عرض سلام و احترام خدمت جناب مهندس حمید عزیز و گرانقدر و اعضاء انجمن و دوستان عزیز انشاالله ایام به کامتون باشه
مهندس حمید عزیز امشب باوس مدار را خواستم تغییر بدم و جدیدش کنم که گفتم باخودم بزار ولتاژ ایسیها رو بررسی کنم؛با اتصال ولتمتر سه سیم سه عددی چک کردم ولتاژ اون ایسی که سمت چپ یعنی سمت سلف هست ۴.۷۹ بود ولتاژ اون ایسی سمت راست یعنی سمت رگولاتور ۴.۰۲بود بدون انتن و باکس
و همچنین هنگامی که با انتن یا بدون انتن سشوار روشن یا اینترنت موبایل را سنس میکرد هیچ تغییر ولتاژ محسوسی روی ایسی سمت رگولاتور نداشت نداشت ولی اون ایسی سمت سلف یا همون سمت چپی که ولتاژ پایه ۳ اون ۴.۷۹ بود تغییر ولتاژش تا ۵.۱۲ میرسید
برای تنظیم ولتاژ باید چکار کنم نحوه اتصال سیم بجای خازن های ۱ پیکو به چه صورت هست؟
کدوم ایسی ملاک کار هست؟
بعد از ثابت کردن ولتاژ اگر داخل باکسی که شیلد شده باشه بزارم ولتاژ کم میشه یا زیاد؟
و علت تغییر ولتاژ کم عادی هست بعنی بخاطر ولتاژ نامناسب ایسی هست یا مشکل از جایی دیگست
یک نکته در موقع بالانس وقتی دستم به باکس اتصال داشته باشه ولو اندک بالانس بهتر تادحد ۱۵ دقیقه برقراره ولی بدون اتصال به دست تا ۲ دقیقه الی ۳ دقیقه بالانس برقرار هست ؛ شیلد باکس بدون اتصال به زمین مدار هست
چون با اتصال به زمین مدار بالانسش خیلی خیلی مشکل بود یعنی در استانه قرار دادنش تقریبا ناممکن و سخت بود اما سنس نصف حالت معمول بود
ایا بدون شیلد هم جواب میده و با شیلد چطور؟
با احترام و تشکر