نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
0452 نوشته است: در ضمن یادم رفت بگم استخوان جمجمش چند تیکه شده بود و یه گوشه بود و نیم متر اونطرف طرف استخوان فک و دندان بودش اقای 0452 شما چند نکته رو برای بنده ذکر کنید 1-طول و عرض تپه و ارتفاعش چقدره 2- در قسمت افتاب طلوع تپه سنگ یا کپه خاک وجود دارد یا خیر 3- قسمت سر رو به کدام طرف بود افتاب صبح یا افتاب غروب تشکر
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 9:05pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: با سلام خدمت سروران گرامی بنده دیروز یه جایی رو پیدا کردم میخواستم نظر شمت رو بدونم که احتمال بار هست یا نه؟ تمامی نشانه ها روی یک سنگ هست سلام دوست عزیز عکسها که غیر حرفه ای هستند شما هیچ توضیحی هم ندادید که سم و مثلث و ان سوراخ رو به کدام طرف هستند از سنگ مورد نظر و روبروی سم و مثلث عکسهای حرفه ای بذارید تا پاسخ داده بشه
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 9:11pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
parsi نوشته است: 0452 نوشته است: در ضمن یادم رفت بگم استخوان جمجمش چند تیکه شده بود و یه گوشه بود و نیم متر اونطرف طرف استخوان فک و دندان بودش اقای 0452 شما چند نکته رو برای بنده ذکر کنید 1-طول و عرض تپه و ارتفاعش چقدره 2- در قسمت افتاب طلوع تپه سنگ یا کپه خاک وجود دارد یا خیر 3- قسمت سر رو به کدام طرف بود افتاب صبح یا افتاب غروب تشکر نگفت ک تپه ست ؟؟
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 9:18pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
احسان نوشته است: parsi نوشته است: 0452 نوشته است: در ضمن یادم رفت بگم استخوان جمجمش چند تیکه شده بود و یه گوشه بود و نیم متر اونطرف طرف استخوان فک و دندان بودش اقای 0452 شما چند نکته رو برای بنده ذکر کنید 1-طول و عرض تپه و ارتفاعش چقدره 2- در قسمت افتاب طلوع تپه سنگ یا کپه خاک وجود دارد یا خیر 3- قسمت سر رو به کدام طرف بود افتاب صبح یا افتاب غروب تشکر نگفت ک تپه ست ؟؟[/quote چرا احسان جان درپست اول نوشتن روی تپه ای رو دستگاه زدن در ضمن نگفته باشن این لایه ها که ایشون فرمودن لایه های تپه هستند(البته بیشتر منظور همون تل هست) داداش
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 9:23pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
|
إإإ گفته بود خب منم حدس زدم ک ی تل رو حفاری کرده البته حفاریش ب حجم تپه بستگی داریه .عمقی ک من گفتم و اسه ی تل خیلی کوچیک در حد 1.5متر بود ا
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 9:35pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
احسان نوشته است: إإإ گفته بود خب منم حدس زدم ک ی تل رو حفاری کرده البته حفاریش ب حجم تپه بستگی داریه .عمقی ک من گفتم و اسه ی تل خیلی کوچیک در حد 1.5متر بود ا احسان جان تل کوچک یک و نیم متری دقیقا در دلشون بار هست و عمق حفاری شاید به یک متر هم نرسد!!!!!! ولی تلهای بزرگتر از سه متر بار حتی تا چهار متر هم پایینتر از سطح زمین تپه قرار داره که البته این دومی راه ورود مسدود شده داره در تل کوچک جنازه ی یک قربانی روی بار قرار دارد ولی در تل بزرگ چندین قبر در سرتاسر تل وجود دارد
|
چهارشنبه 26 تیر1392 - 9:41pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
|
parsi نوشته است: احسان نوشته است: إإإ گفته بود خب منم حدس زدم ک ی تل رو حفاری کرده البته حفاریش ب حجم تپه بستگی داریه .عمقی ک من گفتم و اسه ی تل خیلی کوچیک در حد 1.5متر بود ا احسان جان تل کوچک یک و نیم متری دقیقا در دلشون بار هست و عمق حفاری شاید به یک متر هم نرسد!!!!!! ولی تلهای بزرگتر از سه متر بار حتی تا چهار متر هم پایینتر از سطح زمین تپه قرار داره که البته این دومی راه ورود مسدود شده داره در تل کوچک جنازه ی یک قربانی روی بار قرار دارد ولی در تل بزرگ چندین قبر در سرتاسر تل وجود دارد فک نمیکنم. راهنمای بی ربطی. کرده باشم .هیچی حالیم نباشه راجب تلو تومولسها خوب بلدم. ک بارشون کجا قرار داره .
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 9:28am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
|
پارسی جان حتما تا چند روز آینده عکس ی تل 1متریرو واستون میزارم ک بار اون در 3متری بود . درضمن همه تلها و. تپه ها مثل هم نیستن ک میفرمای .نمونش اون تپه ک عکسشو تو قسمت تمولوس ها گذاشتم ک ارتاع تپه نزدیک 8الی 1تره و بارش در نیم متر حفاری ب دست اومده . و ی تپه دیگه هم با همین مقیاس قبل از اون پست گذاشته بودم کبا 20الی 30متر حفاری از روی تپه ب. بار نرسیده بودند و ب ساروج محکم خورده بودند .پس داداش همه رو ب ی چشم نگاه نکن
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 1:22pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
دوستان زر سرخ و زر سفید به چی میگن؟
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 3:31pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: دوستان زر سرخ و زر سفید به چی میگن؟ زر همون طلاست سید جان
|
پنج شنبه 27 تیر1392 - 4:38pm |
|
|