انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:55am

پاسخ به موضوع  [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 90  بعدی
 تالار کارشناسی آثار , اماكن , علائم و اشیاء باستانی 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
من این مورد در تاپیک دیگه هم گذاشتم اما به چشم نیومد
خاک داخلش رو خودم خالی کردم .داخلش هم یکی دو تیکه سفال نازک بود .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 3 اسفند1393 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

quester نوشته است:
سلام

سلام
در اکثر مکانها این آثار بر روی سنگهایی وجود دارد که زیر آن چشمه میجوشد . در هر جایی که این آثار وجود دارد تل خاکی یا در پشت آن یا در جلوی آن وجود دارد که معمولا باید جهت انگشت بزرگ پا را به سمت تل خاکی به جلو ادامه دهید و هر کجا که تل را به دو قسمت تقریبی نصف میکند مکان مورد نظر ماست . حالا احتمال دارد که مسیر کاملا مرکز تل باشد و یا در قسمت کمره تل , فرقی نمیکند هر کجا که در اصل مسیر شصت نشان میدهد درست است ولی اگر تل پشت پا قرار گرفت همان مرکز تل میشود
اگر پای چپ باشد دفینه نزدیکتر و پای راست کمی دورتر خواهد بود و فکر میکنم تصویر شما پای چپ است
در کل فقط متراژ بار پنهان شده در روی تل , پایین میباشد و معمولا از 6 متر تجاوز میکند
این نظر شخصی من هست تا نظر دیگر دوستان چی باشه ؟ :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 3 اسفند1393 - 3:06am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

masoud50 نوشته است:
quester نوشته است:
سلام

سلام
در اکثر مکانها این آثار بر روی سنگهایی وجود دارد که زیر آن چشمه میجوشد . در هر جایی که این آثار وجود دارد تل خاکی یا در پشت آن یا در جلوی آن وجود دارد که معمولا باید جهت انگشت بزرگ پا را به سمت تل خاکی به جلو ادامه دهید و هر کجا که تل را به دو قسمت تقریبی نصف میکند مکان مورد نظر ماست . حالا احتمال دارد که مسیر کاملا مرکز تل باشد و یا در قسمت کمره تل , فرقی نمیکند هر کجا که در اصل مسیر شصت نشان میدهد درست است ولی اگر تل پشت پا قرار گرفت همان مرکز تل میشود
اگر پای چپ باشد دفینه نزدیکتر و پای راست کمی دورتر خواهد بود و فکر میکنم تصویر شما پای چپ است
در کل فقط متراژ بار پنهان شده در روی تل , پایین میباشد و معمولا از 6 متر تجاوز میکند

دورود
این عکسها رو حدود یک سال پیش گرفتم. فکر میکنم سوالی که در مورد شکل مستطیل داشتید ، بله باشه و مستطیل هست و هر سه از کف به هم راه دارن
به خاطر نوع پوشش گیاهی منطقه و جنگلی بودن متاسفانه نمیشه عکس باز گرفت . چون محیطی تقریبا سه در سه بیشتر دید نذاره

دوشنبه 3 اسفند1393 - 3:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

quester نوشته است:
masoud50 نوشته است:
quester نوشته است:
سلام

سلام

دورود
این عکسها رو حدود یک سال پیش گرفتم. فکر میکنم سوالی که در مورد شکل مستطیل داشتید ، بله باشه و مستطیل هست و هر سه از کف به هم راه دارن
به خاطر نوع پوشش گیاهی منطقه و جنگلی بودن متاسفانه نمیشه عکس باز گرفت . چون محیطی تقریبا سه در سه بیشتر دید نذاره

پس قانونا اگه سه تا نشانه از پایین به هم راه داشته باشن باید در زیر زمین هم با راهرو و یا کانالی به هم متصل باشند
البته با توجه به عکسهای دیگر شما من فکر نمیکنم جوغان مستططیلی وجود داشته باشه
به نظر من شما با سه عدد اتاقک که به هم متصل هستند سر و کار دارید
فکر میکنم تا شعاع سه متری چیزی مشخص نشه و حتی اگه بتونید در جهات مشخص شده هر سه متر به سه متر عکس بگیرید منطقی تر هست

دوشنبه 3 اسفند1393 - 3:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
درودبرشما دوستان عزیز @};-
دوستان بااجازه از استادباستانشناس عزیزم دراین تاپیک میخوام برای اینکه کمکی به دوستان کرده باشم
درباره شناخت دقیق علایم. ویژگی حیوانات.جهت یابی درست. علایمهای گمراه کننده وموردهایی دیگر توضیحاتی بدم.

گستردگی عالم دفینه یابی
کاردفینه یابی با اینکه منطقی است اما درعین حال قانون خاصی ندارد به این معنا که گستردگی بسیاری که در اینکار وجود دارد مانع این می شود که بتوانیم قانون خاصی برای این کار قراردهیم .وقتی حتی در ایران عزیز ما علایم منطقه منطقه با هم اختلاف دارند حال چطور می شود با استناد به منابع خارجی بتوان به جای هدف دست یافت .دوستان با فرض اینکه مثلا فلان علامت معنای فلان را دارد نمی توان به جای دفینه دست یافت .گستردگی اینکار در کشور ما به اندازه سالهای تمدن و تاریخ ماست.باز تاکید می کنم نسبت و هماهنگی منطق کاوش و آثار جای دفینه را به ما نشان می دهند نه الگوبرداری و حفظ کردن معنا و شکل و تطبیق دادن آن به همه جاها. در اینکار ذهن خلاق و فعال نقش بسزایی دارد. شکاک بودن در نگاهها باعث دیدن نکات ریز می شود و این می تواند پایه ریزی یک موفقیت باشد.البته منظور من این نیست که مطالعه منابع خارجی را نداشته باشید منظورم این است وابسته و متکی به مفهوم این علایم نباشید .فقط تکنولوژی و یک دستگاه خوب و کارآمد است که میتواند به کمک انسان بیاید و مشکلات اینکار را کمتر نماید .
ادامه دارد، @};-

دوشنبه 4 اسفند1393 - 3:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درودبرشما @};-

بررسی های سطحی در دفینه یابی و باستان شناسی.

در دفینه یابی و باستان شناسی قبل از انجام هرگونه حفاری باید بررسی های سطحی را انجام داد و یافته های خود را ارزشگذاری نمود.انسانها بر روی خاکهایی که زندگی می کنند آگاهانه و یا به طور طبیعی رد و نشانه هایی می گذارند.هر نوع تغییر بر روی طبیعت دست نخورده یک نوع رد و نشانه و یا لایه هایی به وجود می آورد.این لایه ها که به وسیله انسانها به وجود می آید اگر کمی دقت کنیم بعد از گذز صدها و یا هزاران سال قابل شناسایی هستند.این تفاوتها به شکلهای قاب فهم زیر معنا می شوند.

بر روی سطح خاکهایی که از حالت طبیعی خودخارج شده اند که در دفینه یابی و باستان شناسی به خاکهای دستی معروف هستند طول گیاه رشد کرده ضخامت ساقه و ضخامت ریشه ها نسبت به لایه طبیعی و دست نخورده متفاوت است نرم است و به راحتی کنده می شود.همچنین بر روی سطح صخره ها و یا سنگهایی که از طرف انسانها به اصطلاح دست خورده است اگر بر روی سطح صخره ها خزه ای رشد کرده باشد لایه خزه نسبت به اطرافش کمرنگتر وجوانتر است (حتما توجه شود)

درگور دخمه ها و بعضی از دفینه هایی که در درون صخره ها ساخته شده اند باید به دقت لایه متفاوت را شناسایی نمود که در این جاها در اطراف صخره ورودی پلمپ شده یک لایه کرم رنگ و یا مایل به سبز به وجود می آید (حتما توجه شود)

دوستان مهمترین ویژگیهای حفار خوب دقت ونگاه دقیق به کوچکترین چیزها ونشانه هاست گاه ممکن است با بی دقتی و ندانستن نکاتی یک جستجوگر و یاحفار سردرگم نا امید و مایوس شود.
ادامه دارد،

دوشنبه 4 اسفند1393 - 4:36am
آواتار کاربر

درود دوستان

یه حرف چند روزه ته دلم مونده و نمیشه نگم !!!
آدمی که چیزی بلده و هنری داره به محض اینکه دهان باز میکنه همه جا رو روشن میکنه و شیر و شکر میجوشه .
جناب باستان شناس در همین زمان اندک فعالیت نشون دادن که تجربیات گرانبهائی دارند که بی منت و بی مزد به همه گان منتقل میکنند. البته خدای ناکرده قصد بی حرمتی به هیچکدام از دوستان و مخصوصا "سورنا"ی عزیز را ندارم اما دوستان خوب من، آیا قبول دارید که هر سخن جائی و هر نکته مکانی دارد یا خیر ؟!
دوست خوب و با تجربه و استاد بنده، بسیاری آمدند و پاسخهائی به بعضی سئوالات دادند که بیشتر به جک میمانست تا تجربه باستان‌شناسی اما نه شما و نه هیچ کس دم بر نیاوردید -که البته این کار هم به گونه‌ای باارزش و از روی ادب است- اما آیا واقعا محل گفتن این سخنانتان درست صفحه 13 همین تاپیک بود و نه هیچ جای دیگر ؟؟؟؟؟
کاش اصلاً تاپیکی جدید باز میفرمودید و هر چه دلتان میخواست از این قبیل عنوان میفرمودید و بسیاری هم استفاده میکردند اما دوست دارم بدانم این پست شما به سود که بود و که شد؟ البته مگر اینکه شما با این سابقهٔ فعالیتتان از چیزی آگاه و باخبر باشید که ما نیستیم!

گفتنی بسیار است اما خلاصه بگویم : کاش بهای علم و تجربه را بیشتر بدانیم که سودش بیشتر از هر کس نصیب خودمان خواهد شد.

چه سرنوشت غم‌انگیزی، که کرم کوچک ابریشم، تمام عمر قفس می‌بافت، ولی به فکر پریدن بود
زنده‌یاد حسین منزوی

دوشنبه 4 اسفند1393 - 11:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام دوستان کسی از استاد خبر نداره

سه شنبه 5 اسفند1393 - 3:50pm

سلام خوبه که برخی افراد در لباس یک یا چند نفر مدام از خودشون و دیگران تمجید و انتقاد میکنند !! حالا هر کس مثل سورنا یه نظر شخصی داده و یه حرف کلی زده . قرار نیست یکی حرفی زد تهمت و افترا ببندن بهش که تو را چه سود و تو را چه زیان و فلان و بهمان . این انجمن ها انجمن های تبادل نظره دوستان .

سه شنبه 5 اسفند1393 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tamandar نوشته است:
سلام خوبه که برخی افراد در لباس یک یا چند نفر مدام از خودشون و دیگران تمجید و انتقاد میکنند !! حالا هر کس مثل سورنا یه نظر شخصی داده و یه حرف کلی زده . قرار نیست یکی حرفی زد تهمت و افترا ببندن بهش که تو را چه سود و تو را چه زیان و فلان و بهمان . این انجمن ها انجمن های تبادل نظره دوستان .

جنگجویان و دلاوران فلزجو ! اشتباه متوجه نشید.
این انجمن وتالار مخصوص استاد باستانشناس هستند نه تبادل نظر!
موضوع تمام شده خواهشن دیگر به این مسئله پایان دهید.

چهارشنبه 6 اسفند1393 - 5:37am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 899 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 90  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 79 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure