انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:01am

پاسخ به موضوع  [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 90  بعدی
 تالار کارشناسی آثار , اماكن , علائم و اشیاء باستانی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر شما @};-

دوستان هر کی اطلاعاتی در زمینه آثار داره همگی در سطح زمین هستش و روی کار، و البته تقریبا همش مشابه هم هستش! در جهت دیدش.. در جهت دم.. در جهت جوغن کوچیک.. تل دستی.. دهانه پلمپ اطراف وووو... تا حالا به شخصه ندیدم کسی در عمق کار و علائمی که در حفاری بدست میاد کاربلد و کارشناس باشه! جز یک نفر! اون شخص هم مسلما در این انجمن فعالیت نمیکنه. دوستان برادرانه میگم روی کار تقریبا 30 تا 40 درصد کارشناسی هست بقیش سیستم زنی و اپراتوری حرفه ایه. داخل کار و عمق هم تنها کارشناس واقعی خودتون هستینو بس!
با درک و منطق خودتون عمل کنید و خودتون رو بزارین جای اون انسان قدیمی دفن کننده و رمز گشایی کنید. کارشناس کاری براتون نمیکنه 95درصد خودشون، خودشونو کارشناس اعلام کردن...

پاینده باشید. @};-

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 28 بهمن1393 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
salamat tala نوشته است:
سلام به باستانشناس عزیز،حاجی نظر در مورد این سنگ و نگاره ش چیه،مرسی از لطفت

درودبر شما @};-
لطف کنید عکس واضحتری بزارید چون شکل پرنده قابل تشخیص نیست
وآیا جلوی پرنده سوراخ کار دسته یا طبیعی؟

سه شنبه 28 بهمن1393 - 1:42pm
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
hafar نوشته است:
بادرودفراوان به همه دوستان,خصوصااساتید بزرگی چون جناب باستاشناس.بنده درجایی حفاری میگنم که تمام طبقاط خاک تاعمق ۸متری مخصوص بارهست,یعنی از مخلوط سفال شکسته واستخوان قلمی بز وقلوه سنگ کوهی گرفته تا لایه زغال ۱۲سانتیمتری ودانه های آهک مخلوط شده باخاک و,,,,,,,,,,.که تاحالا نتونستم جای درست بار رو پیداکنم.موقع حفاری به یا مجسمه سفالی بز رسیدم که تو دومتری بود,که تصویرش رو گذاشتم خدمتتون,درضمن جایی که کار میکنیم یه خونه هست,پهنگام ساختن خونه به این موضوعات برخوردیم,وهیچ علامتی در سطح زمین ک ما رو راهنمابی کنه نیست,به نظرشما این تندیس علامت چیستباتوجه به این تندیس موضوع از چه قراره.
باتشکرازتمام اساتید ودوستان

درود بر شما
اين سفال حيواني و آثار شما نشان از اين دارد كه منزلي كه در اون كاوش انجام مي گيره روي يك تپه باستاني ساخته شده
اين سفال نيست ولي احتمال كشف آثار بيشتر در اين تپه بسيار بالاست
و اونطور كه مشخص هست چندين قوم در اين محل زندگي كردند
@};-

راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت)
کانال تخصصی باستان شناسی
https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg

سه شنبه 28 بهمن1393 - 4:12pm
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

salamat tala نوشته است:
سلام به باستانشناس عزیز،حاجی نظر در مورد این سنگ و نگاره ش چیه،مرسی از لطفت

سلام بر دوست عزيزم
اين سنگ نگاره مربوط به مغولهاست,بايد سمبل برج را پيدا كنيد
در جهتي كه پرنده نگاه مي كند برجي را بايد جستجو كنيد
كاري بس دشوار ولي باري بسيار خوب دارد
برج مي تواند بصورت صخره تراش يا سنگ چين باشد
زير آن را بايد كاوش كنيد
عمق بالاست
@};-

کانال تخصصی باستان شناسی

سه شنبه 28 بهمن1393 - 4:25pm
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

bmbm نوشته است:
سلام من با یه قبرستان طرفم یکیشم پیدا نکردم . یکی بگه اینارو چطور رمز گشایی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://www.myprozhe.com/wp-content/uplo ... 302504.jpg

درود بر شما
ROCK ART هست و مربوط به گنج يا قبر نيست
@};-

کانال تخصصی باستان شناسی

سه شنبه 28 بهمن1393 - 4:27pm
استاد باستان شناسی
استاد باستان شناسی
آواتار کاربر

shayanii نوشته است:
salamat tala نوشته است:
سلام جناب باستانشناس ما همچنان منتظریم

سلام دوستان عزیز @};-
چه عجله‌ای دارید! ی کم صبور باشید :ymhug:
فقط براشون دعا کنید که ایشون از هرچی غم وناراحتی بدور باشه
وهمیشه شادو پيروز باشند. :YMPRAY:
:YMPRAY: الهی آمین :YMPRAY:

مطمئن باشید هیچ پاسخی را بدون جواب نمیزاره :-BD

درود بر برادر عزيزم
هميشه من رو با محبتتون شرمنده ميكنيد شاياني بزرگوار
خداوند هميشه گنج هايتان(خانواده محترمتان)را در پناه خود سالم و شاد نگاه دارد

@};- @};-

کانال تخصصی باستان شناسی

سه شنبه 28 بهمن1393 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا نوشته است:
درود بر شما @};-

دوستان هر کی اطلاعاتی در زمینه آثار داره همگی در سطح زمین هستش و روی کار، و البته تقریبا همش مشابه هم هستش! در جهت دیدش.. در جهت دم.. در جهت جوغن کوچیک.. تل دستی.. دهانه پلمپ اطراف وووو... تا حالا به شخصه ندیدم کسی در عمق کار و علائمی که در حفاری بدست میاد کاربلد و کارشناس باشه! جز یک نفر! اون شخص هم مسلما در این انجمن فعالیت نمیکنه. دوستان برادرانه میگم روی کار تقریبا 30 تا 40 درصد کارشناسی هست بقیش سیستم زنی و اپراتوری حرفه ایه. داخل کار و عمق هم تنها کارشناس واقعی خودتون هستینو بس!
با درک و منطق خودتون عمل کنید و خودتون رو بزارین جای اون انسان قدیمی دفن کننده و رمز گشایی کنید. کارشناس کاری براتون نمیکنه 95درصد خودشون، خودشونو کارشناس اعلام کردن...

پاینده باشید. @};-

کارشناس کاری براتون نمیکنه 95درصد خودشون، خودشونو کارشناس اعلام کردن...
احسنت سورنا

سه شنبه 28 بهمن1393 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقای سورنا.
آقا چی شده شما مشکلتون چیه؟ :YMBRINGITON:
چرا این حرفها رو جای دیگه ای تایپ نکردی؟دقیقا توی این تاپیک کارشناسی اینارو میگید؟ این رفتار و حرف زدن از شما بعیده !!! :-o
شما عزیز و بزرگ همه هستید
من وخیلی از کاربران هر روز با دیدن پست جدید و تجربه‌ های شما دل به این کار بسته ایم (( جای پای شما پا میزاریم. )) ~O)
استاد باستانشناس عزیز در کجا و در کدام پست گفتن کارشناس هستند؟ :-?
این تالارو من ایجاد کردم با درخواست و اسراری که ازاستادباستانشناس کردم وقتی ایشون هم قبول زحمات وپاسخها رو دادند از هر دو برادر آقاحمید و آقامجتبی درخواست اجازه تاپیک و موضوع جدیدکردم وموضوع وبحث این انجمن روبراشون توضیح دادم با لطف برادر حمید از صفحه 9 ( انجمن رو به صفحه اول ) آوردن و مجوز تالار را رسمی کردند :D
استاد و کارشناس بودن آقای باستانشناس را فقط من و جناب مدیرکل تایید نکردیم بلکه با رآی دوستان کاربر وپاسخهای دقیق وتجربی که به همه جواب دادن خودش نشون داده و من بهش میگم (( استاده کارشناسی آثار )) وانشاالله همیشه موفق و پيروز باشن @};- @};- @};-

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 10:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باستانشناس نوشته است:
shayanii نوشته است:
salamat tala نوشته است:
سلام جناب باستانشناس ما همچنان منتظریم

سلام دوستان عزیز @};-
چه عجله‌ای دارید! ی کم صبور باشید :ymhug:
فقط براشون دعا کنید که ایشون از هرچی غم وناراحتی بدور باشه
وهمیشه شادو پيروز باشند. :YMPRAY:
:YMPRAY: الهی آمین :YMPRAY:

مطمئن باشید هیچ پاسخی را بدون جواب نمیزاره :-BD

درود بر برادر عزيزم
هميشه من رو با محبتتون شرمنده ميكنيد شاياني بزرگوار
خداوند هميشه گنج هايتان(خانواده محترمتان)را در پناه خود سالم و شاد نگاه دارد@};-

سلام استاد عزیزم @};-
دشمنت شرمنده باشه برادر من کوچیکتونم
ممنون از لطف شما همچنین استادعزیز منم از خداوند بزرگ میخوام هرچه زودتر پدر عزیزتان شفا پیدا کنند. انشاالله @};-

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shayanii نوشته است:

سلام آقای سورنا.
آقا چی شده شما مشکلتون چیه؟ :YMBRINGITON:
چرا این حرفها رو جای دیگه ای تایپ نکردی؟دقیقا توی این تاپیک کارشناسی اینارو میگید؟ این رفتار و حرف زدن از شما بعیده !!! :-o
شما عزیز و بزرگ همه هستید
من وخیلی از کاربران هر روز با دیدن پست جدید و تجربه‌ های شما دل به این کار بسته ایم (( جای پای شما پا میزاریم. )) ~O)
استاد باستانشناس عزیز در کجا و در کدام پست گفتن کارشناس هستند؟ :-?
این تالارو من ایجاد کردم با درخواست و اسراری که ازاستادباستانشناس کردم وقتی ایشون هم قبول زحمات وپاسخها رو دادند از هر دو برادر آقاحمید و آقامجتبی درخواست اجازه تاپیک و موضوع جدیدکردم وموضوع وبحث این انجمن روبراشون توضیح دادم با لطف برادر حمید از صفحه 9 ( انجمن رو به صفحه اول ) آوردن و مجوز تالار را رسمی کردند :D
استاد و کارشناس بودن آقای باستانشناس را فقط من و جناب مدیرکل تایید نکردیم بلکه با رآی دوستان کاربر وپاسخهای دقیق وتجربی که به همه جواب دادن خودش نشون داده و من بهش میگم (( استاده کارشناسی آثار )) وانشاالله همیشه موفق و پيروز باشن @};- @};- @};-

برادر شایانی عزیز بنده مشکلی با کسی ندارم. برای حرفمم نباید تاپیکی باز کنم ک! جایی باید مطرح بشه و اینجا بنظرم معقول اومد. در ثانی منظورم به کسی یا شخص خاصی نیست و امیدوارم سوتفاهم نشه! من مقداری رک حرفمو میزنم از این بابت هستش که ممکنه عده ای به خودشون بگیرن و بر خلاف میل من ممکنه برنجند.. در کل صحبت من واضح و مشخصه! بنده هم مخلص و ارادتمند کاربران انجمن منجمله شما هستم دوست عزیز. ولی اینو خوب میدونم که کارشناسی که خبره علائم در دل خاک باشد یعنی در مراحل حفاری، در این انجمن موجود نمیباشد! من از روی دلسوزی و تجربه میگم این مسائل رو. وگرنه میتونم ساکت باشم و فقط مطالب رو بخونم!

سلامت و پایدار باشید @};-

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 29 بهمن1393 - 9:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 108 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure