انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:53pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام پویا جان این سنگ احتمالا زیر زمین بوده و خاک روش به مرور زمان رفته کنار این سنگ میتونه مهم و قابل بررسی باشه ولی قبلش تحقیق کنید و عکسهای بیشتری از دور و نزدیک بذارید تا ویزگی ان واضح و معلوم شود

دوشنبه 19 آبان1392 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
درود بر استاد آریای بزرگ

استاد وقتی آنلاینی همه منتظریم یه مطلبی ارائه بدید وهمه لذت ببریم استاد من بشخصه شیفته مرام ونجابت شمام و تمام مطالب شمارو در تمامی انجمنها رصد کردم و من بشما خیلی مدیون هستم
شاید بچه ها فکر میکنن من خیلی ادم مغروریم ولی نه برای استاید محبوب خودمون به هرحال فرصت رو غنیمت شمردم از شما با تمام وجود تشکر کنم وبه همه دوستان اعلام بدارم استاد آریا شخصیتی هستن که من از بچه های قدیمی خیلی از وصف ایشون شنیدم وبه جرات میتونم بگم اولین کسی بودن که در فضای انجمنها استارت ترجمه وتفسیر علائم را بشکلی که امروز میبینیم آغاز نمودن و بنده به عنوان یه شاگرد جا داره از ایشون تقدیر وتشکر نماییم هر چند لیاقت استاد اریا برای بنده و دیگر دوستان ثابت شده است ولی به نظرم اومد هرچه سپاسگذارش باشیم در حق ایشان کم است

درود بر شما @};- @};- @};- @};-

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 19 آبان1392 - 12:54am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
ariana2014 نوشته است:
درود بر استاد آریای بزرگ

استاد وقتی آنلاینی همه منتظریم یه مطلبی ارائه بدید وهمه لذت ببریم استاد من بشخصه شیفته مرام ونجابت شمام و تمام مطالب شمارو در تمامی انجمنها رصد کردم و من بشما خیلی مدیون هستم
شاید بچه ها فکر میکنن من خیلی ادم مغروریم ولی نه برای استاید محبوب خودمون به هرحال فرصت رو غنیمت شمردم از شما با تمام وجود تشکر کنم وبه همه دوستان اعلام بدارم استاد آریا شخصیتی هستن که من از بچه های قدیمی خیلی از وصف ایشون شنیدم وبه جرات میتونم بگم اولین کسی بودن که در فضای انجمنها استارت ترجمه وتفسیر علائم را بشکلی که امروز میبینیم آغاز نمودن و بنده به عنوان یه شاگرد جا داره از ایشون تقدیر وتشکر نماییم هر چند لیاقت استاد اریا برای بنده و دیگر دوستان ثابت شده است ولی به نظرم اومد هرچه سپاسگذارش باشیم در حق ایشان کم است

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

دوشنبه 19 آبان1392 - 2:42am
استاد - مدیر
استاد - مدیر

ariana2014 نوشته است:
درود بر استاد آریای بزرگ

اریانا جان واقعا شما منو شرمنده میکنید ونمیدونم جطور از محبت شما ودوستان تشکر کنم واقعا به خودم میبالم وقتی میبینم این همه انسان قدر شناس وبامحبت در اطراف خودم دارم
در مورد مطالب جدید هم تا جایی که تجربه ویا اموزه ای در اختیار داشته باشم با کمال میل تقدیم میکنم

اما در اینجا میخوام بهترین وبزرگترین موردی رو که در شاخه دیگر گنج وگنج یابی مطرح هستش ،ویاد گرفتم خدمت شما عرض کنم

داستان از این قرار بود زمانی که من جندین مدت در تهران زندگی میکردم یکی از دوستان من رابط اصلی یک مشتری بزرگ بود وخیلی از مشتریهای دیگه در واقع برای اون خرید میکنند،گفت امروز حاضر باش میخواهیم برویم توی یکی از معامله ها شرکت کنیم وتو هم میتونی بیایی خلاصه دوست من ومشتری به اتفاق من به طرف کرج حرکت کردیم وارد خانه مذکور شدیم 2تا جوان ازروزقبل انجا بوده وکارشناسی انهانیز انجام شده ومنتظر معامله بودندخلاصه یک مقدار جنس رویت دادندکه شامل جندتیکه، بیشتر نبودند اما با ارزش ، البته من توی اتاق بغلی بودم وکاملا صحبتها رو میشنیدیم معامله انجام شدجند ساعتی طول کشید تا هشت میلیاردو سیصدمیلیون به دلار، ردو بدل شد توی این فرصت من با ان دوجوان صحبت کردم گفتم شما جطور این جند تیکه رو پیدا کردید گفتند راستش یک تیکه زمین داریم که داشتیم شخم میزدیم برای کشت کردن، توی یکی از روزها قبل از شخم منو دوستم با هم حسابی مست کردیم که سرحال شخم زدن رو انجام بدیم توی همین شخم زدن متوجه کشیدن نهر کن رو یک جیز سفت شدیم. درکل دیدن یک سازه کوجک همانا ورسیدن به جند تیکه عتقیه با ارزش همانا این موضوع تمام شد وما همراه با دوستمان ومشتری بیرون رفتیم

(((اینجا اون مشتری کارکشته وبا تجربه بهترین نصیحت رو به من کرد گفت فلانی جنس اصل یک هفته بیشتر روی دست نمیمونه اونی هم که بیشتر ازیک هفته یا یک ماه میمونه مطمین باش صاحبش بسیار طمع کاره واز پیش این صاحب جیزی به واسطه ها نمیرسه))) بعدش گفت نمونه این مورد همین 2جوان بودند که بعد از3روز از در اوردن جنس به من رسیدند وکارشون حل شد پس اون فروشنده هایی که دنبال مشتری میگردند وبه صدها واسطه سفارش خریدار میدهند ویکی مثل شما یا دیگری پابه میدان میزارن مطمین باش یا جنسی تو کار نیست یا کامل بدل وتقلبی هستش این حرف زمانی به گوش من رسید که توی جند بارواسطه گری جندین میلیون از دست رفته بود این مورد رو برای کسانی گفتم که به شوق واسطه گری پا به میدان میگذارند وسرمایه و وقت خودشونو نابود میکنند
دوستان الان کار جعل وتقلبی زیاد شده ومتاسفانه افراد زیادی هم دجار ضرر میشن یک نمونه از جعل که قبلاهم اشاره کردم دوباره عنوان میکنم فلزات جدید رو ذوب میکنند و کوزه مثلا دوره هخامنشی رو پودر وتوی این ذوب فلز امیخته وتبدیل به مجسمه وغیره میکنند که حتی تست کربن هم جواب درست رو میده من خودم دقیقا دوتا از جعل کاران این این نوع تکنیک حرفه ای رو کاملا میشناسم وباهاشون اشنا هستم یک نمونه دیگه که باز انجام میشه سکه های طلای قدیمی رو به صورت حرفه ای ،جهره و نوشته اونو پاک کرده وجهره یا نوشته یک دوره با ارزش دیگه رو روی سکه که اصل هم میباشد حک میکنند
موفق بباشید

mantera

دوشنبه 20 آبان1392 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
آریای عزیز ممنون که تجربات شخصی با ارزش خودتون رو برای بچه های انجمن عنوان میکنی.باز هم منتظر تجربه های خوب شما هستیم. امیدوارم که آدمهایی مثل من بتونند استفاده کنند. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: @};- @};-

دوشنبه 20 آبان1392 - 3:32pm
استاد - مدیر
استاد - مدیر

ELMIRA نوشته است:
آریای عزیز ممنون که تجربات شخصی با ارزش خودتون رو برای بچه های انجمن عنوان میکنی.باز هم منتظر تجربه های خوب شما هستیم. امیدوارم که آدمهایی مثل من بتونند استفاده کنند. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: @};- @};-

سپاسگدارم المیار جان شما لطف داریدبرادر

mantera

دوشنبه 20 آبان1392 - 4:11pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام دوستان گرامی

ضمن ابراز خوشحالی فراوان خودم خدمت شما عرض کنم که چندی پیش بنده با همکاری استاد آریا و راهنماییهای ایشون از یه کلاهبرداری بسیار بزرگ نجات پیدا کردم
و حتی نزدیک بود جونم به خطر بیفته.

و خوشحالم که این مطلب رو اینجا بیان کردند و باز هم از ایشون سپاسگزارم.

@};- @};- @};-

دوشنبه 20 آبان1392 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
Kani نوشته است:

سلام دوستان گرامی

ضمن ابراز خوشحالی فراوان خودم خدمت شما عرض کنم که چندی پیش بنده با همکاری استاد آریا و راهنماییهای ایشون از یه کلاهبرداری بسیار بزرگ نجات پیدا کردم
و حتی نزدیک بود جونم به خطر بیفته.

و خوشحالم که این مطلب رو اینجا بیان کردند و باز هم از ایشون سپاسگزارم.

@};- @};- @};-

با سلام خدمت همه دوستان انجمن
این تجربه ای که استاد آریا گفتن شاید یکی از بهترین یا ناب ترین چیز هایی بود که میشد بیان کرد. امیدوارم بقیه دوستان هم اگر تجربه تلخ و شیرین یا حتی قابل ذکری دارند بیان کنند.
*** یه سوا هم از استاد اریا دارم. آیا در زمین کشاورزی که تا حتی یک کیلومتری اون هیچ سازه قدیمی یا اثری نیست گاوآهن تراکتور(خیش)به ساروج گیر کنه میتون در اون بار باشه؟؟؟؟؟*****(همچین موردی رو سراغ دارم که پرسیدم) 2 جا

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

دوشنبه 20 آبان1392 - 7:15pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
پاسخ سوال پدرام عزیز:

این سنگ که از لحاظ ظاهر به سنگ آسیاب شباهت داره ولی در اصل خیلی تفاوت داره! مثلا باید ضخامت اون رو بررسی کرد که معمولا تا 80 سانت هم دیدم که میرسه. نکته دیگه که باید توجه کرد این زیر زمین بوده همینطور اشاره به نشانه بعدی نیز دارد که من در موارد مشابه نشانه بعدی که قرینه همین سنگ میباشد، در جهتی که در تصویر مشخص کردم تا فاصله 200 متر بیابید و باید به طور حتم وجود داشته باشد...

من پیشنهاد میکنم که جزیات بیشتری رو درباره اندازه سنگ و منطقه رو ذکر کنید تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم.
پیوست:
IMG_1171-1.jpg

موفق باشید...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

دوشنبه 20 آبان1392 - 7:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
واقعا منم خوشحالم كه تو اين جامعه مجازي شخصي مثل ارياي عزيز هستش كه اينجور بي منت و دور از هر چيزي بي هيچ چمداشتي هميشه واقعيت قضيه رو خيلي ساده و روان بيان ميكنه
بله واقعا تو كار واسطه گري -واسطه هميشه چوب دو سر نجس هستش و هميشه تمام مشكلات و به هم رسوندن خريدار و فروشنده كه كار فوقوالعاده سختيه گردنشه و هميشه هم بازنده هستش
واينم هيج وقت يادتون نره توي معامله هاي جسد وقتي گيرو گرفتاري پيش مياد واسطه حكمش اعدامه و خريدار و فروشنده به زندانو جريمه نقدي محكوم ميشن
اريا جان اميدوارم كه هميشه تو زندگيت شاد و سلامت باشي چون بقيه چيزا رو ميشه بدست اورد ولي اين دوتا اگه از دستشون بدي شايد ديگه نشه بدستشون اورد
يا حق

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

دوشنبه 20 آبان1392 - 7:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 165 , 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alijooon و 519 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure