انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 4:51am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 , 267 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.متاسفانه محل تست مربوط به خونه یکی از دوستان هست .
ولی در تقریبا تمام موارد که فرمودید تغییری تو سنس ایجاد نمیشه.اینو تو یک مورد که فک کنم اهن زنگ زده هست رو اون خیلی تست کردم و حتی تو دمای خیلی پایین و برف هم میزد اون رو.
و همچنین شب حساسیت دستگاه زیاد میشه که باید جوری تنظیم کرد که اسمون رو نزنه.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 2:36pm
مدیر کل
مدیر کل

سعید جان خسته نباشین.
سنس سکه طلا به میزان 0.2 گرم هم تجربه مثبتی هست و هم از جهتی شاید خیر! در واقع اینکه این دستگاه حتی چنین میزان طلای کمی رو تونسته از 2 متری سنس کنه نشون میده که میشه برای سنس اهداف بزرگتر و قدیمی تر روی شعاعزنی خیلی بیشتری حساب کرد که این امیدوار کنندست. اما از طرفی اگر قرار باشه چنین فلز کوچکی سنس بشه طبیعتا میزان خطاها در مورد سنس اهداف کم ارزش یا بی ارزش افزایش پیدا میکنه چون حتی همین 0.2 گرم طلا هم ارزش چندانی نداره! بهرحال این مساله به ماهیت کار چنین سیستمی ربط داره و حداقل فعلا نمیشه روی اون کنترلی داشت. جز اینکه بگیم اگر هدف صرفا از فاصله خیلی نزدیک قابل سنس بود احتمالا ارزش چندانی نداره!
ای کاش در حین سنس چنین هدفی فرکانس ترانزیستور 4 اندازه گیری میشد! این مهم ترین چیزی هست که میتونه به ما در ساخت مداری کاراتر کمک کنه.
دقت کنین ایشون فرمودن خازن 10 اگر از مقداری مثل 40 پیکو کمتر میشد سنس وجود داشت و از اون بیشتر دیگه سنس انجام نمیشد! این مساله بنظر من طبیعیه. چون با اینکه وجود این خازن و سیم پیچ بلحاظ طیف فرکانس کار گیرنده حالت رزونانس روی یک فرکانس خاص رو نداره اما هر دو بصورت نوعی فیلتر عمل میکنن. همونطور که سیم پیچ یک فیلتر بالاگذر هست ؛ خازن هم یک فیلتر پایین گذر محسوب میشه. پس کم کردن مقدار سیم پیچ یا زیاد کردن مقدار خازن هر دو سبب ضعیف تر شدن سیگنال دریافتی میشن. در چنین شرایطی افزایش خازن از حدی بیشتر باعث میشه امواج دریافتی از حد لازم جهت سنس ضعیف تر بشن و لذا سنس نشدن طبیعی بوده.
قویتر شدن سنس در هنگام شب بلحاظ قدرت بیشتر امواج رادیویی در شب هست که باز هم بنوعی نقش تعیین کننده امواج رادیویی محیط در عملکرد دستگاه رو تایید میکنه.
این مطلب که چرا سنس برای برخی دوستان بصورت تک چراغ هست و برخی 3 چراغ بنظر من اصلا مساله مهمی نیست! این بستگی به قدرت امواج و قدرت هدف و میزان تقویت مدار و درجه تنظیم ترشهولد و حساسیت دستگاه داره. در عین حال اگر درجه بندی ولتاژ برای روشن شدن چراغها در مدار عوض بشه طبیعتا تعداد چراغها در هنگام سنس تغییر میکنه. این مسائل جزئی رو میشه پس از کسب تجربه در مدار دیگری بهینه سازی کرد. بهرحال تعداد چراغهای روشن شده به جز قدرت سنس نمیتونه نشانه چیز دیگری باشه.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 2:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeed60h نوشته است:
ولی در تقریبا تمام موارد که فرمودید تغییری تو سنس ایجاد نمیشه.اینو تو یک مورد که فک کنم اهن زنگ زده هست رو اون خیلی تست کردم و حتی تو دمای خیلی پایین و برف هم میزد اون رو.

سلام بر دوستان
سعید جان فکر کنم منظور تون سکه دو گرمی هست نه ۲.دهم گرمی ؟ درسته؟یا من اشتباه میکنم ؟
یک مورد دیگه که خیلی هم مهم هست اینه که ایا شما مطمئن هستید که دستگاه توی باغچه فقط به اون سکه طلا داشته میزده یا احتمالش هست که به فلز مدفون دیگری مثل تکه اهن یا ضایعات الومینیوم زده باشه؟(که مثلا بطور اتفاقی و شانسی کنار اون افتاده باشه) (مثل همون مورد باغچه خونه خودتون که فیلمش رو گذاشته بودید)چون داخل خونه هست این احتمال رو میدم مگر اینکه قبل از دفن اون طلا اونجا رو از نظر وجود فلز با فلزیاب بررسی کرده باشید! اقا سعید لطفا از این مورد اطمینان حاصل کنید که خیلی خیلی مهم هست و باعث میشه به خطا و اشتباه نریم و با اطمینان کامل این ازمایش شما رو ملاک قرار بدیم،همچنین وزن طلا رو هم اگه من اشتباه میکنم بفرمایید.
ممنون

دوشنبه 28 فروردین1396 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عنوان: ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو)

afshin نوشته است:
saeeed60h نوشته است:

سلام بر دوستان
سعید جان فکر کنم منظور تون سکه دو گرمی هست نه ۲.دهم گرمی ؟ درسته؟یا من اشتباه میکنم ؟
یک مورد دیگه که خیلی هم مهم هست اینه که ایا شما مطمئن هستید که دستگاه توی باغچه فقط به اون سکه طلا داشته میزده یا احتمالش هست که به فلز مدفون دیگری مثل تکه اهن یا ضایعات الومینیوم زده باشه؟(که مثلا بطور اتفاقی و شانسی کنار اون افتاده باشه) (مثل همون مورد باغچه خونه خودتون که فیلمش رو گذاشته بودید)چون داخل خونه هست این احتمال رو میدم مگر اینکه قبل از دفن اون طلا اونجا رو از نظر وجود فلز با فلزیاب بررسی کرده باشید! اقا سعید لطفا از این مورد اطمینان حاصل کنید که خیلی خیلی مهم هست و باعث میشه به خطا و اشتباه نریم و با اطمینان کامل این ازمایش شما رو ملاک قرار بدیم،همچنین وزن طلا رو هم اگه من اشتباه میکنم بفرمایید.
ممنون

وزن طلا دو دهم گرم هست.
در مورد اینکه فلز دیگه باشه یا نه نظرم اینه که فک نکنم اونجا فلز دیگه رو بگیرم.چون تو زمستان همون جا که میگم تو باغچه خودمون میزنم رو با اون همه برف میزد.چون احتمال زیاد قدیمی هست.ولی این مورد رو تو زمستان و با یکم برف نزد.و همچنین عکسالعمل دستگاه دقیقا رو نقطه دفن تموم میشه.

پالسی در اختیار ندارم تا تست شما رو انجام بدم

دوشنبه 28 فروردین1396 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
سعید جان خسته نباشین.
سنس سکه طلا به میزان 0.2 گرم هم تجربه مثبتی هست و هم از جهتی شاید خیر! در واقع اینکه این دستگاه حتی چنین میزان طلای کمی رو تونسته از 2 متری سنس کنه نشون میده که میشه برای سنس اهداف بزرگتر و قدیمی تر روی شعاعزنی خیلی بیشتری حساب کرد که این امیدوار کنندست. اما از طرفی اگر قرار باشه چنین فلز کوچکی سنس بشه طبیعتا میزان خطاها در مورد سنس اهداف کم ارزش یا بی ارزش افزایش پیدا میکنه چون حتی همین 0.2 گرم طلا هم ارزش چندانی نداره! بهرحال این مساله به ماهیت کار چنین سیستمی ربط داره و حداقل فعلا نمیشه روی اون کنترلی داشت. جز اینکه بگیم اگر هدف صرفا از فاصله خیلی نزدیک قابل سنس بود احتمالا ارزش چندانی نداره!
ای کاش در حین سنس چنین هدفی فرکانس ترانزیستور 4 اندازه گیری میشد! این مهم ترین چیزی هست که میتونه به ما در ساخت مداری کاراتر کمک کنه.
دقت کنین ایشون فرمودن خازن 10 اگر از مقداری مثل 40 پیکو کمتر میشد سنس وجود داشت و از اون بیشتر دیگه سنس انجام نمیشد! این مساله بنظر من طبیعیه. چون با اینکه وجود این خازن و سیم پیچ بلحاظ طیف فرکانس کار گیرنده حالت رزونانس روی یک فرکانس خاص رو نداره اما هر دو بصورت نوعی فیلتر عمل میکنن. همونطور که سیم پیچ یک فیلتر بالاگذر هست ؛ خازن هم یک فیلتر پایین گذر محسوب میشه. پس کم کردن مقدار سیم پیچ یا زیاد کردن مقدار خازن هر دو سبب ضعیف تر شدن سیگنال دریافتی میشن. در چنین شرایطی افزایش خازن از حدی بیشتر باعث میشه امواج دریافتی از حد لازم جهت سنس ضعیف تر بشن و لذا سنس نشدن طبیعی بوده.
قویتر شدن سنس در هنگام شب بلحاظ قدرت بیشتر امواج رادیویی در شب هست که باز هم بنوعی نقش تعیین کننده امواج رادیویی محیط در عملکرد دستگاه رو تایید میکنه.
این مطلب که چرا سنس برای برخی دوستان بصورت تک چراغ هست و برخی 3 چراغ بنظر من اصلا مساله مهمی نیست! این بستگی به قدرت امواج و قدرت هدف و میزان تقویت مدار و درجه تنظیم ترشهولد و حساسیت دستگاه داره. در عین حال اگر درجه بندی ولتاژ برای روشن شدن چراغها در مدار عوض بشه طبیعتا تعداد چراغها در هنگام سنس تغییر میکنه. این مسائل جزئی رو میشه پس از کسب تجربه در مدار دیگری بهینه سازی کرد. بهرحال تعداد چراغهای روشن شده به جز قدرت سنس نمیتونه نشانه چیز دیگری باشه.

ممنونم حمید جان.
اگر تو دو سه تا کلیپه تا حدودی قابل اعتمادکه ازین ردیاب در یوتوب وجود داره و مخصوصا اون کلیپ dojranski،دقت کنیم اصلا نحوه آشکار سازی و چشمک های چراغها کاملا متفاوت با تمامی وسیله هایی هست که بچه های این تایپیک ساختن.این موضوع از نگاه من واقعا عجیبه.روشن خاموش شدن های بسیار سریع در هنگام سنس فلز طلایی که 40 روزه تو عمق 40 سانتی قرار داره و از حداقل دو جهت داره میزنه با تمام تستهای ما متفاوته.هیچکدوم از بچه ها اینچنین واکنشی تابحال گزارش نکردن.بعضا اهدافی که بچه ها یا من با ردیاب سنس کردیم هم بسیاااار قدیمی تر و هم بزرگتر از اون هدف تست کلیپ خارجی هست.
اگر علت فقط در قدرت هست اهداف ما که میبایست اتر یا موجی قویتر منتشر میکرد چون هم بزرگتر بوده و هم قدیمیتر.مگر اینکه زمین یا محیط اونها تحت تاتیر امواج دیگه ای از نوع دیگه ای و یا مشخصات دیگه ای بوده که آشکارسازی متفاوتی رو باعت شده.بهرحال به قول شما این موضوع مهمی نیست و بعدا قابل بررسی هست.فعلا از همه مهمتر همون تستی هست که شما فرمودید.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 6:55pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله اون فیلمها رو دیدم و مطلب شما درسته. مطمئن باشین تغییری ولو جزئی در مدارشون وجود داشته! تنها با تغییر چند مقاومت و خازن میشه نحوه روشن شدن چراغها از نظر تعداد و نوع چشمک زدن رو عوض کرد و این موضوع مهمی نیست. وگرنه مدار فعلی به این شکل باید به همین صورت که دوستان ما تست کردن واکنش نشون بده و این ربطی به نوع هدف نداره.
البته از نظر تفاوت منطقه جغرافیایی اگر نقش امواج رادیویی محیط رو در عملکرد دستگاه قطعی در نظر بگیریم طبیعتا شرایط هر کشوری متفاوت خواهد بود! هر چند با توجه به دخالت فرکانسهای محدوده پایینی مگاهرتز تغییر شهر به اون شکل تاثیری نداره ولی تغییر مسافت به میزان زیاد و بخصوص در مقیاس قاره ای موجب تفاوت قابل ملاحظه در میزان و طیف فرکانسی امواج رادیویی خواهد بود.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 7:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خسته نباشید مهندس حمید
به نظر شما اگر ورودی مدار رو تغییر اتی بدیم که امواج ورود ی کمتر تضعیف بشن در دو حالت مدار با گین پایین و گین بالا ،ایا وضعیت سنس بهتر نمیشه ؟

دوشنبه 28 فروردین1396 - 7:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از پاسخت سعید جان

دوشنبه 28 فروردین1396 - 8:03pm
مدیر کل
مدیر کل

afshin نوشته است:
خسته نباشید مهندس حمید
به نظر شما اگر ورودی مدار رو تغییر اتی بدیم که امواج ورود ی کمتر تضعیف بشن در دو حالت مدار با گین پایین و گین بالا ،ایا وضعیت سنس بهتر نمیشه ؟

ممنون.
امواج ورودی به همین صورتی که هست به اندازه کافی تضعیف میشن و این مساله اتفاقا مشکل داره! چون سبب میشه نیاز به تقویت بسیار بیشتری در بخش تقویت کننده ترانزیستوری باشه که این کار هم انجام شده و در عوض نویزپذیری بالا رفته و شیلد مناسب ضرورت بیشتری پیدا کرده. لذا تضعیف تا این حد در ورودی و در عوض تقویت بیش از حد کار درستی نبوده و از مداری که تصادفا به نتیجه رسیده توقع بیشتری هم نیست. وگرنه مدار اصولی برای دریافت همین طیف از امواج باید جور دیگری طراحی بشه. در هر صورت اگر نیاز به بررسی موضوعی که فرمودین باشه ؛ این کار براحتی توسط تغییر دور سیم پیچ ممکن هست! هر چه دورها کمتر بشه سیگنال ورودی هم بیشتر تضعیف میشه. این کار تا حدودی با افزایش خازن 10 هم امکانپذیره که اثرش رو جناب سعید بیان کردن. برای سیم پیچ با توجه به مشخصات فکر نمیکنم 2 دور جواب خوبی بده. مگر اینکه بجای دور قطرش کمی کوچکتر بشه. بهرحال تصور نمیکنم اثر مثبتی داشته باشه.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 9:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس ،ولی منظور م برعکس بود، (کمتر تضعیف بشن)،یعنی مثلا اندوکتانس سیم پیچ رو افرایش بدیم.

دوشنبه 28 فروردین1396 - 10:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 , 267 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure