سلام و دورود بر آقا بهرام عزیز ، احسنت با مسیرای آزمایشی و سناریوها و تست هایی که انجام میدین ، کارتون پویاست واقعا

، بله بنده هم یک تست های کوچیکی انجام دادم در این محدوده ی فرکانسی مشخصه رادیو خیلی به اثر دست حساسه و باعث تغییرات محسوس در اثر گیرندگی می شه . اون دو آنتن که فرمودین فکرکنم برای تقویت اثر دریافت گزاشتن یعنی به احتمال زیاد برای تقویت تاثیر اثر حاله باید باشه و سری هست . چون اگه اون طبقه و هارمونیک ها رو زیادی تقویت کنیم همون طور که خودتون هم اشراف داریت باعث فعال موندن دائم مدار می شه . راستی تجربه ی استفاده از آنتن با طول های مختلف رو دارید شما و به نسبت طول آنتن چگونه هست واکنش طبق تجربه ی شما ؟؟[/quote]
خواهش میکنم.بله میشه به صورت جفت انتن استفاده بشه اما اگه یک انتن رو به یک منبع با امپدانس پایین مثل خطوط تغذیه بدیم بهتر عمل میکنه تا اینکه دوتا انتن رو به صورت سری به یک ورودی بدیم.من تست کردم اگه از دو یا سه انتن استفاده بشه میزان گیرندگی بهتر میشه برای همین از دو انتن بلند برای خط تغذیه صفر ولت و یک انتن کوتاه برای گیرنده استفاده کردم تا میزان خنثی سازی به حداقل برسه.اگه منظورتون در مورد همین طرح فرانکو هست که تا حدودی گفتم اما اگه منظورتون کلا مدارات فرکانسی هست نه زیاد تجربه ودانش خودش رو میخواد و دوستان متبحر در امور دنیای مخابرات گرایش کنترل باید باشن وجواب بدن.این هم فرانکوی تکمیل شده بنده در باکس جویندگان فرانکو
دوستان این سیستم به بار الکتریکی ساکن هم کمی پاسخ میده انتن رو به یک حوله یا پارچه بکشید نمایشگرهاتون باید روشن بشن.هویه هم اگه به پریز برق بزنین و قطع کنید چون از سیمپیچ داخلش استفاده شده مشابه هسته ترانس موج رو القا میکنه و از راه دور به راحتی سنس میشه.حالا باید برم تست میدانی بگیرم انشالله واسه من و شما جواب بده