نویسنده |
پیغام |
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سلام به دوستان جوینده یه نظزی هم به این عکسای من بدذن ممنون میشم به نظرتون میتونن دارای بار باشن؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 5:49am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سلام به دوستان و یکی هم این
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 5:52am |
|
|
daba9
|
کسی نبود دوستان ؟؟؟؟کمک کنین ..یه راهنمایی
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 10:00am |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
daba9 نوشته است: کسی نبود دوستان ؟؟؟؟کمک کنین ..یه راهنمایی دوست محترم.دوستان اینجا علم به غیب ندارن.شما باید عکس و توضیحات مختلف بذاری تا شاید بتونن کمکت کنن
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 12:39pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
daba9 نوشته است: کسی نبود دوستان ؟؟؟؟کمک کنین ..یه راهنمایی دوست عزیز عکس بگیرید تا بچه ها کمکتون کنن..همینجوری که نمیشه ...طبق گفته های اقا اریا این امکان هست که کروکی منطقه و جای دفینه روش حک شده باشه ولی بازم باید دید که چیه.. موفق باشید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 4:13pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
kasra نوشته است: parsi نوشته است: ما تو این انجمن هم به زور میایم و میریم مشغله کاری خودتون میدونید زیاده بنده تا تونستم کمک کردم اگه از دستم بر اومده باشه به کسی هم کاری نداریم و سرمون به کاره خودمونه ادعای استادی نداریم ولی ندونسته هم نظر نمیدیم حالا یه سریها میخوان جو انجمن رو خراب کنند من به اینا و قصد اینا کار ندارم چون اصلا مهم نیست بچه های انجمن خودشون خوب و بد رو تشخیص میدن و در این مورد با مدیران صحبت خواهد شد حتما دوست من پارسی عزیز شما خیلی گلی لازم هم نیست از حرف بعضی ها ناراحت بشی عزیز.شما کارت بیسته و ما هم به استادی قبولت داریم پس ناراحت نباش و کارت رو ادامه بده.من که خیلی مخلصتمشما سرور و دوست بنده هستید باشه کسری جان
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 5:17pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام دوستان درمورد تله اي كه وقتي جنسو برميداري در بسته ميشه لطفا هر كدام از دوستان را حلشو ميدوني جواب بده البته گفتند كه به اندازه بار بايد شن يا چيز ديگر ريخت تصويري بطور انيمشن يا تصويري جواب بديد يك موضوع ديگه اينكه در كتاب اسرا وعلايم چند با ر باتلاق سنگ ولابرينت منظورش چيه واسه من ترجمه كنيد من نفهميدم با تشكر
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 7:04pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
asdfg نوشته است: سلام دوستان درمورد تله اي كه وقتي جنسو برميداري در بسته ميشه لطفا هر كدام از دوستان را حلشو ميدوني جواب بده البته گفتند كه به اندازه بار بايد شن يا چيز ديگر ريخت تصويري بطور انيمشن يا تصويري جواب بديد يك موضوع ديگه اينكه در كتاب اسرا وعلايم چند با ر باتلاق سنگ ولابرينت منظورش چيه واسه من ترجمه كنيد من نفهميدم با تشكر سلام دوست عزیز لابرینت نه لابیرنت لابیرنت ساختمون و بنایی هست که دارای شعبات فرعی و اصلی زیادی هست و پیدا کردن در ورود و خروجش مشکله اگه کسی توش گیر کنه هیهاته
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 7:22pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
اساتید لطف کنید در مورد عکسهای که sulduz گذاشتن هم نظر بدین ، تشکر
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 10:39pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
sulduz نوشته است: سلام به دوستان جوینده یه نظزی هم به این عکسای من بدذن ممنون میشم به نظرتون میتونن دارای بار باشن؟ سلام عزیز عکسهاتون حرفه ای نیست فقط از نقطه ای که مشکوک هستید عکس گرفتید اینجوری میشه گفت اولی که البته شکسته هم شده شبیه لاک پشت و دومی هم شبیه سر شتر کشیده هست و یه علامتی هم روی سرش هست ولی باید معلوم بشه سر تنهاست یا با بدن دست و پای اون لاک پشت مانند تو هستند یا مثلا شتر داره راه میره نشسته در مورد اون عکس اخر یعنی به اضافه یا ضربدر هم باید عکسای بهتری بذارید ولی به نظر بنده از این دید زیر خودش باید خبری باشه
|
پنج شنبه 3 مرداد1392 - 10:59pm |
|
|
|