نویسنده |
پیغام |
piuse
کاربر فعال
|
کلنگ و اتاق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 7:10pm |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
piuse نوشته است: سلام دوستان لطفا من را راهنمایی کنید با سلام در مورد این مکان بدون شک یک معبد هستش و به احتمال زیاد مربوط به یهودیان هستش البته علامتی مثل 7 شمعدان تو موارد نادر در مورد مسیحیان هم استفاده میشه در مورد علایم تو pm جاهایی رو که گفتم مثل مثلث ( روبروی اتاق تکی)و کلنگ ( دیوار روبرو ) و پنجه ها( خود علامتها و تا شعاع 1.5 متری ) و پلمب سنگ و ساروج و اینکه اون 7 پله رو به بالا هستش یا پایین لطف کن عکس بزار و توضیح بده در کل اگه اون یادگاریها که رو دیوار دیدم اگه توسط شما حک نشده حتما این محل زمان زیادی هست که باز شده و ممکنه اگه دفینه ای هم وجود داشته برده شده !!!!! موفق باشید
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 7:59pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
piuse نوشته است: سلا اریانا عزیز عکس طاقچه دوست خوبم درچنین مواردی که هم منطقه اثار گسترده است و هم اینکه نشانه ها مبهم میباشن بهتر است از یه ردیاب کمک بگیری
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 8:24pm |
|
|
piuse
کاربر فعال
|
سلام aprin عزیز با این سرعت کم اینترنت خیلی سخت اپلود میشه چشم سعی می کنم عکس با توضیح بزارم . مکان دست نخورده است . فقط یه تونل مخفی باید به مقبره باشه . که اگه اون تونل پیدا کنیم همه تله ها خنثی میشن . شیب رو به پایین است و اون دریچه شرقی که مسدود است خیلی خطرناکه . همیشه هم آب سیاه ازش خارج میشه یه مقدار از سنگ ها را ازش تخلیه کردیم بعد یک دفعه کلی سنگ با گل سفید ازش بیرون ریخت. دوستان اگه کسی بتونه راجبه تونل مخفی کمک کنه ممنون میشم
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 12:31pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: استاد پارسی عزیز ایا وقتی درب ورودی تل رو پیدا کردیم تونل بازه یعنی احتیاجی نیست بعد از برداشتن سنگ بزرگ حفاری کنیم یا باید تونل رو حفاری کنیم خاکش رو بیرون بریزیم ممنون داداش از دوستان عزیز هم کسی نمی دونه؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 6:23pm |
|
|
رهنما
کاربر فعال
|
سلام دوستان 7 تا شتر روی سنگ هستن که اولی ایستاده و 6 تا نشسته اند معنیش چیه
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 6:48pm |
|
|
آرشام
کاربر فعال
|
asadof نوشته است: asadof نوشته است: استاد پارسی عزیز ایا وقتی درب ورودی تل رو پیدا کردیم تونل بازه یعنی احتیاجی نیست بعد از برداشتن سنگ بزرگ حفاری کنیم یا باید تونل رو حفاری کنیم خاکش رو بیرون بریزیم ممنون داداش از دوستان عزیز هم کسی نمی دونه؟ هر دو صورت میتونه باشه ولی فکر کنم اگه تل یا تومولوس باشه تونل بازه ،من یه تپه رو میشناسم که بارش رو بردن، طول تونل حدودا چهل متری میشد و اونقدر باریک بود که فقط یک آدم لاغر اندام سینه خیز میتونست بره داخل،تونل باز بود و تله ای نداشت که آخر تونل به سفید خانه میرسند و یه شبه بارش رو برده بودند این تپه قبرستان یک روستاست .ولی جاهایی هم بوده که دوستان در مناطق کوهستانی به تونل باریکی برخوردند که پر از سنگ ریزه بوده وپس از خالی کردن تونل به اتاقک گردی پر از شن میرسند که اون رو هم خالی میکنند و کف اتاقک 13سوراخ به شکل کله قند وارونه از بزرگ به کوچک وجود داشت ولی چون اون اتاق دوباره پس از مدتی با شن پر می شد و یک سری مشکلات دیگه دست از کار کشیدند
|
پنج شنبه 27 آذر1392 - 12:37am |
|
|
pedram
|
راهنمای کنید عکسا برای 2 جای مختلف
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 آذر1392 - 10:45pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
pedram نوشته است: راهنمای کنید عکسا برای 2 جای مختلف این عکسها خیلی مشکوک به جدید بودنشون رو نشون میده انشالله که اینطور نباشه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 29 آذر1392 - 11:57pm |
|
|
iranian171
کاربر فعال
|
بنده نیز که مبتدی و تازه کار هستم بلافاصله ناخوداگاه بنظرم رسید با توجه به لبه داشتن خطوط ایجاد شده که کاملا بدون تاثیر عوامل محیطی که به مرور زمان باید حداقل کمی تغییرش میزاشت .یهو ای خندم گرفت. حکاکی کرده گذاشته توی سایت . این نظر من بود
گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی
|
شنبه 30 آذر1392 - 11:31pm |
|
|
|