saeeed60h نوشته است:
سلام دوستان.دیروز جایی که تو اون طلا خاک کرده بودم رفتم و دستگاه رو تست کردم. اصلا انتظار نداشتم این مورد رو بزنه.دو دهم گرم طلای پارسیان داخل کوزه به اندازه تخم مرغ تو عمق حدود 60 سانتی که 6 ماه پیش واسه تست ردیاب خاک شده بود.از حدود دو متری میزد و تا روی هدف ادامه داشت و وقتی انتن از رو هدف میگذشت چراغ خاموش میشد.
و اما در مورد فیلتر .خازن از یک مقدار کمتر میشد میزد و بیشتر از اون مقدار نمیزد.مثلا زیر 40 پیکو میزد و بعد اون تا 150 پیکو نمیزد.
مقدار خازن رو نگرفتم.
سنس از جنوب به شمال بود و برعکس خیلی ضعیف.
در جهات دیگه سنس نداشتم.
دمت گرم سعید جان.
ممنونم از اطلاع رسانیت.خبر شما مسلما برای دوستانی که تو شک و تردید برای ساخت این وسیله هستن بسیار خوشحال کنندست.سعید جان پس میشه گفت طلای شما به خاک نچسبیده بود و فقط به کف اون کوزه کوچیک تخم مرغی چسبیده بود درسته؟
اینکه میفرمایید برعکس خیلی ضعیف بود دقیقا یعنی از جهت شمال به جنوب مثلا نیم متر سنس داشتی؟میخوام مقدارش رو بدونم
یه توضیحاتی راجع به وسیله ات بگو.متلا اینکه آیا در اون تنظیمی که قرار داشت به زمین و هوا حساس بود یا نه؟
دور از شهر و دکل مخابراتی بود یا نه؟اگر دور هست چقدر؟
آنتن چقدر باز بود؟
آیا سر آنتن رو به زمسن نزدیک میکردی و میگرفت یا اینکه صاف و موازی با زمین بود؟
ولتاز خروجیت؟
سنس به جه صورت بود؟آیا متل ستاره ها چشمک میزد و آشکار میکرد یا اینکه آنتن به محض اینکه در راستای هدف قرار میگرفت چراغ بصورت تابت روشن میشد و پس از دور شدن از راستا خاموش میشد؟
آیا با نزدیک شدن به هدف بقیه چراغها هم روشن میشد یا تا انتهای بالای هدف فقط یک چراغ روشن بود؟
ممنونم