نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
احسان نوشته است: خب از نظرش اطمینان نداره ما به بعضیا اطمینان نداریم بگو خوب
آخرین بار توسط parsi در چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:42pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:15pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
peroosha نوشته است: احسان نوشته است: خب از نظرش اطمینان نداره احسان بازم شیطونی؟ بیخیال پروشا جان مهم نیست اونی که باید بدونه میدونه قرار نیست همه چیز رو همه کس بدونن من به جوابم بیشتر از اونی که عقل کسی برسه مطمئنم اگه کسی ناراضی بود و به قول این اقا اطمینان به جواب نداشت حتما میومد میگفت ایشون بهتره به پست اخر اموزشگاه علائم شناسی از اقای مانی یه نگاهی بندازن تا یه گوشه از اسرار پیام خصوصیا دستشون بیاد زمستون میره روسیاهی به دیگ می مونه
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:24pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
احسان نوشته است: خب از نظرش اطمینان نداره آقا احسان عزيز لطفا جو انجمن بهم نريزيد هركسي در مورد تصاوير يه نظري داره و تمام نظرات اكثرا نسبيه و احتمالات در نظر گرفته ميشه و كسي هم تو اين زمينه جز در موارد خاص نميتونه ادعايي داشته باشه و دوستان فقط وفقط نظراتشون ميگن پس خواهش ميكنم بحث كل انداختن و لجبازي كنار بذاريد تا جو دوستانه باقي بمونه با سپاس
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 7:47pm |
|
|
ahmad61
|
اقای پارسی شما که این همه استادین چرا واسه خودتون کار نمیکنید بجای اینکه همش تو انجمن باشید؟ نکنه دارید از سواحل قناری وارد سایت میشید؟ البته از اساتید معذرت میخوام. دوست من اگر نظری دارید و قصدتون خیره عمومی کنید تا بقیه هم استفاده کنند.اینکه رسم کمک کردن نیست
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 8:10pm |
|
|
daba9
|
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 8:19pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ahmad61 نوشته است: اقای پارسی شما که این همه استادین چرا واسه خودتون کار نمیکنید بجای اینکه همش تو انجمن باشید؟ نکنه دارید از سواحل قناری وارد سایت میشید؟ البته از اساتید معذرت میخوام. دوست من اگر نظری دارید و قصدتون خیره عمومی کنید تا بقیه هم استفاده کنند.اینکه رسم کمک کردن نیست احمد جان ما تو این انجمن هم به زور میایم و میریم مشغله کاری خودتون میدونید زیاده بنده تا تونستم کمک کردم اگه از دستم بر اومده باشه به کسی هم کاری نداریم و سرمون به کاره خودمونه ادعای استادی نداریم ولی ندونسته هم نظر نمیدیم حالا یه سریها میخوان جو انجمن رو خراب کنند من به اینا و قصد اینا کار ندارم چون اصلا مهم نیست بچه های انجمن خودشون خوب و بد رو تشخیص میدن و در این مورد با مدیران صحبت خواهد شد حتما دوست من
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 9:00pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
پارسي عزيز و بقيه دوستان كه در اين امر زحمت ميكشيد نظر شما كاملا محترمه شما به كار خودتون ادامه بديد و لطف كنيد نظرتون عمومي به اشتراك بذاريد تا همه دوستان استفاده كنند كساني هم كه خداي نكرده بخوان جو خراب كنند كه اينجور نيست از سمت مديران تذكر دريافت خواهند كرد من ا... توفيق
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 9:06pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
mehran1545 نوشته است: پارسي عزيز و بقيه دوستان كه در اين امر زحمت ميكشيد نظر شما كاملا محترمه شما به كار خودتون ادامه بديد و لطف كنيد نظرتون عمومي به اشتراك بذاريد تا همه دوستان استفاده كنند كساني هم كه خداي نكرده بخوان جو خراب كنند كه اينجور نيست از سمت مديران تذكر دريافت خواهند كرد من ا... توفيق چاکریم رفیق
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 9:23pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان از من زياد به كامپيوتر وارد نيستم از دوستان خواهشمندم يك تايپك جدا براي تله يا همان تله فيزيكي ايجاد كنند فكر ميكنم جايش خالي است
|
چهارشنبه 2 مرداد1392 - 11:58pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
parsi نوشته است: ما تو این انجمن هم به زور میایم و میریم مشغله کاری خودتون میدونید زیاده بنده تا تونستم کمک کردم اگه از دستم بر اومده باشه به کسی هم کاری نداریم و سرمون به کاره خودمونه ادعای استادی نداریم ولی ندونسته هم نظر نمیدیم حالا یه سریها میخوان جو انجمن رو خراب کنند من به اینا و قصد اینا کار ندارم چون اصلا مهم نیست بچه های انجمن خودشون خوب و بد رو تشخیص میدن و در این مورد با مدیران صحبت خواهد شد حتما دوست من پارسی عزیز شما خیلی گلی لازم هم نیست از حرف بعضی ها ناراحت بشی عزیز.شما کارت بیسته و ما هم به استادی قبولت داریم پس ناراحت نباش و کارت رو ادامه بده.من که خیلی مخلصتم
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
پنج شنبه 2 مرداد1392 - 3:10am |
|
|
|