انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:29pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

salam7 نوشته است:
درود به همه دوستان
نظرتون راجع به این جوغانها چیه
پیوست:
Image0003700.JPG

سلام عکسها کافی نیستند

شنبه 18 آبان1392 - 10:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

aprin نوشته است:
سلام خدمت استاتید گرامی

من داشتم یه منطقه رو که علائمی پیدا کردم تو گوگل بررسی میکردم به یه سطحی برخوردم که شبیه جوغن هستش میخوام نظر تونو بدونم اصلا این میتونه شکل جوغن باشه و به نظرت رابطه ای بین این و علائم هست یا نه این منطقه در استان اصفهانه

تصویر

باتشکر

سلام اینطور که نمیشه نظر داد باید عکس موارد رو بذارید تا اگر تایید شدند کارشناسی شوند

شنبه 18 آبان1392 - 10:37am

سلام اساتید در در مورد این تله خاکی که بارون چنتا شکسته سفال به بیرون اورده و اون عکس سم نظرتون چیه راهنمای کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 18 آبان1392 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به نظر نیاد تو این تپه چیزی باشه تل های خاکی و تومولوسها کاملا گرد میشن

شنبه 18 آبان1392 - 12:53pm
YIM

سم.

شنبه 18 آبان1392 - 12:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

parsi نوشته است:
aprin نوشته است:
سلام خدمت استاتید گرامی

من داشتم یه منطقه رو که علائمی پیدا کردم تو گوگل بررسی میکردم به یه سطحی برخوردم که شبیه جوغن هستش میخوام نظر تونو بدونم اصلا این میتونه شکل جوغن باشه و به نظرت رابطه ای بین این و علائم هست یا نه این منطقه در استان اصفهانه

باتشکر

سلام اینطور که نمیشه نظر داد باید عکس موارد رو بذارید تا اگر تایید شدند کارشناسی شوند

سلام پارسی جان من مشکلی تو علائمی که پیدا کردم ندارم جای بار رو معلوم کردم و منتظر فصل مناسبم که منطقه تردد نداشته باشه همونجور که گفتم عکس هوایی رو بررسی میکردم اون سطح به چشم اومد وگرنه به خاطر بزرگی اون از روی زمین مشخص نیست من تا حالا به همچین چیزی تو ایران برنخوردم میخوام بدونم ممکنه تو اون تل هم باری وجود داشته باشه یا اصلا یه همچین چیزی نیست و طبیعیه

شنبه 18 آبان1392 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

aprin نوشته است:
parsi نوشته است:
aprin نوشته است:
سلام خدمت استاتید گرامی

باتشکر

سلام پارسی جان من مشکلی تو علائمی که پیدا کردم ندارم جای بار رو معلوم کردم و منتظر فصل مناسبم که منطقه تردد نداشته باشه همونجور که گفتم عکس هوایی رو بررسی میکردم اون سطح به چشم اومد وگرنه به خاطر بزرگی اون از روی زمین مشخص نیست من تا حالا به همچین چیزی تو ایران برنخوردم میخوام بدونم ممکنه تو اون تل هم باری وجود داشته باشه یا اصلا یه همچین چیزی نیست و طبیعیه

سلام با به دست اومدن سفال نمیشه گفت حتما جایی بار هست و باید اطرافش رو به خوبی بررسی کنی ببینی منطقه چه منطقه ای بوده از برج و قلعه استفاده شده و منطقه منطقه مهمی است یا خیر و باید کامل تل رو بررسی کنید تا نکات ریزش رو دربیارید
در مورد علامتی که میگید سم احتمالا زیر زمین بوده و گرنه چنین سنگی که احتمال جابجایی و خاک اومدن روش هست نمیتونه معنای دفینه داشته باشه

شنبه 18 آبان1392 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام دوستان یه عکسی با paint طراحی کردم فقط نخندین =))
این عکسی که کشیدم مربوط به امتداد یال یک کوه هست نقطه ای که با شماره یک و دو شماره گذاری کردم مربوط به دو تا تل به شکل پستون هست به ارتفاع 1.5 متر و قطر 1.5 متر هست که فاصله شون از هم هفت متری میشه و با خاک دستی ساخته شده
فاصله نقطه شماره دو تا شماره سه تقریبا هفتصد متر میشه که یک تل به ارتفاع 3 متر وعرض هفت متر و طول 12 متر هست که روش تماما سنگ فرش هست عین این سنگ فرشی که تو پارک ها می بینین عینا تمام این تپه (شماره 3) رو سنگ فرش کردن و دور تا دور این تپه زمین خالی سبزه زار به مساحت دو هزار متر هست.
این سه تا تل در یک امتداد قرار دارن
به نظر شما تفسیراین چی میتونه باشه آیا میتونه دفینه ای داشته باشه؟

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

شنبه 18 آبان1392 - 6:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

[
سلام با به دست اومدن سفال نمیشه گفت حتما جایی بار هست و باید اطرافش رو به خوبی بررسی کنی ببینی منطقه چه منطقه ای بوده از برج و قلعه استفاده شده و منطقه منطقه مهمی است یا خیر و باید کامل تل رو بررسی کنید تا نکات ریزش رو دربیارید
در مورد علامتی که میگید سم احتمالا زیر زمین بوده و گرنه چنین سنگی که احتمال جابجایی و خاک اومدن روش هست نمیتونه معنای دفینه داشته باشه[/quote]

سلام
من شرمنده ام پارسی جان احتمالا پست ها رو اشتباه گرفتی دادا من تو منطقه ای که عکس هوایی اونو گذاشتم یه علائمی پیدا کردم و درست بود جای بار رو هم پیدا کردم و بارش صد در صده ولی به خاطر اینکه الان هنوز منطقه تردد داره حفاری نکردم ولی داشتم تو گوگل از بالا منطقه رو نیگاه میکردم به غیر از اون علائم و بار یه سطح بزرگ در حد 95 متر در 105 متر دیگه رو دیدم که شبیه یه جوغنه مثل نقاشی هایی که در ابعاد بزرگ تو امریکای جنوبی پیدا شده و از روی زمین معلوم نیست و باید از بالا بهش نیگاه کرد البته خیلی ساده تر که شبیه جوغنه و حتی لبه هم داره و تو قسمت پائین اون یعنی تو کف جوغن یه تل هستش اول میخوام نظرتونو در باره اینکه کار بشره بدونم و بعد اگه جوابتون مثبت بدونم اون تل ارزش کاوش رو داره یا نه

تصویر

شنبه 18 آبان1392 - 8:59pm

کسی از اساتید نیست راهنمایی کنه استاد اریا دستان؟؟؟؟؟؟؟؟

شنبه 18 آبان1392 - 11:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 , 169 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alijooon و 599 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure