نویسنده |
پیغام |
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
quester نوشته است: باستانشناس نوشته است: quester نوشته است: استاد ممنون یه مطلبی رو هم فراموش کردم. سنگی که این علایم روشه مثل خورشید دور تا دور شیار داره.(مثل نقاشی بچه ها) درود بر شما اون بايد عكسش رو برام بفرستيد تا ببينم Pictographs هست يا نشانه ممنون استاد .امیدوارم عکس رو پاک نکرده باشم . عرض کردم مال یک سال پیشه. کله سنگ که نشانه روشه یه صورت شیلر شیار هستش از روی سنگ به سمته خاک. البته استاد تو عکسی که با حرف DوB نامگذاری کردم یه قسمتیش مشخصه درود بر شما مربوط به همون تله آبي هست كه اشاره كردم باز عكسي هاي بيشتر پيدا كرديد قرار بديد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 8:47pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
درود بر شما كاسه هايي شما اشاره به يك گور و يك چشمه در كنار آن دارد البته مرور زمان ممكن است اين چشمه و منبع آبي را از بين برده باشد
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 6 اسفند1393 - 9:02pm |
|
|
almato
|
باستانشناس نوشته است: quester نوشته است: باستانشناس نوشته است: درود بر شما اون بايد عكسش رو برام بفرستيد تا ببينم Pictographs هست يا نشانه ممنون استاد .امیدوارم عکس رو پاک نکرده باشم . عرض کردم مال یک سال پیشه. کله سنگ که نشانه روشه یه صورت شیلر شیار هستش از روی سنگ به سمته خاک. البته استاد تو عکسی که با حرف DوB نامگذاری کردم یه قسمتیش مشخصه درود بر شما مربوط به همون تله آبي هست كه اشاره كردم باز عكسي هاي بيشتر پيدا كرديد قرار بديد سلام دوست عزیز ممنون از نظرت ولی میشه بگی از کجا فهمیدی تله اب داره؟ این تفسیرها و اطلاعات نادرست از کجا درمیاد لطفا کمی مراعات کنید برادر .
|
پنج شنبه 7 اسفند1393 - 12:37pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و خسته نباشید خدمت استاد باستانشناس و اقای almato اقای باستانشناس دارند علم و اطلاعات خودشونرو دراختیار دیگران میزارند حالا شما میگیند ایشون اطلاعات غلط میگند و نادرست که این برخورد شما واقعا بیجا هست چون تاحالا چندین موردرو از ایشون پرسیدم و جوابی که دادند کاملا صحیح بود پس: خیلی عذر میخوام اما توی انجمنهای همسایه یک مدت اومدن برا استاد پارسی همچین حرفهاییرو زدندو ناراحتی اوردند حالام استاد باستانشناس... اما من به شخصه نمیتونم اینجور برخوردهارو نسبت به اشخاصی که سرسفره علمشون نمکی خوردمو بهره ای از علمشون بردم نادیده بگیرمواینجور حرفها واقعا باعث ناراحتیم میشه و نمیشه اروم بشینم...حالا من یک نشان مستند میزارم براتون تفسیر کنید حفاریشم خودم انجام میدم اونم نهایت تا یک هفته جوابشو میگم اگرتفسیرتون صحیح نبود باید از ایشون همینجا عذرخواهی کنید قبول؟
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
پنج شنبه 7 اسفند1393 - 5:04pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
سلام جناب almato خیلی معذرت میخوام ولی لطفا اظهار وجود بیجا نکنید.شما به چه حقی و با چه مدرکی استاد باستانشناس رو زیر سوال میبری؟ مرد حسابی شما اصلا میدونی ایشون چه شخصیتی هستن؟چند سالشونه؟چه تحصیلات و تجربیات گهرباری دارن؟ خجالت هم خوب چیزیه آقا.هرچی ما هچی نمیگیم و سکوت میکنیم در برابر همچین افرادی که فقط کارشون پارازیت انداختن وسط بحثهای علمی هست ، مثل اینکه عرصه براشون بازتر میشه!!!! حالا ایشون بواسطه ادب و شخصیت والاشون اهمیتی به این حرفها نمیدن دلیل نمیشه بعضیا دور بردارن و پروتر بشن که. به سایر دوستان کاری ندارم ، اما فقط خود من تا حالا بالای 10 مورد معتبر که تیم خودمون کار کرده رو از ایشون راهنمایی خواستم ، خدای بالا سر شاهده که عین 10 مورد راهنمایی های ایشون حتی 1% هم خطا نداشته.آقا قباهت داره واقعا.شما یا هر کس دیگه ای فقط زمانی میتونه یک استاد رو به چالش بکشه که حداقل خودش از نظر علمی هم سطح اون فرد باشه! از آقا مجتبی و سایر مدیران محترم خواهش میکنم که پست های بیخود همچین افرادی رو پاک کنند و آیدیشون رو هم تحریم کنند تا دیگه نیان برای خودنمایی یا خدایی نکرده دشمنی و .... پارازیت اندازی کنند. از استاد گرانقدر و بزگوارم باستانشناس عزیز هم خواهش میکنم اصلا توجهی به خرفهای اینچنینی نفرمایند و مثل همیشه راه مقدس نشر علم خودشون رو ادامه بدن.ایشون تاج سر ما و گل سرسبد اساتید این عرصه هستند پاینده باشید
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
پنج شنبه 7 اسفند1393 - 5:36pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
Ancient نوشته است: سلام جناب almato خیلی معذرت میخوام ولی لطفا اظهار وجود بیجا نکنید.شما به چه حقی و با چه مدرکی استاد باستانشناس رو زیر سوال میبری؟ مرد حسابی شما اصلا میدونی ایشون چه شخصیتی هستن؟چند سالشونه؟چه تحصیلات و تجربیات گهرباری دارن؟ خجالت هم خوب چیزیه آقا.هرچی ما هچی نمیگیم و سکوت میکنیم در برابر همچین افرادی که فقط کارشون پارازیت انداختن وسط بحثهای علمی هست ، مثل اینکه عرصه براشون بازتر میشه!!!! حالا ایشون بواسطه ادب و شخصیت والاشون اهمیتی به این حرفها نمیدن دلیل نمیشه بعضیا دور بردارن و پروتر بشن که. به سایر دوستان کاری ندارم ، اما فقط خود من تا حالا بالای 10 مورد معتبر که تیم خودمون کار کرده رو از ایشون راهنمایی خواستم ، خدای بالا سر شاهده که عین 10 مورد راهنمایی های ایشون حتی 1% هم خطا نداشته.آقا قباهت داره واقعا.شما یا هر کس دیگه ای فقط زمانی میتونه یک استاد رو به چالش بکشه که حداقل خودش از نظر علمی هم سطح اون فرد باشه! از آقا مجتبی و سایر مدیران محترم خواهش میکنم که پست های بیخود همچین افرادی رو پاک کنند و آیدیشون رو هم تحریم کنند تا دیگه نیان برای خودنمایی یا خدایی نکرده دشمنی و .... پارازیت اندازی کنند. از استاد گرانقدر و بزگوارم باستانشناس عزیز هم خواهش میکنم اصلا توجهی به خرفهای اینچنینی نفرمایند و مثل همیشه راه مقدس نشر علم خودشون رو ادامه بدن.ایشون تاج سر ما و گل سرسبد اساتید این عرصه هستند پاینده باشید كاملا با نظر شما موافقم
|
پنج شنبه 7 اسفند1393 - 7:54pm |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
almato نوشته است: باستانشناس نوشته است: quester نوشته است: ممنون استاد .امیدوارم عکس رو پاک نکرده باشم . عرض کردم مال یک سال پیشه. کله سنگ که نشانه روشه یه صورت شیلر شیار هستش از روی سنگ به سمته خاک. البته استاد تو عکسی که با حرف DوB نامگذاری کردم یه قسمتیش مشخصه
درود بر شما مربوط به همون تله آبي هست كه اشاره كردم باز عكسي هاي بيشتر پيدا كرديد قرار بديد سلام دوست عزیز ممنون از نظرت ولی میشه بگی از کجا فهمیدی تله اب داره؟ این تفسیرها و اطلاعات نادرست از کجا درمیاد لطفا کمی مراعات کنید برادر . نمیدونم شماها چه تونه! آقای علاماتو آخه دوست عزیز کی ازشما نظر یا تفسیر خواسته اول تاپیک نوشتم استادباستانشناس نه شما ، این مکان آخه مال شماست شما صاحبشی چرا اینقدرخودتو آزار میدی؟ بگذریم اینبار بهتون میگم استاد ازکجا فهمیدن تله اش آبه؟ درپیامهای خصوصی که دوستمون به استادعزیز توضیحاتی درمورد مکان داده. یعنی بجز سوالاتی که در اینحا پرسیده میشه خیلی از دوستان خصوصی هم از استاد سوال میکنند. به امید موفقیت همه
|
جمعه 8 اسفند1393 - 7:58am |
|
|
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
سلام وعرض ادب خدمت استادعزیزم جناب باستانشناس استادعزیز ممنون میشم درمورداین کانالها راهنمایی کنید این آثار کار دسته ودر مکانی ست که ازقدیم گفتن دراین محل گنجی پنهان شده ست ممنون وخسته نباشید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 8 اسفند1393 - 8:12am |
|
|
quester
کاربر فعال
|
نقل قول: نقل قول: نقل قول: ممنون استاد .امیدوارم عکس رو پاک نکرده باشم . عرض کردم مال یک سال پیشه. کله سنگ که نشانه روشه یه صورت شیلر شیار هستش از روی سنگ به سمته خاک. البته استاد تو عکسی که با حرف DوB نامگذاری کردم یه قسمتیش مشخصه درود بر شما مربوط به همون تله آبي هست كه اشاره كردم باز عكسي هاي بيشتر پيدا كرديد قرار بديد سلام دوست عزیز ممنون از نظرت ولی میشه بگی از کجا فهمیدی تله اب داره؟ این تفسیرها و اطلاعات نادرست از کجا درمیاد لطفا کمی مراعات کنید برادر . سلام . عرض کنم خدمت شما برادر گرامی : مطالبی رو که استاد فرمودند بنده قبلا هم تحقیق کرده بودم .ایشون در بین راهنماییشون نکته ای رو فرمودند که بنده کاملا به سطح اطلاعات وانش ایشون پی بردم .جناب باستان شناس بدونه اینکه بنده مکان و استان این اثر رو بگم با ذکر دوره و نام سرداران (به طور غیر مستقیم) به مکان و استان این اثر اشاره کردند که اگر در اینکار کسی تجربه دشته باشه به راحتی متوجه مطلب میشه (البته در این زمینه من نه سواد بالا دارم نه تجربه). واقعا از وجود چنین انسانهایی باید استفاده بهینه کرد و ازشون ممنون بود که اطلاعات و دانش خودشون رو در اختیار دیگران قرار میدن. بنده به شخصه با اطلاعات کم و سواد کم مطالب تمامه کسانی که تو اینکار مشاوره میدن و بعضی هاشون اسمی پیدا کردن رو دنبال و تست میکنم . خوشحالم از اینکه جناب باستان شناس در این انجمن حضور دارن و دوستان رو راهنمایی میکنن. جناب باستان شناس ممنون
|
جمعه 8 اسفند1393 - 7:05pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
سلام خدمت استاد باستانشناس و دوستان گرامی,
همه این علایم در یک منطقه 5*5 واقع شده است,لطفآ تفسیر کنید استاد! بیصبرانه منتظریم!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
شنبه 9 اسفند1393 - 6:47pm |
|
|
|