اریانا جان واقعا شما منو شرمنده میکنید ونمیدونم جطور از محبت شما ودوستان تشکر کنم واقعا به خودم میبالم وقتی میبینم این همه انسان قدر شناس وبامحبت در اطراف خودم دارم
در مورد مطالب جدید هم تا جایی که تجربه ویا اموزه ای در اختیار داشته باشم با کمال میل تقدیم میکنم
اما در اینجا میخوام بهترین وبزرگترین موردی رو که در شاخه دیگر گنج وگنج یابی مطرح هستش ،ویاد گرفتم خدمت شما عرض کنم
داستان از این قرار بود زمانی که من جندین مدت در تهران زندگی میکردم یکی از دوستان من رابط اصلی یک مشتری بزرگ بود وخیلی از مشتریهای دیگه در واقع برای اون خرید میکنند،گفت امروز حاضر باش میخواهیم برویم توی یکی از معامله ها شرکت کنیم وتو هم میتونی بیایی خلاصه دوست من ومشتری به اتفاق من به طرف کرج حرکت کردیم وارد خانه مذکور شدیم 2تا جوان ازروزقبل انجا بوده وکارشناسی انهانیز انجام شده ومنتظر معامله بودندخلاصه یک مقدار جنس رویت دادندکه شامل جندتیکه، بیشتر نبودند اما با ارزش ، البته من توی اتاق بغلی بودم وکاملا صحبتها رو میشنیدیم معامله انجام شدجند ساعتی طول کشید تا هشت میلیاردو سیصدمیلیون به دلار، ردو بدل شد توی این فرصت من با ان دوجوان صحبت کردم گفتم شما جطور این جند تیکه رو پیدا کردید گفتند راستش یک تیکه زمین داریم که داشتیم شخم میزدیم برای کشت کردن، توی یکی از روزها قبل از شخم منو دوستم با هم حسابی مست کردیم که سرحال شخم زدن رو انجام بدیم توی همین شخم زدن متوجه کشیدن نهر کن رو یک جیز سفت شدیم. درکل دیدن یک سازه کوجک همانا ورسیدن به جند تیکه عتقیه با ارزش همانا این موضوع تمام شد وما همراه با دوستمان ومشتری بیرون رفتیم
(((اینجا اون مشتری کارکشته وبا تجربه بهترین نصیحت رو به من کرد گفت فلانی جنس اصل یک هفته بیشتر روی دست نمیمونه اونی هم که بیشتر ازیک هفته یا یک ماه میمونه مطمین باش صاحبش بسیار طمع کاره واز پیش این صاحب جیزی به واسطه ها نمیرسه))) بعدش گفت نمونه این مورد همین 2جوان بودند که بعد از3روز از در اوردن جنس به من رسیدند وکارشون حل شد پس اون فروشنده هایی که دنبال مشتری میگردند وبه صدها واسطه سفارش خریدار میدهند ویکی مثل شما یا دیگری پابه میدان میزارن مطمین باش یا جنسی تو کار نیست یا کامل بدل وتقلبی هستش این حرف زمانی به گوش من رسید که توی جند بارواسطه گری جندین میلیون از دست رفته بود این مورد رو برای کسانی گفتم که به شوق واسطه گری پا به میدان میگذارند وسرمایه و وقت خودشونو نابود میکنند
دوستان الان کار جعل وتقلبی زیاد شده ومتاسفانه افراد زیادی هم دجار ضرر میشن یک نمونه از جعل که قبلاهم اشاره کردم دوباره عنوان میکنم فلزات جدید رو ذوب میکنند و کوزه مثلا دوره هخامنشی رو پودر وتوی این ذوب فلز امیخته وتبدیل به مجسمه وغیره میکنند که حتی تست کربن هم جواب درست رو میده من خودم دقیقا دوتا از جعل کاران این این نوع تکنیک حرفه ای رو کاملا میشناسم وباهاشون اشنا هستم یک نمونه دیگه که باز انجام میشه سکه های طلای قدیمی رو به صورت حرفه ای ،جهره و نوشته اونو پاک کرده وجهره یا نوشته یک دوره با ارزش دیگه رو روی سکه که اصل هم میباشد حک میکنند
موفق بباشید