نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. اینطور که توضیح دادین مشخص نمیکنه سایر مکانها سنس درستی بوده باشه. اینکه هر چند متر نیاز به بالانس باشه اصلا نشانه سنس هدف نیست. ابتدا باید از ثبات بالانس دستگاه مطمئن بشین و مسائلی مثل تاثیر نویز رو بررسی کنین و در نهایت به سنس یک محوطه خاص و کوچک برسین تا بشه روی اون حسابی کرد.
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1402 - 8:52pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. اینطور که توضیح دادین مشخص نمیکنه سایر مکانها سنس درستی بوده باشه. اینکه هر چند متر نیاز به بالانس باشه اصلا نشانه سنس هدف نیست. ابتدا باید از ثبات بالانس دستگاه مطمئن بشین و مسائلی مثل تاثیر نویز رو بررسی کنین و در نهایت به سنس یک محوطه خاص و کوچک برسین تا بشه روی اون حسابی کرد. عزیزید مهندس جان مشکل بالانس دستگاه خیلی خوبتر شده بود که هنگام تعویض خازن های 470u خواستم پایه های رگولاتور را بهتر لحیم کنم که بخاطر مرغوب نبودن سیم لحیم مجبور شدم هویه را بیشتر نگه دارم و باعث داغ شدن رگولاتور شد گمان کنم رگولاتور معیوب شده باشه و هم لحیمش خوب نشده میخوام مجددا رگولاتور را تعویض کنم و ایسی ها هم تعویض کنم تا بالخره بالانس درست بشه اما در این حالت کنونی بعد از ۲۰ دقیقه در یک بازه خیلی حساس تقریبا ثابت میمونه اما کم و زیاد میشه هر ۳۰ ثانیه در یک وضعیت خیلی کم باید بالانس بشه و تغییر کنه
غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1402 - 10:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. رگولاتور ها معمولا توان تحمل حرارتی بالایی دارن. از این نظر بعیده در اثر لحیم کاری آسیب دیده باشه. عرض کردم بهم خوردن بالانس بعد از چند دقیقه در این مدل مدار طبیعی هست و به ثبات حرارتی قطعات بستگی داره. مثلا در این مدار بطور معمول با سرد شدن ولتاژ بیشتر میشه و به شما سنس میده و با گرم شدن برعکس هست.
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1402 - 10:43pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم. رگولاتور ها معمولا توان تحمل حرارتی بالایی دارن. از این نظر بعیده در اثر لحیم کاری آسیب دیده باشه. عرض کردم بهم خوردن بالانس بعد از چند دقیقه در این مدل مدار طبیعی هست و به ثبات حرارتی قطعات بستگی داره. مثلا در این مدار بطور معمول با سرد شدن ولتاژ بیشتر میشه و به شما سنس میده و با گرم شدن برعکس هست. سپاس جناب مهندس عزیز عرایض شما کامل و متین هست لذا کم تجربگی مارا ببخشید که انقدر مزاحم اوقات شریف شما میشویم واقعا شرمنده شماییم خدارا شکر که از ایسی رگولاتور نیست گمان کنم بخاطر جنس سیم لحیم بشه که به پایه رگولاتور زدم چون بعد از اون اینطوری شد و سیم هم بخوبی نمیچسبه به پایه قطعات اابته از این سیم فقط به پایه یک خازن و رگولاتور زدم کم و بیش بعد از ۲۰ دقیقه روشن گزاستن ۷۰ درصد بالانس میرسه اما کم و زیاد هر از ۱ دقیقه ای بالانس لازم داره و قدرت سنس کم میشه که بعد از بالانس مجددا بعددازد۱ دقیقه اعلام سنس میکنه که طبق فرمایشات شما گرم میشه مهندس در خصوص انتن قوی در بازار چیزی در حد ۱ متر ندیدم اما یک چیز جالب دیدم به نام عصای جادویی رزمی، در حالت جمع ۶ سانت هست و با یک اهرم مثل فنرباز میشه و ۱۵۰سانت میرسه جنسش استیل زد زنگ هست با روکش کروم قیمت حدود ۱۷۰هزارتومان ایا بدرد انتن میخوره؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 6 اردیبهشت1402 - 10:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. در مورد سیم لحیم هر چند بعید هست به مشکل شما ربط داشته باشه ولی کلا بخصوص در این نوع مدارات کیفیت و تمیزی لحیم کاری در کارکرد نهایی تاثیر گذار هست. در مورد این قطعه اگر هنگام باز شدن تمام قسمتهای اون بهم اتصال کامل داشته باشن و در عین حال حالت صاف داشته باشه بعنوان آنتن قابل استفادست. هر چند استیل بعنوان آنتن فلز قوی نیست ولی از طرف دیگه طول 150 سانت این ضعف رو پوشش میده. در هر صورت اگر آنتن تلسکوپی بلند گیر بیارین بهتر هست یا میتونین از آنتنهای خودرویی نوع بلند مثلا 120 سانت که در بازار گیر میاد استفاده کنین.
|
پنج شنبه 6 اردیبهشت1402 - 12:17am |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
سپاس جناب مهندس عزیز
|
پنج شنبه 7 اردیبهشت1402 - 12:36pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
مهندس حمید عزیز و گرامی سلام من اون منطقه که گفتم سنس تک چراغ داشتم حتی در کمترین حساسیت،با لوپ ۳۰ فلزجو با فرکانس ۲۰۰ و پالس ۱۷۰ و دیلی اتو ۱۸ دیلی دستی ۱۶ گراند خاموش و گراند ۱ حساسیت ۱۷ و ۱۸ که درتمام حالات سیستم فلزجو خوب بود از نظر بالانس و موشن که نتیجه چیزی سنس نکردم در اون منطقه که بررسی کردم حال به توجه به توضیحات و تجاربی که دوستان زحمت کشیدن به اشتراک گزاشتن ایا با توجه به سنس تکچراغ و همچنین ضعیف ترین حالت سنس فرانکو ایا هدف از عمق ۲ متر بیشتر هست؟ یا در چه عمقی میتونه باشه،همونطور که عرض کردم شعاع کاووش ۳متر در ۳ متر هست
|
جمعه 29 اردیبهشت1402 - 9:13pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون. خسته نباشین. بله اگر هدفی وجود داشته باشه و به اندازه کافی هم بزرگ باشه ؛ عدم سنس با لوپ 30 نشانه عمق بیشتر از 2 متر هست.
|
جمعه 29 اردیبهشت1402 - 9:57pm |
|
|
iran zamin
کاربر فعال
|
ممنون جناب مهندس بینهایت سپاسگزارم از لطف بیکران شما که وقت میگذارید پاینده باشید
|
شنبه 30 اردیبهشت1402 - 10:27am |
|
|
arlim
کاربر فعال
|
دوستان نکته ای رو لازم دیدم یاد آوری کنم .در موارد خیلی زیادی مشاهده شده دوستان واژه ( عرض کردن و فرمودن ) را اشتباه به کار میبرند. به عنوان دبیر ادبیات فارسی خواهشی که دارم در به کار بردن ایندو واژه دقت بفرمایید . زمانی کلمه " فرمودن " را به کار می بریم که به مخاطب احترام قائل بشویم و عرض کردن رو معمولا در اول شخص به کار میبریم. به کار بردن اشتباه ایندو باعث کم لطفی به مخاطب ( مخصوصا به مهندس حمید )هست. لذا شایسه هست برای مثال اینگونه گفته شود: مهندس جان همانطور که جنابعالی فرمودید . یا همانطور که شما فرمودید. بهتر هست . و برای بیان حرف خودمان بهتر هست بگوییم : همانطور که عرض کردم. امیدوارم این تذکر بنده موجب ناراحتی دوستان نشود . پاینده باشید
|
دوشنبه 15 خرداد1402 - 2:00pm |
|
|
|