاج نیست که طلا به خاک بچسبه تا بتونه بگیرتش ولی مسلما هرچه بیشتر در مجاورت خاک باشه به سنس بهتر کمک میکنه.
_میشه اطمینان پیدا کرد که این وسیله هر چه در آستانه سنس هوا و زمین باشه(ولی در عین حال هوا و زمین رو نزنه)کارایی بهتری داره.
_میشه فهمید در اغلب سنس ها واکنش تک چراغ هست و اینکه چرا دومی و سومی روشن نمیشن هنوز جای سواله برای ما(کما اینکه تابحال برای من هم همینطور بوده)ولی برای دوستمون پوریا واکنش سه چراغی هست!!!!!

این تست شما نتایج رو روشنتر کرده.احتمالا اینجوری باید گفت که در یک محدوده خاص از مقدار خازن 10 تغییرات این خازن تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه ولی خارج از این محدوده تفاوت آشکار و نتایج خیلی متفاوت خواهد بود.شما فرمودید تغییری که در تریمر یا واریابل دادید باعث سنس اون طلا شده.اگر واقعا اینطور باشه و تغییر مقدار خازن 10 باعت سنس طلا شده(منظورم اینه شاید تغییر در مقدار تریمر بیش ازینکه باعت تغییر در خازن بشه باعت تغییر در سلف میشه) دیگه شکی باقی نمیمونه محدوده خاصی از مقدار این خازن و این سلف نقش حیاتی در آشکارسازی طلا داره.حالا نمیدونم اگر این نتیجه گیری من درست باشه کدوم یک از دو نظر دوستان رو تایید میکنه؟و شاید هم لزوما هیچ کدوم رو تایید یا رد نکنه یا اینکه اصلا ارتباطی با موضوع نداشته باشه.
اگر شما بتونی اون مقدار از تریمر یا واریابل رو که باعث سنس طلا شده رو بدست بیاری و بجای تریمر از همون مقدار خازن تابت استفاده کنی و دوباره بری در محل تست و اینبار در تست دوباره واکنش رو با دفعه قبل مقایسه کنی این موضوع کاملا حل میشه.

شاید این نتیجه گیری آخری من اشتباه باشه،به نظر حمید و بقیه دوستان احتیاج داره.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 1:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام سعید جان ،
تشکر از شما
اگر مقدور شد ، عملکر و برد دستگاه را در شرایط زیر تست و مقایسه و اعلام فرمائید.
تست در شب و روز
تست در نیمه روز و شب
تست در هوای ابری و آفتابی
تست در اول و آخر ماههای قمری
تست در بعد از رعد و برق یا بارش باران
تست دوآنتنه ، باکس شیلد شده ،
تغییر سیم پیچ به حالت استوانه ای عمود بر فیبر و بررسی و مقایسه برد در قطبهای جغرافیایی با حالت قبل

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 2:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 260 , 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 326 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure