نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
pedram نوشته است: کسی از اساتید نیست راهنمایی کنه استاد اریا دستان؟؟؟؟؟؟؟؟ پدرام جان با توجه به نوع جنس خاک و سنگ منطقه اینطور به نظر میرسه تپه شما دست ساز نیست یعنی ساخته دست بشر نبوده ولی این به این معنا نیست که دیگه زندگی و سازه ای روی اون وجود نداشته بر عکس، مورد خوب و آماده بوده مثلا روی اون قبراشون رو بزارن یا برای دیدبانی استفاده بکنن.البته من نظرم رو طبق چیزی که در تصویر میبینم عرض میکنم شاید از نزدیک جور دیگه باشه ببینم.... درباره سنگ سم هم خدمتون عرض کنم که تو اینکه سم نیست شک نکن، چرا؟! چون نشانه سم باید و حتما روی تخته سنگ ثابت باشه(البته من کاری به نشانه های دیگر و یا در عمق و متحرک ندارم، فقط سم) و اگه توجه کنید اصلا سم هم نیست! 1-اگه فرض رو بر این بگیریم که سم هست، شما حداکثر 10 متر اطراف اون دنبال نشانه بگردید خواهید دید که چیزی نخواهید یافت. 2-همونطور که میدونید نشانه باید ثابت باشه، حداقل نه سنگی به این اندازه! حالا ما اگه بازم بخوایم این رو نشانه در نظر بگیریم میشه "نشانه متحرک" (البته بیشتر برای جوغن متحرک بکار میره) که شما باید طرف شرق و غرب تا فاصله حداکثر 200 متری رو بگردید تا نشانه بعدی رو بیابید. اگر با این تفاسیر بازم چیزی نبود دیگه مطمئن باشید که این نشانه حساب نمیشه...
موفق باشید...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 12:29am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
دوستان و اساتید نظرتون در مورد این عکس چیه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 12:41am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
اینم یکی دیگه
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 12:45am |
|
|
pedram
|
استاد دستان سنگ ثابت 60 سانت داخل زمین در 7 متری رود خانه و خاک تپه با بقیی کوها و تپه ها و رنگش فرق دار یجورای پخته شده
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 12:51am |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
pedram نوشته است: کسی از اساتید نیست راهنمایی کنه استاد اریا دستان؟؟؟؟؟؟؟؟ پدرام جان من با نظر جناب دستان موافقم اون تصویر مربوط به سم نیستش ودر مورد تپه هم کاملا مشخصه که طبیعی و محل سکونت نبوده که بخواد موردی داشته باشه در باب کوزه شکسته ها دوتا مورد میتونه وجودداشته باشه یکی اینکه این کوزه ها مربوط به رهگذران وجوپانها وادوار جدیده ویا اینکه اگردران حوالی واطراف محلی باستانی وسکونگاه قرار داشته باشه میتوان گفت ممکنه جند عدد قبر روی این تپه طبیعی قرار داشته باشد که به مرور زمان در اثر رانش وباران کوزه ها بالا امده وقبرها پیدا شده اند که اگر اینجنین باشدبازم شرایطی دارد مثلا باید جای قبرهای بالا امده ، خاکی تقریبا سیاه شده پیدار بشه ویا اینکه تکه های استخوانی رویت بشه ویاتکه کوزه های رنگی و در مواردی هم تکه های سرب کوجک، که معمولا توی بعضی از قبرستانها به فور دیده میشه مخصوصا قبرستانهای ایلامی این تیکه های سرب کوجک دعاهایی بوده که روی سرب نوشته وان رو مجاله کرده ودر قبرستانها میگذاشتند اگر جنین مواردی رو مشاهده نکردی بهتره روی این تپه وقت نگذاری
mantera
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 12:57am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
امیر جان اون هفت تیر رو میفروشی؟
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 1:03am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
haloo نوشته است: امیر جان اون هفت تیر رو میفروشی؟ نه داداش برا دفاع از خودم و امنیت گنج هام نیاز دارم این جوغن تهش خاک بود خالی کردم حالت بیضی داره استاد آریا و دستان که تشریف دارن ممنون میشم نظر بدن.
|
یکشنبه 18 آبان1392 - 1:13am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
پیلیز هلپ می آقا از اونجا فقط تو یه قسمت کوچیکش ظرف شیشه ای طلا کوب هم در اومده تو عمق سی سانت بعلاوه چند تا انگشتر نقره این مکان قبلا چی بوده و آیا هدف بزرگی هم داره؟
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
یکشنبه 19 آبان1392 - 3:01pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
با سلام دوستان واساتید محترم لطفا در مورد این عکس راهنمایی فرمایید. قطر سنگ 170 سانتیمتر و جهت اون نیمدایره روی سنگ به سمت شمال است. در نزدیکی این محل هیچ پستی یا بلندی وجود نداره و کلا دشته. البته اون سوراخ کوچکی که در وسط دایره هست بعدا ایجاد شده . با تشکر
|
دوشنبه 19 آبان1392 - 12:16am |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: با سلام دوستان واساتید محترم لطفا در مورد این عکس راهنمایی فرمایید. قطر سنگ 170 سانتیمتر و جهت اون نیمدایره روی سنگ به سمت شمال است. در نزدیکی این محل هیچ پستی یا بلندی وجود نداره و کلا دشته. البته اون سوراخ کوچکی که در وسط دایره هست بعدا ایجاد شده . با تشکر سلام دوست عزیز به نظر من در جا بشکنش
|
دوشنبه 19 آبان1392 - 12:44am |
|
|
|