انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 24 آبان1403 - 7:48am

پاسخ به موضوع  [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 627 , 628 , 629 , 630 , 631 , 632 , 633 ... 654  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ممنون.
قبلا توضیح دادم خارج شدن از بالانس بخصوص در دقایق اولیه برای این مدار عادی هست و بیشتر به ثبات حرارتی قطعات بستگی داره. با این حال اگر ولتاژ کار مدار نوسان داشته باشه در هر مدار دارای بالانسی بی ثباتی ایجاد میکنه. از این جهت بهتره سلامت رگولاتور و خازنهای الکترولیت رو بررسی کنین.

سه شنبه 28 فروردین1402 - 1:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ممنون.
قبلا توضیح دادم خارج شدن از بالانس بخصوص در دقایق اولیه برای این مدار عادی هست و بیشتر به ثبات حرارتی قطعات بستگی داره. با این حال اگر ولتاژ کار مدار نوسان داشته باشه در هر مدار دارای بالانسی بی ثباتی ایجاد میکنه. از این جهت بهتره سلامت رگولاتور و خازنهای الکترولیت رو بررسی کنین.

:x بله چشم مهندس جان ممنون از اینکه وقت ارزشمندتان را میگزارید و با حوصله پاسخ میدهید همه سوالات را بله قبلا بهم گفتید که چکار کنم اون خازن زیر رگولاتور را تعویض کردم رگولاتور هم سالمه ولتاژش ثابت هست
فقط بقیه خازن های الکترولیت مونده چک کنم
باز هم تشکر میکنم جناب مهندس
سپاس :YMPEACE: :x

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

سه شنبه 29 فروردین1402 - 7:08am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ممنون.

سلام و عرض احترام مجدد خدمت مهندس عزیز
مهندس جان طبق فرمایشات شما رگولاتور را تعویض کردم و یک خازن الکترولیت ۴۷۰u ۱۶ ولت دیگه را تعویض و جایگزین کردم که نوک هویم شکست و نشد ادامه بدم ولی ثبات مدار ۵۰ درصد بهتر شد ممنونم از راهنماییتون بسیار عالی بود دقیقا نبض مدار را میدونید از چی هست، یک سوال دیگه داشتم مهندس عزیز که اگر خازن های ۴۷۰u را همشون تعویض کنم و از ۱۶ ولت به ۲۵ ولت تغییر بدم بهتر میشه؟ و شرکت و مارک خازن ها چی باشه بهتره من معمولی گزاشتم مارک jweo دونه ای ۱۵۰۰ تومن
توی اینترنت قیمت ۴۷۰میکرو ۲۵ ولت پاناسونیک اصلی گزاشته دونه ای ۱۸۰۰۰ تومن :)) و به جز خازن های الکترولیت که باید تعویض کنم قطعه دیگری هم هست که بخواد تعویض بشه؟
ممنون از اینکه وقت میگذارید و با حوصله پاسخ میدهید مهندس جان
واقعا نکات بسیار بسیار ارزشمتد و گرانبهایی را در اختیار ما میگذارید :x :YMPRAY: :ymblushing:

چهارشنبه 30 فروردین1402 - 9:42am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. @};-
کیفیت خازنهای الکترولیت نقشی در ثبات بالانس این مدار نداره. اما توجه کنین اگر این خازنها معیوب باشن داستان عوض میشه و میتونه نوسان ولتاژ ایجاد کنه و بالانس رو بر هم بزنه. لذا سالم بودن خازن کفایت میکنه. خازنهای الکترولیت ولتاژ بالاتر معمولا کیفیت بهتری دارن و مطمئن تر هستن. در عین حال دقت کنین خازن 20 که سر باطری و قبل از رگولاتور قرار داره لزوما باید 25 ولت یا بالاتر باشه ولی برای سایر خازنها 16 ولت کفایت میکنه. اگر مشکل اتصال معکوس باطری بوده باشه جز خازنهای الکترولیت و رگولاتور قطعه دیگری نمیتونه آسیب دیده باشه.

چهارشنبه 30 فروردین1402 - 1:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس عزیز
با چنتا سوال دیگه خدمتتون رسیدم

سلف رو لیتز قطر۱میل به ابعاد توصیه شده روی هسته پلاستیک پیچیدم که تکون نخوره بصورت عمودی
دقیق مثل سیم لاکی پیچیدم و ثابت و محکم هست
ولتاژ از حدود۵ ولت اومد ۲/۹ولت
۱-چرا؟
۲-تاثیر احتمالیش روی سنس هدف واقعی چی میتونه باشه

مورد دوم اینکه کل مدار رو میخوام تو جعبه فلزی مثل تیونر تلویزیون قرار بدم که کاملا شیلد باشه
مشکلم روی ابعاد سلف هست
میشه قطر سلف رو باریک تر بگیرم تعداد دور بره بالاتر؟
حدودا ۴میلیمتر فضا دارم سلف رو افقی بزارم داخلش

ممنون میشم راهنمایی کنید @};-

پنج شنبه 31 فروردین1402 - 1:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم سلف با لیتز مرغوب

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 31 فروردین1402 - 1:15pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
سیم لیتز برای چنین سلفی هیچ مزیت خاصی نداره. بهتر هست از سیم لاکی 1 میل استفاده کنین. علت اینکه ولتاژ تغییر کرده احتمالا این هست که در حالت قبلی سلف رو درست لحیم کاری نکردین! دو سر سلف این مدار باید بخوبی تمیز و لحیم کاری بشه وگرنه این خودش میتونه ولتاژ رو بالاتر ببره و مدار سنس خوبی نداشته باشه. البته زیاد پیچیدن دور سلف هم میتونه ولتاژ رو بالاتر ببره. در مورد مشخصات سلف هم خیلی بهتره همون ابعاد اصلی رو در نظر بگیرین وگرنه نیاز به آزمون و خطای زیادی هست که ببینین درست جواب میده یا نه.

پنج شنبه 31 فروردین1402 - 1:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
سیم لیتز برای چنین سلفی هیچ مزیت خاصی نداره. بهتر هست از سیم لاکی 1 میل استفاده کنین. علت اینکه ولتاژ تغییر کرده احتمالا این هست که در حالت قبلی سلف رو درست لحیم کاری نکردین! دو سر سلف این مدار باید بخوبی تمیز و لحیم کاری بشه وگرنه این خودش میتونه ولتاژ رو بالاتر ببره و مدار سنس خوبی نداشته باشه. البته زیاد پیچیدن دور سلف هم میتونه ولتاژ رو بالاتر ببره. در مورد مشخصات سلف هم خیلی بهتره همون ابعاد اصلی رو در نظر بگیرین وگرنه نیاز به آزمون و خطای زیادی هست که ببینین درست جواب میده یا نه.

سلام خدمت مهندس حمید عزیز @};-
من با این سیستم در یک منطقه در پایه کوه چندین جا را سنس داشتم با حساسیت کم هم همینطور بود و در حساسیت بالا مرتب بوق هر ۱۰ متر نیاز به بالانس بود و بوق ممتد داشت ،چشمک زن نبود هیچکدام و فقط تک چراغ روشن میشد اما در حرکت از سمت شمال به جنوب سنس یا نداشتم یا خیلی ضعیف بود بطوری که باید حساسیت را زیاد میکردم و هر وقت که سنس اسمان را در ۸۰ یا ۹۰ درجه داشتم اونوقت سنس میکرد حدودا یک منطقه ۱ در ۱ متر یا ۲ متر
هر ۵ یا ۶ متر هم که ارتفاع کم میشد مجدد باید بالانس میکردم ،
در یکی از محل ها که سنس داشتم حساسیت را بقدری کم کردم که نه اسمان میگرفت نه با نزدیک کردن دست به محل باطری بوق داشت که در اون حالت طبق تجربه‌ای که از مدار داشتم فقط جرقه های بزرگ مثل فندک اجاق گاز را از ۱ متر شاید میزد،که باز هم اون محل بوق داشتم در شعاع ۳در ۳ متر جهت حرکت جنوب رو به شمال ولی بالعکسش(از شمال به جنوب) در این حالت حسساسیت بوق نداشتم اما حساسیت را که زیاد تر میکردم بطوری که سنس اسمان داشتم، در شعاع ۱در۱متر بوق داشتم از فاصله ۷ متر حدودا، که این محل را قبلا ردیاب اسکوپ کواد با فرکانس طلا گرفته بود از فاصله ۳۰۰ متری ،بنظرتون خطا هست یا مشکلی هست ؟
ممنون
با احترام :x

سه شنبه 5 اردیبهشت1402 - 11:18am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
مورد آخری که میفرمایین بنظر میاد سنس هدف بوده و باید بیشتر روی اون کار کنین. بهتره با فلزیاب هم اون نقطه رو چک کنین.

سه شنبه 5 اردیبهشت1402 - 1:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
مورد آخری که میفرمایین بنظر میاد سنس هدف بوده و باید بیشتر روی اون کار کنین. بهتره با فلزیاب هم اون نقطه رو چک کنین.

ممنون جناب مهندس بینهایت سپاسگزارم از لطف بیکران شما
خدا خیرتون بده :YMPRAY:
:ymapplause:
ُر فرصت چک میکنم و سعی میکنم یک کلیپ هم بگیرم به اشتراک بزارم انشاالله هدف خوبی باشه :YMPEACE:
مهندس جان ایا بقیه جاها هم که بوق داشتم چیزی هست؟
با تشکر از شما مهندس حمید عزیز و گرامی :YMPRAY:

سه شنبه 5 اردیبهشت1402 - 4:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6537 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 627 , 628 , 629 , 630 , 631 , 632 , 633 ... 654  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mohammad_4568 و 334 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure